Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok, nagyon (1246 db)

Eddig ha belegondoltam abba hogy terhes vagyok rám tört egy nagy izgalom és fura érzés a hasamban. (mint amikor izgul az ember). Most 90%hogy terhes vagyok. Nagy rajtam a nyugalom. Ti is voltatok így ezzel? Megéreztétek hogy sikerült?

Legjobb válasz: Szia! Érdekes én pont fordítva voltam :) Nagyon sokat álmodoztam,milyen lesz majd,ha meglátom a két csíkot,kerekedik a pocim. Én pár nappal a nem várt elõtt álmodtam egy pozitív tesztet,aztán késett,és ott volt a két csík. Fel sem fogtam,hogy úristen,most tényleg! Nem tudom pontosan leírni mit éreztem,de hirtelen nagyon furcsa lett,hogy ott van bennem egy icike picike valaki,aki az én gyermekem. Most már persze természetesnek érzem,de akkor nagyon nagyon izgultam :) 29hkm

Szia! Érdekes én pont fordítva voltam :) Nagyon sokat álmodoztam, milyen lesz majd, ha meglátom a két csíkot, kerekedik a pocim. Én pár nappal a nem várt elõtt álmodtam egy pozitív tesztet, aztán késett, és ott volt a két csík. Fel sem fogtam, hogy úristen, most tényleg! Nem tudom pontosan leírni mit éreztem, de hirtelen nagyon furcsa lett, hogy ott van bennem egy icike picike valaki, aki az én gyermekem. Most már persze természetesnek érzem, de akkor nagyon nagyon izgultam :) 29hkm

Úristen, lehet hogy terhes vagyok? :|| Nagyon félek :' (

16 éves vagyok és egy hete lefeküdtem a barátommal..Az a helyzet hogy nem védekeztünk:'\ A barátom meg belém élvezett, de azt mondta hogy tapasztalt, meg hogy vigyáz mert Õ már tapasztalt ilyen téren.Azt mondta, hogy nem lesz semmi gond és 100% hogy nem leszek terhes, ezért nem is vettem 72 órás tablettát.A holnapi nap lesz az 5. nap, hogy késik.Reggelente meg sokat eszek, mondjuk régebben is így volt, de most mintha még éhesebb lennék vagy nem is tudom:'( Annyira félek, mert ha Apa megtudja, hogy terhes vagyok ki tesz a házból..Szerintetek mennyi az esélye, hogy terhes vagyok? Kérlek segítsetek.

Legjobb válasz: Már ne haragudj, de hogy lehetsz ennyire felelõtlen? Nem védekeztek, belédélvez, és akkor csodálkozol, ha teherbe esel? Lehet, hogy terhes vagy, ilyen módon születtél te is. Nem szabad a védekezést a pasira bízni. Ha õ azt mondja, hogy tapasztalt, akkor nagyon menõ, de akkor is te leszel terhes, ha nem vigyázol

