Találatok a következő kifejezésre: Terhes lettem, van, (84 db)

Lehet baja? Nagyon szegyenlem magam! Megkivantam a boroskolat es ittam kb 4 kortyot! ;" ( Viszont ami megrosszabb utanna szivtam 2slukkot egy cigibol;" ( 20 hetes vagyok, nem cigiztem kb miota terhes lettem. Lelkifurdalasom van rendesen; (

Legjobb válasz: Dehogyis rendszeres!!!;)) istenments!!! Evek ota egy kortyot sem ittam mert babat akartunk orvoshoz jartunk terhes lettem szoptattam stb... ;) es most ismet;))) A cigit nem mondom h nem szivtam elso es most a masodik terhesseg elott sem, de ahogy megtudtam h baba lesz igyekeztem mielobb elhagyni;)) csak ma bunoztem;"(

A kérdező hozzászólása: Dehogyis rendszeres!!!;)) istenments!!! Evek ota egy kortyot sem ittam mert babat akartunk orvoshoz jartunk terhes lettem szoptattam stb... ;) es most ismet;))) A cigit nem mondom h nem szivtam elso es most a masodik terhesseg elott sem, de ahogy megtudtam h baba lesz igyekeztem mielobb elhagyni;)) csak ma bunoztem;"(
Ennyitõl még nem lesz semmi baja a kicsinek, de ne csinálj belõle rendszert.
Ennyitõl még nem lesz baja a picinek, de legközelebb azért ne ragadtasd el magad:) Sok boldogságot!Két gyerekes anyuka
Semmi baja nem lesz ennyitol. A placenta ezt meg megszuri!
Én tegnap egy doboz sört ittam meg(jól is esett), ám a cigirõl nem tudok nyilatkozni(sose szívtam).33hkm
Semmi baj nem lesz. Én kb egy hónapja elmentem a páromékkal sörözni és vettem magamnak egy citromos sört mert megkívántam. 2 dl ittam meg és elszívtam hozzá 2 szál cigit. A végén vettük észre , hogy nem az alkoholmentes változatát vettem meg. De ha ez nem rendszeres akkor semmi gond nem lesz. Most esküvõnk lesz 1 kortyot a pezsgõbe is bele fogok inni. Többet nem , mert nem terhesen se szoktam inni és egy pohártól már berúgnék. 31hkm
Ne legyen lelkifurdalásod, nem iszol, nem dohányzol. Most kicsit bûnöztél, de a babádnak ezzel még nem ártottál. Más végigpiálja a terhességet és füstöl végig, mégis egészséges lesz a babó. Nagyon jó anya leszel, nyugalom :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom mindenkinek!!! Megnyugodtam;)
akkor vagy terhes ha nem jön meg! De hogyha bizonytalan vagy vegyél egy tesztet! ha terhes vagy akkor meg elmész dokihoz...

Kismamaként ki volt nyaralni? Idén Görögország-Sarti lenne az uticél, de időközben terhes lettem. Ki van fizetve minden ráadsáként nem egyedül mennénk. Mire figyeljek, hogy ne legyen semmi baj? A doki egyenlőre elengedett.

Legjobb válasz: Szia! Ez a kérdés nekem is eszembe jutott már, hiszem mi meg Egyiptomba megyünk nászútra, és lehet, hogy terhes vagyok... Még nem tudok tesztelni, mert nem biztos, hogy kimutatná, és hát ott azért sokkal veszélyesebb dolgok vannak ami fertõzést jelenti. Én voltam Görögországban, és tengerben kaptam el valami gombás fertõzést még két éve, ami lehet hogy azért volt, mert sokan fürödtek körülöttem, és öbölszerû part volt. Tehát ettõl a fürdõzéstõl én is félnék, még nem tudom, hogy Egyiptomban is hogy lesz, ha beigazolódik,hogy terhes vagyok,amit egyébként meg nagyon szeretnék :) Szerintem kérdezd meg a dokidat is, hogy mi a véleménye.

