Találatok a következő kifejezésre: Terhes lennék barátommal (45 db)

Most akkor terhes lennék? Barátommal menzi előtt 1 héttel voltunk együtt, megszakítással. Rá pár napra újra ugyanígy voltunk együtt...

Szinte nincs is el?váladéka, nem élvezett belém.

Legjobb válasz: Meg ma megfog jonni, ha mar barnas ott belul. De azert nem artana, ha vedekeznetek, mert becsuszhat konnyen a baba.

Meg ma megfog jonni, ha mar barnas ott belul. De azert nem artana, ha vedekeznetek, mert becsuszhat konnyen a baba.
Valószínûleg nem vagy terhes...menzi elõtt 1 héttel kicsi az esély rá!Nekem 2 napos barnázás után szokott megjönni...
A kérdező hozzászólása: Fogok felíratni tabit, mert nekem épp jó ez az idegeskedés... Köszi a választ, várok még :)
Nem vagy terhes.
Szia ha terhes lennél már látta volna nyugi:) ))
Szerintem is kellett volna látnia.
A kérdező hozzászólása: köszi, megnyugodtam, azt hiszem... :)

Lehetek terhes? A barátommal most elősször a megszakításos módszert alkalmaztuk, csak azért mert a mensim utáni 1. napon (tegnapelőtt) szeretkeztünk, remélve hogy még nem lesz mitől teherbe esnem. Bővebben lent.

Nem élvezett belém. Másnap(tegnap) már óvszerrel csináltuk, amikor vége lett szúró alhasi fájdalmaim lettek, pont mint PMSnél, amelyek fél óra múlva elmúltak. Ma reggel arra ébredtem, hogy a cicim megdagadt,a mellbimbóim teljesen érzékenyek. Ez mit jelenthet? Lehetek terhes? Van a 2 napos terhességnek jele? Arra is gondoltam, hogy hátha a szervezetem még nincs hozzászokva ahhoz hogy sexuális életet éljek, a tegnapel?tti volt a 2. nekem. Bekavarhat esetleg ez?

Legjobb válasz: A megszakítás nem biztonságos, ez alapján lehetsz terhes, de egy kétnapos terhességet biztosan nem érzel. Valószínû, hogy nem vagy terhes, de ha nem akartok babát, akkor ne kockáztassatok, mert ha kicsi is az esély, azért nem lehetetlen, még menzesz alatt sem.

A megszakítás nem biztonságos, ez alapján lehetsz terhes, de egy kétnapos terhességet biztosan nem érzel. Valószínû, hogy nem vagy terhes, de ha nem akartok babát, akkor ne kockáztassatok, mert ha kicsi is az esély, azért nem lehetetlen, még menzesz alatt sem.
Szerintem nem kell aggódnod.Az esély arra hogy terhes lettél 1-10000-hez. Ha 2 napja csináltátok nem érezhetnél semmit sem ugyanis a megtermékenyüléstõl számítva 3 nap kell neki mire "felér"a méhbe és ott elkezd beágyazódni. Nem vagy terhes de legyetek óvatosak mi 5 éve megszakításos módszerrel csináljuk még nem volt gond bár nem kizárt hogy valaki már az elõváladéktól terhes legyen de kizártnak tartom hogy mensi utánn rögtön peteérésed lenne.
kizárt, hogy azt érezd. csak bebeszéled magadnak, mert izgulsz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek! Valóban izgulok, pláne a ma reggel után. Azt hiszem soha többé nem lesz megszakítás :) Köszi még egyszer. Megnyugtattatok :)
Hány naposak a ciklusaid? ez a ciklus hányadik napján volt? ha normál hosszúak a ciklusaid, akkor minimális az esélye, hogy menzesz után termékeny legyél. (a ciklus hossza-14 nap kb. a legtermékenyebb.) mi 1 évig késleltettük a babát megszakítással, illetve termékeny napokon óvszerrel, és úgy is történt, ahogy terveztük.
A kérdező hozzászólása: 28-tól 32-3-ig szokott ingázni. A dolog a vérzés elsõ napjától számítva a 9. napon történt.
akkor azért van esélye, csak kicsi. remélem, akkor lesz csak babátok, amikor várjátok.
A kérdező hozzászólása: Én is remélem. A biztonság kedvéért a héten csinálok egy tesztet. Köszönöm a választ :)

SOS! Terhes lennék? A barátommal 3 nappal a menstruáció elött voltunk együtt és nem védekeztünk!

