Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok, peteeresem van (43 db)

Terhes vagyok, vagy peteeresem van?

Szoval, ez bövebb magyarazatra szorul.Menszi elött harom nappal voltunk együtt.Kesve ugyan, de megjött, bar nem neveznem azt menszinek.Nagyon keves volt, holott rengeteg szokott lenni,es csak harom napig tartott, pedig hat napig szokott.Az együttlet 13 nappal ezelött volt, most szurkal a hasam, a mellem feszül, teljesen kilattszanak a hajszalerek tiszta kek, es a mellbimbom hegyen feher pöttyök vannak.A höm napokig 36,4 volt, most 36,7 volt tegnap, ma reggelre 36,8 lett, sürübben is pisilek, de azert nem allandoan,a fejem faj viszont,szinte egesz nap, es feher ragacsos folyasom van, tegnaplött ota.Nagyjabol ezek a tünetek vannak. Ez baba, vagy peteeres?

Legjobb válasz: Ha ilyen tuneteid vannak, en a helyedben vennek egy tesztet. Ezek terhessegi tunetek inkabb, mintsem ovulacios.

Ha ilyen tuneteid vannak, en a helyedben vennek egy tesztet. Ezek terhessegi tunetek inkabb, mintsem ovulacios.
szia.ne feledd.attol hogy menzisztél meég lehetsz terhes.:Dés hát szerintem:D......fus gyorsan egy tesztért:Da menzid is más volt mint szokott..:Dszerintem van remény.:Djok a tünetek:D
A kérdező hozzászólása: Es szerintetetek egy Clerblue holnap mar kimutatna?
Szia! Lehet hogy kimutatja ha van elég hcg a szervezetedben! Szerintem egy próbát megér, mert nagyon jók a tüneteid! Majd írj!

2 hete (peteérésem előtt 2 nappal) voltam együtt a párommal, de neem élvezett el. Lehetek terhes? Vagy miért van ez a szurkáló érzés? Talán a beágyazódás jele?

1-2 napja folyton szúrkáló vagy fájó érzést érzek a méhem körül.A mensimnek csak jöv?héten kéne megjönnie.

Legjobb válasz: igen

igen
igen lehetsz terhes mert a férfinak van elõváladéka is
A kérdező hozzászólása: Léccí válaszoljatok minnél többen!!!Fontos!!!
A kérdező hozzászólása: minden választ köszönöm!!!
van rá esély.de mérd meg a hõdet.
A kérdező hozzászólása: ja és a hõm:37 az átlagos 36, 6-7 helyett.
Igen, mivel ahogy elõttem is írták elõváladékban is vannak már hímirvarsejtek, ráadásul 2-3 napig eléldegélnek, tehát pont aktuális idõpont volt nekik. Nekem olyan érzésem volt mintha belülrõl kis fogóval csipkednének, meg szúrkálnának, na akkor volt az "ágyazás". Sok sikert és legyen úgy ahogy szeretnéd!

2 hete késik de nem hiszem hogy terhes vagyok és kaptam rá gyógyszert hogy megjöjjön! Ha megjön utána minden ugy van ahogy előtte? Lesz legközelebb peteérésem?

középid? tájt peteérés, stb...? vagy lehet hogy nem lesz peteérésem..? nagyon szeretnénk babát..:(

Legjobb válasz: AZ atttól függ mi miatt nem jött meg..gondolom norcolut vagy hasonlót kaptál..ha megint így jársz és nem jön meg lehet hogy szükséged lesz peteérést serkentõ gyógyszerre, mert valószínû most azért maradt ki, mert nem volt pé-d..ami most megjön, az csak átmossa a méhedet, de ezek a gyógyszerek nem oldják meg ha peteérés probléma van..mindenképp rendszeresen menj dokihoz és ha nem segít csere!

