Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok, szeretnék egy jó korházat (1 db)

Terhes vagyok, és szeretnék egy jó korházat találni. Milyen a Bajcsy? Vagy esetleg máshova menjek?

Legjobb válasz: Én a Mávban szültem, de a csecsemõsömmel nagyon nem voltam megelégedve! A barátnõm a Kótvölgyiben, az szuper!!! Dia

Én a Mávban szültem, de a csecsemõsömmel nagyon nem voltam megelégedve! A barátnõm a Kótvölgyiben, az szuper!!! Dia
Szia! Két ismerõsöm is a Bajcsyban szült, Õk meg voltak elégedve, én is onnan választottam magamnak dokit. Egyenlõre még csak tervezzük a babát. A keresõbe ird be a kórház nevét és többet megtudhatsz róluk.
Szia! Én a (pesti)Máv-ban szültem kétszer, és volt egy nõgyógyászati mûtétem is szintén ott. Ha mégegyszer terhes lennék, vagy bármi más gondom lenne, tutira csak oda mennék. Kettõ kivételével az összes orvos nagyon aranyos, és figyelmes, a nõvérekrõl, csecsemõsökrõl én semmi rosszat nem tudok mondani. Persze nekem fontos volt, hogy rooming-in szobák legyenek, pl a Sote II-n is van, de ha ott nincs hely, akkor nem lehet veled a baba. A Bajcsyt nem ismerem. Ha a Máv-hoz hasonló, és baba-barát kórház, akkor biztos jó az is. Boldog babavárást! :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, bár azóta megszültem, semmit rosszat nem tapasztaltam, sajnálom , hogy neked nem volt jó élményed a korházzal kapcsolatban, én is gratulálok nekeded, jó babázást!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

7

Megnéznétek ezt a 4d képet? Nem baj, hogy úgy látszik, hogy a baba nyakán a köldökzsinór?

Az uh-s nem mondta,hogy baj lenne,csak annyit mondott,hogy ott a fülénél,meg az orra elött és csiklandozhatja,mert mindíg vakargatta a fülét. De ezen a képen úgy látom,hogy a nyakán van.Ez sokszor előfordul? Nem lesz gond belőle?

7

13 hetesen derékfájás és furcsa nyomó érzés a hüvelyben mennyire normális? Ügyelet?

Lehet méhszájnyílás? Vagy csak nő a méhem?

1

33 hetes kismama vagyok. A koronám alatt be van gyulladva a fogam. Már a gyógyszer se hat. Kamillával öblögetek, de napról-napra jobban fáj. Mit tegyek?

félek fogászatra menni....szerintem amíg gyulladásba van úgyse csinálnak a fogammal semmit se....

4

Névválasztási problémák?

Ti hogy oldottátok meg párotokkal a névválasztást?

18

Aki úgy volt terhes, hogy megjött neki, csak nem úgy ahogy szokott (kevesebb, más színű, állagú), az mikor tesztelt először pozitívat? Milyen egyéb tünetetek volt?

4

2, 4 x 2, 3 mm-es petezsák 4 hetes terhességnél normális? Ugye az orvos nem tud összekeverni egy petezsákot valami mással?

4 nappal előtte 1,7 x 1,0 mm-es volt.

17

Életem első tippelőse! Megköszönöm, ha tippeltek hétre, nemre és plusz kilóra!?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

15

Pici "csomó" baloldalt alul, lehet a babát éreztem?

Már megszületett a csöppség, és nosztalgiázok... Kb. 8 hetesen baloldalt hasam alján, petefészek környékén mazsola méretű csomót éreztem, lehet a babóca volt?

4

Baj lehet a babával, nagyon aggódom?

Sziasztok!

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!