Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok, valami más (50 db)

Lehetek terhes vagy valami más van a dologban?

Múlthéten együttvoltam a barátommal nem védekeztünk, kivette mielött elélvezett volna, most szúró kis érzések vannak a méhemben és a melleim is fájnak. A menszeszemnek augusztus 10-e körül kell megjönnie

Legjobb válasz: Ha nem élvezett el benned akkor nincs gáz :) mi is csináltuk már így rengetegszer és sose volt ebbõl baj :) Persze egyesek majd ide írják, hogy így is lehetsz terhes, de szinte kizárt, ne aggódj

Ha nem élvezett el benned akkor nincs gáz :) mi is csináltuk már így rengetegszer és sose volt ebbõl baj :) Persze egyesek majd ide írják, hogy így is lehetsz terhes, de szinte kizárt, ne aggódj
A kérdező hozzászólása: köszönöm kedves 3.ik de inább ne irj máskor!!!
Hát kedves elsõ, igazad van! A "szinte kizárt" az nem tuti, úgyhogy kedves kérdezõ szerintem van rá esélyed. Bár tényleg nem sok, de azért ezt is vedd számításba.
Én csak azt nem értem, hogy minek kérdezed meg? Eldöntöttétek, hogy nem védekeztek, bevállaltátok, hogy teherbeeshetsz. "Aláírtátok", hogy vagy mentek abortuszra, vagy felneveltek egy gyereket, vagyis õ nem fog, mert úgyis otthagy. Minek kell itt utólag kérdezõsködni???

Lehetek terhes, vagy valami más probléma?

3 hónapja nem jött meg a menszeszem, csináltam nem rég egy tsztet ami negtív lett, de nőtt a hasam kerek, és kemény... A mellem is fáj és nőtt, és nagyon sokat eszek.. Tévedhet a teszt, és lehetek még?

Legjobb válasz: Mi lesz a baba neve?

Mi lesz a baba neve?
Igen a teszt tévedhet. A vérvételbõl egyértelmûen megállapítható ugyanis két sorban nagyon magas pozitív eltérés. Felmerül bennem pár kérdést, nem tudom tisztáztatok e mindent a pároddal, akarjátok a babát ha terhes vagy? Ha igen akkor szerencsés helyzet, és mindõtöknek jó egészséget kívánok! Ha viszont nem akarod, akkor tudnod kell hogy abortusz max a terhesség 12 hetes korában végezhetõ el. Mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: Hallottam olyat h tévdehet a vizsgálati teszt. Lehetséges?
A háziorvos is meg tudja mondani a vérvétel meg tuti! Vagy állterhes vagy vagy hormonális!
A kérdező hozzászólása: Csináltam olyan tesztet vérvételeset is meg vizeleteset is és negatív lett. Gumival védekeztünk. De mégis lehetséges hogy az vagyok, vagy kizárhatom?
1: Nem háziorvoshoz kell menni hanem nõgyógyászhoz 2: Hogyan védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: Kérdésedre a válasz: védekeztünk. Én sem értem mindig megnéztük minden rendben volt, és mégis.
A kérdező hozzászólása: Orvoshoz is elmentem õ is mondta h nem ... (háziorvos.) de megyek holnap ulltrahangra, én érzem h az vagyok... Soha nem ettem ennyit, meg nem jött meg és nõ a hasam kerekedik, és a mellem is fáj. sztem elég egyértelmû.
Terhes vagy. Igen tévedhet a teszt. Ha akartátok akkor grat, ha nem akkor meg 1 kérdés: Miért nem védekeztek?????
tuti h terhes vagy
tévedhet naná én orvosban bíznék csak
te terhes vagy
Én nekem már van 5 gyerekem(mindegyik egésséges) és igen valószinû hogy terhes vagy Menszesz?.., nõ a has?.., Többet eszel?.., A teszt nem iazán tévedhet..én at javaslom hogy menk el egy orvoshoz õ tuti bisztosat fog mondani(szerintem igen-, terhesség jee)..elvetélni már nem nagyon fogsz rtudni mert ha már nõ a hasad akkor már fejlõdébe van ..soksikert

Lehetek terhes vagy valami más bajom van?

Sziasztok, eszmefuttatás képpen érdekelne a válaszotok.

