Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok, mitől (398 db)

Hányingerem van 3 napja. De nem nagyon csak kicsit de január vége fele volt meg. Nem vettem észre semmi különöset. H esetleg terhes vagyok . Mitöl lehet hányingrem? Januárba vége lett a barátommal is . Igy nem éltem nemi életet. Más tünetem nincs.

Legjobb válasz: Istenem....hány éves vagy te fogyatékos? Ha hányingered van már rögtön terhes vagy? Lehet hogy beteg leszel... Amúgy ezt az orvostól kellene kérdezned kicsi babám... Túl sok TV-t nézel!

Istenem....hány éves vagy te fogyatékos? Ha hányingered van már rögtön terhes vagy? Lehet hogy beteg leszel... Amúgy ezt az orvostól kellene kérdezned kicsi babám... Túl sok TV-t nézel!
A kérdező hozzászólása: normális választ nem lehet adni ? kérdezös oldal b+ nem le oltos ne oltogas te emberek itt segitséget kérnek vagy mások véleményét de ha ez nem megy neked akkor nem kell választ adni babám !
pedig igaza van e kedves #1-nek, mert ezzel orvoshoz kellene menni. egyébként lehet, hogy a szakítás, és az idegesség miatt érzed a hányingert

24 hetes terhes vagy. Mitöl lehet, hogy egy kicsit véres volt a székletem?

Nem vérzek csak a székletem volt egy kicsit véres.Nagy baj ez?Másnak is volt ilyen?

Legjobb válasz: 24 hetes terhes vagy*ok! :S sorry,lemaradt

A kérdező hozzászólása: 24 hetes terhes vagy*ok! :S sorry, lemaradt
Talán belsõ aranyér. Kúppal kezeld!
Mutatsd meg dokinak, szerintem, mert ha aranyér, akkor jó minél hamarabb elkapni. :) Vagy esetleg nem ettél céklát a napokban? Mert az is félelmetesen beszínezi... Mindenesetre, elsõ körben, én háziorvoshoz mennék. 24 hetes km
A kérdező hozzászólása: kúpot csak receptre lehet kapni?nem, nem ettem céklát, semmi ilyesmit.
A kérdező hozzászólása: az lemaradt, hogy reggel mentünk el védõnõhöz, posta stb, mivel a fiaim is jöttek, még nem túl nagyok vagy 2óráig tartott az egész.mire hazajöttünk már annyira görcsöltem, szédültem, kemény volt a hasam már alig vártam, hogy leülhessek. nem tudom ennek köze lehet e hozzá, bár talán nem, azért leirtam.
Recept nélkül is lehet venni. Nekem a spertit ajánlották, azt terhesen is lehet használni, de úgyis ajánlanak valamit, ha elmondod mit szeretnél. De a legjobb lenne dokinak megemlíteni, mert nem biztos hogy aranyérrõl van szó, ez csak egy tipp volt.

Fura mocorgást érzek a hasamban, de nem olyan mint amikor a belek mocorognak! Lehetek terhes, vagy mitől lehet ez?

Múlt hónapban és most is 1 napot volt mensesem, a tesztem negatív, a doki azt mondta menjek vissza 2 hét múlva!

Legjobb válasz: Ha a baba mocorogna azt már a dokinak is észre kellett volna venni!! 4-4,5 hónaposan lehet érezni az elsõ mozgásokat,durva lenne ha még nem lehetne ekkora terhességet kimutatni. Ha terhes is vagy az még elég korai lehet és az ideg ugrál a hasadban!

Ha a baba mocorogna azt már a dokinak is észre kellett volna venni!! 4-4, 5 hónaposan lehet érezni az elsõ mozgásokat, durva lenne ha még nem lehetne ekkora terhességet kimutatni. Ha terhes is vagy az még elég korai lehet és az ideg ugrál a hasadban!


Szerintetek lehetek terhes? Vagy mitől lehet?

Május 1jén kellet volna megjönnie, de 3án jött egy napra, azóta száraz vagyok, néha émelygek, kb óránként megyek pisilni, de más tünetem nincs. A tesztjeim negatívak. Ha nem vagyok terhes, akkor mit?l lehet?

Legjobb válasz: Szerintem lehetsz terhes, várj még pár napot, és ha addigra sem jön meg akkor csinálj még egy tesztet. Lehet még nem termelõdött elég hcg a szervezetedben.

