Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok, szeretnék egy jó (4 db)

Terhes vagyok, és szeretnék egy jó korházat találni. Milyen a Bajcsy? Vagy esetleg máshova menjek?

Legjobb válasz: Én a Mávban szültem, de a csecsemõsömmel nagyon nem voltam megelégedve! A barátnõm a Kótvölgyiben, az szuper!!! Dia

Én a Mávban szültem, de a csecsemõsömmel nagyon nem voltam megelégedve! A barátnõm a Kótvölgyiben, az szuper!!! Dia
Szia! Két ismerõsöm is a Bajcsyban szült, Õk meg voltak elégedve, én is onnan választottam magamnak dokit. Egyenlõre még csak tervezzük a babát. A keresõbe ird be a kórház nevét és többet megtudhatsz róluk.
Szia! Én a (pesti)Máv-ban szültem kétszer, és volt egy nõgyógyászati mûtétem is szintén ott. Ha mégegyszer terhes lennék, vagy bármi más gondom lenne, tutira csak oda mennék. Kettõ kivételével az összes orvos nagyon aranyos, és figyelmes, a nõvérekrõl, csecsemõsökrõl én semmi rosszat nem tudok mondani. Persze nekem fontos volt, hogy rooming-in szobák legyenek, pl a Sote II-n is van, de ha ott nincs hely, akkor nem lehet veled a baba. A Bajcsyt nem ismerem. Ha a Máv-hoz hasonló, és baba-barát kórház, akkor biztos jó az is. Boldog babavárást! :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, bár azóta megszültem, semmit rosszat nem tapasztaltam, sajnálom , hogy neked nem volt jó élményed a korházzal kapcsolatban, én is gratulálok nekeded, jó babázást!

5éve vagyok férjnél, folyton azt álmodom hogy csokolozom a férjemmel. ölelkezünk, szeretjük egymást. én ugy vágyok rá mindig mint egy falat kenyérre.. Egyszerüen imádom! Ez jo dolog? Vagy ezt is a terhességi hormonok okozzák? 33hetes terhes vagyok

ö a mindenem ,ránézek és elolvadok annyira jol néz ki,álmombol soha nem kelnék fel......soha nem akarom öt elvesziteni!!!

Legjobb válasz: képet lehet ide csatolni???

A kérdező hozzászólása: képet lehet ide csatolni???
És még kérdezed, hogy jó dolog-e? :D Hát perszehogy! örülj neki, hogy így egymásra találtatok. :) És lehet, hogy a terhességi hormonok is rátesznek egy lapáttal, de szerintem ez alapból is így van. Más nõ szerintem szívesen cserélne veled. :) Gratulálok!
De jó ezt olvasni! :) Remélem, hogy õ is ugyanígy viszont szeret téged! Sok-sok boldogságot! :)
Ez tök jó :) kívánok nektek sok hosszú évet együtt, és sok örömet is a piciben! Képet úgy tudsz felrakni, hogy elõbb feltöltöd mondjuk a kepfeltoltes.hu-ra és a kép linkjét berakod ide.
Lehet lehet.
Dejó ilyeneket olvasni. :) ) Persze, hogy jó dolog! Ez olyan csodás. Gratulálok nektek. :) ) Képeket csatolni úgy tudsz, hogy föltöltöd valahova (pl.: kepfeltoltes.hu) és belinkeled. :)
A kérdező hozzászólása: ja kösy ö a pocaklakom:)
A kérdező hozzászólása: és a többit hogy lehet???
jujj dejó, úgy örülök, hogy rajtam kívül más is így érez a férje iránt!:) Igaz, mi csak 1, 5 éve vagyunk házasok...és már megszültem, szóval biztos, hogy nem csak a hormonok miatt van. Remélem mindig együtt maradtok!:)
segítek, itt a kép: http://kepfeltoltes.hu/view/101218/DSC02043_www.kepfeltoltes.. véletlenül 2x másoltad be egymás után, az volt a baj :)
A kérdező hozzászólása: hát sajna valamit elszurtam....de mind1...kösy a válaszokat:) és mindenkinek hasonlokat és kellemes ünnepeket:)
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/101218/DSC02043_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: kösy a segitséget remélem sikerül:)
A kérdező hozzászólása: ja én irtam hülyíén, DE HoGY lehet????mert nemtom
A kérdező hozzászólása: kösy a gratokat......5 jo dolog van az életemben:Andzsi-nagyobbik lány-, Lara-kisebbik lány-, a kispocaklakom, a Férjem:Norbi és a a kutyám:Diego.Lesz......, hogy egyik naprol a másikra élünk átlagossan, de az hogy a világon nekem a legjobb az biztos:) :) :) :) ):mindenem megvan amire egy normális ember vágyhat......
ne egymás után másold be rögtön a linkeket, hanem nyomj mindig utána egy entert és úgy :)

