Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok, valami (607 db)

Ha elég sok sperma került a puncimra és letöröltem attól még juthatott a hüvelyembe? Mennyi idő után és mikből tudom ha terhes vagyok? Valamivel meg lehet előzni vagy szüntetni a terhességet?

Legjobb válasz: Neharagudj, de ha ilyen buta vagy ne kefélj! Amúgy lehetsz terhes, de kicsi az esélye. Vegyél esemény utáni tablettát ha még nem telt el azóta 72 óra! Elózni meg sokminennel meglehet. Hány éves vagy, hogy ily

Neharagudj, de ha ilyen buta vagy ne kefélj! Amúgy lehetsz terhes, de kicsi az esélye. Vegyél esemény utáni tablettát ha még nem telt el azóta 72 óra! Elózni meg sokminennel meglehet. Hány éves vagy, hogy ily
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
A kérdező hozzászólása: légyszíves csak normális válaszokat és sürgõs lenne...
ilyen kérdéseket nem tennél fel ha tudnád a dolgoakt rendesen:)
A kérdező hozzászólása: nem tudom hányszor mondjam még el, hogy ha nektek meg eszetek lenne a kérdésre válaszolnátok és nem másról írnátok, mert nem vagyok rá kíváncsi...-.-"
Feltételezem úgy élvezett rád, hogy orgazmus elõtt kihúzta. Ebben az esetben halálosan mindegy, hogy ment-e beléd vagy sem. Ugyanis a megszakítás nem védekezés, már az aktus során (mikor benned volt), akkor is juthatott beléd spermium. Te vagy itt az egyetlen hülye. Talán ennyi ésszel nem szexelni kellene. Izguljál csak, vagy húzzál el tabiért, ha nem akarsz terhes lenni.
Kedves kérdezõ! Kérlek tartsd tiszteletben a válaszolókat, amikor föltetted a kérdést, benne volt a pakliban az is, hogy esetleg negatív válaszokat kapsz, noha kikötötted, hogy csak értelmeseket szeretnl kapni. Én válaszolok a kérdésedre is, és "nevelést" is próbálok adni Neked. Szóval..Olyan nincs, hogy elegendõ sperma..egyetlen cseppnyi spermium is képes megtermkenyíteni, bár ennek nagyon kicsi az esélye. Az ondó a kilöveléskor nem hiába jön akkora nyomással, ennek az a szerepe, hogy jól fel, a méhszájhoz kerüljenek az életképes spermiumok, így keveset kell majd menni nekik, hogy elérjék a megtermékenyítendõ nõi petesejtet. Tehát, ha nem volt "belédlövelés", csak épp a p.uncidhoz ért a sperma, akkor ne aggódj, nem lehetsz terhes! Egyébként a terhesség jele az, hogy kimarad a nõ havi vérzése, azaz a menstruációja. Megelõzni a terhességt védekezéssel lehet. Utólag esemény utáni tabletta ajánlott, amit nõgyógyász ír fel, ha nem, akkor abortusz. Ne aggódj, szerintem nem vagy terhes, úgy 1% az esélyed rá. És figyej, most jön a nevelõ része. Én a te korodban(kb. 13 nak saccollak, ne haragudj) ugyanígy voltam. Azt se tudtam, hogy eszik vagy isszák az egész szex ügyet, de összehozott a sors egy hülyével, akinek csak arra kellettem, és persze szerelmes voltam, így megengedtem neki..Természetesen megbántam. Mély sérülések értem olyan fiatalon, amiket most is csak a párom vívasztalásával tudtam kiheveni. Kérlek, légy érett, gondolj át mindent!! Mi lesz, ha becsúszik a gyerek? a szülõknek nem mertek szólni, és mi lesz veletek? Legyetek felelõsségteljesebbek, vigyázzatok magatokra. Te pedig ne légy naív, gondolj át mindent! Nem szabad csak a más kedvéért, vagy a pillanatnyi vágyakért belerohanni dolgokba, amiket késõbb nem tudunk helyrehozni és nagyon megbánjuk. Figyelmeztettelek, remélem nem veszed rossznéven! Sok sikert, máskor jobbn vigyázzatok!!! Üdv