Szerintem lehetsz terhes, várj még pár napot, és ha addigra sem jön meg akkor csinálj még egy tesztet. Lehet még nem termelõdött elég hcg a szervezetedben.
Szerintem is lehetsz! Próbálj egy 10es érzékenységû tesztet és mindenképp írd meg az eredményt! Sok sikert!
Szia! 9.-e van, ha eddig nem lett pozi a teszted, akkor valószínûleg nem baba. :-( Nincs cisztád véletlenül? Vagy vmi hormonproblémád? Tüneteket bármi okozhat, fõleg, ha nagyon szeretnél babát.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem is gondoltam rá hogy terhes lehetek, csak a tünetekbõl. Csütörtökön megyek dokihoz, majd utána okosabbak leszünk.:) Csak kiváncsi voltam hogy valakivel volt-e hasonló.

A peteérés utáni kb 5. napon vagyok, és a párommal minden nap együtt voltunk. Voltak már másnak is ilyen tünetei és mi lett a dolog vége náluk? Lehetek terhes? Vagy mitől lehetnek ezek a tünetek?

A peteérés utáni kb 5. napon vagyok, és a párommal minden nap együtt voltunk. Tegnap este kezdtem el érezni, hogy fáj az alhasam, úgy mintha meg akarna jönni és ma már hányingerem is volt. De csak kb 21.-re nem várom. Mi lehet ez? Lehetek terhes? Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Köszi, nagyon aranyos vagy :)

A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon aranyos vagy :)
Szia, Ezek nagyon korai tünetek, inkább csak az agyad játszik egyenlõre. Nem mondom, lehet, hogy babázást érzed, de nem valószínû, nagyon messze van a nemvártad, addig sok minden lehet. (bár a beágyazódástól is messze vagy egy nagyon kicsit, pár nap óra és ha sikerült megtapad) Ha elmarad akkor lehet valami biztosat mondani... Addig ne aggódj, és jó tanács, ne keresgélj terhességi tüneteket, csak csalódnál, ha esetleg nem volt semmi. Azért majd írd meg, mi lett veled... (minden lehet, lehet babó;))

6 hetes terhes vagyok, mitől fáj rettentően a hátam?

A derekamnál fáj, meg picivel följebb.. Normális?

Legjobb válasz: Szia, Nekem elsö pillanatól fáj a derekam vagy a hátam.Azt mondták alakul át az egész szervezetem és ahogy fáj a méhem (mivel nö a pici miadt) ez kisugárzik a derékra is.Szoval nekem még rosszabb lesz ahogy telik az idö és hizok is.De ez van!!!Pihenj sokat!!!Ha lehet ne ülj,vagy görnyedj elöre hanem dölj hatra! De ha mégis nagyon fájna vagy elkezdenél görcsölni akkor fordulj orvoshoz!!!Minden jot! 16 hetes kismama

Szia, Nekem elsö pillanatól fáj a derekam vagy a hátam.Azt mondták alakul át az egész szervezetem és ahogy fáj a méhem (mivel nö a pici miadt) ez kisugárzik a derékra is.Szoval nekem még rosszabb lesz ahogy telik az idö és hizok is.De ez van!!!Pihenj sokat!!!Ha lehet ne ülj, vagy görnyedj elöre hanem dölj hatra! De ha mégis nagyon fájna vagy elkezdenél görcsölni akkor fordulj orvoshoz!!!Minden jot! 16 hetes kismama
Én is erõs hát és derékfájással küzdök. De teljesen normális. 20 hetes kismama
Én is 6 hetes vagyok.A hátam nekem is majd le szakad sokszor.Fõleg ha kicsit többet sétálok!De ne aggódj, ez a terhesség velejárója!Gratula a babához!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nekem ez a második babám, csak egyáltalán nem emlékeztem, hogy anno fájt-e a derekam... De akkor ez a velejárója :) Boldog babavárást és Kellemes Ünnepeket Nektek is! :)

Újra előjöttek a terhesség eleji rosszulléteim, émelygés, szédülés stb.32 hetes terhes vagyok. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Egyrészt a baba nyom már mindenfelé, így újra elõjöhet simán az émelygés. Illetve elvont tõled sok vitamint, így te is legyengülhetsz (szédülhetsz pl. vashiány miatt vagy mert alacsony a vérnyomásod). Szedsz valamilyen vitamint?

