Találatok a következő kifejezésre: Terhes lennék már (139 db)

Szia ha terhes lennél már látta volna nyugi:) ))
Szerintem is kellett volna látnia.
A kérdező hozzászólása: köszi, megnyugodtam, azt hiszem... :)

9. én voltunk együtt párommal most a napokba kéne megjöni. De nem jött meg tegnap csináltam egy tesztett de negativ lett. Ha terhes lennék már ki kellet volna mutatnia elvileg ugye?

az is befolyásolhatja hogy nem jön meg hogy volt hüvelygombás fertőzésem...múlthéten múlott el..attól is késhet?

Legjobb válasz: Nem vagy terhes:)

Nem vagy terhes:)
Már ki kellett volna mutatnia a tesztnek.
A kérdező hozzászólása: és az gond hogy nem reggeli pisibõl csináltam hanem délután?
9-én együtt vagytok, az kb 11-re termékenyül meg, innen számítva 7-8 nap, mire beágyazódik, nem feltétlen kell még mutatnia.
ha terhes vagy (bocs a megszolitasert) kislany, akkor annak mar komoly jelei vannak, reggeli rosszullet, faj a melled, stb stb, huzzon sapit a parod az a biztos, ne jatszatok a tuzzel mert csunya sebek keletkeznek mindkettotokben ha nem mas akkor lelki ;)

Terhes lennék? Már egy hete késik, és minden nap többször is van hányingerem, meg a fejem is fájdogál, viszont olyan 1, 5 hónapja szedem a citalopram nevű hangulatjavítót, és nem tudom, hogy nem-e annak a mellékhatása?

A párommal megszakítással "védekezünk". Már van egy 4 éves és egy 6 hónapos fiam, szóval nem kéne. Tesztet nem merek venni, mert félek, ha negatív akkor nagyobb bajom van. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Mindenképp vegyél egy tesztet, mert ha terhes vagy, attól, hogy nem veszel tudomást róla, még nem fog magától elmúlni.

Mindenképp vegyél egy tesztet, mert ha terhes vagy, attól, hogy nem veszel tudomást róla, még nem fog magától elmúlni.
tesztelj. írj majd hogy mi lett. :)
A kérdező hozzászólása: Teszteltem, negatív lett .
én pedig tényleg tesztelnék a helyedben. Egyszer úgy is kiderül, van e baba vagy nincs :) ne idegesítsd magad mégjobban. Szerintem te is tudod a megszakításos módszer pearl-indexét, mi is 1, 5 évig így csináltuk, de én nem lettem babás. 21/l
Vegyél tesztet. Bár ha már nem szeretnél gyereket, nem értem, hogy miért nem választassz valami biztonságos módot a védekezésre. Amúgy meg nem kell rögtön falra festeni az ördögöt. Lehet, hogy csak lappang benned valami enyhe vírus, ami megzavarja a szervezeted. Mondjuk nekem a nagy meleg miatt is szokott késni akár 2 hetet is. Minél elõbb vegyél tesztet, nehogy baj legyen a szedett gyógyszer miatt.

3éve szedek belarát és eddig napra pontosan megjött. Ma telt le a 7nap gyógyszermentes és semmi. Tegnap CLEARBLUE tesztet csináltam, a késés 6. napján az negatív lett! Menyire megbízható ez a teszt? Ugye ha terhes lennék már kimutatná?

mit?l késhet még??vagy miért maradt ki?

Legjobb válasz: Az újabb, alacsony hormontartalmú fogamzásgátlókat akár 20-30 évig is lehet egyfolytában szedni, nem kell szünetet tartani és váltani sem. Az meg, hogy nem jött meg, nem feltétlenül a terhesség jele, ugyanis aki gyógyszer mellett lesz terhes, annak is megjön a "menstruációja" ugyanis gyógyszerszedés esetén nem menstruálsz, tehát nem a petesejt ürül ki, hiszen nem is termelõdik, ezért szeded a gyógyszert, hogy ne termelõdjön, hanem csak egy un. megvonásos vérzés jelentkezik, hiszen a tablettát megvonod a szervezettõl. Szóval keress fel egy dokit, lehet, hogy valami szervi dolog van a háttérben.