Szia! Ez a kérdés nekem is eszembe jutott már, hiszem mi meg Egyiptomba megyünk nászútra, és lehet, hogy terhes vagyok... Még nem tudok tesztelni, mert nem biztos, hogy kimutatná, és hát ott azért sokkal veszélyesebb dolgok vannak ami fertõzést jelenti. Én voltam Görögországban, és tengerben kaptam el valami gombás fertõzést még két éve, ami lehet hogy azért volt, mert sokan fürödtek körülöttem, és öbölszerû part volt. Tehát ettõl a fürdõzéstõl én is félnék, még nem tudom, hogy Egyiptomban is hogy lesz, ha beigazolódik, hogy terhes vagyok, amit egyébként meg nagyon szeretnék :) Szerintem kérdezd meg a dokidat is, hogy mi a véleménye.
A repülés önmagában nem veszélyes, de a legtöbb légitársaság a terhesség utolsó másfél-két hónapjában nem szállít kismamákat. Attól félnek ugyanis, hogy a szülés beindul a levegöben, és akkor azonnal a legközelebbi repülöteret kell megcélozniuk egy kényszerleszállás keretében. De a terhesség elején nincs semmi veszélye a repülözésnek. Igazából a végén se veszélyes rád vagy a babára, de tényleg nem szerencsés, ha a szülés egy 5 órás repülöút közepén indul be...
A tampon nem ér semmit!!! Azt hülyeség használni!Egyébként fertõzést tényleg el lehet kapni a vízben, nem egyszer láttam én is uszkáló ürüléket a tengervízben, ahol nem nagy a hullámzás... :S
Tampont TILOS felhelyezni terhesen fürdéshez!! Ez egy népi hiedelem, sajnos még ma is gyakori, ott pláne megtapadhatnak a kórokozók benne!! Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat, már nem izgulok annyira. Próbálok mindent megtenni. Köszönöm mégegyszer.
A kérdező hozzászólása: Nagyon félek, túl vagyok már egy vetélésen, nem akarom, hogy a babának baja legyen. Arra gondoltam, hogy viszek magammal enni és innivalót. Bár ekkora étvágy mellett nem tudok minden elvinni, de étterembe nem megyek be, és próbálok inkább boltból vásárolni. Remélem így nem lesz baj.Köszönöm a választ.
Szia!Gorogorsagban akkor kell figyelni az ivovizre ha szigetre mesz, aki gombas fertozest kapott az 100%hogy nem a tengervizbol, ez nevetseges, tengeri herkentyuket pedig altalaban keruld el, ha furodni akarsz akkor inkabb helyezz fel egy OB-t a biztonsag kedveert es ugyelj a tisztalkodasra, hasznalj intim mosakodot.
Repulovel mentek?Mivel nekem is volt mar vetelesem, es nem otton elek ezert nem engedelyezett a repules a 12 hetig mig be nem toltom, ezert tudok csak 2 het mulva hazamenni!Biztos kaptal gyogyszert az elozo vetelesed miatt?Kerd ki valaki mas tanacsat is a repulessel kapcsolatban.
Mi autóval megyünk Olaszországba 6 hét múlva, s ha a Jóisten is úgy akarja, épp mostanában esem teherbe.... :-) Én is nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen.
Altalaban a veszelyeztetett kismamaknak nem szabad, nekem 2 veteles volt es csak pihenes van!ezert nem szabad repulnom, de ezt embere valogatja!A dokit kell megkerdezni!
Nyugodtan menj!! én 2szer voltam Sartin, gyönyörû, tiszta vize van, a part is tiszta. a tengerben semmit sem kapsz el, ez tényleg hülyeség. az útra vigyél kaját, innivalót. ott tudsz nagyon olcsón venni ásványvizet, palackozottat, boltok is jók. van supermarket is, olcsón kaja!!!! biztosításod legyen, feltétlen, ha bármi van, az orvos ellát!! medúza sincs, pici halak a tengerben, kisujjnyi:) irigyellek!! 36hetes
Engem érdekelne, hogy a terhesség mely szakaszában nem lehet repülni, mert mi Egyiptomba repülõvel megyünk augusztusban. És most nem tudom még hogy terhes vagyok-e?
A kérdező hozzászólása: Autóval megyünk nem repülõvel, ez azért kicsit jobb nekem, mert így legalább bármikor meg tudunk állni, na meg félek a repüléstõl. Janát, vitamint viszek, az éttermeket meg próbálom kerülni, halat semmiképp, tengeri herkenytyût meg pláne, remélhetõleg nem lesz baj. Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: A dokim egyenlõre azt mondta elmehetek. Görögország végülis európai ország, jövõ héten megyek UH-ra akkor mond biztosat.Olyan rossz, mert barátokkkal megyünk és nem akarom elrontani az õ nyaralásukat. Tavaly voltunk nászúton, mi Tunéziába voltunk és terhesen mentem el, ami ott derült ki.Nem ijesztegetésbõl, de nekem a napokban azt mondta az orvosom, hogy az ottani higiénia miatt mehetett el a babám.Nagyon vigyázz magadra!!!Vitamint meg szedjél!!