Meg is jött. De azóta nem birok enni, mindentõl hányingerem van,fáradtnak érzem magam mindig és szúró érzést érzek a hasam alatt !!

Legjobb válasz: Mikor volt? Amúgy igen lehetsz terhes, nem véletlen találták ki a fogamzásgátlást.

Mikor volt? Amúgy igen lehetsz terhes, nem véletlen találták ki a fogamzásgátlást.
A kérdező hozzászólása: 1 hete volt meg !
Pampers vagy libero párti vagy?
Tünetek még nem jelentkezhetnek, de mindenképpen csinálj tesztet. És nagyon reménykedj. És ezentúl védekezzetek, vagy ha megtörtént a baj vegyetek eseményutánit.
Nem vagy.:) nyugi! De ha ilyen hatást gyakorol ez rad csinalj egy tesztet h megnyugodj. ;)
igen gondterhes
Nem, de ha gyakran csináltok ilyet, elõbb utóbb összejön.Például, ha a mensesed úgy dönt, késõbb jön meg.
Mennyi idõ telt el a dugás és a teszt között?
A kérdező hozzászólása: Kb. 2 hét
A kb. ebben az esetben fontos! Elmaradt mensi napján és utána pár nappal érdemes tesztelni.A helyedben csinálnék még tesztet.
Szia.Mi menzi elõtt voltunk együtt a párommal 2 nappal.És nálunk megfogant a baba.És, hogy honnan tudom?A férjem el utazott utána két hónapra dolgozni.A következõ menzi már nem jött meg és + teszteltem.
A kérdező hozzászólása: Hát a kb. az a menszesz után 2 nap. De mindenképpen csinálok még egy tesztet

Pénteken kiszakadt a gumi amikor együtt voltunk a barátommal de nem ment el. Lehetek terhes? (lent)

most van valami barna folyás szerűségem..és mintha véres is lenne de nem úgy van ahogy szokott. egyszer sem szakadt még ki a gumi most viszont igen..a guminak a teteje szakadt le és egy ideig bennem is maradt amikor mostam ki magamat akkor jött ki.hétvégén kellett volna megjönnie de még semmi csak z a véres barnás valami:S múlthónapban 15.-én jött meg de előtte meg 13.-án nem értem miért de folyton késik.. félek h baj van.. csináltam már tesztet múlthónapban meg előtte is mert kicsit parás vagyok és egyszer sem mutatott terhességet..most még nemcsináltam gondoltam várok.. kérlek csak értelmes válaszokat!:/

Legjobb válasz: Ha nem ment el benned, akkor nem valószínû, hogy terhes vagy. Ha 1-2 nap múlva még mindig késik, csinálj még egy tesztet, de nem hiszem, hogy gond van.

Ha nem ment el benned, akkor nem valószínû, hogy terhes vagy. Ha 1-2 nap múlva még mindig késik, csinálj még egy tesztet, de nem hiszem, hogy gond van.
Akár lehetsz terhes is! Tesztet még nem csinálj! 14 nap min kell az együttléttõl számítva, hogy a hormonszint elég magas legyen, hogy biztosra mutasson valamit a teszt! De amúgy csak akkor lehetsz terhes ha késõi peteérésed volt, amúgy kicsi az esélye! Ha rendesen megjön nincs mit aggódni, ha nem akkor kell agyalni! :S
Nagyon hasonló szitu után terhes lettem, pedig álmomban sem gondoltam volna, hogy így járok... Szóval tesztelj, biztos, ami biztos... (Amúgy utólag nem bánom a dolgot, mert ennek a "balesetnek" köszönhetem a kincsemet, aki most egy három éves gyönyörû nagylány!)

