Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek-e, a szex (6 db)

Terhes lehetek-e? Szexeltünk a barátommal pénteken, és szex közben kilyukadt az óvszer bennem. (De még nem ment el. )

Kivette és kicseréltük másikra->nem is ezzel van a baj hanem azzal h bennem lyukadt ki és nagyon félek h terhes lettem miatta ( a menszesz után 8. napon voltam pénteken)

Legjobb válasz: Ha a menszesz elsõ napjától számítottad a 8. napot akkor nem vagy terhes. Ha a menszesz elmúlásától számítottad a 8. napot, akkor menj orvoshoz!

Ha a menszesz elsõ napjától számítottad a 8. napot akkor nem vagy terhes. Ha a menszesz elmúlásától számítottad a 8. napot, akkor menj orvoshoz!
Azt szokták mondani, hogy a ciklus egyik napján sem 0 a teherbeesés esélye. Szóval elméletben lehetsz.
az elõzõ válasz írója vagyok és kihagytam, hogy akkor is lehetsz terhes ha nem ment el benned, mert jöhet elõváladék is, amiben már lehetnek hímivarsejtek. Igaz, hogy 8. napon kisebb az esély, meg kevesebb hímivarsejtnek is kisebb esélye van teherbe ejteni téged, mintha elment volna benned, de én nem bíznám a szerencsére... Biztos, hogy orvoshoz mennék
Hagyjátok már az elméletet :D Elméletbe Szûzmária is terhes lett valahogy, pedig hozzá se értek, errõl ennyit. Nyugi, nem vagy terhes ;) Sok mindennek kell összejönnie egy babához jó idõben jó helyen...
Elméletileg lehetsz, de elég kicsi az esélye.Jó szakaszban voltál(8.napon).
Ha tényleg nem ment el benned, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: Olvastam h amit használtunk óvszer(lifestyle ultre thin)nem spermicides:SAz esemény utáni tabi meg nekem nagyon drága(16 vok)!
06-80-201-466 Ez egy ingyenes zöld szám a sürgõsségi fogamzásgátlással kapcsolatban. De továbbra is hangsúlyozom, szerintem igen kevés az esélyed a terhességre.
72 órán belül kell bevenni. Csak szakorvos írhatja fel. (nõgyógyászati ügyelet) Úgy 5000-7000 Ft között van.
A kérdező hozzászólása: De már elség sok idõ elmúlt és honnan szerehetnék esemény utánit?!!!Megpróbálok nem stresszelni, de elég nehéz lesz!
Ha jól tudom az óvszerek ma már spermicid anyaggal vannak bevonva, ezért szerintem nagyon- nagyon csekély a terhességre az esély. Gyakorlatilag 0. De egy esemény utáni tablettával is megnyugtathatod magad, csak hogy ne kelljen a menstruációdig izgulni .
Ne stresszeld magad, én is mindig azt csináltam, aztán már az összes tünetet is produkáltam... Nem vagy terhes. Nyugodj meg.
nyugi, nagyon kicsi az eselye
lehetsz mert 1. spontan ovulacio. a ciklus barmelyik napjan fenall az eselye (persze neha nagyobb, neha kisebb) 2. az elovaladek is tartalz(hat) spermiumokat szoval lehetni lehetsz de nem valoszinu. eleg jo esellyel megusztad.
A kérdező hozzászólása: amikor megjött attól számítottam a 8. napot!De nagyon stresszelek ettõl....csak erre tudok gondolni!
Hagyd a francba. Várd a menzeszt úgy, ahogy szoktad, ne idegeskedj, mert akkor késni fog, el is maradhat. Hihetetlen, de pszichésen nagyon tudod befolyásolni.

Terhes lehetek-e, ha a szex utáni hónapban megjött, de a következőben meg már nem?

eddig rendszeres volt a menstuációm.. azóta nem voltunk úgy együtt és mégse jött meg..

Legjobb válasz: Nekem aztmesélte anyukám, igen! Mert van akiknél még a következõ hónapban megjön, aztán már nem. Ilyen már fordult elõ, pedig nagyon ritka. Érdekes, hisz mikor megjön a nem megtermékenyitett petesejt távozik. Vagyis fura hogy megtermékenyül, valami mégis távozik...

Nekem aztmesélte anyukám, igen! Mert van akiknél még a következõ hónapban megjön, aztán már nem. Ilyen már fordult elõ, pedig nagyon ritka. Érdekes, hisz mikor megjön a nem megtermékenyitett petesejt távozik. Vagyis fura hogy megtermékenyül, valami mégis távozik...
Igen lehet, hogy terhes vagy! Vegyél tesztet!
persze hogy lehetsz terhes
megkérdezni nem tudtad? szuper kapcsi!
volt a gumiban sperma?
Nem tudod, hogy elélvezett-e? Õ mit mond, ne mond, hogy õ se tudja? Egyébként elméletileg nem kell még elélveznie sem, hogy teherbe ess, a válasz pedig egyértelmû: Igen, az esély megvan, hogy terhes lettél.
az esély megvan a valószínûség kicsi

Mi lehet annak az oka hogy szex után egy nappal megjön a menstruációm? Lehetek-e terhes?