Petefészekciszta műtét előtt állok! Mi van, ha közbe terhes lettem?

Jövőhét szerdán fognak operálni és csinálnak Hsg-t is!Műtét után leszek dpo.12.napon,tehát valószínű akkor fog megjönni!Az lenne a kérdésem,ha esetleg sikerült és ugyebár a teszt nem biztos,hogy kimutatja és az Uh-on se lehet még látni semmit,és megoperálnak,megcsinálják a Hsg-t,akkor elveszíthetem a leendő magzatomat?Bocsi,hogy hosszúra sikeredett,de már több mint 1 éve nem esek teherbe és nagyon szeretnék gyermeket!

Legjobb válasz: Szerintem ha eleve ilyen problémáid vannak, akkor elég nehéz teherbeesni, tehát valószínû, hogy vagy az. Viszont ha mégis, akkor simán megmaradhat a baba, mert a méhedet, hanem a petefészkedet mûtik. Az egyik ismerõsömnek a veséjét mûtötték. A kórházból hazafelé vett egy tesztet, és már akkor 6 hetes terhes volt. A baba egészségesen született!

Szerintem ha eleve ilyen problémáid vannak, akkor elég nehéz teherbeesni, tehát valószínû, hogy vagy az. Viszont ha mégis, akkor simán megmaradhat a baba, mert a méhedet, hanem a petefészkedet mûtik. Az egyik ismerõsömnek a veséjét mûtötték. A kórházból hazafelé vett egy tesztet, és már akkor 6 hetes terhes volt. A baba egészségesen született!
Hát azért ez kicsit bonyolultabb, de tény, hogy nem valószínû, hogy ez lesz a helyzet. Ha nagyon aggaszt, kérj vérvételt és HCG tesztet a mûtét reggelén, és ha kis gyanú is van, halasszátok el. Egyébként késõbbi terhességben mûtenek petefészek cisztát, de koraiban nem igazán jó ötlet.
Én nem értem.Miért olyankor mûtenek?Nekem volt jó pár nõgyógyászati mûtétem, legutolsó ciszta miatt.Akkor is menszesz után csinálták.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát! Ezt az idõpontot jan.2-án kaptam és lett volna hely jan.26-ra, de azt számoltuk, hogy pont akkor lesz meg, így a legközelebbi idõpont a febr.8 volt!De hiába számoltuk ki a menszi idõpontját a természet megviccelt és majdnem egy héttel hamarabb jött meg, így minden elcsúszott és most még ovum is hamarabb lett, mint szokott lenni!Mindig a 14-15.napon szokott lenni, most meg a 10.-en volt!Hát ez van!Úgy látszik bebolondult a szervezetem!
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy ez a 3.ciszta mûtétem lesz ugyanazon a petefészkemen.
Pfff, hát nem semmi! Mármint hogy a 3. mûtét, ezek szerint nem használt az elsõ kettõ sem. Engem is mûteni akartak, meg HSG-t de olyan össze vissza jött meg, hogy egy idõpontot se tudtunk belõni. Amit utólag nem is bánok. Elindultam keresni egy jó endokrinológust, aki megállapította a PCO-t, mondta ha mûtenek vele, az nem szünteti meg a probléma kialakulását. Merckformint kaptam, diéta és mozgás. 10 hónapra rá terhes lettem spontán, és már 4 hónap alatt eltûntek a ciszták. Lehet hogy nálad is a baj forrását kéne megtalálni nem?
A kérdező hozzászólása: Már mindenhogy ki vagyok vizsgálva, voltam endokrinológusnál is és se pco, se Ir nem igazolódott a pajzsmirigyem is jó, úgyhogy maradt a Hsg!
Szia! Szerintem is ragaszkodj a mûtét napján (vagy 1 nappal elõtte) egy vérvételes terhességi teszthez! Bocsánat hogy offolok, de mi az a Hsg? Én is PCOS vagyok, de nekem ilyet nem említett a doki.
A kérdező hozzászólása: Petevezeték átjárhatósági vizsgálat!Kontrasztanyagot juttatnak be a petevezetékbe és röntgenen keresztül megnézik, hogy átmegy-e a kontrasztanyag és ezzel megtudják állapítani, hogy van-e elzáródás vagy szûkület!