Az újabb, alacsony hormontartalmú fogamzásgátlókat akár 20-30 évig is lehet egyfolytában szedni, nem kell szünetet tartani és váltani sem. Az meg, hogy nem jött meg, nem feltétlenül a terhesség jele, ugyanis aki gyógyszer mellett lesz terhes, annak is megjön a "menstruációja" ugyanis gyógyszerszedés esetén nem menstruálsz, tehát nem a petesejt ürül ki, hiszen nem is termelõdik, ezért szeded a gyógyszert, hogy ne termelõdjön, hanem csak egy un. megvonásos vérzés jelentkezik, hiszen a tablettát megvonod a szervezettõl. Szóval keress fel egy dokit, lehet, hogy valami szervi dolog van a háttérben.
Nekem is volt ilyen, 7 évig szedtem Yadine-t. Az, hogy váltani kell, mert egy idõ után nem hat, marhaság. Ez hormongyógyszer, nem idegrendszerre ható, itt nincs olyan, hogy "hozzászokás". A tabi elvékonyítja a méhnyálkahártyát és elõfordul, hogy nem vastagszik meg annyira, hogy meg tudjon jönni. Ha elõírás szerûen szedtet a gyógyszert, akkor egészen biztos nem vagy terhes, fõleg hogy a teszt is negatív.
én azt hallottam, nem tudom mennyire igaz(bnõmnk mondta a doki), hogy azt hiszem max 2évent bogyót kell váltani, mert már nem hat! nem akarlak megrémszteni de bátyám is "úgy lett" h anyum gyógyszert szedett, bár az 24éve volt, azóta fejlõdött a tudomány! :)
Én azt hallottam, hogy 4-5 évig is szedhetõ a gyógyszer, váltás nélkül. Nem hiszem, hogy a mai gyógyszerek nem hatnak 2 év után...
A kérdező hozzászólása: de ilyen nem volt még senkinek h nem jött meg a teszt meg negatív lett?:S félek..bár nõgyógyász mondta, h késhet így is, olyat is olvastam, h van akinek kimaradt 1hónap:S
nekem volt már ilyen!bár én kb fél éve hagytam abba a gyógyszert!(de akkor is mindig megjött rendesen)!2hetet késett, csináltam tesztet is negativ lett, és a mult7en megjött!:) ) várj még az orvossal!ez nm biztos h beteg vagy, v ilyesmi!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!és neked is csak 1hónap maradt ki utána megjött rendesen?vagy gyógyszert kell váltani?
Szia! Elmentem dokihoz, csinált ultrahangot, hogy kizárja a terhességet, cisztát. Azt mondta, hogy ha a következõ se jön meg, menjek vissza. Az már megjött rendben. Nem kell emiatt bogyót váltani, mondom, ez attól van, hogy nem tud eléggé mevastaodni a méhnyálkahártya, ne aggódj. Nekem 7 év alatt egyszer volt ilyen. 25/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm, aranyos vagy!

Ma vagyok a ciklus 11 napján és a hőm tegnap óta 37, 1 előtte fokozatosan emlekdett 36, 8-ról , terhes lennék már vagy pedig peteérés következik?

Rendesen megjött a menzeszem

Legjobb válasz: Szia! A peteérés a legutolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni. Szerintem Neked elég magas a hõd a 11. napon. Vagy le fog esni a köv. napokban és a peteérésed csak akkor lesz, vagy lehet hogy a mensi ellenére esetleg terhes vagy. De az is lehet, hogy nincs peteérésed akkor szokott a hõ 37 C körül lenni egész hónapban. Vegyél egy tesztet!

Szia! A peteérés a legutolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni. Szerintem Neked elég magas a hõd a 11. napon. Vagy le fog esni a köv. napokban és a peteérésed csak akkor lesz, vagy lehet hogy a mensi ellenére esetleg terhes vagy. De az is lehet, hogy nincs peteérésed akkor szokott a hõ 37 C körül lenni egész hónapban. Vegyél egy tesztet!

28 án kell megjönni a mensisnek. Most lehet e már valami jele ha terhes lennék? Már várjuk a babát de nem tudom sikerült e . Irjatok

Legjobb válasz: Ilyen korán még nincsenek tünetek. Inkább a mensi elmaradása után szoktak jelentkezni.

Ilyen korán még nincsenek tünetek. Inkább a mensi elmaradása után szoktak jelentkezni.
kb. 10 napja lehetett az ovulációd, egyenlõre még csak ágyazódik be a babád. Ha sikeresen beágyazódik, szépen növekszik majd a HCG szinted és elkezdõdnek majd a tünetek. Se teszt, se orvos nem tudja még neked megmondani mi várható 28-án. És mi sem tudjuk meg mondani.
Nem lenne tünet még. Egyébként rossz kategória.. Teherbeesés kategóriába kell írni az ilyen kérdéseket.

Tegnap együtt voltam a barátommal, legelején bedugta de csak 1-2 percre, de nem ment el, majd óvszert használtunk. Ma kéne h megjöjjön a menszeszem. Ha terhes lennék már ma nemjönne meg? Vagy csak a következő havimnál derülne ki?