6 hónapja szedek fogamzásgátlót és eddig mindig használtunk óvszert is a dupla biztonság miatt. Tegnap azonban nem használtunk és ma megjött a menstruációm pedig még 5 tablettát be kéne vennem mielõtt szünetet tartok. Eléggé megijedtem mert eddig általában rendszeres volt a menzeszem. Mi lehet a korai menstruáció oka? Lehetek terhes is? (ezt azért kérdezem mert eddig még nem teszteltem a fogamzásgátló biztonságát mivel óvszerrel is védekeztünk a gyógyszer mellett. )

Legjobb válasz: ha vérzel nem vagy terhes. a korai vérzés ügyében pedig a betegtájékoztatóban olvass utána

ha vérzel nem vagy terhes. a korai vérzés ügyében pedig a betegtájékoztatóban olvass utána

Lehet e teherbe esni ugy, hogy a baratom hasynalt ovszerebe bedugom a vibrit es feldugom magamnak? Eletképesek e spermiumok 4 órával a szex után is az óvszerben? Terhes lehetek? :O

Legjobb válasz: Igen. Kis eséllyel, mert a levegõn elpusztulnak a spermiumok, de lehetséges, hogy még életben marad valamennyi, és sikerül. (Mindamellett, hogy rettenetesen gusztustalan az ötlet: akinek ilyen trükkökhöz kell folyamodnia, hogy valakitõl gyereke lehessen, az több, mint szánalmas!)

Igen. Kis eséllyel, mert a levegõn elpusztulnak a spermiumok, de lehetséges, hogy még életben marad valamennyi, és sikerül. (Mindamellett, hogy rettenetesen gusztustalan az ötlet: akinek ilyen trükkökhöz kell folyamodnia, hogy valakitõl gyereke lehessen, az több, mint szánalmas!)
Megdugott kidobta az óvszert majd ott hagyott aztán te kikukáztad vagy mi?Ez ultra gáz és gusztustalan baromi romantikus sajnálom a srácot!
ki az a fogyatékos aki ilyet csinálna ??!! :O
Szerintem itt sokan félreértelmezték a kérdést! Õ pont, hogy nem akar teherbe esni.Szerintem, pont hogy csak véletlenül húzta a vibrátorára a gumit, és úgy csinálta. Mert sokan használnak úgy vibrátort, hogy óvszert húznak rá, a higiénia miatt.Gondolom nem volt neki másik, tiszta óvszer és ezt húzta rá.
Arról nem is beszélve ha sérültek a spermák akkor majd ne csodálkozz egy sérült babán.
Hogy a kuka jótékony hatásairól már ne is beszéljünk... ;) Ezt amúgy meg is csináltad, vagy csak tervezed? Ha még csak terv, inkább gondold át, ha meg már túl vagy rajta, hát... akkor csak gratulálni tudok.
Fúj :) Ha a spermiumok kihûlnek, elpusztulnak. Testmeleg kell nekik, hogy életben maradjanak. Na meg ugye a szabad levegõ sem tesz jót nekik.
Mi jut eszedbe! És mit tudnál nyújtani egy babának, ha már a fogantatása is hazugság???
Igen, lehetséges...
Hát elképzelhetõ, hogy a kérdezõ pont nem akar teherbe esni, de ha higiéniai okok miatt pont nem használt óvszert kellene a vibrátorra húzni. Szerintem a kérdésbõl inkább az jön le, hogy így szeretné babával meglepni a partnerét. Egyébként ha így leszel terhes, a partnered simán beperelhet és akkor lehet egyedül maradsz egy babával és még gyerektartásra sem számíthatsz. Én nem játszadoznék ezzel. Meg egyébként is, ilyen hozzáállással ne akarj még gyereket.
lehetsz
Igen, elõfordulhat bár kicsi az esélye.
Ettõl még nem feltétlenül. Biztos, ami biztos, dugjatok is.
Csak ha nõ vagy.
már rég meg is szültél.
szerintem nincs mitõl félned, de ha nagyon aggódsz, akkor vegyél be egy esemény utánit
meg van az esélye, bár értelemszerûen kisebb, mintha egybõl odament volna
nehogy ezért eseményutánit vegyél be, bár ha egyáltalán lenne olyan doki aki ennyiért kiírná! Nem kell aggódni, nem hinném hogy olyan híg spermája lenne a barátodnak hogy egészen a petesejtig felfolyt!
korod?
A kérdező hozzászólása: 16 de szerintem a kor nem számít
Kicsi az esély rá, mi is voltunk így sokszor de nem estem teherbe :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!