A hosszú kommentes vagyok.. Elfelejtettem írni, hogy izgatás hatására elõváladék jön a péniszbõl, ami szintén tartalmazhat spermiumokat, tehát lehetsz tõle terhes! tessék vigyázni! A többieknek: Akármit mondunk és javaslunk Neki, úgyis azt tesz amit akar. A legtöbb amit tehetünk, hogy bár mi felvilágosítjuk, ha már más nem tette meg...
Hát igen kérdezõ, elég bénán tetted fel a kérdést. Én is gondolom az van, mint amit utolsó írt, hogy megaszakítással védekeztetek (a megszakítás is védekezés, csak nem olyan hatásos mint a kondom vagy a tabletta... mondjuk attól függ mennyire helyesen használják. Nah de akkor kérdezõ döntsd el kérlek: volt-e benned pénisz vagy se? Ha nem volt és úgy élvezett a puncidra, akkor nem leszel terhes tuti. Ha bennvolt a pénisz, de a puncidra élvezett a pasi, akkor az átlagos megszakításos védekezés 27%-os sikertelensége vonatkozik rád. Azaz kb 27% esélyed van, hogy terhes leszel (a nem védekezéssel ez kb 80-90% szóval azért nem mindegy). Ha 24 órán belül az aktustól számítva beveszel egy eseményutánit, akkor az 95%-os eséllyel akadályozza meg a terhességet, de ahogy telik az idõ, ez az esély egyre csökken. Úgyhogy mérlegeld, hogy neked mi és hogyan éri meg.
Van itt egy tegnapi kerdes, hogy vedekezes nelkul hany szazalek eselye van a terhessegnek. Olvassátok el, sok adat gyult ossze. (35/L)
Valamivel meg lehet elõzni vagy szüntetni a terhességet? Azzal hogy 14 évesen nem priccoltatsz a sunádra össze vissza mindenféle hülyével..
Kedves Kérdezõ! NEM LEHETSZ TERHES! Terhesség akkor jön létre, ha a spermium a hüvelybe kerül. Felmászni nem tud, tehát ha csak külsõleg érintkeztél vele, akkor baj nem lehet. Kedves válaszolók! Ti hol tanultatok biológiát? Esemény utáni tablettát egy ilyen miatt? Észen vagytok ti? Még szerencse, hogy receptköteles. Istenem. Kérdezõ, csakis akkor lehetsz terhes, ha történt behatolás óvszer nélkül. Ha nem történt, de belenyúltál magadnak spermával érintkezés után, na akkor van esélye, de akkor sem sok, de kívülrõl nem lehet.
Meg honnan szedtétek, hogy megszakítással védekezett-e? Nem is írt behatolásról. Természetesen ekkor lehetne terhes, dehát errõl nem szólt semmit, arról sem, hogy használtak-e óvszert.
Ha 18-on alul vagy õ pedig felül... Hadd ne ragozzam hogy az mi... És igen, lehetsz terhes. Sõt lehet bunkósság lesz, de lennél is az. Legalább megtanulnád hogy nem kurunk fûvel, fával!
a 20:22-es ott van!!! XD
kedves kérdezõ: GRAT XD
A kérdező hozzászólása: na ennyit a színvonalról ti még lejebb vagytok, mert leálltok veelm vitatkozni és nem normálisan a kérdéseimre válaszoltok... a másik ki mondta, hogy nem tudok ilyeneket és nem értem amit ide írnak? amúgy csak annyiról van szó, hogy pánikba estem, mert nem tudom, hogy rendesen belémélvezett-e és nem szeretnék terhes lenni... de hát ezek a magyar emberek... és igen is anyum már elõbb felvilágosított és magamtól is tudok mindent csak azt nem osztom meg vele, hogy már szexelek... de mindegy nem fogok magyarázkodni, mert az régen rossz csak választ akartam kapni, de hát ennyi...
Terhessegi teszt-->nogyogyasz-->esemeny utani tabletta
A kérdező hozzászólása: de ha nem jön sperma a hüvelyembõl akkor lehet nem került belém??
A kérdező hozzászólása: amúgy az nem jó mert fiatal vagyok és a szüleim nem tudják...