Már ne haragudj, de hogy lehetsz ennyire felelõtlen? Nem védekeztek, belédélvez, és akkor csodálkozol, ha teherbe esel? Lehet, hogy terhes vagy, ilyen módon születtél te is. Nem szabad a védekezést a pasira bízni. Ha õ azt mondja, hogy tapasztalt, akkor nagyon menõ, de akkor is te leszel terhes, ha nem vigyázol
Hát pedig sajnos van esélye... Ugyanis olyan nincs, hogy "tapasztalt", és ezért majd õ tudja, hogy nem lehetsz terhes. Milyen butaság ez? :S Csinálj tesztet!! Egyébként késhet attól is, hogy most emiatt izgulsz, szóval nem 100% még semmi, de a tesztre szükség van. A bizonytalanság a legrosszabb, nem?
szokott késni... ha nem jön meg hétfõig akkor vegyél tesztet. :) az a legbiztosabb:D
"Az a helyzet hogy nem védekeztünk:'\" Az a helyzet, hogy elb.asztátok.
Ha beléd élvezett, és nem szedsz fogamzásgátlót, meg semmivel nem védekeztetek, akkor nagy az esélye, hogy terhes vagy. Vegyél egy tesztet.
Nagyon nagy az esélye, hogy terhes vagy....vegyél egy tesztet.
Itt sajnos már nem lehet segíteni, a valószínûség nagy a terhességre. Vegyél egy tesztet.
kb 99%, hogy terhes vagy. Dobd ki a srácot azonnal, ha ilyenekkel beetet téged.
95%
Azért bírom, hogy minden 2. válaszoló azt írja, hogy teszteljen. De könyörgöm, hova teszteljen még ilyenkor? 1 héttel késõbb semmilyen teszt sem mutatja ki a terhességet! Az orvos meg még úgyse! Úgyhogy egyenlõre nem tehet mást, mint vár, majd 1 hét múlva ráér a teszttel, ha addig sem jön meg, akkor már megbízható, ha terhes, kimutatja. Amúgy azt a részét nem értem, hogy nem lehet észrevenni, hogy beléd élvezett? Nem folyt ki utána a cucc???? Komolyan nem vágom.
hogy lehetsz ilyen felelõtlen? vigyáz rád? régi duma.. igen, nagy az esélye, hogy az vagy. vegyél egy tesztet. ha szerencséd van, nem vagy terhes, ha pedig nincs, akkor muszáj leszel elmondanod a szüleidnek. nyilván nem ujjonganak, de ha lecsillapodnak, szerintem melletted állnak majd mindenben. :) nyugi, ez még nem a világ vége.
kedves andi! Szerintem semmi baj nincs azzal, ha valaki 16 évesen szexel, úgy gondolom, hogy ez a mai világban már teljesen normális. Sztem nem a korral van gond, sokkal inkább azzal, hogy nincsenek felvilágosítva, mert a szülõnek ez kellemetlen téma, iskolában a tanárnak se, és a fiatalok maguk nem tartják fontosnak, hogy utána olvassanak, mert azt gondolják, hogy mindent tudnak. Ezt a fiatalokat mondom úgy, hogy 22 vagyok, én is 16évesen vesztettem el, de amikor anyukám látta, hogy komoly barátom van, leültünk és mindent átbeszéltünk
Vegyél egy tesztet, és ha pozitív, mindenképp mondd el az anyukádnak! Az egy dolog, hogy milyen elveket hangoztatnak a szülõk a gyerekeik elõtt, a 90%-uk teljesen másképp viselkedik, ha tényleg baj van, kiállnak a gyerekük mellett, segítik, amiben tudják. Nyilván nem azt mondja neked nap mint nap az apukád, hogy csináltasd csak nyugodtan fel magad, hanem próbál szigorral visszatartani tõle, de ezt csak a te érdekedben teszi, ha bajba kerültél, biztos vagyok benne, hogy nem fog kitenni. Ha le is ordítják a fejed a szüleid, utána segíteni fognak, õk azok, akikre az életben a leginkább számíthatsz, majd meglátod.
Ja 1 hete történt? Én ezt nem figyeltem, csak az 5 napos késést. Akkor ha jól értem 2 nappal a menstruáció elõtt történt a dolog. Minden esetre én azért tesztelnék holnap. A stressz is nagyban bejátszik egy sima menstruáció késénél, könnyen lehet, hogy a negatív teszt látványa annyira megnyugtatná, hogy utána meg is jönne.
Igen, a holnapi tesztelés csak arra lenne jó, hogy negatív lenne, és lehet, hogy megnyugtatná. Szerintem ez nem több csak stressznél.