35-éves férfi vagyok 10-éve házas. Tavaly építettünk egy új házat, van egy 6-éves fiam és a feleségem terhes két hónap múlva szül. Viszont jó pár éve nem vagyok boldog! Már nem szeretem a feleségemet. Egy másik nőt szeretek! Mit tegyek?

Vállni akarok de a nejem és a szüleim nem engedik! Félek hogy sosem leszek boldog!

Legjobb válasz: Ez nehéz kérdés,sajnos ezt csak te tudod megoldani.Én speciel a családot választanám,megbeszélném a feleségemmel mi a probléma és mi az amin változtatni kellene.Nehéz választás,de a szerelem egy hormonális dolog egyszer elmúlik és a szertet marad csak meg.Valószínüleg a feleségedet szereted,de a másik nõbe vagy szerelmes.Légy erõs és maradj a családoddal ,gyerekeiddel.Késõbb mikor idõsebb leszel õrülni fogsz,hogy így döntöttél.Én is hasonló cipõben jártam én a feleségemet és a gyermekeimet választottam.Most már nem bántam meg,de akkor nem voltam ebben biztos,hogy jól döntöttem-e.Késõbb megtudtam,hogy az édesapám,sõt a nagyapám is volt hasonló helyzetben fiatalon.A nagypapám egy idõre el is hagyta a nagymamám egy szerelemért.Késõbb vissza ment hozzá és együtt öregedtek,majd haltak meg.