Cisztám van. Azt mondta a doki ezért nem jon meg már kb 70 napja. Igy nem is tudok terhes lenni. Ezert nem vedekezünk. Lehetséges, hogy mégis terhes lettem?

Eddig nagyon szerettem volna babat, de nem jott ossze.

Legjobb válasz: Igen! Én elkezdtem szedni a Norcolutot, hogy megjöjjön, de miután attól sem jött meg 10 nappal késõbb miután beszedtem az adagot, már nagyon pozitívat mutatott a teszt, pedig mielõtt elkezdtem szedni az orvos is megvizsgált és én is csináltam tesztet. Hõmérsékleti görbém alapján sem igazán volt peteérésem, de kb a ciklusom 60. napján eshettem teherbe az Uh-on mért adatok alapján. 11hetes pocaklakóm van:)

Igen! Én elkezdtem szedni a Norcolutot, hogy megjöjjön, de miután attól sem jött meg 10 nappal késõbb miután beszedtem az adagot, már nagyon pozitívat mutatott a teszt, pedig mielõtt elkezdtem szedni az orvos is megvizsgált és én is csináltam tesztet. Hõmérsékleti görbém alapján sem igazán volt peteérésem, de kb a ciklusom 60. napján eshettem teherbe az Uh-on mért adatok alapján. 11hetes pocaklakóm van:)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom sirjak e, vagy nevessek?! Öszintén mondom, hogy most nem jo az idozites... De nem, ugyse nem. Nem volt menzeszem, nem volt pé-m sem. Ennyi ritka veletlen nem johet egyszerre ossze...
Cisztával összejöhet..nem tudom, miért mondta ezt az orvosod. Igaz, kicsit nehezebben, de bõven van rá esély. A szomszédasszonyomnak is így sikerült a 3. babája..a ciszta miatt még javasolták is, hogy tartsa meg, mert így nem kellett mûteni...

Terhes lettem, ma lett pozitív a tesztem. Alacsony rizikójú HPV-m van és a páromnak is, szedünk rá immunerősítő gyógyszert. Ugye nem lehet baja a babának?

Ugye nem lesz semmilyen baja? A dokik nem mondták, hogy m?teni kéne vagy, hogy vigyázzunk a teherbeeséssel.

Legjobb válasz: Nekem pár éve magas rizikójú HPV-m volt, amit akkor meg is kellett mûteni. A mûtét elõtt mondta a dokim, hogy ha akkor kiderült volna, hogy terhes vagyok, még az sem jelentett volna semmilyen veszélyt a születendõ babára. Akkor megmûtöttek, azóta minden rákszûrésen negatív lett és van egy 13 hónapos gyönyörû kislányom. :) Boldog babavárást!