Ha nem lett feldugva a sperma (pl ujjal vagy bármi mással) akkor nem lehetsz terhes. A sperma nem tud végigmenni a hüvelyeden, a pénisz lényege, hogy átjuttatja azon egészen fel a méhnyakhoz. Ha kívülre ment a sperma és letörölted, akkor nem leszel terhes. Gondolom nem úgy törölted le, hogy feldugtad a zsepit vagy bármit :P Megelõzni a terhességet védekezéssel lehet: óvszer, fogamzásgátló tabletta, esetleg esemény utáni. Megszüntetni meg abortusszal. De te ettõl nem leszel terhes.
Mondd meg a kis pubinak, ennyi erõvel beléd is élvezhetett volna, legközelebb csak gumival engedd, vagy neki úgy se. 19/f
Mosd is meg, de ha csak kivulrol lett spermás, nem lehet megtermekenyulni, ez 99, 999999% .:) Mert az ondó = 10% sperma + 90% prosztataváladék, és a prosztataváladék lúgos, és szukseguk van a spermaknak a lugos kozegre, mert a huvelyflóra savas, és abban meghalnak a spermiumok. (35/L)
Hány éves vagy és ki ez a férfi, és õ hány éves? (35/L)
A kérdező hozzászólása: nem igaz, hogy ennyi beteg ember van... lehet, hogy nem túl jól fogalmaztam vagy félreértettétek, de különben is odaírtam, hogy normális válaszokat... hülyeségek nem érdekelnek... és az miért fontos hány évesek vagyunk??
Azert fontos, hany evesek vagytok, mert pl. hogy egyaltalan menstrualsz-e, mert ha nem, akkor tuti nem lehetsz terhes. Õ ha monsjuk még csak 10 éves, valoszinuleg a kilovellt ondoban nincs még sperma, tehat ekkor sem lehetzs terhes, folosleges az aggodalom. De ha Te mondjuk 11 éves vagy és õ 19, akkor meg buncselekmeny tortent... arrol nem is szolva, hogy nem Neked kene egyedul ezen gorcsolnod, hoyg most terhes vagy-e, ha õ mar 14-15 eves legalabb, és idosebb Nalad, hanem NEKI kene gondoskodnia Rolad ebben a helyzetben felivilagositassal, orvosilag es lelkileg.... (35/L)
A kérdező hozzászólása: nem hinném, hogy 10 évesen valaki ilyet írna/csinálna fõleg nem ide... én 18on alul vagyok õ pedig 20on felül...
De a kerdes szinvonala és a kérdezõ informaltsaga egy ötödikesnél nem idõsebbre vall. Az mar kifejezetten BAJ, ha egy lány és egy fiu 12 éven felul nincs avval tisztaban, amiket ide leirtunk - még akkor is, ha esetleg csak 40 eves kora utan lesz szexulais kapcsolata. Ezek altalanos muveltsegi dolgok, és nagyon fontosak az egeszseg szempontjabol, hovatovabb hatodikos tananyag biologiabol. (35/L)
És azt is irtadm oylan fiatalok vagytok, hoyga szuloknek nem szolhattok, nem tudhatnak rola. Hát énszerintem 11-12 eves kor korultol kotelezo beszedtema az ilyesmi szulok egy gyerekek kozott. Ilyen dolgokat elsosorban a szulo kell megtanitson a gyerekenek, a higienes es szexualis alapinfokat, a szulo dolga megtanitani azokat a dolgokat, hogy a gyerek ne keruljon bajba. Ha ez kimaradt, és elmultal 11-12 eves, akkor nagy mulasztast kovettel el a szuleid, es nem vagy tul fiatal hozza, hogy veluk beszeld ezt meg. (35/L)
A kérdezõ azt írta elõször h sperma került a puncijára, utána már azt írta, h nem tudja rendesen belé élvezett-e..akkor be volt b..va a csajszi, vagy megszakításossal voltak együtt, vagy mindkettõ..
Jót, biztos, hogy nem jelent, lehet, hogy spontán vetélésed van. Mindenféleképp menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: jajj... :(
Igen, a legvalószínûbb a vetélés. Sajnos.
A kérdező hozzászólása: :((