25. napon lefeküdtem a barátommal de nem élvezett el, ugyhogy nem hinném, hogy terhes lennék, de valamiért 4napja nem jön meg! Mi az ok?

Mostanába sok probléma ért! Fogytam is pár kilot 3kg-t tuti, de talán még többet is. Most meg torokgyulladásom volt. Most mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Jól összekeveredtek a dolgok: -Ha nem élvezett el,attól még lehetsz terhes: nem tudhatod biztosra -a fiúk tudnak olyat,hogy visszatartani,de egy kicsi azért kijön...érted? nem ez lenne az elsõ a történelemben.-de reméljük nem ez történt. -a fogyásodnak,torokgyulladásodnak ehhez semmi köze nincs-inkább elkaptál valami vírust

Jól összekeveredtek a dolgok: -Ha nem élvezett el, attól még lehetsz terhes: nem tudhatod biztosra -a fiúk tudnak olyat, hogy visszatartani, de egy kicsi azért kijön...érted? nem ez lenne az elsõ a történelemben.-de reméljük nem ez történt. -a fogyásodnak, torokgyulladásodnak ehhez semmi köze nincs-inkább elkaptál valami vírust
Hát igen lehetsz terhes. Reméljük, hogy nem vagy nagyon fiatal....ne hogy rossz ve´ge legyen a felelötlense´gnek.Sosem tudod pontosan, hogy mikor van pé. Sex közben már az elöválade´kban is vannak spermák, amit a fiú nem tud visszatartani..... A torkod valószíbü, hogy vírustól van.Télen nem is csoda.Sokan betegek.A Ha te´nyleg nagy a stressz, akkor késhet attól is. Szerintem vegye´l még ma egy tesztet, és holnap reggel csináld meg elsö vizeletböl!!!!!!
Amit akartam írni, hogy ezen az oldalon nem gyözzük elégszer írni, hogy nem felelötlenül szeretkezni.Minden alkalommal ve´dekezni!!!!!!Azért találták ki!!!!!!
Símán lehetsz terhes, tök mindegy, hogy melyik napon voltatok együtt, illetve, hogy konkrétan elélvezett-e a barátod.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nincs gáz!
sztem nem lehetsz terhes, viszont érdemes lenne dokihoz menned, hogy ennyire rendszertelenül jön meg
nem leszel terhes, ne aggodj!
hát persze aki egyetért az nyilván hasznos választ ad..igen érdemes ilyen rendszertelen ciklussal orvoshoz menni, mert késõbb gond lehet, viszont amint egy pénisz a hüvelybe kerül függetlenül attól, hogy ott mennyit tartózkodik lehetséges a terhesség, mert nyilván ha felállt volt rajta elõváladék-na az épp elég.. Menj orvoshoz és azt is kérdezd meg, hogy most van e baba! Nem ciki erre ne is gondolj. És fõ a biztonság , aki pedig azt írta, hogy nem lehetsz terhes , remélem nem vállal semmire garanciát, mert ha mégis az lennél akkor gondolom nem nyugtatna meg a válaszuk. Itt nem nyugtatni kell, hanem leírni a lehetõségeket.Na de mindegy. most lepontozhattok, csak nehogy mégis ott legyen egy baba..persze ahhoz peteérés is kell.
egyetértek az elõttem szólóval. Nem tudom honnan veszik a többiek ilyen biztosan azt, h nem lehetsz az.
A kérdező hozzászólása: tegnap estére megjött! azért én sokkal jobban örülök a megnyugtato de mégis tanulságos válaszoknak, mint a letámadó szövegeknek! ilyen helyzetben azért jol esik az embernek ha nyugtatják, és mégis az igazat irják!

Amikor a barátommal együtt vagyok, nem tudok nedvesedni, pedig nagyon felizgulok. Szex után pecsételő vérzésem volt (rózsaszines), és bal oldalt nagyon szúr, és a méhem is fáj. Terhes lennék?

védekezni nem védekezünk. minden együttlétnél fáj vele lenni.

