Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok, két hete (93 db)

Terhes vagyok? Két hete késik a mensesem. Egy honapja vesztettem el a szüzeségem, lehet, hogy attol?

Védekeztünk ovszerrel de a második menetnél nem mindig...de nem ment el bennem a párom. Ugye nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Szia! Hány éves vagy? Én is hasonló helyzetben vagyok. Nekem is két hetet késik. Amúgy ha még nem régóta menzeszelsz akkor lehet nem állt be még normálisra.

Szia! Hány éves vagy? Én is hasonló helyzetben vagyok. Nekem is két hetet késik. Amúgy ha még nem régóta menzeszelsz akkor lehet nem állt be még normálisra.
Szerinte vegyetrek tesztet, lehetõleg 2 különbözõt, és reggeli elsõ vizeletbõl végezzétek el. HA pozitív akkor azért, ha negatív, akkor is nem árt meglátogazni a dokit. És védekezés nélkül ne éljeten nemi életet, mert a természet furcsa játékokra képes. Van olyan, akire elég ránézni, és terhes, másnak hónapokon keresztül nem sikerül. Szorítok, hogy ne legyen gond :)
Mivel nem védekeztetek végig, ezért nem kizárt, hogy terhes vagy. Lévén, hogy az elõváladékban is lehet sperma. Most már kimutatja a teszt a terhességet. Baktass el a drogériába és vegyél 1-et.
Ha most veszítetted el nemrég, akkor az is bekavarhat. Sõt, egy-egy aktus is eltolhatja/elõrehozhatja a menzeszt, hormonok olyankor rakoncátlankodnak :) De a biztonság kedvéért vegyél egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok, és jövöhéten megyek orvoshoz:)
4D uh-ra a 24-26. hét környékén érdemes menni, addigra már szépen kifejlõdik.
Nekem hasi uh-t csináltak a 13. héten. Ha jól tudom hivatalosan a 18. hetit hívják "genetikainak".
Szia! Ez nem genetikai vizsgálat, majd 12. héten né zik a tarkóredõt.Nekem hüvelyi volt, legtöbb helyen a 12. hétig az van, nem tudom nálatok mi várható.Ha hüvelyi, nem kell félni, nem fájdalmas, csak kicsit hideg:-)Egy hosszabb rúdszerû tárgyat képzelj el.Kicsit forgatja.miközben nézi, de nem fájdalmas tényleg. Gratula a babához!
Bocsi látom két hetet írtál, nem most mész, bocsi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket!
12 hetes terhesen a tarkóredõt mérik meg, aminek az eltérése genetikai rendellenességre utalhat. Ezt hüvelyi UH-val nézik, a pontosság miatt, miután ilyenkor még pici a baba. 18-20 hetes terhesen lesz komplex genetikai UH, de az már hasi.
A kérdező hozzászólása: Lényegében akkor a fél terhességem végig izgulhatom, hogy minden rendben van-e? A 4D UH-t mikor érdemes már kérni?
Azonnal menj dokihoz! Ne itt kérdezõsködj! Te jó ég 2 hete kezdõdött és még nem nézett meg orvos? Hogy lehet valaki ilyen felelõtlen?!?!