Lehetek terhes vagy valami más van a dologban?

Múlthéten együttvoltam a barátommal nem védekeztünk, kivette mielött elélvezett volna, most szúró kis érzések vannak a méhemben és a melleim is fájnak. A menszeszemnek augusztus 10-e körül kell megjönnie

Legjobb válasz: Ha nem élvezett el benned akkor nincs gáz :) mi is csináltuk már így rengetegszer és sose volt ebbõl baj :) Persze egyesek majd ide írják, hogy így is lehetsz terhes, de szinte kizárt, ne aggódj

Ha nem élvezett el benned akkor nincs gáz :) mi is csináltuk már így rengetegszer és sose volt ebbõl baj :) Persze egyesek majd ide írják, hogy így is lehetsz terhes, de szinte kizárt, ne aggódj
A kérdező hozzászólása: köszönöm kedves 3.ik de inább ne irj máskor!!!
Hát kedves elsõ, igazad van! A "szinte kizárt" az nem tuti, úgyhogy kedves kérdezõ szerintem van rá esélyed. Bár tényleg nem sok, de azért ezt is vedd számításba.
Én csak azt nem értem, hogy minek kérdezed meg? Eldöntöttétek, hogy nem védekeztek, bevállaltátok, hogy teherbeeshetsz. "Aláírtátok", hogy vagy mentek abortuszra, vagy felneveltek egy gyereket, vagyis õ nem fog, mert úgyis otthagy. Minek kell itt utólag kérdezõsködni???

1 hónapja kb. be kellett vennem egy 72 órás tablettát de mivel nagyon féltem ezért még aznap plussz 3darabot bevettem. Sokat fáj a hasam és furcsán is érzem. Lehetek e igyis terhes vagy valami következménye annak, hogy ennyit vettem be?

Legjobb válasz: baszod..... nem vagy normális, én nem vagyok orvos, de tanultam biológiát és ezek a hormonrendszerednek olyan hatalmas lórugást adnak, hogy az egy tabletta esetében sem egészséges, nemhogy ha 4-et veszel be. fölösleges volt még 3-at bevenni, egy is hatásos. sztem kb meg is halhattál volna. mindenképp menj el orvohoz, lehet hogy komoly bajt okoztál, valami károsodott vagy mittudomén...

