Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok, nagyon az (390 db)

Eddig ha belegondoltam abba hogy terhes vagyok rám tört egy nagy izgalom és fura érzés a hasamban. (mint amikor izgul az ember). Most 90%hogy terhes vagyok. Nagy rajtam a nyugalom. Ti is voltatok így ezzel? Megéreztétek hogy sikerült?

Legjobb válasz: Szia! Érdekes én pont fordítva voltam :) Nagyon sokat álmodoztam,milyen lesz majd,ha meglátom a két csíkot,kerekedik a pocim. Én pár nappal a nem várt elõtt álmodtam egy pozitív tesztet,aztán késett,és ott volt a két csík. Fel sem fogtam,hogy úristen,most tényleg! Nem tudom pontosan leírni mit éreztem,de hirtelen nagyon furcsa lett,hogy ott van bennem egy icike picike valaki,aki az én gyermekem. Most már persze természetesnek érzem,de akkor nagyon nagyon izgultam :) 29hkm

Szia! Érdekes én pont fordítva voltam :) Nagyon sokat álmodoztam, milyen lesz majd, ha meglátom a két csíkot, kerekedik a pocim. Én pár nappal a nem várt elõtt álmodtam egy pozitív tesztet, aztán késett, és ott volt a két csík. Fel sem fogtam, hogy úristen, most tényleg! Nem tudom pontosan leírni mit éreztem, de hirtelen nagyon furcsa lett, hogy ott van bennem egy icike picike valaki, aki az én gyermekem. Most már persze természetesnek érzem, de akkor nagyon nagyon izgultam :) 29hkm

8hetes terhes vagyok, es az a panaszom, hogy nagyon sokat böfögök . Már probáltam nem enni semmit, csak szénsavmentes vizet ittam, de hiába, annál jobban jot rám a böfi . Már olykor fáj a gyomrom. Mit tegyek hogy elmuljon?

Legjobb válasz: Nekem ugyanez a bajom,csak én még szellentek is sokat(csak levegõ jön).Nekem kerülnöm kell a nagyon rostos ételeket,hagymát és minden olyan ételt ami puffaszt.Bár én nem vagyok terhes,de ez mindegy...a tényen nem változtat.Mondd majd meg a dokidnak,és hidd el õ is fogja mondani mit ne egyél.

Nekem ugyanez a bajom, csak én még szellentek is sokat(csak levegõ jön).Nekem kerülnöm kell a nagyon rostos ételeket, hagymát és minden olyan ételt ami puffaszt.Bár én nem vagyok terhes, de ez mindegy...a tényen nem változtat.Mondd majd meg a dokidnak, és hidd el õ is fogja mondani mit ne egyél.

Az UH adataim épp egy 36 hetes magzat adatainak felelnek meg, pedig csak 33 hetes terhes vagyok. Ezt azt jelenti hogy nagy a babám? Az lehetetlen, hogy 3 hetet tévedjenek előre a gépek, és az orvos?

Két különböz? UH is ugyanazt mondta, egészen a 28 hétig megfelel? adatok, és ugyanazt a szülési id?pontot,(dec20) ha tévednek akkor nov 30án szülök, nem mi ndegy...

Legjobb válasz: Igen azt is jelentheti, hogy nagy a baba, de azt is jelentheti, hogy el lett számolva a szülési idõpont. Amikor elõször megjelensz a terhesgondozáson megkérdezik, hogy mikor volt az utolsó menstruációd. Az orvos ebbõl számolja ki a várható szülés idõpontját. Az is lehet, hogy már terhes voltál az utolsó menstruáció elõtt. Így volt nálam is az elsõ gyereknél. Úgyhogy helyes ha felkészült már november végére. Úgyis akkor születik meg, amikor Õ akar. Könnyû szülést kívánok neked!