AZ atttól függ mi miatt nem jött meg..gondolom norcolut vagy hasonlót kaptál..ha megint így jársz és nem jön meg lehet hogy szükséged lesz peteérést serkentõ gyógyszerre, mert valószínû most azért maradt ki, mert nem volt pé-d..ami most megjön, az csak átmossa a méhedet, de ezek a gyógyszerek nem oldják meg ha peteérés probléma van..mindenképp rendszeresen menj dokihoz és ha nem segít csere!
A kérdező hozzászólása: igen norculotot kaptam! köszi a választ!:) remélem minden rendben lesz!!
Én is norcolutot szedtem, ugyanazért amiért te is. Azóta kedden kellene megjönnie (gyógyszer nélkül). Vagyis remélem nem jön meg a baba miatt. Én sem tudom, hogy volt-e most peteérésem, csak remélem. A dokim azt mondta, hogy várjak még 3 hónapot, ha addig sincs baba, akkor menjek vissza. Persze ez kibírhatatlanul hosszú idõ. Már nagyon várom a keddet, hátha...:)
A kérdező hozzászólása: 3 honap? nekem 3 hetet mondott..most hagytad abba gyogyszert? és ihy h tudod kiszámolni h mikor kell megjönnie?

Megint késik, de sokszor van ilyen. Csak ritkán van peteérésem mert sokszor a 40. napon jön meg. Ez most nekem a 43. nap. Már régen volt peteérésem ezért gondolom hogy hátha most igen. Mert a hőm 37, 2. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ez volt az én gondom is,de egy ovulációs mikroszkóp segítségével pontosan tudtam,hogy mikor van peteérésem.Most 7 hetes vagyok.Sok szerencsét!

Ez volt az én gondom is, de egy ovulációs mikroszkóp segítségével pontosan tudtam, hogy mikor van peteérésem.Most 7 hetes vagyok.Sok szerencsét!
De bizony ám, hogy Igen! Úgyhogy én a te helyedben rohannék egy tesztért!)))D Nagyon drukkolok neked!

Elméletileg 25-én kéne megjönije a mensimnek és ma még csak 20-adika van! és van egy kis barnázásom! 12-én volt peteérésem! Lehet a jele beágyazodásnak? Egyépként már egy pár napja szédülök, úgy érzem hogy terhes vagyok, és nőt a mellem?

Legjobb válasz: Ha jól számolom akkor 8 napja volt péd és lehet igen a beágyazódás jele a kis barnázás mert a fogantatástól számított 8-10 napon belül ágyazódik be ez függ a ciklus hosszától ha jól tudom , a tüneteid még nagyon koraiak én azt mondanám magadnak gyártottad õket mert még szédülés és mell növekedés a terhesség tünete nem lehet bár vannak nõk akik a beágyazódást is megérzik de azt mondják azt nem az elsõ terhességnél szokták tehát ha nem az elsõ terhességed ha az akkor megérezheted , az meg hogy úgy érzed terhes vagy az szerintem a nagyon akarás a vágy hozza ki belõled de kívánom neked hogy kb 1 hét múlva olvashassuk hogy + a teszted. Mielõbbi babavárást kívánok !!!

Ha jól számolom akkor 8 napja volt péd és lehet igen a beágyazódás jele a kis barnázás mert a fogantatástól számított 8-10 napon belül ágyazódik be ez függ a ciklus hosszától ha jól tudom , a tüneteid még nagyon koraiak én azt mondanám magadnak gyártottad õket mert még szédülés és mell növekedés a terhesség tünete nem lehet bár vannak nõk akik a beágyazódást is megérzik de azt mondják azt nem az elsõ terhességnél szokták tehát ha nem az elsõ terhességed ha az akkor megérezheted , az meg hogy úgy érzed terhes vagy az szerintem a nagyon akarás a vágy hozza ki belõled de kívánom neked hogy kb 1 hét múlva olvashassuk hogy + a teszted. Mielõbbi babavárást kívánok !!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!
A kérdező hozzászólása: mikor teszteljek?

A ciklusom 25. napján vagyok, ami várhatóan 28 napos lesz, mert peteérés serkentőt szedtem. 2 napja gombóc van a torkomban, szurkáló érzésem a hasam aljában reggelente, néha a mellem is viszket, az ébredési hőmérsékletem csökken. Terhes vagyok?

