Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok, a terhesség első harmadában (2 db)

Terhes vagyok, de a terhesség első harmadában gyógyszert szedtem, lázas beteg voltam. Lehet baja ettől a babának?

terhes vagyok,de a terhesség els? harmadába gyógyszert szedtem,és lázas beteg voltam(erre szedtem gyógyszert).algopirin,aszpirin,coldrex,nagyon ritkán cataflam.most a 14ik héten tartok,és most fedezték fel a terhességet.lehet baja a babának?van esély arra,hogy egészséges a baba?

Legjobb válasz: Szia! Nem hinnám hogy baja lenne a kicsidnek úgyanis kb. a 11hét körül van már meg a köldökzsinor addig csak teng-leng a pocakodba:) Szerintem nem kell Izgulnod! Grat a picihez:) 9 hetes kismama

Szia! Nem hinnám hogy baja lenne a kicsidnek úgyanis kb. a 11hét körül van már meg a köldökzsinor addig csak teng-leng a pocakodba:) Szerintem nem kell Izgulnod! Grat a picihez:) 9 hetes kismama
Nem hinnám = nem hinném...
SZia! Azért szokták mondani, hogy ne szedj gyógyszert, mert ekkor fejlõdnek a szervek, de a 4. és 6. hét körül. A gyógyszerek mellékhatásainál azért tûntetik fel, hogy ne szedje terhesség alatt, mivel olyan kis számban tesztelték kismamákon, hogy nem hitelesek a tudományos adatok. Ezért a biztonság kedvéért minden gyógyszerre ráírják. A szteroidot tartalmazó gyógyszereket tiltják szigorúbban, mivel felszívódik a magzatban. Ha toxikus elváltozás keletkezett volna, akkor azt mondják az elsõ trimeszterben elvetélõdik a magzat. Az ultrahang azonban sok mindent kimutat. Aggódni fogsz egész terhesség alatt, de a vizsgálatokat végeztetsd el, vannak már genetikai központok, érdeklõdj orvosodnál. Üdv egy 36 hetes kismama, szorítok a kicsihez

Első és második terhességem ötödik hónapjáig sokat hánytam. Most 8 hetes terhes vagyok a harmadik babával, és alig alig vagyok rosszul. Nem mintha baj lenne, de nem furcsa ez?

Legjobb válasz: Azt mondják a lányokkal rosszabbul van az anyuka. (ha az elsõ kettõ lány akkor akár igaz is lehet) Nekem elsõ baba, 27 hetes vagyok és soha nem voltam rosszul 1-2 alkalmat leszámítva, de az sem volt vészes.

Azt mondják a lányokkal rosszabbul van az anyuka. (ha az elsõ kettõ lány akkor akár igaz is lehet) Nekem elsõ baba, 27 hetes vagyok és soha nem voltam rosszul 1-2 alkalmat leszámítva, de az sem volt vészes.
én is az ötödik hónapig hánytam ... pfuuu de utáltam! :) lányom lett, a fiammal semmi .. tök jó volt az egész terhesség :) lehet hogy fiad lesz ;)
Nekem az elsõ kettõvel semmi nem volt, egyik lány, másik fiú. A 3.- al volt minden, fiú lesz. Furcsa a természet :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Van egy lányom és egy fiam már, mindkétszer nagyon rosszul voltam, most ttljesen elviselhetõ, furcsa:) Persze nagyon örülök!
Kiderült, hogy fiad-lányod lesz? Nekem 3fiam van, és egyszer sem hánytam, barátnõmnek egy fiu egy lány- a lányt úgy rendesen megszenvedte!! A kisfiával nem volt semmi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!