A kérdező hozzászólása: Szia! Gartulálok a gyerkõcökhöz:-)! A fõnököm volt olyan rendes és át rakott 2 mûszakba juni végéig kell dolgoznom mert nem rég véglegesítettek és van 3 hónap próba idõ amit sajna le kell töltenem ezér megyek dolgozni máképp már nem járnék!
Szia! Hát nálam is bonyolult, mert a kezdetektõl mindig idõsebb nek tûnt a baba, és valószínû az is, mert a peteéréstõl a 9 napon már pozitív teszt és hányingerem volt. Fokozatosan 1-2-3 napokkal mérték idõsebbnek, a doki a 31.héten húzta meg a határt, úgy számolva most töltöm a 33+4 napom, péntekem töltöm be a 34-et, a 9 . héten is volt uh, akkor mondta a doki hogy olyan valami is ki van fejlõdve ami csak a 10.hét után lesz, az egy hét mínusz már ott is meg volt. Õ lesz a 3.babám, fiú. Van két lányom 4 és 2 évesek, tavaly volt egy vetélése. Meddig melózol? Nem tudnál kevesebb mûszakot dolgozni, késõbb csak nehezebb lesz a pocak miatt.
A kérdező hozzászólása: Ez egy kicsit bonyolult amikor ki tettem ezt a kiírást akkor el voltam számolva akkor voltam 7 hetes és most vagyok 9hetes és 4 napos szerdán leszek 10 hetes:D!! És te mennyi idõs terhes vagy? elsõ baba?
Vigyázz magadra nagyon! Éjszaki mûszak nem túl bababarát. Mikor mész vissza dolgozni? Nekem a 23.hét óta görcsök, keményedés van, fekvésre ítéltek, gyógyszert kell szednem, durva jóslóim vannak egy ideje, és valószínû tágulok, mert barnáztam, de doki szerint ha nincs sok görcs nincs baj, és szinte természetes már a többedik gyereknél a tágulás ilyenkor. 33+2 Köszi a magyarázatot, bár kicsit furcsa hogy nem mindegyik végzi a piszkos munkát:-) Hanyadik héten vagy már?
A kérdező hozzászólása: van olyan, hogy szülész-nõgyógyász õk vállalnak szülést is a nõgyógyász az meg csak vizsgál! Egyébként én is kényszerpihenõn vagyok nem rég jöttem ki a kórházból mert voltam olyan hülye hogy be mentem éjszakás mûszakba dolgozni és reggelre rosszul lettem meg görcsöltem de akkor még volt ez a barnás folyás a doki erre azt mondta, hogy legalább 4 napot bent kell lennem mikor ki engedtek akkor meg csak úgy jöhettem haza ha táppénzre megyek és pihenek! De az azóta nincs semmi bajom a terhes tüneteken kívül:D!!
Örülök neki hogy sikerült dokit találnod :-) Miért is haragudnék hogy most írsz? Nekem most tengernyi idõm van a kényszerfekvés miatt, ami még 3 hétig tart, aztán nekem sem lesz idõm figyelgetni mindenre. Lehet naiv a kérdés, de mi a különbség a szülész és a nõgyógyász közt? A szülész, mint a szülésznõ csak férfi de nem doki mint a nõgyógyász?
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Ne haragudj hogy most írok :) ! A régebbi dokim csak nõgyógyász nem szülész! De most már van fogadott orvosom aki nagyon rendes :)