A ciklusom 25. napján vagyok, a ciklusom várhatóan 28 napos lesz, mert peteérés serkent?t szedtem. Szóval 2 napja gombóc van a torkomban egész nap, és szurkáló érzésem a hasam aljában reggelente, néha a mellem is viszket, viszont az ébredési h?mérsékletem csökken.

Legjobb válasz: A hõmérséklet csökkenése a mensit jelzi és a terhességi tünetek,ilyenkor még nagyon korai lenne.Bár vannak kivételek,és ha mégsem vagy terhes ne kenõdj el,legközelebb biztos sikerül!(Én is ebben a cipõben járok!)Sok sikert!:D

A hõmérséklet csökkenése a mensit jelzi és a terhességi tünetek, ilyenkor még nagyon korai lenne.Bár vannak kivételek, és ha mégsem vagy terhes ne kenõdj el, legközelebb biztos sikerül!(Én is ebben a cipõben járok!)Sok sikert!:D
Szerintem lehetsz terhes, nem koraiak a tünetek.

A ciklusom első felében a hőm 36, 5. Ma vagyok a 13. napon és leesett a hőm 36, 2-re. Ugye jól tudom hogy ma és holnap kell együtt lennünk, hogy terhes legyek? Ma van peteérésem?

Legjobb válasz: Én nem szoktam hõmérõzni,de úgy tudom,hogy a hõnek magasabbnak kell lennie peteéréskor,nem hogy le kell esnie.Bár lehet hogy én tudom rosszul.30 hetes kismami

Én nem szoktam hõmérõzni, de úgy tudom, hogy a hõnek magasabbnak kell lennie peteéréskor, nem hogy le kell esnie.Bár lehet hogy én tudom rosszul.30 hetes kismami
igen. jól tudod. a babtervezok.otthona.net oldalon nagyon sok infót találsz errõl a témáról rengeteg példagörbével. kérheted, hogy értékeljék ki a görbéd. én is kértem és 24 órán belül válaszoltak.
Igen, ma van a peteérésed."Az ovuláció idõpontjában, a hõmérséklet a korábbi átlaghoz képest 2-4 tizedfokkal csökken. Ez a csökkenés igen jellegzetes, de csak ritkán sikerül mérni, leginkább akkor, ha az ovuláció a hajnali órákra esik, ugyanis nagyon rövid ideig áll fenn." Mostantól emelkednie kell a hõnek vagy hirtelen, vagy fokozatosan. Úgyhogy mindent bele pont idõben vagytok!!!

A peteérés első napján voltam a férjemmel ez kb 1 hete volt. Nem folyt belőlem semmi van esélyem hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Te is tudod,hogy igen.Ne légy türelmetlen.Nekünk a férjemmel több mint 1 évig kellett próbálkoznunk,de a végeredmény,6 év alatt két gyerek nem rossz.Nem baj ha nehezebben esel teherbe,kevesebbszer akarsz az éltben terhes lenni mint ahányszor nem.

Te is tudod, hogy igen.Ne légy türelmetlen.Nekünk a férjemmel több mint 1 évig kellett próbálkoznunk, de a végeredmény, 6 év alatt két gyerek nem rossz.Nem baj ha nehezebben esel teherbe, kevesebbszer akarsz az éltben terhes lenni mint ahányszor nem.
nem az a lényeg hogy kifolyik vagy sem hanem hogy jókor jó idõben és perszer ne görcsölj ezen mert a természet elvégzi a dolgát.esély pedig mindig van hiszen házaséletet élsz!sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Igazából én sem tudom...Én is azért tettem fel kérdésem, hogy hátha többet fogok tudni.
Lehet beágyazódás, vagy progeszteron hiány is. Reméljük az elõbbi:)
A kérdező hozzászólása: Reméljük. Mitõl lehet a progeszteron hiánya?Mi okozza?
Nekem is 4.én volt peteérésem (ciklus.hu szerint). 8-án volt pecsételõ vérzésem (menzesz elõtt 9 nappal), azóta semmi. Nem tudom mitõl lehetett! Beágyazódás? Ahhoz nem korai az idõpont? Teljesen össze vagyok zavarodva.