Igen azt is jelentheti, hogy nagy a baba, de azt is jelentheti, hogy el lett számolva a szülési idõpont. Amikor elõször megjelensz a terhesgondozáson megkérdezik, hogy mikor volt az utolsó menstruációd. Az orvos ebbõl számolja ki a várható szülés idõpontját. Az is lehet, hogy már terhes voltál az utolsó menstruáció elõtt. Így volt nálam is az elsõ gyereknél. Úgyhogy helyes ha felkészült már november végére. Úgyis akkor születik meg, amikor Õ akar. Könnyû szülést kívánok neked!
Szia! Latom regi kerdes de en is ebben a cipoben jarok pont most. Vegul mikor szultel? Hany hetre? Minden ok volt a babaval? Mekkora lett? Orulnek ha valaszolnal. Koszonom minden jot!
Lehetsz akár terhes is, mert nem 100%-os egyik ilyen 72 órás tabletta sem. De a menstruációs zavar normális jelenség.
Mielõtt beszedsz vmit, miért nem olvasod el a tájékoztatót? "A kezelést követõen a menstruáció rendszerint a megfelelõ idõpontban jelentkezik és normális lefolyású. Ritkábban azonban pár nappal korábban vagy késõbb jelentkezhet. Amennyiben menstruációja több mint öt napot késik, vagy a megfelelõ idõben jelentkezik ugyan, de lefolyása eltér a megszokottól, vagy a terhesség gyanúja (émelygés, hányinger, hányás, emlõfeszülés, stb) fennáll, forduljon orvosához."
Ja és a 2. kérdésedhez: Nem akarlak beparáztatni de nem minden terhességi teszt megbízható. :s De mondom attól függ, hogy 72 órán belül vetted e be.
Biztos, h nem fog rendesen megjönni. Ugye ettõl annyi hormont kaptál, hogy a szervezetedet nem teljesen de felborította. Nekem is a múlt hónapban volt rá szükségem és 20 nappal elöbb megjött pedig elötte rendesen beállt. Lehet, hogy nálad meg pont, hogy késni fog tizenakárhány napot. Szóval csak nyugi!:) (ha még benne voltál a 72 órában)
A kérdező hozzászólása: Hali....még egy utolsó kérdés.most csináltam tesztet és negatív.akkor bízhatok a teszt eredményében?
A kérdező hozzászólása: de hát 4 nap még nem olyan sok, vagy igen?tesóm barátnõjének is 8 napot késett.igen, felelõtlen voltam és egyben szerelmes is.szerelmesen egy nõ nem gondolkodik tisztán, pláne ha már a párja felizgatta. légyszi ne ítéljetek el, mert segítséget kértem tõletek.hiába van anyám ha nem tudok vele semmit megbeszélni.a barátnõim tapasztalatlanok ilyen téren, igaz nincs sok barátnõm, akivel ilyen bizalmas dolgokat megbeszélek, csak 1-2. ha terhes vagyok már nem tehetek ellene semmit.elvetetni nem szeretném, mert vágyom már rá.tudom hogy a családom ellenem fordulna, pláne a nagyszüleim, mert eléggé begyepesedtek.ha hétfõig nem jön meg, majd veszek tesztet....
Bevettél escapellet, felírattál tablettát és megszakítással védekeztél? Nem bírtál volna addig gumit használni, míg el nem kezded a tabit? Ne csodálkozz már, ha teherbe esel, ha ilyen felelõtlen vagy...
hát lehetsz terhes.....ha nem lettél volna együtt a barátoddal akkor azt mondanám hogy tuti nem vagy.Mert én is vettem be ilyen gyógyszert de nekem pontosan jött meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.A tabletta bevétele után voltam orvosi vizsgálaton, mert felírattam egy fogamzásgátló tablettát is.Az orvos az ultrahang után kizárta a terhességet, és akkor mondta hogy az escapelle megzavarja a ciklust.Remélem hogy tényleg csak a tabletta az oka.Ezt követõen együtt voltam a partneremmel 2x, de a megszakításos módszerrel védekeztünk.Igaz, nem mondhatni ezt a fajta módszert védekezésnek.
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon szépen köszönöm az utolsó választ, megnyugtattál vele és végre nem volt támadó jellegû.Vasárnap reggelre megjött, igaz több mint 2 hét késéssel. :) Most már elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, és remélem h.több ilyen nem fordul elõ. Köszönöm szépen mindenkinek

Terhes vagyok? Majdnem 2 hete nem jött meg, és reggelente néha hányingerem van. Lehet, hogy terhes vagyok. Nagyon szeretnénk már babát. De a teszt azt mutatta, hogy nem (tegnapelőtt csináltam). Akkor?

Legjobb válasz: Az,hogy a teszt negatív,attól még lehet,hogy babát vársz. Vegyél Gabriel terhességi tesztet,az elég megbízható Drukkolok a babához

Az, hogy a teszt negatív, attól még lehet, hogy babát vársz. Vegyél Gabriel terhességi tesztet, az elég megbízható Drukkolok a babához
Szia!Ha nem szedsz gyógyszert, amit nõdoki irt fel, akkor tuti terhes vagy, csinálj még egy tesztet!Ha megint nega, akkor menj el a nõdokidhoz, hogy megnézzen UH-n.A hüvelyin már petezsákot kell látnia!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Úgy néz ki hogy lesz baba!!