Szia! Örülök a jó híreknek, hidd el sem, mi baj nem lesz, erõs volt most is, holmi bacik sem ártottak, úgyhogy határozottan meg akar születni :-) Én is ezt mantráztam magamnak mikor az ömlõ vér ellenére dobogott a szivecskéje! Lassan mehetsz a 12. hetire. Én is gondolkodtam hogy megelõzésképp használok tejsavas kúpot, de mindig elfelejtettem dokit megkérdezni hogy lehet-e? Az elõzõ dokit hanyagolod ugye?
A kérdező hozzászólása: Szia! Voltam nála és meg ultrahangozott azt mondta a kicsi szépen fejlõdik szívhang is volt már és arra is azt mondta pozitív a szívverése, írt fel hüvely krémet Vitagyn C ez a neve. Beszéltem sógor nõmmel is mert neki is nem rég született babája és õ azt mondta neki ez az egész terhessége alatt volt és ilyen hüvely kúpot kellett neki használni. Egy kicsit így meg nyugodtam de azért még félek hisz nagyon az elején vagyok még de nagyon szeretném ezt a kicsit :)
Szia! Mi volt ma a másik dokinál? Sajnos én is halogattam tavaly a dokihoz menést mikor 5 hetesen kis rózsaszín valami volt a papíron. Nem volt folyásom, 10. héten megint 1x rózsaszín valami, mehettem a mûtõbe. kb 4 nap telt el a tünet és a doki közt, hiába kaptam hormont elment a baba, mint utólag kiderült beteg volt. Betöltöttem most a 32.hetet, de a 7. héttõl ömlött belõlem a vér, mert folyton levált egy kis darab belõle mert a méhszájra készült nõni. 18.hétig véreztem, és lassan minden ok lesz, senki nem tudja megmondani mi a természetes, mert ez mindenkinél más. A bûzös folyás egyértelmûen fertõzésre utal ami vetélést, koraszülést okozhat, dokid nyilván tudta hogy 2 hét alatt már kialakulhatott a fertõzés és a természet majd eldönti hogy mi lesz. Ezzel együtt a doki a felelõtlen, mert kezelni kell a fertõzést bármi is van a babával, mert a jövõbeli terhességeidre is hatással lehet! Mikor most 5 hetesen görcsökkel dokihoz mentem, annyit mondott bízzuk a természetre, nem ad hormont míg szívdobogás nem látszik, mert akkor már nagyobb az esély, akkor haragudtam rá de valahol értettem is, ha beteg a baba úgysem tehet semmit a doki sem, fõleg ilyen terhességi korban.
A kérdező hozzászólása: Tegnap este felhívtam a dokit õ azt mondta csak pihenjek ma el megyek egy másikhoz! Kedves elsõ nem felelõtlen vagyok csak amikor megkérdeztem errõl mást akkor õ is azt mondta ez normális.Nekem ez az elsõ és nagyon szeretnék a párommal ezt a babát!
ezzel már akkor orvoshoz kellett volna menni!!!!!
Miért nem mentél el dokihoz?
azonnal menj dokihoz.nagyon vetélés gyanús!! kivànom hogy minden rendben legyen! 9hkm
Szia! Köszönöm a gratulát! :-) Tehát akkor június végéig melózól? Rendes fõnököd van! Szorítok neked! Írj majd kérlek ha túl vagy a 12 heti uh-n, kíváncsi vagyok hogy mi a helyzet veletek! Minden szép és jót nektek!