Nekem pár éve magas rizikójú HPV-m volt, amit akkor meg is kellett mûteni. A mûtét elõtt mondta a dokim, hogy ha akkor kiderült volna, hogy terhes vagyok, még az sem jelentett volna semmilyen veszélyt a születendõ babára. Akkor megmûtöttek, azóta minden rákszûrésen negatív lett és van egy 13 hónapos gyönyörû kislányom. :) Boldog babavárást!
A párod gyógyszerszedése 100%, hogy nem baj. :) Isoprinosint szedtek amúgy? Nekem is HPV-m van, terhesség alatt is volt. Egészséges babám született. De a gyógyszer tájékoztatóján nézd meg, hogy terhesen lehet-e szedni, mert ha nem, akkor inkább függeszd fel, amíg nem beszélsz orvossal. Annyi kockázatom volt, hogy mivel nekem szemölcseim voltak a hüvelybemenetnél, felmerült a császár lehetõsége, mert a baba szülés közben fertõzõdhet és meg is vakulhat. Szerencsére semmi baj nem lett. Boldog babavárást!
Szia! Nekem is van/volt (?) HPV-m, engem tavaly megmûtöttek és jelenleg 26 hetes vagyok. Semmilyen probléma nincs, és a dokim is teljesen megnyugtatott, hogy nem is lesz emiatt. És most idén jó lett a szûrésem eredménye, aminek nagyon örülök! Az E-vitamint nyugodtan szedheted, nekem az elején plusszban kellett is.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jóóó, nagyon megnyugtattatok!Párom szedi az isoprinosint, én csak E vitamin kapszulát, azt folytathatom?Nincsenek szemölcseink, se neki se nekem. Jaj annyira boldog vagyok most!!!Köszönöm a megnyugtató válaszokat! Boldog babázást nektek!
Szia!Mikor kiderült, hogy terhes vagyok, akkor csináltak rákszûrést és akkor derült ki, hogy HPV-m van.Nem kell gyógyszert szednem és azt mondta a doki is, hogy nem lesz belõle baja a babának.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek is a választ!Jó, akkor szedem továbbra is az E vitamint. Az egyik problémám akkor megoldódott, a másik, hogy hogyan mondom el a páromnak és a családomnak a nagy hírt...még csak 21 vagyok és nem tervezett volt(bár én 7 éves korom óta erre vágyom)

Ha az aktus vége előtt megszakítottuk a sexet, tehát a srác nem ment el bennem, mennyi esély van rá, hogy terhes lettem?

Ha jol tudom, kevés, ugye? !

Legjobb válasz: Nem. Így is pont annyi esély van, hogy terhes vagy, mintha benned ment volna el. Ugyanis az elõváladékban (amikor még gondolom benned volt) is lehetnek spermák. Ha kevesebb mint 72 órája csináltátok, vegyél be esemény utánit, és menj el nõgyógyászhoz.

Nem. Így is pont annyi esély van, hogy terhes vagy, mintha benned ment volna el. Ugyanis az elõváladékban (amikor még gondolom benned volt) is lehetnek spermák. Ha kevesebb mint 72 órája csináltátok, vegyél be esemény utánit, és menj el nõgyógyászhoz.
Az esély 50-50%. Vagy sikerült, vagy nem. Esély ugyanannyi a már említett elõváladék miatt, ami tartalmazhat életképes spermát. A 72 órás még jó, ha idõben vagy, ügyeleten felírják, vedd be. És máskor tessék rendesen védekezni, ha nem akarsz babát!!
Szia! Én pont ugyan ilyen szitu után vagyok boldog 17 hetes terhes:)
nálunk ez megy 15 éve. nem lett terhesség eddig még belõle.

20 hetes terhes vagyok és olyan bajom van, hogy mióta terhes lettem a férjem nem igazán akar velem szeretkezni. Azt mondja azért, mert tudja hogy a gyerek a hasamban van és vigyázni akar. Hogy mondjam neki, hogy a gyereknek semmi baja nem lesz?

Legjobb válasz: Ezt sajnos nem mindegyik pasi érti meg, az én férjem dettó ilyen volt. Egyszerûen nem hitte el, hogy nem "veri fejbe" a lányunkat. Szakkönyvet tehetsz elé esetleg, hogy lássa mi a helyzet, de ez az érzés náluk belülrõl fakad, nem tudják könnyen leküzdeni ezt a félelmet. Esetleg válasszátok más módját az együttlétnek, nálunk végül ez vált be.