baszod..... nem vagy normális, én nem vagyok orvos, de tanultam biológiát és ezek a hormonrendszerednek olyan hatalmas lórugást adnak, hogy az egy tabletta esetében sem egészséges, nemhogy ha 4-et veszel be. fölösleges volt még 3-at bevenni, egy is hatásos. sztem kb meg is halhattál volna. mindenképp menj el orvohoz, lehet hogy komoly bajt okoztál, valami károsodott vagy mittudomén...
ne haragudj h ezt irom de iiirtozatosan nagy hulye vagy!!!! de nygodt lehetsz, jelenleg az egyeduli biztos dolog h nem vagy terhes. gondterhes az viszont nagyonis lehetnel mert minden okod megvan ra. kicsit gonbdolkozz legkozelebb. es irany a doki es a vervizsgalat!
Jéééééézusom... No comment. Még azis lehet, hogy már soha nem is lehet gyereked, hogy most ekkora hormondózist adtál a nemzõkédnek...
Szerintem örülj annak ha megmaradsz és nem borúl fel teljesen a hormonrendszered.Nem szeretnél mindenhol sötét szõrzetet látni magadon ugye?Használj gumit, a fogamzásgátlót nem ajánlom neked mert talán az 1 levelet szednél be 1 nap..
akor inkább ne szexelj ha ennyire félsz, vagy akkor figyeljetek oda jobban.
Eszed hol van? Atyám... Na ezért kéne jogosítványhoz kötni a szexuális életet is :D Isten tudja, mit csináltál magaddal. Meddõvé akarod tenni magad teljesen??? Sürgõsen keress fel egy nõdokit! Nem ártana szexuális felvilágosítást is kérned...
Ezt azért nem kellett volna! :S
De akkor is 4 tabletta? Lehet h csak egy kicsit bogyó amit beszedsz de a hatása annál nagyobb..
egyetértek az elöttem szólóval!!!mért vettél be ennyit??az nem fájdalomcsillapító amibõl többet is bevehetsz!mindenképp orvos!!
szia...én tegnap írtam neked. remélem már elmentél orvoshoz, vagy legalábbis megbeszélted valakivel rajtunk kívül. hmmm?
Így igaz, azt nem osztogatják a sarkon, nem nagyon volt erre "lehetõsége", esélye!
*arról bocsánat
nembeszélve attól, hogy nem hiszem, hogy volt rá fölösleges 20 ezer forintja a leányzónak
ilyen nincs emberek!Az ilyen tablettát orvos írja fel, recept nélkül nem adnak!Szal nem igazán lehet belõle szerezni többet...
A kérdező hozzászólása: azért vettem be többet mert nagyon féltem h esetleg terhes leszek mert olyan történt amit nem akartam.Mindenféleképp elakartam kerülni a terhességet.
Mostanaban eszedbe ne jusson bevenni megint ilyen tablettat!!! Meghalsz, de most komolyan. Gondold el micsoda eros az a gyogyszer! Irassal fogamzasgatlo tablettat!

24hetes terhes vagyok valamivel több a magzatvíz, ez mit jelenthet? Kétségbe vagyok esve nagyon, eléggé megijedtem.

Legjobb válasz: Még ne aggódd halálra magad (tudom könnyû ezt mondani) nekem a fiammal 24 hetesen mondták elõször h több a víz aztán hogy nagyobb a gyomra, a vesemedencéivel is vmi volt állítólag, hetekig paráztunk, mentünk a kontroll UH-kra minden addigi jó eredményem ellenére genetikai tanácsadóba és cvs-re :( de végül 32 hetesen kiderült h semmi baja, minden hirtelen normalizálódott és teljesen egészségesen született semmi baja :) Utólag már mondták orvosok hogy hát ez ilyen biztonsági intézkedés volt inkább mert félnek a perektõl, illetve hogy ha ilyen sürün van UH-zva egy magzat akkor ott elképzelhetõ hogy valamelyik UH-n találni fognak eltérést a tankönyvi helyzethez képest. Szóval ha semmi más egyebet nem találtak és nem vagy cukorbeteg akkor ez egy pillanatnyi állapot is lehet, valószínûleg 1-2 hét múlva már semmi eltérést nem találnának.