Mit csináljak, hogy legyen egy kis akaraterőm lerakni a cigit? 8 hetes terhes vagyok! Két hete tudom, hogy babám lesz

Állandóan ezen stresszelek, az orvosom azt tanácsolta, hogy ha nem megy könnyen a cigi lerakása, akkor inkább szivjam, mert csak jobban ártok vele! A környezetemben sok anyuka dohányzott a gyerekével, és egészségesek lettek! Azt mondják, hogy örüljek neki, hogy falun lakom, mert tisztább a leveg?, és igy kevésbé károsabb a cigi mint annak aki nagyvárosban él, ott elvileg ha valaki nem gyujt rá is nagyon veszélyes a hatalmas szmog miatt!Tudom,hogy felelötlenség amit csinálok!

Legjobb válasz: Mindenrõl le tudsz szokni csak igazán akarnod kell. Senki nem tudja megtenni helyetted. Szerintem egyébként mindegy, hogy falun vagy városban roncsolod a tüdõdet, szerveidet... Amit te szívsz azt õ is. Az eredmény ugyanaz. Ne gondolj a cigire igyál helyette vizet ha rá akarsz gyújtani, vagy rágj sárgarépát, uborkát... :) sok sikert!!

Mindenrõl le tudsz szokni csak igazán akarnod kell. Senki nem tudja megtenni helyetted. Szerintem egyébként mindegy, hogy falun vagy városban roncsolod a tüdõdet, szerveidet... Amit te szívsz azt õ is. Az eredmény ugyanaz. Ne gondolj a cigire igyál helyette vizet ha rá akarsz gyújtani, vagy rágj sárgarépát, uborkát... :) sok sikert!!
Szerintem azonnal tedd le! Nehogy Te legyél az akinek mégsem születik egészséges babája a dohányzás miatt... Ajánlom neked Allen Carr könyvét a "Rövid úton leszokni a dohányzásról"-t! Ezzel a könyvvel akaraterõ nélkül, röhögve leteszed a cigit! Csak el kell olvasni! (nem drága, nekem mûködött, 15év bagó után!) Próbáld ki, megéri, magadért és a babádért is! Drukkolok neked! 17 hetes babahordó
Jajj nekem ugyanez volt! Nagyon nem ment a letétel.. De aztán valahogy elkezdtem látni, hogy picit puffad a hasam, és belegondoltam, hogy ott egy élet és én beszélgetek hozzá, meg védem, meg óvom, meg stb... És közben meg szívom a cigit! És egy idõ után úgy éreztem, hogy nem is kívánom már... Bár 1 szálat minden este elszívok, de ennyi. Azt is már csak azért, mert megszokás.. De el fog múlni asszem hamar ez is. Az viszont igaz, hogy rosszabb a gyereknek, ha idegronyó vagy, mert nem gyújtasz rá! Inkább szívd amíg úgy érzed, hogy így a jobb, úgyis el fog jönni az idõ, mikor azt mondod, hogy fújjj, nem kell mégsem, meg hogy mit mûvelek??? Nekem ugyanez volt! Pár hét még szerintem :)
Én is féltem, de végül azonnal sikerült letennem. Nekem az segített, h "rémtörténeteket" olvastam. Az egyik barátnõm is dohányzott az elsõ babájával. Utána a pici elköhintette magát, õ teljes depresszióba esett, mert azt hitte folyton, h miatta van, és megfogadta, többet nem tesz ilyet. Valószínûleg én is hasonlóan reagáltam volna a köhögésre, és mintegy megelõzésként inkább nem gyújtottam rá. Utána pedig rosszul voltam a füsttõl. Lehet, h végül te is így jársz. Hajrá! Gondolj a babád egészségére!
Szia. Ha tisztába vagy azzal, hogy árthatsz a babádnak, akkor nem tudom milyen csoda tanácsokra gondolsz. Itt majd kapni fogsz hideget-meleget, mert ez egy olyan kérdés. Az szerintem nem jó indok a további cigizésre, hogy az ismerõseid gyerekei egészségesek lettek. Minden terhesség más, és más. És az sem biztos, hogy a szülés után egybõl kijön a babán, ha ártottál neki. Szerintem, ha már megfogant az a csöppség, akkor köteles vagy mindent megtenni azért, hogy egészségesen szülessen meg, még ha ezzel neked kell is áldozatot hozni. Üdv, 38 hetes kismama
Az elõbb is ugyanezt kérdezted! Sok válasz érkezett, mennyit akarsz még? Arra hiába vársz, hogy áldását adja rá valaki!
Ajanlom Budapesten a "Bodies" kiallitast! Ott meg lehet nezni, hogy milyen is egy egeszseges, tiszta tudo es egy dohanyos tudo. Szerintem azonnal le fogod tudni tenni a cigit. Es ha esetleg utana olvasol, hogy milyen kovetkezmenyekkel jar a terhesseg alatti dohanyzas, talan lesz akaraterod eldobni a bagot. Nem biztos, hogy jo annak a csoppsegnek, ha 28 hetre szuletik meg...
Én is cigiztem terhesség elött, de az elsõ ultrahangi képen mikor láttam akkor raktam le a cigit ez május 7én volt.Sokszor megkívánom, de a lelkiismeretem megszólal.Szerintem ez neked is menni fog ha fontos a baba egészsége. 15hetes kismama vagyok
Szia! Én is dohányoztam, és nagyon nehéz volt letenni. Gondolj arra minden slukknál, hogy bántod öt, és elveszed az esélyét egy egészséges kezdettõl. Erõsnek kell lenned, és le kell gyõznöd a saját gyengeséged, függõséged! Hidd el meg lehet csinálni! Sok sikert kívánok neked, és sok boldogságot a babuhoz!