Legjobb válasz: Felfázás, hólyaghurut... Nekem tavaly húgyhólyaggyulladás miatt késett 3 hetet. Nem fájt semmim sem, csak azt vettem észre, hogy sötétebb a vizeltem a szokásosnál. Nekem is csak nyálka volt elõtte.

Felfázás, hólyaghurut... Nekem tavaly húgyhólyaggyulladás miatt késett 3 hetet. Nem fájt semmim sem, csak azt vettem észre, hogy sötétebb a vizeltem a szokásosnál. Nekem is csak nyálka volt elõtte.
A kérdező hozzászólása: azt kifelejtettem h már 2 hete fáj a mellbimbóm ... azt bárhová is bekeverni érdemes?...am a vizeletem nem barnás csak olyan semmilyen viz színû de azért köszi a kommentet ha bármi más eszedbejutna kérlek ird meg
Terhes biztos nem vagy, ha a gumi nem szakad nem lehet gond. Nekem valamikor 5-6 hétre jön meg, ha nem szedsz fogamzásgátlót ez még nem olyan nagy gond. 23/L
A kérdező hozzászólása: nem szedek fogamzásgátlót, sohasem használtam...inkább a gumi én is átgondoltam és arra jutottam h nincs esély a terhességre de nagyon idegesit a dolog :S Gondolkoztam már h csinálok egy tesztet de nem nagyon merek :S
csinálj tesztet de kb 100% h nemvagy terhes. felborulhatott a ciklusod valami miatt, de biztos h nem a terhesség miatt. ha nemszakad el a gumi garantáltan nemesel teherbe, pláne ha mégcsak else megy (amit nemigazán értek, mert a szexnek vmi ilyesmi lenne a lényege h mind a 2 fél orgazmust éljen el, egymásban lehetõleg)
A kérdező hozzászólása: kösz a választ...de tudod mind1ik alkalommal megvoltunk zavarva és nem tudtuk befejezni a dolgokat :P

Terhes lennék vagy valami más bajom lehet?

1 hete késik a havim, ilyen sokat sosem szokott. Fáradékony vagyok, ingerült, más problémám nincs. Csináltam Gabriel terhességi tesztet, ami negatív lett. A párommal mindig védekeztünk, egyszer sem szakadt ki a gumi. Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Terhes biztos nem vagy,hisz védekeztek,a teszt is negatív. Valami más lehet a gond.Menj el egy nõgyógyászhoz!

Terhes biztos nem vagy, hisz védekeztek, a teszt is negatív. Valami más lehet a gond.Menj el egy nõgyógyászhoz!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Szedsz vagy szedtél valami gyógyszert? Voltál esetleg felfázva? Ezektõl is lehet a késés. Nekem onnantól kezdve állt át a havim, hogy egy hónap alatt több kg-t fogytam, megváltoztak a hormonjaim, ezáltal amikor vagy 15 napot késett és megjött azt hittem "meghalok" annyira fájt a hasam! Persze lehet, hogy neked nem volt semmi ilyen, csak elmondtam a saját történetemet, szerintem is jobb, ha ellátogatsz a nõgyógyászhoz, a terhesség meg kizárt, ha nem szakadt ki a gumi.
A kérdező hozzászólása: Nem, semmi ilyen nem történt, nem szedek gyógyszert. Ezért sem értem. Mindenképpen felkeresek egy orvost!

Terhes vagyok, vagy valami más?

3 nap késés után csináltam egy tesztet, ami halványan, de láthatóan pozitív lett, és 5 nap késés után megint csináltam egy tesztet ami szintén kicsit erősebben pozitív lett. Néha néha méregetem a hőmet, 36.2 körül szokott lenni és most is 36.5, szóval nem nagyon emelkedett.

Legjobb válasz: Terhes vagy, ha két teszt is pozitív lett.