Sokszor nem is lehet megmagyarázni, hogy mitõl több. És ami a lényeg, ezt egy uh-ból nem lehet megállapítani, csak ha többször ultrahangoznak és minden alkalommal több. Ha minden alkalommal több (ahogy nekem is volt), az sem jelent feltétlenül gondot, azért vizsgáltasd ki magad (nekem volt torch-vizsgálat- toxoplazma, rubeola, citomegalovírus vérbõl nézik), és volt quartett teszt, amibõl 4 betegségre tudnak szûrni. De ne aggódj, az esetek nagyon nagy százalékában semmi gond nincs, de azért nem szabad felette átsiklani sem. A kislányom 37. hétre született egészségesen, ma már 17 hónapos.
barátnõmnek is sok volt, jó nagy is volt a hasa. Sosem panaszkodott, hogy valaki megijesztette volna. A kicsinek semmi baja
sógornõmnek mindkét terhessége alatt jóval több volt a magzatvize. Az egyik kislányának sincs semmi baja.
Még ne aggódd halálra magad (tudom könnyû ezt mondani) nekem a fiammal 24 hetesen mondták elõször h több a víz aztán hogy nagyobb a gyomra, a vesemedencéivel is vmi volt állítólag, hetekig paráztunk, mentünk a kontroll UH-kra minden addigi jó eredményem ellenére genetikai tanácsadóba és cvs-re :( de végül 32 hetesen kiderült h semmi baja, minden hirtelen normalizálódott és teljesen egészségesen született semmi baja :) Utólag már mondták orvosok hogy hát ez ilyen biztonsági intézkedés volt inkább mert félnek a perektõl, illetve hogy ha ilyen sürün van UH-zva egy magzat akkor ott elképzelhetõ hogy valamelyik UH-n találni fognak eltérést a tankönyvi helyzethez képest. Szóval ha semmi más egyebet nem találtak és nem vagy cukorbeteg akkor ez egy pillanatnyi állapot is lehet, valószínûleg 1-2 hét múlva már semmi eltérést nem találnának.
Szia! Volt hogy nekem is több magzatvizet láttak egy ultrahangon, aztán a következõn már nem. Ne félj semmi gond. Ha baj lenne akkor úgyis szolna a doki. Nekem azt is mondták, hogy esetleg pisilt egyet a baba azért.
Semmi gond. Velem is ez volt. Akár másnapra visszaállhat a megfelelõ mennyiség. A doki engem megnyugtatott. 32km
Ez fertõzésre is utalhat, szerintem kérj egy vizsgálatot a dokidtól. Inkább feleslegesen, minthogy baj legyen. Nekem is több volt a magzatizem, aztán még több. Rossz lett a vége. Menj dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, megyek cukorvizsgálatra meg megnézik a fertõzéseket, addig nem leszek nyugodt míg nincs eredmény, nagyon félek mert már nagyon régóta szeretnénk babát és nagyon nehezen jött össze.Bízom benne rendbe lesz minden!
nekem is több magzatvizem volt, mint a normális, de még nem volt kóros. Ez annyiban nehezítette a helyzetemet- illetve a babáét, hogy a 34.héten tudott csak befordulni, de nem tudott elindulni lefele a terhesség végéig, és beékelõdni. Még a szülésnél is azt mondták, hogy csak egyetlen ujjal meglöknék, és a szülõcsatornából kimozdulna haránt fekvésbe! Ennek ellenére a megrepesztett burok után nem egész 3 óra alatt meglett úgy, hogy a NAGY út legelejérõl indult!
Nekem is több volt kb. ebben az idõben, és kiderült hogy kicsit magas a cukor ami persze csak itt az utolsó harmadban jelentkezett diéta után 1 hét alatt rendbe jött most 22 hónapos a kisfiam én meg 12 hetes terhes vagyok lehet most is lesz ilyen, drukkolok neked és nyugi.
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel megyek, cukorvizsgálatra, torch-ra és toxoplazma, teljes vérkép vizelet vizsgálatra, pénteken már többet tudok, addigra kész az eredmény.Reméljük tényleg nem lesz semmi gond, eddig pedig minden eredményem jó volt.Köszönöm a válaszokat, kicsit azért meg nyugodtam, aranyosak vagytok hogy válaszoltatok.

Lehetek terhes, vagy valami nőgyógyászati gond? Kérlek írjatok!

Sziasztok!