Ez nehéz kérdés, sajnos ezt csak te tudod megoldani.Én speciel a családot választanám, megbeszélném a feleségemmel mi a probléma és mi az amin változtatni kellene.Nehéz választás, de a szerelem egy hormonális dolog egyszer elmúlik és a szertet marad csak meg.Valószínüleg a feleségedet szereted, de a másik nõbe vagy szerelmes.Légy erõs és maradj a családoddal , gyerekeiddel.Késõbb mikor idõsebb leszel õrülni fogsz, hogy így döntöttél.Én is hasonló cipõben jártam én a feleségemet és a gyermekeimet választottam.Most már nem bántam meg, de akkor nem voltam ebben biztos, hogy jól döntöttem-e.Késõbb megtudtam, hogy az édesapám, sõt a nagyapám is volt hasonló helyzetben fiatalon.A nagypapám egy idõre el is hagyta a nagymamám egy szerelemért.Késõbb vissza ment hozzá és együtt öregedtek, majd haltak meg.
Nem gondolod azt, hogy elõbb kellett volna meggondolnod magad.Teherbe ejtetted a feleséged és most kis akarsz bújni a felelõsség alól.Otthagynád õket a legkiszolgáltatottabb helyzetben?!Most már késõ, ha férfi vagy, akkor edd meg, amit megfõztél magadnak.
1) Mi az , hogy nem engedik? Felnõtt ember vagy. 2) Egy féreg vagy, amiért elhagyod a terhes feleséged. Minek nemzettél egy újabb gyereket, ha nem vagy boldog a kapcsolatban?
Nem gondolod, hogy a másik nõt is el fogod hagyni, ha a 2. gyermekedet várja??????
Utálni fogsz azért, amit mondok, de nem érdekel. Képmutató élettel bizony sosem leszel boldog. Ha már évek óta nem szereted a feleséged, miért vállaltatok még egy gyereket? Miért vagytok együtt? Miért nem beszéltél vele errõl? A legegyszerûbb sunyizni éveken át, aztán itt nyafogni a gyk-n, hogy nem vagy boldog. Tettél valamit azért, hogy te vagy bárki körülötted az legyen?
Nem értelek... miért kellett a 2. gyerek? Viszont ha nem vagy boldog, s nem szereted a feleséged, akkor válj el. 35 éves vagy, ne a szüleid mondják meg, hogy mit tegyél s mit ne! Állj a talpadra...
minek csináltad fel az asszonyt, ha már évek óta nem szereted? Most fizethetsz dupla gyerektartást!
Elõször is szégyelld magad, hogy ilyen körülmények közt csináltál még egy gyereket. Nem a gólya hozza. Másodszor meg: ha már mindent megtettél, de nem mûködik, akkor TE dönts, ne a szüleid. Természetesen a feleségedre tartozik a dolog, de ez nem mindig közös döntés sajnos... Viszont: annyival tartozol a jelenlegi családodnak, hogy mindent megteszel annak érdekében, hogy meg tudjátok megteni a még menthetõt.
7/8 nyilván egyéntõl függ, de nem gondolod hogy akár még az is elõfordulhat, hogy a feleség nap mint nap a férj fejéhez fogja vágni, hogy anno elakartál hagyni minket??Így akkor milyen lesz majd az együttélés? Akárki akármit mondd a tüske örökre ott marad majd a feleségben, és nyilván mondom egyéntõl függ, hogy ki hogy reagálja majd ezt le.Lehet hogy nap mint nap büntetni fogja apukát...arról nem beszélve, hgy pl.apuka dugóba kerül hazafelé, felhívja feleségét, hogy késik egy kicsit. Elõfordulhat hogy a feleség nem fog hinni neki.A kétely már mindig ott lesz benne, hogy mikor mondd igazat a férj és mikor nem...nem hinném, hogy gyerekeknek ebben kéne felnõniük...
Sajnos egyet értek az elõttem szólókkal.A 2.gyermek vállalása már felelõtlen dolog volt részedrõl.egyébként anyuka is érzett már abból valamit, hogy nem mûködnek a dolgok évek óta? De ha már sajnos így alakult akkor úgy vélem, hogy mindenképpen tegyél pontot a dolog végére, add be a vlókeresetet, és mindenben próbáld meg támogatni a gyermekeket.Értem itt ezalatt azt, hogy látogasd õket rendszeresen, vedd ki a részedet a nevelésbõl, tartásdíjat is fizess magadtól rendszeresen, ne várd meg míg a bíróság vonatja le majd a fizetésedbõl. Egyszóval próbálj meg a lehetõ legjobb apa lenni gyermekeknek. Mint férj már nem tudod megmenteni a dolgot, de mint apa nem szabad hogy megszûnj!!
"Félek, hogy sosem leszek boldog" Elõször is, el kellene gondolkodni, hogy miért akar mindenki BOLDOG lenni? Ez egy mítosz csupán, mint a mai felületes világ mindent a mítoszok köré épít. A boldogság soha nem állandó, az csak pillanatnyi dolog. A túlidealizálás a korunk terméke. Ha valami nem TÖKÉLETES, akkor menjen a levesbe. Hajszolni kell a BOLDOGSÁGot még ha beledöglünk is. El kellene engedni a túlzott idealizmust. Az a nõ, aki a feleséged, valószínûleg nem volt közömbös neked, amikor elvetted. Ha kicsit elszürkült, kihûlt a kapcsolat, akkor miért nem próbáltok meg dolgozni a kapcsolatotokon??? Vagy hagyni kell elrohadni, aztán cuccolni. Aztán beleugrani egy új kapcsolatba, ott is kiélni a kezdeti lángolást, aztán ha lejjebb lohad (márpedig mindenkinél és minden esetben idõvel lejjebb lohad), akkor lehet megint cuccolni? Gondolkozzál már! A reális házasság titka az, hogy nem mítoszokra épül, hanem a felek tisztában vannak azzal, hogy vannak hullámhegyek és hullámvölgyek. Amikor a "közösen kormányzott hajójuk" a házasság zátonyra fut, vagy sérül, akkor együtt megfoltozzák és kormányozzák tovább a hajót. Ez a hajó nem csilivili luxusyacht, de szívós, erõs, az élet viszontagságaitól védi a bennülõket és MEG KELL TUDNI BECSÜLNI!!! Ezt a cikket javasolnám elolvasni: http://www.tenyek-tevhitek.hu/pszichoterapia/legfeljebb-elva..