Terhes vagy, ha két teszt is pozitív lett.
A hõ nem lényeges ebben az esetben. Pozitív tesztek vannak a kezedben. Ez bizony baba lesz.
A kérdező hozzászólása: Halványabb a második csík akkor is baba? Most már napközben is méregetem a hõmet, de akkor is csak 36.4-36.5. Szeretnék a babát félre értés ne történjen, csak most nem is számítottam rá.
Ha kettõ, színes csíkot látsz, akkor baba. Az erõssége teljesen mindegy, ahogy a hõd is, ezen a ponton már.
A kérdező hozzászólása: HA tényleg baba akkor kb. 5 héten vagyok. Mindenhol azt olvasom, hogy 36.8 vagy 37 fölöttinek kellene lennie az ébredési hõmnek, különben nincs baba.
Ez a homerozes nem mindenkinek Jon be nekem s m jott be.ha.arra hallgatam volna az elejen akkor meg mindig azon agyalnek miert kesik es miert no a hasam... Szoval hidd csak el :) es orulj neki 30hkm
A kérdező hozzászólása: Kukába a hõmérõvel, babánk lesz! :D
Sziasztok, abbahagytam a fogamzásgátlót, babát szeretnénk. a menzim már el is múlt. Szerdán együtt voltunk a férjemmel, csütörtökön viszont sûrû, , nyálkás" barnás folyásom volt, de nagyon kicsi. Ez mitõl lehet?? 6 évig szedtem a fogigátlót, remélem nincs semmi gond, Ha valaki volt hasonló cipõben, vagy tudna tanácsot adni, annak megköszönném.

Ugy érzem h az egyik petefészkem meg van dagadva, de közben fogamzásgátlót szedek. Ez jelentheti azt h terhes vagyok, vagy valami mást?

Legjobb válasz: Ez inkább valami mást jelent, ha rendesen szedted a fogamzásgátlót. Menj dokihoz, a petefészekgyulladás hasonló tünetekkel jár!!!

Ez inkább valami mást jelent, ha rendesen szedted a fogamzásgátlót. Menj dokihoz, a petefészekgyulladás hasonló tünetekkel jár!!!

5 napja késik a mensim, az aktuális mensi előtti nap óta érzem azt hogy mindjárt megjön. Terhes vagyok vagy valami más?

lehet hogy most hülyének tünök,de állandóan a wc-re futkosok mert úgy érzem mintha megjött volna és folyik.de semmi.csak egy kis fehér folyás.a mellem(vagy inkább a mell bimbóm) csak akkor fáj ha hozzáérek,de nem er?sen.alaphelyzetben inkább akkor érzékegy ha lehejolok.dec.23-án volt peteérésem és támogattuk a "babaprojektet".tesztet már csináltam tegnap reggel és 3 napja is de negatív volt.mit gondoltok?

Legjobb válasz: Szia.Nem akarlak elkeseriteni de ha két teszt negatív akkor nem valószínû hogy terhes vagy persze ez nem kizárt.Én múlt hónapban jártam úgy hogy az egész hónap kiesett nekem is megvoltak a tüneteim , nekem is két tesztem lett negatív és most eljején megjött.A menstruáció késését vagy kimaradását sok tényezõ befolyásolhatja.Többekközött a labilis idegi állapot, új környezet, megfázás,felfázás stb.De azért sok szerencsét nektek(ha adtál rá esélyt bármi lehetséges) lehet hogy alacsony a hormonszinted.

Szia.Nem akarlak elkeseriteni de ha két teszt negatív akkor nem valószínû hogy terhes vagy persze ez nem kizárt.Én múlt hónapban jártam úgy hogy az egész hónap kiesett nekem is megvoltak a tüneteim , nekem is két tesztem lett negatív és most eljején megjött.A menstruáció késését vagy kimaradását sok tényezõ befolyásolhatja.Többekközött a labilis idegi állapot, új környezet, megfázás, felfázás stb.De azért sok szerencsét nektek(ha adtál rá esélyt bármi lehetséges) lehet hogy alacsony a hormonszinted.
A lényeg, hogy ne görcsöljetek rá a babaprojektre, mert annál nehezebben fogsz teherbe esni. Lehet ez pszihés tünet (már annyira szeretnéd, hogy a szervezeted "becsap", vagy ahogy az elõttem szóló is írta, stresszes élethelyzet, vagy akár rendszertelen étkezés. Fontos tudni, hogy alapvetõen rendszeres-e a menstruációd. Az, hogy peteérésed mikor van, nem olyan egyszerû kiszámolni, én is csak nemrég tudtam meg, hogy egy nõ egy évben kb. 4-5 alkalommal eshet teherbe, attól függetlenül, hogy éppen peteérés idején volt-e együtt a párjával. Nekünk "mázlink" volt. A lényeg, hogy együttlét után legalább 1 hetet várj, míg tesztet csinálsz, és ha pozitív lesz, akkor 1másodperc alatt ott lesznek a csíkok. Sajna, ha két teszted is negatív volt, nem vakószínû a dolog. Semmi elkeseredés, a titok: sokat kell "gyakorolni"... :-)

16 hetes terhes vagyok. Tegnaptól olyan érzésem van jobb oldalon, mintha rugdosna a baba? Néha pár percig érzem picit, furcsa és fáj. Vagy valami más lehet?