Legjobb válasz: szia mensi elött nem egyszerü teherbe esni, ez ritka sztem tesztelj hétfön ha addig nem jön meg. velem is van ugy hogy az álltalában 28 napos cikluom kitolodik néha 34-re.. ez stressz vagy kevés folyadékbevitel, gyulladás stb is okozhatja. majd ird meg mit teszteltél. 32

szia mensi elött nem egyszerü teherbe esni, ez ritka sztem tesztelj hétfön ha addig nem jön meg. velem is van ugy hogy az álltalában 28 napos cikluom kitolodik néha 34-re.. ez stressz vagy kevés folyadékbevitel, gyulladás stb is okozhatja. majd ird meg mit teszteltél. 32
lehet azért nem jön meg mert nagyon stresszelsz vagy hormon zavar is okozhatja de...vegyél még egy tesztet és pár nap múlva csináld meg ha addig nem lesz semmi remélem nem vagy terhes
A kérdező hozzászólása: Abban bízom, hogy most is pl görcsöl a hasam, ha pedig terhes lennék akkor tompa fájdalom kéne hogy legyen és nem görcs szerintem.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok terhes, viszont annyira megijedtem hogy elmentem dokihoz és felirattam tablettát.

Lehetek terhes, vagy valami problémám van? Hétfőre vártam. Mai napig tüneteim: has puffadás, mell érzékenység – feszülés, le akarnak szakadni, éhségérzet, fejfájás, 2 napja majdnem megjön érzésem volt, gyakori vizelési inger...

Aztán csak ma egyszer?en megjött, de nem úgy mint szokott, els? naphoz képest feltün?en sok a mennyisége, mindenemet eláztattam.

Legjobb válasz: Nem valószinû hogy babás vagy, de azért csinálj egy tesztet.

Nem valószinû hogy babás vagy, de azért csinálj egy tesztet.
Szerintem sem valószínû a baba, de mindenképp menj dokihoz, mert lehet volt, csak elment... :-(
Szia, lehet terhes voltál pár napig.Már a tünetek alapján, csak korán elment.Ha kíváncsi vagy csinálj tesztet, de ez már tuti elment. Nem tudom ennek örülsz-e vagy sem, ha nem nem add fel.
Én az elmúlt ciklusban produkáltam MINDEN elképzelhetõ terhességi tünetet, és nem voltam babás sajnos. Azt hiszem, ilyen hülyén vagyunk mi nõk összeállítva, hogy ha nagyon akarjuk, egyszerûen a szervezetünk elkezd terhesként viselkedni. Sajnálom, és szorítok Neked, hatha legközelebb!

Lehetek terhes, vagy valami más probléma?

3 hónapja nem jött meg a menszeszem, csináltam nem rég egy tsztet ami negtív lett, de nőtt a hasam kerek, és kemény... A mellem is fáj és nőtt, és nagyon sokat eszek.. Tévedhet a teszt, és lehetek még?

Legjobb válasz: Mi lesz a baba neve?

Mi lesz a baba neve?
Igen a teszt tévedhet. A vérvételbõl egyértelmûen megállapítható ugyanis két sorban nagyon magas pozitív eltérés. Felmerül bennem pár kérdést, nem tudom tisztáztatok e mindent a pároddal, akarjátok a babát ha terhes vagy? Ha igen akkor szerencsés helyzet, és mindõtöknek jó egészséget kívánok! Ha viszont nem akarod, akkor tudnod kell hogy abortusz max a terhesség 12 hetes korában végezhetõ el. Mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: Hallottam olyat h tévdehet a vizsgálati teszt. Lehetséges?
A háziorvos is meg tudja mondani a vérvétel meg tuti! Vagy állterhes vagy vagy hormonális!
A kérdező hozzászólása: Csináltam olyan tesztet vérvételeset is meg vizeleteset is és negatív lett. Gumival védekeztünk. De mégis lehetséges hogy az vagyok, vagy kizárhatom?
1: Nem háziorvoshoz kell menni hanem nõgyógyászhoz 2: Hogyan védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: Kérdésedre a válasz: védekeztünk. Én sem értem mindig megnéztük minden rendben volt, és mégis.
A kérdező hozzászólása: Orvoshoz is elmentem õ is mondta h nem ... (háziorvos.) de megyek holnap ulltrahangra, én érzem h az vagyok... Soha nem ettem ennyit, meg nem jött meg és nõ a hasam kerekedik, és a mellem is fáj. sztem elég egyértelmû.
Terhes vagy. Igen tévedhet a teszt. Ha akartátok akkor grat, ha nem akkor meg 1 kérdés: Miért nem védekeztek?????
tuti h terhes vagy
tévedhet naná én orvosban bíznék csak
te terhes vagy
Én nekem már van 5 gyerekem(mindegyik egésséges) és igen valószinû hogy terhes vagy Menszesz?.., nõ a has?.., Többet eszel?.., A teszt nem iazán tévedhet..én at javaslom hogy menk el egy orvoshoz õ tuti bisztosat fog mondani(szerintem igen-, terhesség jee)..elvetélni már nem nagyon fogsz rtudni mert ha már nõ a hasad akkor már fejlõdébe van ..soksikert