7 hetes terhes vagyok, két hét múlva tudok csak dokihoz menni. Az nem késő?

júni 23-ra kaptam id?pontot, akkor már 10 hetes leszek. A lányommal már 6 hetesen dokinál voltam, most meg gondoltam, hogy nem sietek annyira, semmi panaszom nincs, tünet is csak minimális, de erre nem számítottam, hogy csak 2 hét múlva tudok menni.

Legjobb válasz: Nem gond. Nem oszt, nem szoroz.

Nem gond. Nem oszt, nem szoroz.
Mondtad a bejelntkezéskor hogy terhes vagy? Nekem 1 hónapra késöbbre akartak adni idöpontot, de mondtam hogy van egy pozití tesztem, és még arra a hétre beraktak. De nem baj, ha nem vérzel, nem görcsölsz akkor, nem érdekes.
Szerintem sem gond, akkor már világosan látszik a helyzet, és ráadásul már csak két hét lesz a 12. heti ultrahangig, azt már könnyû kivárni. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, Természetesen mondtam, hogy mi a helyzet, azt mondta az aszisztens, hogy az még nem késõ, ha bármit furcsát tapasztalok azonnal telefonáljak. És végül is ha tényleg semmi bajom, a baba is biztos jól van, csak már úgy bele éltem magam, hogy láthatom végre! Az elsõ válaszolót nem én pontoztam le, számomra mind hasznos volt!
Á, egyáltalán nem késõ, most még úgyis csak egy pöttyöt látnátok...Mire mész, már lesz szívhang:-), meg az ülõmagassága is mérhetõ lesz, 30 mm körül. Gratula! Jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is!

Terhes vagyok? Két hete késik, fáj a derekam, a hasam, nagyon hamar elalszok este. Viszont a teszt, csak nagyon halvány vonalat mutatott, szinte észre sem lehetett venni.

Létezik olyan, hogy csak a reggeli vizeletnél lesz nagyon halvány pozítiv a teszt? Mert napközben is végeztem már, de akkor neg.lett. (Lehet a a kevés pisi ok)

Legjobb válasz: Ha már volt pozitív az jó. Valószínûleg alacsony még a Hcg a szervezetedben.Innen naponta duplázódik, próbálj még tesztet csinálni. Csinálj egyet holnap reggel. Tervezett baba?

Ha már volt pozitív az jó. Valószínûleg alacsony még a Hcg a szervezetedben.Innen naponta duplázódik, próbálj még tesztet csinálni. Csinálj egyet holnap reggel. Tervezett baba?
A kérdező hozzászólása: Igen tervezett baba. Csak nagyon elvagyok szomorodva, mert eddig 1 nagyon-nagyon halvány poz.tesztem volt, az is reggel, amit napközben csaináltam az neg.lett. Ha már ilyen sokat késik (még soha nem késett 28-29 nap-ra mindig megjött), nem kellene a vizeletben a hcg-t kimutatnia?
Nyugi, a halvány pozitív is pozitív. Csinálj más fajta tesztet is! Nekem a One Step nem mutatta ki, csak eszméletlen halványan, a többi kettõ pedig egyértelmû volt.
Csinálj más fajtával reggel!!! Aztán írj mi lett az eredmény!!!
CSináltál tesztet? Mi lett az eredmény???

10 hetes terhes vagyok, egy hete küldött el a doki vérvételre. Azt mondta azzal az eredménnyel menjek a védőnőhöz, ami 3-4 nap alatt megvan. A laborban viszont két hetet mondtak. Miért? A másik : vajon 12 hetesen is elküldenek vérvételre megint?

