Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok, mitől fáj a mellbimbóm (2 db)

Terhes vagyok, vagy mitől fáj a mellbimbóm?

13 napot késett,de megjött.Sajna nem védekeztünk,de a srác id?ben kivette.Pénteken volt 6 hete az együtt létnek.Ma a jobb mellemen a bimbó nagyon fáj ha hozzá érek.De a másik nem.Semmi más bajom nince,csak fejfájás,és mindig enni akarok.és a bimbóm fáj.A mensim csütörtökön múlt el.

Legjobb válasz: Ugyanolyan volt a mensid mint máskor? Vagy esetleg kevesebb vagy világosabb színû?

Ugyanolyan volt a mensid mint máskor? Vagy esetleg kevesebb vagy világosabb színû?
A kérdező hozzászólása: Nem olyan volt.Sötétebb és hamarabb elmúlt.Tegnap barna folyásom is volt.
Hát ha biztosra akarsz menni, vegyél egy tesztet, mert itt csak találgatunk, de 100%ra az tudná megmutatni, csináld reggeli vizeletbõl.Reméljük úgy lesz ahogy szeretnéd.Nekem a bimbóm mensi körül érzékenyebb, a hormonok miatt mensi miatt is lehetsz éhes, nem feltétlenül vagy terhes, de inkább teszt.
A kérdező hozzászólása: ok. köszi a válaszokat:)

Mitől fáj a mellbimbóm? 25hetes terhes vagyok, a mellbimbóm és az udvar nagyon fáj és nagy kemény csomók lettek benne. Mitől van ez?

Legjobb válasz: Azt nem tudom mitõl van, nekem is volt. Valószínûleg készül a melled a majdani tejtermelésre illetve szoptatásra. Ha legközelebb mész dokihoz említsd meg neki, addig pedig folyamatosan masszírozd.

Azt nem tudom mitõl van, nekem is volt. Valószínûleg készül a melled a majdani tejtermelésre illetve szoptatásra. Ha legközelebb mész dokihoz említsd meg neki, addig pedig folyamatosan masszírozd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!