Lehetek terhes vagy valami más bajom van?

Sziasztok, eszmefuttatás képpen érdekelne a válaszotok.

Legjobb válasz: Felfázás, hólyaghurut... Nekem tavaly húgyhólyaggyulladás miatt késett 3 hetet. Nem fájt semmim sem, csak azt vettem észre, hogy sötétebb a vizeltem a szokásosnál. Nekem is csak nyálka volt elõtte.

Felfázás, hólyaghurut... Nekem tavaly húgyhólyaggyulladás miatt késett 3 hetet. Nem fájt semmim sem, csak azt vettem észre, hogy sötétebb a vizeltem a szokásosnál. Nekem is csak nyálka volt elõtte.
A kérdező hozzászólása: azt kifelejtettem h már 2 hete fáj a mellbimbóm ... azt bárhová is bekeverni érdemes?...am a vizeletem nem barnás csak olyan semmilyen viz színû de azért köszi a kommentet ha bármi más eszedbejutna kérlek ird meg
Terhes biztos nem vagy, ha a gumi nem szakad nem lehet gond. Nekem valamikor 5-6 hétre jön meg, ha nem szedsz fogamzásgátlót ez még nem olyan nagy gond. 23/L
A kérdező hozzászólása: nem szedek fogamzásgátlót, sohasem használtam...inkább a gumi én is átgondoltam és arra jutottam h nincs esély a terhességre de nagyon idegesit a dolog :S Gondolkoztam már h csinálok egy tesztet de nem nagyon merek :S
csinálj tesztet de kb 100% h nemvagy terhes. felborulhatott a ciklusod valami miatt, de biztos h nem a terhesség miatt. ha nemszakad el a gumi garantáltan nemesel teherbe, pláne ha mégcsak else megy (amit nemigazán értek, mert a szexnek vmi ilyesmi lenne a lényege h mind a 2 fél orgazmust éljen el, egymásban lehetõleg)
A kérdező hozzászólása: kösz a választ...de tudod mind1ik alkalommal megvoltunk zavarva és nem tudtuk befejezni a dolgokat :P
A kérdező hozzászólása: jah és 3 napja 36.8 körüli a hõm.
A terhesség elsõ jele a vérzés kimnaradása és a pozitív terhesteszt. Amiket leírtál, azok lehetnek a közelgõ menszesz tünetei is. Még túl korán van, hogy érezd a terhestüneteket.
Szia, nem akarlak elkeseríteni, de nagyon szeretnéd a babát és ha egy ideje nem jön össze, akkor akár saját magunknak hajlandoak vagyunk, különbözõ tüneteket bemagyarázni. Én is voltam így . Szinte tudatosan tartottam vissza a nemvártat, de végül mindig az gyözõtt. Légy türelemmel, ne is gondolj a tünetekre, foglald el valami mással magad, úgy könnyebben telhet a várakozási idõ. Ha , majd késik 4-5 napot akkor már reménykedhetsz. Szoritok neked!
Egyetértek az elöttem szólókkal! Ilyen korán még nem lehetnek tüneteid. Egyébként amikor terhes lettem, nekem az volt a tünet, hogy semmi tünet nem volt. Ezek amiket irsz a menszesz tünetei is lehetnek, sõt :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!