Legjobb válasz: Szia! A 16 hetes baba nem rúg akkorákat, hogy fájjon. Sõt...Valószínû valami más. Szerintm várj pár napot és ha a fájdalom erõsödik v. nem múlik, említsd meg az orvosnak.

Szia! A 16 hetes baba nem rúg akkorákat, hogy fájjon. Sõt...Valószínû valami más. Szerintm várj pár napot és ha a fájdalom erõsödik v. nem múlik, említsd meg az orvosnak.
Igaz, mert a 16. héten ha érzed is az olyan mint ha pici buborékok pattognának szét a hasadban.
Hogy tudhatom meg , hogy fiu vagy lany a pocaklako a magzatmozgasok szerint?

Terhes lehetek vagy valami más?

Már 5 napja nem jön meg.4 nappal ezelött csináltam egy tesztet ami - lett.Tüneteim amúgy nincsenek azon kivül,hogy alig tudok ébren lenni,mindig aludnék.De lehet csak az id? miatt?Megszakításos módszert használunk és tudom ez nem 100%os védelem.Most mit tegyek?Lehet baba?

Legjobb válasz: Az könnyen elõfordulhat. Amikor én terhes lettem (2x), én is mindig aludni akartam. A megszakításos módszer nem védekezés, csak blama. Úgyhogy jó esélyed van arra, hogy anyuka legyél.

Az könnyen elõfordulhat. Amikor én terhes lettem (2x), én is mindig aludni akartam. A megszakításos módszer nem védekezés, csak blama. Úgyhogy jó esélyed van arra, hogy anyuka legyél.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.És nálad is csak a fáradság volt vagy esetleg még volt valami jel az elején?
A kérdező hozzászólása: Mikor mutatná ki a teszt?
Kinek mikor. Általában ha elmarad a menstruáció, utána egy héttel. De pl. ismerek olyat, akinek a 8. hétig negatív volta tesztje, ma meg babakocsit tologat... De mindenesetre reggeli vizeletbõl csináld a tesztet.
Nekem az elsõ babámnál 2hétre mutatta ki a teszt, most a nemvárt elött 2 nappal már pozi lett. Ez attól függ, mikor és mennyire termelõdik a szervezetedbe a hcg. Reggeli vizeletbõl probáld. Én most 7 hetes terhes vagyok de át tudnám aludni az egész napot, viszont éjjel meg csak forgolodok.Csinálj egy tesztet mindenképp, a megszakitásos modszer nem védekezés.
Lehet venni , olyan tesztet, ami elég korán kimutatja, kérjél olyat a gyógyszertárban. és reggel kell megcsinálni, akkor a legerõsebb a pipi:) 27 +3 km

Ha mensi helyett "csak" barna volt lehetek terhes? A jobb mellbimbóm nagyon viszket már több napja! Lehet baba? Vagy valami más?

A mensi idejében volt barnázásom és 1 nap vérzésem. A folyás mennyisége nem volt kevés, és nem is volt sok, olyan közepes. Lehetek terhes? A mellbimbóm (csak a jobb) annyira viszket, és nagyon ki is van száradva. Mi lehete ez? Nagyon várom a válaszokat!

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy terhes lennél, de holnap reggeli vizeletbõl tesztelhetsz és akkor kiderül! Sok sikert!

Nem hiszem, hogy terhes lennél, de holnap reggeli vizeletbõl tesztelhetsz és akkor kiderül! Sok sikert!
Az utolsó nekem is csak 3 napig tartott és véres is meg barna is volt. Simán belefér. Menzi után azért várj még kb 10 napot aztán tesztelj. Hajrá, szorítok! 33 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!