Egyrészt a baba nyom már mindenfelé, így újra elõjöhet simán az émelygés. Illetve elvont tõled sok vitamint, így te is legyengülhetsz (szédülhetsz pl. vashiány miatt vagy mert alacsony a vérnyomásod). Szedsz valamilyen vitamint?
nekem a doki májfunkciót csinált rögtön, ahogy visszajöttek a panaszaim.
Bocs, hogy kérdezek, második válaszoló mi lett az eredmény? Az volt a baj?
A kérdező hozzászólása: Persze szedek c-vitamint és vasat is!
Mért a májfunkcióprobléma okozhat effajta tüneteket? És ha az a baj, akkor mitõl jön az ki? Nagy bajt jelent? Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok.
szerencsére nekem nem az volt, 1-2 hét alatt el is múlt. Gondolom ha a baba nyomja a májat, akkor az nem tud jól mûködni vagy felszaporodhatnak a méreganyagok... szerencsére nem mentünk bele, mert jó lett az eredmény, de ahogy szóltam a rosszullétek miatt, már másnap reggel mehettem vérvételre.

39+2 hetes terhes vagyok. Mitől lehet gyomorgörcsöm?

Már beállt a baba,tegnap voltam vizsgálaton.Nagy babám lesz 4,5 kg.A hasam nem fáj,viszont a gyomrom tájékán tegnap óta görcsök jönnek rám.Eddig is nagyon nyomta a babám ezt a részemet a lábacskáival,de nem volt görcsöm.Lehet ez a szülés el?jele?

Legjobb válasz: Én nem gondolnám, hogy ez szülés elõjel. Én is pont 39+2 vagyok. :) Nálam inkább has görcsök vannak, de az sem igazán nagy és jelentõs. Hajrá mi! :)

Én nem gondolnám, hogy ez szülés elõjel. Én is pont 39+2 vagyok. :) Nálam inkább has görcsök vannak, de az sem igazán nagy és jelentõs. Hajrá mi! :)
A kérdező hozzászólása: :)

Ez nem jelenti ugye azt, hogy terhes vagyok? Mitöl lehet, hogy már második hónapja közepes mennyiségben barnázok? Nagyon meg vagyok ijedve.

8 és fél hós a kislányom.Múlt hónapban kezdödött,hogy barnáztam közepesen,azt hittem,hogy majd ebben a hónapban megjön rendesen,de nem,mert megint ugyan az van.A kislányom még szopik elég sokat(nsp közben legalább 3x,meg éjjel is min.2x)Mult hónapban a barnázás elött volt pár nap,hogy nem kérte a cicit.Ez nem jeleni ugye azt,hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: tök egyszerü holnap reggel írány a patika és a teszt már válaszol is.

tök egyszerü holnap reggel írány a patika és a teszt már válaszol is.
szerintem csak visszaáll a hormonháztartásod, de a teszt tényleg megmondja...

Néha hirtelen elkezd sokkal gyorsabban verni a szivem 5-10percig tart. Hirtelen jön.28hetes terhes vagyok mitől lehet?

Legjobb válasz: Ezt mindenképp vizsgáltasd ki.Eü. dolgozó vagyok és most 23 hetes.Nekem is hasonló panaszaim vannak idõnként 115-el megy a szívem.Ez sem neked sem pedig a babának nem jó.Én szükség esetén Betalocot szedek. Mérd meg 1x mennyi a pulzusod mikor rosszul érzed magad és feltétlenül menj el dokihoz.

Ezt mindenképp vizsgáltasd ki.Eü. dolgozó vagyok és most 23 hetes.Nekem is hasonló panaszaim vannak idõnként 115-el megy a szívem.Ez sem neked sem pedig a babának nem jó.Én szükség esetén Betalocot szedek. Mérd meg 1x mennyi a pulzusod mikor rosszul érzed magad és feltétlenül menj el dokihoz.
Azért, mert a szíved által pumpált vérnek most ki kell szolgálnia a babódat is és ilyenkor jobban belehúz. Nálam is volt ilyen, semmi gond nincs. Boldog babavárást! 5 hós kicsi fiú anyukája
Szia! ezt exasystole-nak hivjak, terheseknél ugymond normál jelenség a nagyobb mennyiségû keringõ vér miatt. Panangint irhatnak fel ez magnézium és kálium tartalmú gyógyszer, nincs benne semmi ártalmas, terhesek is szedhetik. De ha nagyon nyugtalan vagy menj el a kardiológiára, csinálnak 24 órás ekg-t.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!