5 hetes terhes vagyok, nagyon megfáztam, náthás vagyok, folyik az orrom, lázam egyelőre nincs. Lehet baja a babának?

Legjobb válasz: Terhesen én is náthás voltam gyógyszer híjján majdnem 2 hónapig szenvedtem tõle. Csak a citromos tea, meg a fekvés. Túléltem, semmi baja nem lett a babámnak.

Terhesen én is náthás voltam gyógyszer híjján majdnem 2 hónapig szenvedtem tõle. Csak a citromos tea, meg a fekvés. Túléltem, semmi baja nem lett a babámnak.
Nem lehet baja a babának a náthádtól. Nekem még Nasivint és a Mézes citromos Strepsilst is engedélyezett a doki. Egészgégesek lettek a gyerkõckéim. :D
Kb. én is ennyi idõs lehetek. Én is oda vagyok. Nekem a dokim a Neocitránt mondta, hogy attól jobban leszek. Így is lett tegnap ittam elõször és nem is a max megengedett mennyiséget, de már most jobban vagyok sokkal! Szerintem próbáld ki! Semmi probléma! :)

6 hónapos terhes vagyok. Nagy mértékben pillanatragasztós (ciános) lettek az ujjaim, elég hosszú időn át. Nem ártottam ezzel a kicsimnek?

Legjobb válasz: Nem. Régen a terhes nõk vegyi üzemekben is dolgoztak,és a gyerekük egészséges lett. Nem kell mindenen parázni.

Nem. Régen a terhes nõk vegyi üzemekben is dolgoztak, és a gyerekük egészséges lett. Nem kell mindenen parázni.
Nagyon is árt! De nem attól, h az ujjaid ciánosak, hanem akkor árt ha sokáig belélegzed, vagy ne adj isten lenyeled. Kis mennyiség is ártalmas, de van a természetes regenerálódás.Nagy mennyiségben már képtelen a szervezet kijavítani az okozott kárt. A cián az egyik legnagyobb méreg.
A kérdező hozzászólása: Bizony hogy belélegeztem, mivel kb.:2 órán keresztül próbáltam a szemüvegemet megragasztani.... de le nem nyeltem.

Lehetek-e terhes, vagy nagyon kicsi az esélye?

Sziasztok! Az lenne a kérdésem,h lehetek-e terhes, megszakításos módszerrel védekeztünk, a barátom 17, én 21 vagyok, az utolsó menzeszem febr. 10-én jött meg (, vagyis már 2 napot késik (mindig szokott, amikor nem szedek gyógyszert, általában 2 napot, de van úgy hogy 1 vagy 2 hetet is, bár ez ritkább),márc 12-én (tegnap) voltunk együtt és a barátom jóval el?bb kiszállt, minthogy elment volna. Ezért érdemes eseményt utánit bevenni?

Legjobb válasz: Érdemes, mert a megszakított közösülés nem biztos módszer, 72 órán belül pedig , ha nem szeretnél terhes maradni, akkor tabi!!!

Érdemes, mert a megszakított közösülés nem biztos módszer, 72 órán belül pedig , ha nem szeretnél terhes maradni, akkor tabi!!!

20hetes terhes vagyok és az a problémám, hogy nagyon álmos vagyok. Szinte folyton csak aludnék. Semmit nem tudok tenni. Mit ajánlanátok, hogy kicsit frissebb legyek?

a séta és a zöld tea sem igazán vált be nekem.Kávét pedig egyet iszom reggel,nem szeretnék sokat kávézni.

Legjobb válasz: Én is ugyanígy vagyok, csak a 19. hétben. Nem érdemes kûzdeni, aludj sokat, most nagyon gyorsan nõ a pici, azért fogy az energiád. Nekem azért a gyakori szellõztetés és a kismamatorna segít. A sétától én is bealszom, olyan monoton...