22:11 véleményét osztom. Ennyire hülye NEM LEHET senki. Van egy kamuszaga a kérdésnek. De ha mégsem fake, a többiek már mindent elmondtak. Lehet, hogy csak a stressztõl késik, viszont ha terhes vagy, szerintem hordd ki és szüld meg a gyereket, aztán legfeljebb majd örökbe adod, ha nem érzed magad alkalmasnak a felnevelésére.
Szerintem is van esély rá, hogy csak kitaláció.
egy 87%ot adok neki hogy terhes vagy.
Mindenképpen csinálj majd tesztet, ha lehet 2 félét, de még várj vele 1 hetet. A késés idegesség miatt is lehet, most pedig gondolom tiszta ideg vagy. Majd írd meg, hogy mi lett!
Nyugodj meg és kövesd a lépéseket: 1)Csinálj meg egy tesztet 2)Küldd el a srácot a halálba 3)a Ha pozitív a teszt: Szedd össze magad és szólj abortuszért, mert te sem akarod azt a gyereket 3)b Ha negatív a teszt:Örülsz, megtanultad a leckét, srácot kidbotad Ha valami nem megy írj privit, szívesen beszélek veled ha aggódsz.
majd írj hogy mi van :)
Na...írj már mi történt, kíváncsi vagyok mennyire basztad el... xD lehet már kirugtak otthonról? Teszt, pasit kidobni, nem hülyének lenni....
Most mit írjon? Már többen is írtuk, hogy eset után 1 héttel még semmi biztosat nem tudhat...
Majd írd le, hogy mi van.
Miféle kezdõ az aki úgy megy bele a szexbe hogy azt se tudja hogy pontosan mitõl lehet terhes és mitõl nem? Lehet hogy önzõ [email protected] vagyok de ha esetleg terhes leszel (amire hatalmas az esély) nem foglak sajnálni. A gyereket viszont annál inkább...
Az, hogy hogyan mondd el a szüleidnek, a legkisebb probléma az egész ügyben, ha tényleg terhes lettél. Ki lesznek akadva az biztos, de ez legyen a legkevesebb bajod. Igazuk is lesz. Eszedbe ne jusson elkezdeni titkolózni elõttük, mert csak egyre nagyobb bajba sodrod magadat. Tesztelj, aztán ha pozitív, akkor nagy levegõ és õszinte beismerés. Csak rájuk számíthatsz; a pasid buta mint a raklap, tõle sokmindent nem várhatsz.
Szia! Nem lehetetlen a dolog, de azért nem is 95%. Szüzesség elvesztése után átalában törvényszerû, hogy késik, az egyéb tüneteket pedig egyszerûen beképzeled. Én is minden hülyeségre gondoltam, amikor azt hittem terhes vagyok. Máskor pedig sose higgy el ilyesmit. Méghogy olyan tapasztalt, csak fel akart vágni, a biológia tudása pedig egyenlõ a nullával. Nyugodj meg és holnap délelõtt vegyél egy tesztet. Ha negatív és továbbra sem jön meg kb. 1-1, 5hétig, akkor ismételd meg és eredménytõl függetlenül keress fel egy nõgyógyászt. Amennyiben pedig pozitív lesz, akkor se mondj még otthon semmit, hanem menj el nõgyógyászhoz és majd ha õ azt mondja, hogy terhes vagy akkor kezdj el csak azon gondolkozni, hogy hogyan mondod el a szüleidnek. Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Ha nem vagy terhes, akkor sem kell a késõbbiekben betegesen félned a terhességtõl, megfelelõ védekezéssel ettõl nem kell tartani, de a megfelelõ védekezés az óvszer vagy a fogamzásgátló tabletta, de inkább óvszer, fiatal vagy a hormonális fogamzásgátláshoz.
16 évesen gondolom nem akarsz anya lenni, úgyhogy ha terhes vagy, akkor abortusz. Aztán sírhatsz egy életen át, hogy milyen buta voltál :S
Nem vagy te terhes. Ha teljesen elhiszed, elfogadod, hogy nem vagy az, akkor nem leszel az. ;) A gondolat ereje.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem kamu.Én lennék a legboldogabb ha az lenne..:S:(
50-50%! Már ne haragudj, de ennyi eszed azért magadtól is lehetett volna. Ha már szexeltek, akkor miért nem ragaszkodtál legalább te az óvszerhez. És ha terhes vagy mit mond majd a pasid? Bocs tévedtem...? Az eszem megáll, hogy lehet valaki ilyen ostoba mint te, a pasid meg egy önzõ barom. Remélem apád mielõtt kitesz a házból, legalább jól tökön rúgja majd.
Olyan tapasztalt, és belédélvez. :-))) Hát ha ez nem kamukérdés, akkor vegyél egy tesztet. Reggel, felkelés után végezd el.