Legjobb válasz: Nem védekeztek? Nem félsz, hogy terhes leszel? Vagy épp ez a cél? Használjatok síkosító krémet. Ha pedig védekeznél, akkor olyan óvszert, amin síkosító van.

Nem védekeztek? Nem félsz, hogy terhes leszel? Vagy épp ez a cél? Használjatok síkosító krémet. Ha pedig védekeznél, akkor olyan óvszert, amin síkosító van.
Szerintem valami ferõzést szedtél össze. Ezzel mindenképpen menj orvoshoz, nem normális az, hogy vérzel és fáj szex közben.
A kérdező hozzászólása: És mitõl kaphattam el a fertõzést? a barátomtól? vagy mitõl lehet elkapni?
Szia Nekunk noknek nagyon konnyu elkapni barmilyen fertozest. Igen lehet, h a baratodtol /mert ugye a pasik alt.tunetmentesek, csak nagyon ritkan jonnek ra, h van vmi bajuk/ es akar tole is lehet, de akar egy wc-re menestol disco, benzinkut, bevasarlokozpont stb.hely ahol sokan forulnak meg.Menj el orvoshoz O fog tudni segiteni neked, es tuti a baratodnak is fel fog irni vmi gyogyszert ha olyan fertozesed van, h ne fertozzetek vissza egymast.
Én egyszer sima vonatúton a nyílvános WC-n szedtem össze gombafertõzést. Na attól én is száraz lettem, mint a sivatag. Lehet, neked is gombát sikerült valahol "beszerezni".
Hát én nem gondolok egyértelmûen fertõzésre. Sokszor én sem nedvesedek be szex közben eléggé, fõleg akkor ha pl. ciklus elején szeretkezek, pl 9 ciklusnap környékén. Olyankor vérezgethetsz attól, hogy megsérültél szex közben. Lehet olyan eset is, hogy ovulációs vérzésed volt. A fájdalom oka lehet, hogy tényleg nem ovuláció környékén szeretkeztél és lenn volt a méhszájad, amit a párod nemi szerve ütögetett és kisugárzott. Ha most magamra vetíteném amit írtál, akkor én kb. peteérés elõtt voltam mondjuk 4 nappal. Ugyanez szokott velem lenni. Nem vagyok beteg. Jah, az hogy fáj, az meg lelki eredetû. És még egy variáció: méhszájsebed ven, nekem akkor fájt minden alkalommal, sõt az vérzékeny is lehet szex közben. Én is tanácsolom a kivizsgálást. Lehet nincs bajod, csak lelki, de azért jobb biztosra menni.
Nem kell aggódni! Velem pl. elõfordult, hogy amikor a férjemmel elkezdtünk szexuális életet élni, az elsõ 10 - 15 alkalommal nekem is nagyon fájt, én is alig nedvesedtem. Majd késõbb, amikor már feloldódtunk, akkor sokkal könyebben ment és elkezdtem nedvesedni.A menstruációm utáni néhány napban nekem is nehezen nedvesedik, de utána könnyebb lesz. Nem feltétlenül orvosi bajod van. Lehet, hogy inkább az tart vissza, hogy fáj. Használjatok síkosítót, hátha úgy könnyebb lesz. Kitartást.
fertõzés...irány nõgyógyászat...pasinak meg urológia
Ez nem a terhesség jele, hanem annak, hogy elkaptál egy jó kis fertõzést... Valószínûleg a hüvelyed is gyulladt, meg van hozzá egy jó kis húgyúti fertõzésed, úgyhogy menj orvoshoz, mert erre gyógyszer kell, magától nem fog meggyógyulni, a folyamatos pisilési inger pedig elég kellemetlen... :S (Ez persze nem zárja ki a terhességet.)
nekem is volt ilyen problémám, de csak az elsõ pár együttlét után. Nem mentem el orvoshoz, elmúlt magától, azóta semmi ilyet nem érzek :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!