Találatok a következő kifejezésre: Terhes maradhat-e lany (2 db)

Igen!
Nem.
Szerintem nem. Az óvszert levetted, gondolom kötöttél rá egy csomót, vagy félreraktad. Aztán elégítetted ki. Nem belenyúltál, aztán feljuttattad az anyagot. Azért ennyire ne legyünk paranoiásak. Csodák akadnak de nem ekkorák.
A kérdező hozzászólása: Levettem nem kotottem ra csomot de azonnal el is dobtam!
nem azért nemm ilyen egyszerû dolog az a teherbeesés. na meg nem mindegy hogy hol tart a ciklusban de jobb ha tudod hogy egészséges pároknál peteéréskor lévõ együttlétbõl amikor nem védekeznek akkor is csak kb 20% az esély a fogantatásra. Ezt nem azért mondom hogy ne védekezz, mert mindig kell védekezni csak ezt arra mondtam hogy ez azért nem olyan egyszerû....
A kérdező hozzászólása: Az a bajom hogy nem figyeltem meg a gumit hogy ki szakadt-e vagy netan jutott volna levetel kozbe kicsi a kezemre... es ettol van ez a gondolkodas..
A kérdező hozzászólása: Megjott..minden rendben.

Terhes maradhat-e egy lany akkor ha a baratja esetleg ráélvez a nemi szervére es a huvelybejáratához is odafolyik?

Legjobb válasz: elõfordulhat, de nem olyan veszettül nagy az esélye. de azért csinálj terhességi tesztet mindenképp.

elõfordulhat, de nem olyan veszettül nagy az esélye. de azért csinálj terhességi tesztet mindenképp.
Nagyon nagyon valószínûtlen ... szinte 0 esélye van ... Szóval szerintem ne aggódj. Ha terhességi tesztet akarsz csinálni akkor meg ne most azonnal csináltasd meg mert még úgy sem mutatna semmit, csak 10-12 nappal a megtermékenyülés után mutat ki valamit is, szóval ha emellett döntesz akkor számolj ezzel is
Ha ejakuláció közben kijön a baba, elvetélsz, abortuszt végeznek el rajtad vagy ne talán császármetszést , akkor nem maradsz terhes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!