Lehetséges az hogy ha terhes vagyok már a 2. nap rosszullétem van? Tegnap védekezés nélkül sexeltünk és ma hányingerem van és szagokat érzek. Pár nap mulva kéne megjönnie. Azt hallottam hogy menszi előtt után alatt nincs peteérés. Igaz?

Legjobb válasz: Te jo Isten, szex utani nap hogy lehetne mar hanyingered terhessegtol??? MEg ha meg is fogant egy kis elet, meg be sem agyazodott. Fogantatastol szamitva a beagyazodas minimum 1het, ha nem 10nap...... Ha lenne hanyingered a HCG termelodese kovetkezteben, tehat hormonalis valtozasok miatt amiket a terhesseg okoz, akkor mar a teszt is kimutatna ,hisz akkora nagy mennyisegben lenne jelen...... Te komolyan gondolod, hogy esetleges fogantatas masnapjan mar kimutatja a teszt es hogy hanyingered lesz? Hanyinger mindentol van ilyenkor /gyomorrontas, virus, stressz, idegesseg, ehseg, stb.../ , de nem terhessegtol! Hany eves vagy, ha szabad tudni? Barmikor teherbe lehet esni! Nem csak egy peteje erhet meg egy nonek egy cikluson belul, hisz akkor hogy lennenek ketpeteju ikrek a vilagban?? Spontan peteeresrol nem hallottal? Ilyen egy nagyobb orgazmus hatasara is bekovetkezhet, es puff, mar ott is a baba a pocakban, ha nem vedekezik a kedves holgy.

Te jo Isten, szex utani nap hogy lehetne mar hanyingered terhessegtol??? MEg ha meg is fogant egy kis elet, meg be sem agyazodott. Fogantatastol szamitva a beagyazodas minimum 1het, ha nem 10nap...... Ha lenne hanyingered a HCG termelodese kovetkezteben, tehat hormonalis valtozasok miatt amiket a terhesseg okoz, akkor mar a teszt is kimutatna , hisz akkora nagy mennyisegben lenne jelen...... Te komolyan gondolod, hogy esetleges fogantatas masnapjan mar kimutatja a teszt es hogy hanyingered lesz? Hanyinger mindentol van ilyenkor /gyomorrontas, virus, stressz, idegesseg, ehseg, stb.../ , de nem terhessegtol! Hany eves vagy, ha szabad tudni? Barmikor teherbe lehet esni! Nem csak egy peteje erhet meg egy nonek egy cikluson belul, hisz akkor hogy lennenek ketpeteju ikrek a vilagban?? Spontan peteeresrol nem hallottal? Ilyen egy nagyobb orgazmus hatasara is bekovetkezhet, es puff, mar ott is a baba a pocakban, ha nem vedekezik a kedves holgy.
nem valoszinüleg megvagy ilyedve és már beis képzeled.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat...az elsõ válaszadónak üzenem, nem kell lekeleõen szólni a másikhoz...amugy 23 éves vagyok jó lehet egy 15éves csaj ir ilyeneket..de mivel még nem voltam ilyen helyzetben.....
Az elsõ válaszolónak üzenem hogy pofabe. XD Amúgy meg nem vagy terhes sztem. Várd ki hogy megjöjjön szépen. Aztán meglátod. Ilyen korai stádiumban nincs még terhességre utaló jel. A menszi okozza :D Na pápá.
Szerintem meg az elsõ válaszolónak igaza van mert ezt már 6.-ban is tanítják hogy 7-10 nap után lehet megmondani hogy terhes-e valaki vagy sem. védekezni pedig mindíg kell mert különben gyerek lesz.Halgass az elsõre.
eddig el volt dugulva az orrod hogy nem éreztél ILLATOKAT? Szaga a székletnek meg az állatoknak van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!