Legjobb válasz: Az elsõ labor pár nap alatt megvan. Nekem a házidokimnak küldték ki, úgy vittem a védõnõhöz. Ezt az 1-2 hetet nem az RH összeférhetõségi tesztre mondták véletlenül? Mert az nekem is 1-2 hét szokott lenni. 12 hetesen csak akkor van vévétel, ha csináltatsz kombinált vagy integrált tesztet.

Az elsõ labor pár nap alatt megvan. Nekem a házidokimnak küldték ki, úgy vittem a védõnõhöz. Ezt az 1-2 hetet nem az RH összeférhetõségi tesztre mondták véletlenül? Mert az nekem is 1-2 hét szokott lenni. 12 hetesen csak akkor van vévétel, ha csináltatsz kombinált vagy integrált tesztet.
A toxoplazma van meg ebbõl sokára, a többi tényleg meglesz 3-4 nap alatt! Engem pl a védõnõ küldött csak erre a laborra! 12 hetesen uh van: megnézik a tarkóredõt, végignézik a babát, fejét, testét, gerincét, arcocskát! Én akkor láttam elõször a szívdobogást is! Nagyon nagy élmény volt látni így egészében, meg hogy integetett! Nem volt labor már, de ha a kórház, ahol a vizsgálatot végzik le van szerzõdve a sejtbankkal, kombinált teszthez vehetnek vért! Csak egy ampulla volt, és nem éhgyomori! Aztán 16 hetesen lesz AFP miatt vérvétel, akkor lehet, hogy mást is szûrnek mindjárt!

36 hetes terhes vagyok, két napja valami átlátszó zselészerű valami távozik. Nem túl sok kb 2 cm hosszú nyulós valamik. Lehet ez nyákdugó, vagy inkább fertőzés? Ha ez a nyákdugó hány hét lehet még szülésig? Van valami tapasztalat?

Legjobb válasz: Nagyon valószínû, hogy a nyákdugó. Nem lehet általánosítani, elõfordulhat, hogy a szülés elõtt 2 héttel, de lehet a szülés elõtt pár nappal, vagy akár pár órával is.

Nagyon valószínû, hogy a nyákdugó. Nem lehet általánosítani, elõfordulhat, hogy a szülés elõtt 2 héttel, de lehet a szülés elõtt pár nappal, vagy akár pár órával is.
Szia!!!Valoszínü , hogy a nyák dugo, de még nem azt jelenti hogy szülni fogsz én nekem is 35-36 héttõl folyamatosan távozott és 38-re meg szültem.ÜDV:2 honapos babo anyukája!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Lehetek terhes? PCO-s vagyok, két hete mégis volt spontán tüszőérésem. Azóta minden nap szurkál, fáj a bal petefészkem. Mellem is fáj.

Pont két hete repedt meg azt mondta a dokim. Érdemes már tesztelni?Lehetek terhes?Vagy mástól szurkálhat a hasam alja?

Legjobb válasz: A szurkálás lehet beágyazódás jele! :-) Remélem, nem kiabáltam el! Szerintem már tesztelhetsz is, bár ezekben a dolgokban nem vagyok "járatos".

A szurkálás lehet beágyazódás jele! :-) Remélem, nem kiabáltam el! Szerintem már tesztelhetsz is, bár ezekben a dolgokban nem vagyok "járatos".
Nekem is spontán volt PCO mellett, és most 7 hetes terhes vagyok!:) Nekem 6 hetesen kezdõdtek a tüneteim és lett pozitív tesztem!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a bíztatást. Reggel tesztelek majd, mert csaknem szûnik a szurkálás. Remélem lesz két csík és nem lesz korai a tesztelés...
Várom az eredményt és szorítok!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Reggel teszteltem lett két csíkom :) bár a második elég halványka , de azért ránézel és egyértelmûen ott van! Felhívtam a dokim, azt mondta 2-3 nap múlva teszteljek megint és hívjam fel és megvizsgál. Nagyon remélem, hogy pár nap múlva már tök erõs lesz a 2.csíkom..... köszi, hogy szorítasz. Üdv:Dina
Nagyon örülök és gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Már négy tesztet csináltam és egyre erõsebb a 2. csík. Szóval már nagyon örülünk, remélem minden rendbe lesz. :)
Szia Dina!! Na mi lett azóta veled? Megszültél már?:) :) ÍRJ
A kérdező hozzászólása: Írtam privit.