Késõi peteéréssel tuti baba, nekünk is így jött össze, csak mi terveztük. Ne haragudj, de ha valaki ilyen hiszékeny, buta, akkor ez szokott lenni a vége, remélem, majd tanulsz belõle, mert nem lesz sétagalopp egyik út sem, ha itt baba van.
Hát ha az vagy, akkor majd ki kell találnod, hogy mit szeretnél... De még ne szaladj ennyire elõre, elõbb vegyél tesztet.
Szerintem nem vagy terhes. Egyrészt, 1 héttel az eset után még nincsenek ilyen tünetek, hogy éhesebb vagyok, és egyebek. Másrészt, a nõ általában a ciklusa közepén tud teherbe esni, akkor van peteérés.te pedig már eléggé a vége felé járhattál, ha 1 hete történt, és napja késik. Úgyhogy így összességében nem sok esélyt adok rá, hogy terhes vagy, de azért kizárni sem lehet. Meg azért az a középidõs teherbeesés sem 100%, csak általában akkor van a legnagyobb esély rá. Úgyhogy ha megúszod, akkor a jövõben mindig védekezzetek, ne a fiúra bízd, látod milyen felelõtlen. Amúgy meg tesztet csinálni kb. 2 héttel az eset után érdemes, elõtte nem megbízható az eredmény. Úgyhogy még van 1 heted, és ha addig sem jön mg, tesztelj. A jövõben meg VÉDEKEZÉS!!!
A kérdező hozzászólása: Igazatok van.Meg csinálom a tesztet, de annyira ideges vagyok hogy aludni se tudok rendesen:S Senkinek nem merem ezt elmondani, azért itt kérek tanácsot:S:(
Jézus ez a legnagyobb butaság amit csináltál, ha egy fiú beléd teszi védekezés nélkül már az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat amitõl teherbe eshetsz, és az egyéb betegségektõl nem kell félni. A srác az csak mondta hogy ne félj mert biztos kifogott olyan barátnõt már akit védekezés nélkül is meghegesztett és azthitte hogy nem védekeztek vagy lehet a lány alapból nem lehetett terhes valamiért. Ez hiba nagyon nagy hiba. Amint tudsz vegyél tesztet, aztán ha az jó eredményt ad keresd meg a nõgyógyászod és gyûjts erõt arra hogy mindenkinek elmondd a dolgot. Sajnállak téged de te is meg a barátod is ugyanúgy hibás volt.
Nemsokára felnõtt lesz.Ennyire leoltani nem kell.Jobban örülnétek ha egy 11 éves írná ugyanezt? Teszt, nõgyógyász.Írj ha kiderült valami mert kíváncsi vagyok rá. Csak akkor mondd el a szüleidnek ha már teljesen biztos.Elõször próbáld meg az anyukáddal nyugodt körülmények között megbeszélni.
Annak idején én is ugyanígy kezdtem, annyi különbséggel, hogy 19 éves voltam, így ha kissé korai is lett volna, nem lett volna tragédia, ha lebabázok. De végül kiderült, hogy csak az izgalomtól késett több mint egy hetet, pedig elõtte is mindig pontosan jött meg, meg azóta is. Drukkolok, hogy nálad is csak errõl legyen szó. Vegyél egy tesztet, azzal rögtön megtudod, mi a helyzet.
nagy esélye van hogy terhes vagy..... hát sajnos ez van ha valaki hamar kezdi...semmi értelme nem volt ilyen hamar kezdeni...normálisan fel sem világosodtál a dolgokról....íme lásd a helyzeted...viszont a fiú is eléggé tapasztalatlan és gyerek lehet.... s fel sem készültél igazán. Én 20 éves vagyok s még szûz s igazán büszke vagyok, hisz nagy dolog ez....kincs ...és csak majd annak a férfinak szeretném ezt az ajándékot odaadni akivel majd az életem összekötöttem, hisz ez házastársakra tartozik...nekik való, házasságba lett kitalálva, ettõl érdekesebb, különbözik a férjed mint bármelyik exed.
18 éves fiú vagyok, de még discoban sem voltam. Nem értem, hogy manapság miért divat korán barátot/barátnõt szerezni... Bízz benne, valahogy fogadd el, hogy nem vagy terhes.
arra készülj el ha babás vagy mindneképp elkell otthon mondanod, 1 nem vagy még 18 kell szülõi alásírás 2 valakinek az árát is kikell csengetnie..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de ha az vagyok akkor mit csináljak?:'( A szüleimnek nem merem elmondani.:'( Tuti teljesen kiakadnának..

