Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok, csak a ciszta (3 db)

Terhes vagyok, vagy csak a ciszta?

Már írtam, hogy van egy cisztám. 5 éve is volt, de akkor nem voltak terhességi tüneteim. A n?gyógyász a kórházban csináltatott egy tesztet, de SAJNOS negatív lett. Ez a 35. ciklusnapon volt. Azóta egyre er?sebben fáj a mellem, és lila a nemiszervem. Csináljak még egy tesztet, hátha...?

Legjobb válasz: Lehet baba is...de lehet a ciszta is.Nekem is volt csisztám,és nekem terhességi tüneteket produkált.Ezért volt az,h amikor babás lettem azt hittem a kicsike tért vissza.Próbálj meg még egy tesztet.HA negatív,akkor tényleg csak a cisztád játszik veled.

Lehet baba is...de lehet a ciszta is.Nekem is volt csisztám, és nekem terhességi tüneteket produkált.Ezért volt az, h amikor babás lettem azt hittem a kicsike tért vissza.Próbálj meg még egy tesztet.HA negatív, akkor tényleg csak a cisztád játszik veled.
Én a cisztámat egyáltalán nem éreztem, leszámítva, hogy nem jött meg 3 hónapig. A ciszta nem tudom, beszinezi -e a nemiszervet, errõl még nem hallottam, de terhességénél igen. Csinálj még tesztet, és járj addig orvoshoz, míg ki nem derítik, hogy mi az oka. (nekem annó majdnem 3 hónap volt, mire rájöttek, mi a baj...)
Szerintem ez elég egyértelmûen terhesség. De ha elmész dokihozz, kiderül 100 %ra.
Szerintem tuti baba. A hõ nem mindig árulkodik a terhességrõl.
sosem lehetesz biztos semmiben. pl: barátnõmnek is pozitív lett mégsem volt terhes. de ne gondolj mindíg a legrosszabbra sem drukkolok hogy baba legyen
persze hogy baba. Késik is?hol méred a hõdet??és reggel?
cysta tutira nem mert akkor fönt marad a hõd.
A tesztnek higgy, a hõ bizonytalan! És gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Egy hete késik és reggel mértem a hõmet szájban.

Mi lehet? A párommal szeretkeztem és az aktus végén annyira belenyilalt az alhasamba hogy kórházba kerültem. Meg ultrahangoztak de csak főorvos és ő azt mondta hogy nem vagyok terhes, cisztát sem látott se gyulladást.

Azóta is fáj a hasam olyan mintha meg akarna jönni de mégsem jön meg, a gyomrom is ég. Miért nem jön akkor meg a menstruációm?

Legjobb válasz: nem értek ezekhez,de keress fel 1 másik orvost is.ha van valami baj,inkább elõbb derüljön ki...

nem értek ezekhez, de keress fel 1 másik orvost is.ha van valami baj, inkább elõbb derüljön ki...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!