Ezt sajnos nem mindegyik pasi érti meg, az én férjem dettó ilyen volt. Egyszerûen nem hitte el, hogy nem "veri fejbe" a lányunkat. Szakkönyvet tehetsz elé esetleg, hogy lássa mi a helyzet, de ez az érzés náluk belülrõl fakad, nem tudják könnyen leküzdeni ezt a félelmet. Esetleg válasszátok más módját az együttlétnek, nálunk végül ez vált be.
Én is 20 hetes terhes vagyok, eleinte szeretkeztünk, de ahogy elkezdett nõni a hasam, már heti egyszer sem csináljuk.Orális szexet nem is "eröltetem" neki azt mondja hogy nem tudja csinálni mert eszébe jut hogy onnan jon ki a baba!Eszméletlen!!Azt mondom ne eröltesd, magátol kell ráébrednie!
Én most vagyok a 32. hétben. a 6. hónapig rendben volt a szex, aztán mikor látványosan nagy lett a pocakom, az én férjem is így reagált. Mivel nagyon sokat fájt a hasam, én sem erõltettem. Aztán a görcsök elmúltak, de én nem szóltam, mert nem akartam erõltetni õt /a lelkét/, de õ hozta fel, hogy jó lenne szeretkezni, csak fél. Közösen néztünk az interneten ezzel foglalkozó cikkeket, amitõl nagyjából megnyugodott-és azóta szuper minden:-) Én is a "felvilágosítást" javaslom.
IGen, sajnos sok pasi így fogja fel. Én is csak azt tudom javasolni, beszéljetek róla, olvassatok együtt róla, meséld el neki, hogy a baba jelzni, ha valami nem jó neki, támaszd alá példákkal (pl ha emelsz mocorog, viszont ha fürdesz, tetszik neki-kis hazugság is lehet benne:-)- és még az jutott eszembe, hogy vidd el magaddal az orvoshoz, hátha ha tõle hallja, jobban elhiszi-mással, de én így jártam. Ha meg nem-mert az is elõfordulhat, akkor mardnak a más módszerek.. Drukkolok:-)
Szia, a helyzet nalunk is tok ugyanez.. 33. hetben vagyok :( hiaba magyarazom neki konyvekkel, meg benabbnal benabb rajzos abrakkal, hogy a bebinek nem lesz semmi baja az egesztol, o nem hiszi el. Teljesen mashogy tekint most ram.. nem igazan nore, hanem mint a kozos gyermekunket hordo lenyre :) tobb terhes baratnommel is beszelgettunk rola, es naluk is ugyanez van. Ez ilyen pasi dolog!!!
Én is ebben a "cipõben" járok. Mindketten nagyon akartuk ezt a babát (15 hónap után sikerült), és a férjem annyira félti hogy valami baja lesz, hogy amióta megtudtuk, hogy várandós vagyok, nem szeretkeztünk. 15 hónapos kismama
Amikor én terhes lettem, akkor mindkettõnkben felmerült, h most akkor szex stop 9hónapig.Aztán kicsit utána olvastam, és találtam néhány cikket, ami elmagyarázta, h nemh stopp nincs de a bab imádni fogja.Nah most azt kellene elmagyarázni a férjednek is, h a baba is nagyon szereti a szexet, hiszen, amikor ilyen mennyiségû örömhormon termelõdik az neki is jó, meg a méhösszehúzódások álomba ringatják.Néhány kinyomtatott cikk...de ha végképp nem megy, marad a szexnek az összes többi modja.Gondolj bele, te sem tudsz úgy elmenni, ha a bucidban nincs rendbe minden.
Ha fél ettõl, zavarja, akkor bárhogy magyarázhatod neki, egyszerûen képtelen lesz teljesíteni. Inkább helyezzétek másra a hangsúlyt. Mondjuk az orális szexre.
Magyarázd el neki, hogy a baba annyira védve van odabent, hogy semmi kárt nem tehet benne. Én a második trimeszeterben úgy kívántam és élveztem a szexet, mint még soha (kivéve az elsõzõ terhességet :-))! Ha Te is így vagy ezzel, mondd el neki, mitõl foszt meg!
Én momentán örültem, hogy nem kell szeretkezni.

Van esély rá hogy terhes lettem?

Pénteken barátomnál aludtam de nem feküdtünk le csak kézzel csináltuk egymásnak. Ha a kezem spermás lett és azzal vettem fel a ruháimat,bugyimat is akkor van okom aggódni? Ujjazás meg semmi nem történt utána. Még sz?z vagyok. Bocsi hogy ide írok de ezt a kategóriát sokkal többen olvassák.