Mi van Veled azóta, Kedves Kérdezõ?
Tudom nem fogod elhinni, de azzal a másik nõvel sem lesz jobb. Egy hajszállal sem. Az elején lehet, hogy igen, de késõbb visszakívánod majd a régi boldogságot. Ne felejtsd el, amit írtam, és ha lehet, ne veszekedj a feleségeddel, hidd el nem éri meg fájdalmat okozni neki.
Egoista, gerinctelen alak vagy. Kit érdekel ha nem leszel boldog? De tönkre teszel 3 életet! És a másik nõ sem lehet igazán boldog. Nem írom le mi vagy valójában. A megoldás: egy lakatlan sziget, neked!
az én apám tönkre tette az életem, mert elhagyott minket egy másik nõ miatt. Aztán õket is elhagyta egy harmadik miatt. Gondolkodj el, nem csak a hormonjaid játszanak veled? mi van veled azóta?
Hahó!
22-es, te olyan szépet írtál, hogy még nekem is válasz volt, és nagyon elgondolkodtatott. köszönjük a jól megfogalmazott megérintõ tanácsod!
Van amikor két ember hiába próbálkozik, minden hiábavaló!!!
Nekem a 23-as sokkal meghatóbb volt:)
Hogy lehetsz ekkora féreg? A feleséged és a gyermekeid számítanak rád! Ha már megcsináltad a gyerekeket akkor neveld fel õket. Emlékezz az ígéretedre amit a feleségednek tettél! Ha megöregszel neked ki fog segíteni? Erre még nem gondoltál?
Igen felelõtlenség volt a baba és szerintem képmutatás is, de ezt most nem taglalnám tovább, mások már jól leszúrtak miatta. Én tanácsot adni nem tudok, de a történetemet leírnám... Engedd meg, hogy a másik fél szempontjából írjak... Én a terhes feleség voltam a történetben. 28 éves voltam akkor, elsõ baba, tervezett, várt baba. Mi is közösen építkeztünk, közös volt a kölcsön. A férjem beleszeretett egy másik nõbe. Lányba. Õ ekkor még csak 22 éves volt. Viszonyt kezdett vele, a lány nem tudott rólunk, kibukott a dolog, a lány kidobta. Az én fülembe is eljutott a történet. Mindent elkövettem, hogy helyrehozzam a házasságot, hogy megtartsam a férjem. 5 éven keresztül veszõdtünk. Olykor boldogok voltunk. De nem sikerült helyrehozni. Én utólag azt gondolom, hogy egy házasság megéri az erõfeszítést, de mindenáron nem kell egy kapcsolatban benne maradni. Voltak jó idõszakaink, de a problémák és a szerelem hiánya változatlan maradt. És igen a a lángoló szerelem hormonális dolog, de abból lesz egy mély fantasztikus érzés. Nálunk egyik sem volt meg. Szóval elvettünk egymástól öt évet. Elváltunk, a volt férjem ugyanolyan szerelmes volt a lányba ekkor, mint az elején. A lányt közben eljegyezték. A férjem zokogott, könyörgött, a lány nem fogadta vissza. Nem tudom... Meg kell próbálni helyrehozni, de ha mindent elkövettetek és nem megy... Hát... A feleséged boldog? Õ miért akar így élni? tudja, hogy nem szereted?
Ha egy másik nõt szeretsz, már rég lépned kellett volna, nem továbbtetõzni a dolgokat.Jó volt két vasat tartani a tûzben? Nem értem az ilyen embereket. Nem boldog és akkor még akkor is a közös dolgokon munkálkodik. Házépítés, újabb gyerek, minek?????? Ha menni akarsz, menj. Gratulálok a felelõs döntésedhez!
A kérdés adott: akkor minek építkeztél, és miért kellett a 2. gyerek? Ha terhes, akkor annyira nem vagy boldogtalan, hogy 1-2 dolog ne mûködne köztetek....
A kérdezõ reagálhatna valamit a válaszainkra!
A családalapítás felelõsség. Felelõsséget vállaltál értük. Ez nem csak addig tart, amíg szerelmes vagyok. Nem másik nõvel kellett volna barátkozni, hanem a feleségeddel. Ki lesz a gyerekek apja? Ki vállalja a feleségedet 2 gyerekkel? Nem érdekel, mert másik nõt szeretsz? Az egyéni szoc probléma, hogy hagytad magad másba beleszeretni, vállald te a következményeit is, ne a család.
Ja, neked jár a boldogság, az árát meg fizessék a gyerekek és a feleség...
Maradj a családod mellett és tarts titkos kapcsolatot a másik nõvel. Én megértelek!
Lehet, hogy a második gyerekkel akart a párod megtartani?!
Nos, szerintem add be a válópert, közös megegyezés nélkül is el lehet válni, csak sokáig tart. Költözz el az új nõdhöz, és inkább ne élvezz el benne, nehogy õ is "véletlenül" terhes legyen. Egy kapcsolathoz két ember kell, a legegyszerûbb otthagyni a másikat a gyerekekkel, de ne csodálkozz, ha idõs korodra egyedül maradsz.
Nem kellett volna bevállalni egy új babát, ha már rég nem vagy vele boldog! Válj el, jobb lesz ez így mindenkinek!
Bocsánat, 22-es!:) )