Két napja vesztettem el a szüzzeségem, és most a második napon nagyon fájnak, érzékenyek a melleim és ilyen ezelőtt nem volt! Olvastam, h a terhesség egyik tünete a mellek érzékenysége, de védekeztünk! Most terhes vagyok? Nagyon megvagyok ijedve!

Legjobb válasz: 2 napja? Hány éves is vagy? Mert 2 nap alatt nem derül ki hogy terhes valaki elárulom, és a melleid sem a terhességtõl érzékenyek. Ez volt neked az elsõ ne izgulj, vannak akiken kijönnek afféle tünetek. Ez természetes. Majd ha nem jön meg idõben akkor lehet ezeken a dolgokon aggódni, de a melleid sem azonnal lesznek érzékenyek ha kiderül , hogy terhes az ember. DE NE IZGULJ ezen!!

2 napja? Hány éves is vagy? Mert 2 nap alatt nem derül ki hogy terhes valaki elárulom, és a melleid sem a terhességtõl érzékenyek. Ez volt neked az elsõ ne izgulj, vannak akiken kijönnek afféle tünetek. Ez természetes. Majd ha nem jön meg idõben akkor lehet ezeken a dolgokon aggódni, de a melleid sem azonnal lesznek érzékenyek ha kiderül , hogy terhes az ember. DE NE IZGULJ ezen!!
2 nap után nincsenek jelei a terhességnek... Te most stresszelsz, és mivel TUDOD, mik a tünetei a terhességnek érzékeled azokat. Ha bizonyítani akarsz magadnak vegyél elõ egy jó szakszerû leírást a terhesség tüneteirõl és rájössz, hogy még 100+1 tünete van, amikrõl te nemtudsz, ezáltal nem is érzékeled õket...
Az elsõ alkalom után mindenki nagyon parázik, a legtöbbször még ráadásul késve is jön meg, szóval ne parázz, nem lesz semmi gáz.Tényleg.Tutira.
A tenyeremet a monitorra téve megvizsgáltam az aurádat, meg az energiáidat, és nem vagy terhes, viszont a bal veséd kicsit rosszul mûködik.
Kiszakadt akkor lehet. Ha nem akkor nem.
Hát figyelj ha a srác kapaszkodó típus:D
2 nap után nem lehetnek terhességi tüneteid;) Szerintem csak izgulsz, és beképzelsz magadnak mindenfélét. Ha nem szakadt ki a gumi stb minden oké volt a védekezéssel, akkor nem lehetsz terhes. Ne aggódj, nincs baj:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nagyon jó fejek vagytok:D , ez megnyugató!!!:)
Nem lehet, hogy mostanában fog megjönni? Nekem akkor szokott feszülni, ha nemsokára megjön.
Hogyan védekeztetek?kettõre zártátok az ajtót?szerinted bárki meg tudja állapítani a terhességed a monitoron keresztül MENJ EL NÕGYÓGYÁSZHOZ!!!
2 nap után még nem jelentkeznek a terheség tûnete. de ha védekeztetek nem sûrûn hiszem h az lennél:) de azért a nõgyogyász nem ártana ha látna:) 16/l
Tán mert terhes vagy:) ))
A kérdező hozzászólása: Ok :-) De ez normális?
Szia, igen normális, és lesz még rosszabb is :-D Az elsõ trimeszter nekem is így telt, én is nagyon rosszul aludtam. A második szuper volt, teli voltam energiával, és az alvással sem volt gond. Most a 3. trimeszterben megint kezd elõjönni a nem alvás, és szerintem már így is marad míg meg nem szülök. Kitartás 31+4 hkm
Normális, én is így voltam :) Este 7kor mint akit lelõttek, úgy eldõltem, éjjel 2kor meg felébredtem és hajnal 4ig full éberen nézelõdtem. Aztán nagynehezen visszaaludtam, de pár óra után már kelni kellett. Ehhez szokj hozzá, lesz ilyen :)