21. hetes terhes vagyok. A héten megfájdult a torkom, és be is lázasodtam (38.5). Nagyon nehezen akart lemenni(egy éjjszaka, két délután). A láz árthatott a picinek? Olyanok válaszát várom, aki volt már hasonló helyzetben.

Legjobb válasz: Én kb 14 hetes voltam, amikor belázasodtam, a dokim rubophent ajánlott. Fél, max. 1 tabletta szerencsére levitte 37-37,2 körülire. Azt mondta a rubophen nem árt, sõt a láz még ártalmasabb a babának, mintha beveszel gyógyszert. 25 hetes kismama

Én kb 14 hetes voltam, amikor belázasodtam, a dokim rubophent ajánlott. Fél, max. 1 tabletta szerencsére levitte 37-37, 2 körülire. Azt mondta a rubophen nem árt, sõt a láz még ártalmasabb a babának, mintha beveszel gyógyszert. 25 hetes kismama
szia. nekem a 8-9héten volt lázam három napig / ált napközben 37, 8, estére 38, 3, nem nagyon akart lemeni, se gyógyszer, se borogatás / influenzás voltam /. aztán meggyógyultam 23hetes vagyok és minden rendben. jobbulást és boldog babavárást
Szia, Nem hiszem, hogy baja lessz a picinek, de a láz ártalmasabb mintha bekanál egy gyógyszert.Sokan az algopirint kifejezetten tiltják, nekem a háziorvosom mondta, ha bérmi nyugodtn szedjem mert nincs jobb és hatásosabb.A láz azért káros, mert felhevül a tested, és ha sokéáig tart az állapot akkor a magzatvíz is átveszi a hõt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat.Gyógyszert szedek antibiotikumot, meg homeopátiás cuccokat is.Már javulok, most nincs lázam, hála a kislányom háziorvosának.
A kérdező hozzászólása: Nekem a következõket írták fel, teszem hozzá nem a háziorvosom, õ hazaküldött Aspirynnel 38 fokos lázzal, hogy ha hétfõig nem javulok menjek vissza.(járni sem tudtam volna ha addig várok)Szóval kaptam AUGMENTIN(antibiotikumot), MEXALEN(lázcsillapítót), OSCILLOCOCCINUM, HOMEOGENE9
Szia! Én 2x voltam benne az influenzában. Az elsõt gyógyszerek nélkül hevertem ki a második meg azért lett mert szerintem nem is gyógyultam meg. 39 fokos lázam volt 4 napig és semmi nem maradt meg bennem. Ki is száradtam. Orvosom Ospen antibiotikumot írt fel amit kifejezetten kismamák szedhetnek. 1 nap múlva már jobban lettem, enyhültek a tünetek. Azt mondta a dokim hogy Augmentint tilos terhesség alatt szedni. Fejfájásra meg lázra a Panadolt javaslom. Ha elolvasod az Algopiryn papírját akkor látod hogy elvileg terhesek nem is szedhetnék, viszont a dokik ajánlják. Én mégsem szedném be. Üdv: 24 hetes kismami
Nekem 38.6 volt a lázam, influenza, nem ment le csak gyszerrel, Panadolt ajánlott több orvos is. Szerencsére az antibiotikumra nem volt szükség, viszont az enyhe tünetek, 2 hétig így eltartottak.De a lázat azt jól teszed ha csillapítod.Mielõbbi jobbulást nektek.Nekem ez 13 hetesen volt, most vagyunk 23 és nagyon jól vagyunk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!