Ha menses előtt nincs folyásom az nem jó jel, vagyis nem vagyok terhes ugye? Mert szeretnék de 2 éve nem sikerül pedig van egy egészséges 4 és fél éves fiam! Peteéréskor volt folyásom azóta semmi! Vasárnap kell megjönnie!

Legjobb válasz: Szia!Nekem sem volt folyásom a mensi elõtt,csak a nem várt napon kezdett fehér krémes lenni,ami azóta is tart. sok sikert!Egy 16 hetes

Szia!Nekem sem volt folyásom a mensi elõtt, csak a nem várt napon kezdett fehér krémes lenni, ami azóta is tart. sok sikert!Egy 16 hetes
Ez egyáltalán nem így van.Pé után úgynevezett szárazság következik, a beágyazódás környékén lehet krémes nyálka de a kettõ nem függ össze, utána megint száraz napok vannak és ha nincs terhesség akkor a mensi elõtt 1-2 nappal lesz vizes vagy tojásfehérje szerû nyálka.Ez a köv. mensi elõjele. Úgyhogy még nincs veszve semmi még simán lehetsz terhes!!
Nekem nem volt folyásom, sõt, még PÉ-kor sem, mégis már 21 hetes kismama vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Szia. Én most ugyan ebben a helyzetben vagyok. Vasárnapra nem várom. Érdeklödnék, hogy neked megjött a mensid? Ha babás vagy, a mensid napjáig száraz voltál? Köszi a választ.
A kérdező hozzászólása: Sajnos megjött a mensim, a száraz napok után így beigazolódott hogy pé volt, de utána a szárazság mensire utal!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!