Legjobb válasz: nem hiszem hogy terhes lennél. nem kell aggódnod.

nem hiszem hogy terhes lennél. nem kell aggódnod.
A kérdező hozzászólása: és akkor fehér foltnak kéne/kellett volna látszódnia a bugyimon? vagy az úgy nem látszik? mert én nem láttam rajta semmit viszont olyan kézzel fogtam meg amikor felhúztam.
A rendes sperma, tehát amit ejakulációkor látsz, fehér, nem átlátszó. Elõtte lehet lehet elõváladék, ami átlátszó (ebben is vannak spermák, de nagyon kis számban).
A kérdező hozzászólása: köszi nektek, most kicsit megnyugodtam.:) mindenkinek ment a zöld kéz.:) még annyi kérdésem lenne hogy a sperma pontosan hogy néz ki? fehér vagy inkább átlátszó? azért kérdezem hogy biztosan tudjam, láttam e a bugyimon.
kb ugyanannyi az esély most a terhességnek, mint hogy megnyered a lottót :) Ha terhes leszel, azonnal menj lottózni! :D Valamennyire biztos látszana ha emberes adag került rá, de ha semmi nem látszik, akkor valószínûleg nincs is ott.
még ha rá is került a bugyidra, nem hiszem hogy úgy vetted fel, hogy elõtte jól végigtapogattad spermás kézzel.. ha a sperma nem kerül be a hüvelybe, biztos hogy nem vagy terhes.
MÁKOSLECSÓ VÁÁÁÁÁ
A kérdező hozzászólása: és azt látnám ha rákerült volna a bugyimra? mert néztem és nem volt fehér meg különösebben nedves sem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod :) én sem tartom valószínûnek csak mégis aggódom hogy esetleg rákerült a bugyimra és ott hozzám ért.
úgy nézett volna ki, mintha nedves lenne elõször, aztán mikor megszárad kifehéredik.

Szerintetek mi lehet ez? Terhes lettem? Vagy csak azért van, mert most az elmúlt pár napban többet voltam együtt a párommal? A többi lent!

A párommal nem védekezünk, de a rizikós napokon nem voltunk együtt. Mégis furcsán érzem magam. Reggel biciklivel vittem a gyereket oviba, s mire hazajöttem egy kis hányingerem volt. Kb. egy hete fájnak a cicijeim (el?ször csak oldalt fájt) de most egyre jobban, illetve szakaszosan, hol fáj, hol nem. Mensi el?tt is szokott, de csak egy héttel el?tte, utána miel?tt megjön nem fáj 3-4 napig se. Remélem nem beszélek nagyon össze-vissza. A petefészkem szúrkál. Valamelyik nap a párom rácsapott a fenekemre, (de nem verésként, csak úgy) és annyira belenyilalt a bal petefészkembe, hogy hirtelen egy lépést sem tudtam tenni, azért egy segreütést?l ennek még nem kellene szerintem fájnia. Azóta felváltva fáj a két oldalam. Folyásom nincs. szept. 29-én jött meg utoljára 3 napig tartott, ahogy szokott. 6-án voltunk együtt a párommal, elvileg 12-én volt peteérésem, bár 14-én nagyon fájt a bal petefészkem. 15-16 körül voltunk utána megint együtt, illetve utána viszont szinte minden nap. Tehát elvileg kizárt, hogy terhes legyek. Most 26-ra kellene megjönnie.

Legjobb válasz: hát sose tudhatod:-) barátnõm igy lett terhes hogy a kritikus napon nem voltak együtt aztán mégis lett egy lányuk:-) Ha nem jön meg 26-án mondanom sem kell a tesztet:-)

hát sose tudhatod:-) barátnõm igy lett terhes hogy a kritikus napon nem voltak együtt aztán mégis lett egy lányuk:-) Ha nem jön meg 26-án mondanom sem kell a tesztet:-)
A kérdező hozzászólása: bocsi, igen elírtam, okt. 29. (csak siettem)
lehet összejött a baby! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm hogy írtatok. Persze, ha nem jön meg 26-án akkor veszek tesztet, ezt én is így gondoltam, csak annyira kevés esélyt látok rá, mégis olyan furcsán fájnak a melleim, máskor nem szoktak így fájni csak mensi megjövetele elõtt kb. egy héttel, aztán elmúlik. majd meglátjuk akkor csütörtökön, még két nap.
szeptember 29 az utolsó mensi? akkor már vagy 8 hetes lehetsz, hiszen november van. mikor tesztelsz?
Biztos elirta a honapot...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!