Legjobb válasz: . . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,} . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-” . . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__ ,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`

. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
Kicsi az esélye a terhességnek, fõleg, ha egyforma hosszúságú ciklusaid vannak már. Egyébként az elõváladék is tartalmaz életképes spermákat, szóval garancia persze nincs. Tudtommal gyakran elõfordul az, hogy hiába termékenyül meg a petesejt és kezd beágyazódni, egy erõsebb vérzés kíséretében kvázi leválik a menstruációkor. Szóval lehet reménykedni, legközelebb meg ne eszetlenkedjetek, annál kicsit nagyobb a tét.
mért is lennél terhes? jah az elõváladék, nemhiszem terhes vagy szal nyugi , az elõváladéktól nagyon kicsi az esély h terhes maradsz, de ha igen ij.majd máskor vigyázz jobban.
Vigyazat!!! A szexologusok nem regen egyhanguan kijelentettek, hogy hosszas kutatas, es megannyi felmeres utan, az ilyen szexualis aktus 100%-os terhesseget jelent! A legtobb esetben 8-as ikrek szuletnek, Bar elofordult hogy 9 gyerek szuletett (Egy Bombay melletti telepulesen) Elovigyazatossagra, es a szukseges informaciok megszerzesere intenek minden fiatal part. Ha Onnek resze volt ilyen aktusban, vagy lattott, hallott, esetleg olvasott rola, nagy az eselye, hogy On is teherbe esett! Azonnal kerje nogyogyasza velemenyet, es surgesse az abortuszt, vagy hasznaljon aktus utani fogamzasgatlot (Escapelle, Postinor2 stb.) [Kis liba, [email protected] helyett menj konyvtarba]

Holnap jönne meg, de remélem nem fog. Tegnap vetettem le labort, de a bétaHCG negatív lett. Ha terhes lennék már tegnap lett volna emelkedés a laborértékben?

Legjobb válasz: ß-hCG szint a terhesség alatt Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7,340 6 1,080 - 56,500 7-8 7,650 - 229,000 9-12 25,700 - 288, 000 13-16 13,300 - 254,000 17-24 4,060 - 165,400 25-40 3,640 - 117,000

ß-hCG szint a terhesség alatt Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7, 340 6 1, 080 - 56, 500 7-8 7, 650 - 229, 000 9-12 25, 700 - 288, 000 13-16 13, 300 - 254, 000 17-24 4, 060 - 165, 400 25-40 3, 640 - 117, 000
Ezt nem sikerült túl jól be linkelni! Az elsõ számok a hetek.
Sajnos akkor nincs baba! :( Vérbõl nézték, ugye?
A kérdező hozzászólása: Igen, én is ettõl tartok.
Igen, akkor már kimutatta volna a labor. Normál esetben a beágyazódás után 2-3 nappal már termelõdik a hcg. Nemvárt elõtt 2 nappal már olyan 10-15 körül kellene lennie.

Mit csináljak? A ciklusom 24-26 napos.Ma vagyok a 33 napon, tehát késik. Csináltam ma egy tesztet de sajnos negativ lett. Mitöl késhet? Ha terhes lennék már ki kéne hogy mutassa, nem?

Legjobb válasz: lehet, hogy késõi peteérés, nekem volt, hogy két héttel elcsúszott, de megjött (sajnos). de az is lehet, hogy baba, csak nem mutatja a teszt. amíg nem jön meg, addig bármi lehet... 4-5 naponta érdemes újat tesztelni.

lehet, hogy késõi peteérés, nekem volt, hogy két héttel elcsúszott, de megjött (sajnos). de az is lehet, hogy baba, csak nem mutatja a teszt. amíg nem jön meg, addig bármi lehet... 4-5 naponta érdemes újat tesztelni.
Ki kéne, hogy mutassa. Vegyél egy nagyon érzékeny tesztet, egy 10-es érzékenységût! Drukk!:)

Elvileg 6án kellett volna megjönnie de eznem pontos dátum mert rendszertelen a mensim. Terhes vagyok? De ha már terhes lennék kellene éreznem vmilyen tünetet? Mindenkinek jelentkezik vmilyen tünet vagy vkinek semmi?

Legjobb válasz: szia.Lehetsz terhes,de lehet, hogy csak a rendszertelen mensid játszik veled.Én vennék a helyedben egy tesztet,ebbõl már meglehet tudni.nekem nem voltak a mensi elmaradása után tüneteim.csak a szokásos mellfájás,has szurkálás.tehát én a tünetekbõl nemtudtam volna memondani magamról, hogy terhes vagyok.2 nap után nekem már kimutatta a teszt a terhességet.szerintem tesztelj.

szia.Lehetsz terhes, de lehet, hogy csak a rendszertelen mensid játszik veled.Én vennék a helyedben egy tesztet, ebbõl már meglehet tudni.nekem nem voltak a mensi elmaradása után tüneteim.csak a szokásos mellfájás, has szurkálás.tehát én a tünetekbõl nemtudtam volna memondani magamról, hogy terhes vagyok.2 nap után nekem már kimutatta a teszt a terhességet.szerintem tesztelj.
Hány nap volt a leghosszabb ciklusod? Azt mindenképpen várd meg. A tünet jelentkezése nem kötelezõ!
A kérdező hozzászólása: Csak ezért nem merek még tesztet venni mert már csináltam 1et , igaz hamarabb mint 6a, de negativ lett és elszomorodtam .1 picit várok még hátha jelentkezik vmi tünet. Köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!