5 hetes terhes vagyok. Nagyon aggódom, hogy nincs semmi tünetem, csak egy kicsit szédülök és általában éhes vagyok. Nem baj ha nincs hányingerem? Nem feszül a mellem? 2 tesztet csináltam, mindkettő pozitiv. Lehet, hogy téved a teszt?

Legjobb válasz: Nekem sem volt hányingerem. Én csak álmos voltam, de az nagyon durván. Ne aggódj!! Gondolom lassacskán mész dokihoz, és õ úgyis megerõsít, hogy tényleg terhes vagy. Két teszt nem téved. Gratula!!! 29 hetes kismami

Nekem sem volt hányingerem. Én csak álmos voltam, de az nagyon durván. Ne aggódj!! Gondolom lassacskán mész dokihoz, és õ úgyis megerõsít, hogy tényleg terhes vagy. Két teszt nem téved. Gratula!!! 29 hetes kismami
Ne aggodj!Nekem sem fàjt a cicim egyàltalàn.Semmi tunetem nem volt kb.a 8.hètig.Csak èhhsèg:)
szia. nyugodj meg, szerencsére nem kell mindeninek végig küszködnie az elsõ harmadot. nekem néhány hétig feszült a mellem, de azonkívül csak annyi bajom volt, hogy állandóan fáradt voltam. 38 hetes pocakos
szerencsés harmadhoz tartozol, orulj neki. :D nyugi. nodokinal voltal, o csinal majd neked uh kepet is az embriorol (meg csak a petezsak latszik valoszinuleg)
22 hetes vagyok - nem volt soha hányingerem - nem feszült soha a mellem, pedig már elõtejem is van és mégis itt van a babó a pocakban. :)

Elképzelhető, hogy terhes vagyok? Nagyon furcsa dolgot érzek..

Ma megjött, úgy gondolom rendesen, tiszta vér folyik bel?lem, viszont már el?tte egy héttel hányingerem volt folyamatosan (beteg biztos nem vagyok, és stresszes sem), és az ételundorom, egyre er?södik + nagyon fáradt vagyok, alig tudok ébren maradni. Tesztelni eszembe sem jutott, mert nem gondoltam arra, hogy terhes lehetek.Szerintetek, mi lehet velem?

Legjobb válasz: ha megjött nem vagy terhes, ha rendesen intenzíven pirosan vérzel....a többi tünet hormonzavarra utal, vagy volt egy megtermékenyülésed, amibõl nem lett semmi...ezt neked kell tudni, hogy lehetséges-e. azt, hogy beteg vagy-e nem tudhatos, mert most pont van egy ilyen járvány, férfi ismerõseim is sokan vannak hányingerrel és õk biztosan nem babások-