Én is ugyanígy vagyok, csak a 19. hétben. Nem érdemes kûzdeni, aludj sokat, most nagyon gyorsan nõ a pici, azért fogy az energiád. Nekem azért a gyakori szellõztetés és a kismamatorna segít. A sétától én is bealszom, olyan monoton...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Igen, sajnos a terhesséégemet alacsony vérnyomással kezdtem és mivel még vérszegény is vagyok, amire napi 2 vastablettát szedek, egyre lejjebb megy a vérnyomásom, pedig soha nem volt vele probléma.
Energia és/vagy vitaminhiányod lehet. Egyél többet, illetve némi vitamin se árthat, csak arról majd tájékoztasd az orvosod, hogy szedsz.
A vérnyomásod kellene tudni, hogy mennyi, mert általában akinek a tehesség elõtt is 100/70 Hgmm, vagy ez alatt volt, még lejjebb szokott menni. Tehát mérni, és megbeszélni a tanácsadó orvossal, ha 80/60Hgmm, mit javasol, mert ált. ez a gond. Felzehezõleg csak a napi 1 kávét, és a pihit fogja javasolni. Én is ezt javaslom, meg azt, hogy fekvõ helyzetbõl SOHA NE KELLJ FEL HIRTELEN, mindig 1-2 perc ücsörgés! Ha nem így teszel megszédülhetsz, eleshetsz, megsérülhetsz!!!

3 hetes terhes vagyok. Nagyon várjuk a babát! Nem dolgozom, figyelek az étrendemre, sokat pihenek, nem stresszelek, 24 éves vagyok és egészségesen élek/éltem (no cigi és alkohol) Ugye nem lehet baja a babának? Mit tehetek még?

Legjobb válasz: A terhesség alatt nem az a lényeg,hogy ne csináljunk semmit.A mozga´s igen is,hogy kell,hogy fitt maradj a szülésre.Kímélni kell magad,ne eröltesd meg,sok gyümölcs zöldség,stb.Abban mindeggyikünk csak bízni tud,hogy ege´szséges gyermeket hoz a vila´gra.Èn 6 hónapot végig dolgoztam,1 ho´napja vagyok itthon,mert indokolt a vese´m miatt.Legyél minnél többet a friss levegön,séta´lj nagyokat.Gratula a babához.25hetes kismama.

A terhesség alatt nem az a lényeg, hogy ne csináljunk semmit.A mozga´s igen is, hogy kell, hogy fitt maradj a szülésre.Kímélni kell magad, ne eröltesd meg, sok gyümölcs zöldség, stb.Abban mindeggyikünk csak bízni tud, hogy ege´szséges gyermeket hoz a vila´gra.Èn 6 hónapot végig dolgoztam, 1 ho´napja vagyok itthon, mert indokolt a vese´m miatt.Legyél minnél többet a friss levegön, séta´lj nagyokat.Gratula a babához.25hetes kismama.
Szerintem annyit tehetsz még hogy elkezdesz szedni valami kismamáknak való vitamint. Az elején például nagyon fontos a megfelelõ mennyiségû folsav, késõbb a kálcium, magnézium stb. Kérj tanácsot az orvosodtól hogy melyik vitamint javasolja. Sok boldogságot a babához!
A kímélet semmiképp sem jelenti azt, hogy nem csinálsz semmit! Az nem jó a babának sem. Sétálj sokat, mozogj a friss levegõn rendszeresen, tartsd magad fitten, ne hagyd el magad! Csak ne emelj nehezet, természetesen ne most kezdj sprint-gyakorlásba, de a mozgás fontos! Ha edzésben vagy, könnyebben szülsz, és ez a babádnak is jó, mert a hosszas kínlódás nagyon megviseli õt is!
A terhes-torna például nagyon jó dolog!
Szia Szerintem már így is tökéletes vagy, csak túlstresszeled:-) Lazíts!!!!! A terhesség nem betegség, hanem egy állapot, egy boldog állapot. Élvezd, ne parázz!! Foglald le magad, sétállj, légy barátaiddal, vagy pl én szakdogát írok és nyelvet tanulok:-) Sok aggódásmentes boldogságot 5 hetes kismama
Szia! Mindent úgysem tudsz kiszûrni, de jó hogy sokat pihensz, megpróbálsz egészségesen élni....stb. Ezek mind-mind jó dolgok, és csökkented az esélyét annak, hogy baja legyen a babádnak, de kizárni nem fogod tudni teljesen SOHA, SEMILYEN MÓDSZERREL. És vigyázz, ne ess át a ló túlsó oldalára, ne zárd burokba magad. Leginkább gondolkodj pozitívan! Örülj az állapotosságodnak! Sétálj nagyokat, menj levegõre! Legyél boldog kismama, és ne azon agyalj percenként, hogy jesszusom most éppen mivel ártottam a babának, és mit zárjak még ki! Ennél többet nem nagyon tudsz tenni! A többi Jóisten, genetika és orvosok!
Na, mizújs a picivel, így 4 év után? :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!