ha megjött nem vagy terhes, ha rendesen intenzíven pirosan vérzel....a többi tünet hormonzavarra utal, vagy volt egy megtermékenyülésed, amibõl nem lett semmi...ezt neked kell tudni, hogy lehetséges-e. azt, hogy beteg vagy-e nem tudhatos, mert most pont van egy ilyen járvány, férfi ismerõseim is sokan vannak hányingerrel és õk biztosan nem babások-
A kérdező hozzászólása: Megfogadom a csanádod, már úgy is terveben volt, hogy elmegyek orvoshoz, most itt az alkalom.
Második válaszoló vagyok!:-) Ha még mindig furcsán érzed magad, akkor szerintem menjél el a dokihoz, mind a nõ dokihoz, mind egy vérvételre. Az biztosan kimutatja, hogy mi van veled. Nekem az elsõ terhességemnél 5 nap késés után sem mutatta ki a teszt, hogy kismama vagyok. Elmentem vérvételre (délutánra már meg is lett az eredmény) és egyértelmûen mutatta, hogy kismama vagyok. És ahogy olvashatod a kérdésekbõl:-) nem egyszer volt olyan, hogy valaki vérzett és kismama volt:-) Írj majd a fejleményekrõl:-)
A kérdező hozzászólása: Teszteletem és negatív. Igazából nem ért meglepetés, viszont már nem is vérzek. ?????? Tegnap rendes vérzéssel megjött, ma elmúlt. Én már semmit sem értek, de rosszul érzem magam. Tuti beteg vagyok!
A kérdező hozzászólása: Még nem tudtam, mert nem volt tesztem, majd veszek hazafelé, és este megírom az eredményt! :)
Csináltatok tesztet? Azt hiszen egy csónakban evezünk!
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy! Megnéztem, hát elég érdekes! Az a vicces, hogy anyukám is menstruált az elsõ 4 hónapban, mikor engem várt, de azt nem kérdeztem soha, hogy eltért-e a többitõl.
Szia! Én sem, de így van ahogy írod, egy teszt talán pontot tesz a kérdésünkre. Várom soraid:-)
A kérdező hozzászólása: Szia! Ezek szerint egy cipõben járunk :) Én nem sok esélyt látok a babára, de egy tesztet végülis megér! Holnap este megírom az eredményt!
Szia! Én pont ilyen kérdést tettem ma fel:-) Én is azt hittem , hogy kismama vagyok. A nem várt napján megjött, de inkább barnás volt majd másod és harmadnap piros véres volt... tudom talán fél % az esély hogy kismamák vagyunk, de azért én holnap csinálok tesztet, szerintem Te is csinálj:-) Írd majd meg, hogy mi lett:-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ! A vérzésem pont olyan mint máskor piros, és darabos, lehet tényleg csak bújkál bennem valami!
Szia! Örülök, hogy jelentkeztél és írtál, itt is jelzem, hogy válaszoltam a másik kérdésnél:-)

Terhes vagyok? Nagyon félek

Kb. 3 Hónapja leszoptam egy fiut és lenyeltem az anyagot.. azután megvolt a mensim , de mintha gömbölyödne a hasam. amugy sz?z vagyok. Akkor terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nem vagy terhes! Ellenben hülye. Biológia órán nem figyeltél? Ha meg nem jutottatok még el eddig, az azt jelenti, hogy TÚL FIATAL vagy még ilyesmihez, menj vissza a babáidhoz!!!

Nem vagy terhes! Ellenben hülye. Biológia órán nem figyeltél? Ha meg nem jutottatok még el eddig, az azt jelenti, hogy TÚL FIATAL vagy még ilyesmihez, menj vissza a babáidhoz!!!
Nyugi nem vagy terhes attól mert lenyeled nem leszel az.. Fõleg ha még szûz is vagy és nem hatolt beléd, ment el benned akkor nincs semmi gond.
Attól hogy lenyeled terhes nem leszel, de ez egy nagyon NAGYON gáz kérdés, ha ennyi eszed sincs akkor inkább ne szexelj, mert bármilyen hülye dumával meg lehet majd vezetni lehet azokból már lehet terhesség. Szerinted egyébként szûz lány lehet terhes? (csak mert a kérdésed ez)
Nem vagy terhes, de áruld el, hogy hány éves unatkozo fiu vagy?
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt
Létezik egy "betegség" Pseudocyesis néven. Álterhesség. Kutyáknál sûrûbben elõfordul, de ritkán embereknél is!
Persze, terhes vagy. De vigyázz, nehogy kirúgja a fogaid!
Az elõzõhöz csatlakoznék. Igen, terhes vagy és az ilyen esetekben a szádon kell megszülnöd majd, és ez így még fájdalmasabb lesz... én is berakatnék egy fogvédõt. Ezek biztosan ál-kérdések. Ennyire nem hülyülhetett el a világ az elmúlt pár évben!!!!!!
Hogy a szüzességedet sokáig megõrizd, egészítsd ki az eddigi szexuális tevékenységedet az anális szexszel.
Lehetsz akár terhes is, mert nem 100%-os egyik ilyen 72 órás tabletta sem. De a menstruációs zavar normális jelenség.
Mielõtt beszedsz vmit, miért nem olvasod el a tájékoztatót? "A kezelést követõen a menstruáció rendszerint a megfelelõ idõpontban jelentkezik és normális lefolyású. Ritkábban azonban pár nappal korábban vagy késõbb jelentkezhet. Amennyiben menstruációja több mint öt napot késik, vagy a megfelelõ idõben jelentkezik ugyan, de lefolyása eltér a megszokottól, vagy a terhesség gyanúja (émelygés, hányinger, hányás, emlõfeszülés, stb) fennáll, forduljon orvosához."
Ja és a 2. kérdésedhez: Nem akarlak beparáztatni de nem minden terhességi teszt megbízható. :s De mondom attól függ, hogy 72 órán belül vetted e be.
Biztos, h nem fog rendesen megjönni. Ugye ettõl annyi hormont kaptál, hogy a szervezetedet nem teljesen de felborította. Nekem is a múlt hónapban volt rá szükségem és 20 nappal elöbb megjött pedig elötte rendesen beállt. Lehet, hogy nálad meg pont, hogy késni fog tizenakárhány napot. Szóval csak nyugi!:) (ha még benne voltál a 72 órában)
A kérdező hozzászólása: Hali....még egy utolsó kérdés.most csináltam tesztet és negatív.akkor bízhatok a teszt eredményében?
A kérdező hozzászólása: de hát 4 nap még nem olyan sok, vagy igen?tesóm barátnõjének is 8 napot késett.igen, felelõtlen voltam és egyben szerelmes is.szerelmesen egy nõ nem gondolkodik tisztán, pláne ha már a párja felizgatta. légyszi ne ítéljetek el, mert segítséget kértem tõletek.hiába van anyám ha nem tudok vele semmit megbeszélni.a barátnõim tapasztalatlanok ilyen téren, igaz nincs sok barátnõm, akivel ilyen bizalmas dolgokat megbeszélek, csak 1-2. ha terhes vagyok már nem tehetek ellene semmit.elvetetni nem szeretném, mert vágyom már rá.tudom hogy a családom ellenem fordulna, pláne a nagyszüleim, mert eléggé begyepesedtek.ha hétfõig nem jön meg, majd veszek tesztet....
Bevettél escapellet, felírattál tablettát és megszakítással védekeztél? Nem bírtál volna addig gumit használni, míg el nem kezded a tabit? Ne csodálkozz már, ha teherbe esel, ha ilyen felelõtlen vagy...
hát lehetsz terhes.....ha nem lettél volna együtt a barátoddal akkor azt mondanám hogy tuti nem vagy.Mert én is vettem be ilyen gyógyszert de nekem pontosan jött meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.A tabletta bevétele után voltam orvosi vizsgálaton, mert felírattam egy fogamzásgátló tablettát is.Az orvos az ultrahang után kizárta a terhességet, és akkor mondta hogy az escapelle megzavarja a ciklust.Remélem hogy tényleg csak a tabletta az oka.Ezt követõen együtt voltam a partneremmel 2x, de a megszakításos módszerrel védekeztünk.Igaz, nem mondhatni ezt a fajta módszert védekezésnek.
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon szépen köszönöm az utolsó választ, megnyugtattál vele és végre nem volt támadó jellegû.Vasárnap reggelre megjött, igaz több mint 2 hét késéssel. :) Most már elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, és remélem h.több ilyen nem fordul elõ. Köszönöm szépen mindenkinek

A barátommal pettingeltünk 17/L vagyok és félek, hogy előváladék jutott belém és terhes vagyok! Nagyon félek, kérlek írjatok minél többen! Terhes vagyok?

Másnap megjött a mensim bár nem olyan volt mint szokott és rövidebb is volt a megszokottnál.2 hét késéssel de azóta másodszorra is megjött és talán most "rendesen" véreztem csak nem volt darabos mint szokott...félek hogy ennek ellenére terhes vagyok.A 2. mensi elött 2 nappal negatívat teszteltem!Elötte pedig volt még 3 negatív tesztem!Olvasom itt hogy volt aki az egész terhesség alatt rendesen menstruált vagy csak az els? hónapokban!Ugye én nem vagyok terhes????Még sz?z vagyok...

Legjobb válasz: Szerintem csak akkor kellene izgulnod, ha valamelyik teszt mutatott volna pozitívat. Én úgy gondolom, hogy nyugi.....

Szerintem csak akkor kellene izgulnod, ha valamelyik teszt mutatott volna pozitívat. Én úgy gondolom, hogy nyugi.....
Gondolom az ujjáról juthatott elõváladék "beléd" , de nyugi mire az odakerült nem hiszem hogy életben maradtak a spermák. Egyébként nincs két egyforma menstruáció nyilván ezért nem volt egyforma neked sem. Hidd el ha annyi tesztet csináltál már több mint egy hónap alatt biztos hogy nem vagy terhes. És azok a nõk akik a terhesség elsõ pár hónapjában menstruálnak max. csak azért nem veszik észre hogy terhesek mert nem baba várás elõtt vannak és nem vesznek tesztet, valamint a tünetek nem jelentkeztek náluk.
Szerintem nem vagy terhes, mensid is volt, es negativokat is teszteltel. Majd menjel el dokihoz, o megnyugtat.
Te csajszi! Döntsd már el hogy szûz vagy-e vagy sem? Ha nem hatolt beléd, csak játszottatok, akkor nem került beléd elõváladék sem, vagyis oda tuti nem ahol a tüszõd van. Egyszer nagyot fogsz mosolyogni magadon, hogy emiatt aggódtál. Járjatok lkányok utána a szexnek, ne csak csináljátok ész nélkül! Nagyon kellemetlen élményeket szereztek így majd és rettegni fogtok éveken keresztül, hogy jajj, terhes vagyok-e? Annyiszor mondom, testi, pszichés és mentális érettség is kell ahhoz, hogy elkezdjen valaki nemi életet élni. Nem papolni akarok, de aki még nem tudja hogy lesz a baba, annál nincs meg a mentális érettség... Nyugalom. Ne idegeskedj ezen, nem vagy terhes.
Próbálj megnyugodni! A terhesség és a rendszeres menstruáció ritkán összetartozó fogalmak. (közel sem minden második kismamára jellemzõ dolog) Hat héttel a vélt fogamzás után bármelyik forgalomba lévõ teszttel, bármelyik napszakban végzett tesztelésnek illene kimutatni a terhességet.
Nem vagy nyugi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek.És akkor ha csak egy picit tette be a péniszét mert szerencsére idõben kapcsoltam akkor sem lehet baj??
A kérdező hozzászólása: Szûz vagyok csak félek hogy a kezén volt elõváladék mikor megujjazott meg a pénisze is a hüvelyemhez ért többször is.Nem feküdtem le vele mert még nem éreztem azt hogy kész vagyok rá...
A kérdező hozzászólása: Már beképzelem hogy a hasam is nõ...hogy érted hogy nem baba várás elött vannak?attól még el kéne maradni a mensinek ha terhes, nem?
Igen csak beképzeled, hogy nõ a hasad! Tudod ha figyelsz magadra egy picit a mensid elõtt és után akkor észre fogod venni, hogy általában a nõk hasa ilyenkor felpuffad. És úgy érettem ha pl. én most nem szeretnék babát és mondjuk 2 hónapig nem védekezünk, de rendesen megjön a menzeszem én sem biztos, hogy vennék terhességi tesztet holott lehet terhes lennék. Ugyanis vannak olyan esetek (de ez nagyon minimális) amikor a terhesség elsõ pár hónapjában nem marad el a menzesz csak késõbb.
17 éves éves vagy. Még rendszertelen a ciklusod egy kis izgalom és máris megérzi. Te most izgusz nagyon, hogy terhes vagy-e, ezért vacakol a ciklusod. Ennyi szerintem a dolog. Ami meg a bugyuta kérdéseket illeti, ez az oldal végülis azért van, hogy mindenki feltehesse a számára fontos kérdést. Azok, akik itt szokták osztani az észt a kis tinicsajoknak, azok csak azért járnak ide, hogy okoskodjanak és másokat leszoljanak? Biztosan õk is kiváncsiak valamire, amit nem tudnak. Engem is idegesítenek az ilyen buta kérdések, mert idegeskedés helyett lehetne annyi ész, hogy felütnek egy biosz könyvet, vagy ha már itt lógnak a net elõtt utánaolvassanak a dolognak. Szerintem "ujjazással" nem lehet teherbe esni, mert meghalnak a spermák. Jó, biztosan van erre is kivétel, de az biztosan nem gyakran történik meg. És szerintem is igaz, hogy mielõtt elkezdtek csajok szexcelõsdi, felnõttesdit játszani, elõtte ismerjétek meg a saját testeteket. Nem okoskodni akartam itt, de bennem is érlelõdnek ilyen indulatok, amit jól esett most kiadni.
9.26-os vagyok megint. Kicsit elütöttem a billentyûket, bocsi.

Terhes vagyok? Nagyon félek?

Van egy 9 hos kisfiam szeretnénk neki majd tesot de nem mostanában. Viszont félek hogy terhes vagyok f.gátlòt szedek amiota szültem elég rendszertelen a mensim de most már oktòber elején jött meg utoljára pár napja nagy ritkán olyan érzésem van mintha megjönne de csak gyengén érzem plusz iszonyat rossz a gyomrom semmit nem tudok megenni ránézzek valami kajAra es hányingerem lesz csinálom a páromnak a reggelit és olyan rosszul leszek majd elhányom magam ugyanez volt a kisfiamnál is. Iszonyat fáradékony vagyok. Nem merek tesztelni mert félek.

Legjobb válasz: Pedig muszáj leszel tesztelni, mert lehetséges, hogy terhes vagy. Ne dugd a fejed a homokba, ha már jön a baba, had jöjjön. Ha meg nem baba, akkor megnyugodhatsz.

Pedig muszáj leszel tesztelni, mert lehetséges, hogy terhes vagy. Ne dugd a fejed a homokba, ha már jön a baba, had jöjjön. Ha meg nem baba, akkor megnyugodhatsz.
Mégiscsak tesztelni kéne. Gondolj bele, már olyan mindegy. Ha terhes vagy, az nem múlik el. Jobb minél elõbb túlesni rajta, hogy minél több idõd maradjon gondolkozni a folytatáson, vagy ha nem vagy terhes, minél elõbb megnyugodni!
Szerintem is muszáj lesz tesztelni. Ha baba van a dologban, akkor is ott van, ha nem akarsz róla tudomást venni.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok meg aznap teszteltem vegig se folyt a csik a teszten de mar eros pozitiv lett:)
Mikor tesztelsz?
Mikor tesztelsz?
mi lett??????írj kérlek.
majd írd meg :)
Írd majd meg az eredményét.
Majd írd meg mi lett az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van ma muszály leszek egyet tesztelni mert ez már nem állapot.
Gratulálok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!