Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek-e, a (260 db)

Terhes lehetek-e? A barátommal szeretkezünk, de óvszer nélkül. Mielőtt elment volna kivette, de nem az ágyon sem a környékén "ment el", a fürdőben. Miután visszajött felkapcsoltuk a villanyt, és láttuk, h mellettünk az ágyon volt pár csepp akármi:S

? megesküdött h nem ment el szóval az nem sperma. Hozzáteszem h eléggé felizgultam szóval, nem biztos h sperma volt. és az ágyban is eléggé forgolódtunk :S történt már vkivel ilyen, vagy csak nekem van ekkora pechem? :S:S

Legjobb válasz: lehetsz, ha nem védekeztél. és ez nem történt meg, tehat azonnal menj el esemenyutaniert.

lehetsz, ha nem védekeztél. és ez nem történt meg, tehat azonnal menj el esemenyutaniert.
2 het mulva lehet tesztelni.
Gumi gumi gumi gumi gumi keeeeeel.. :D Megvan rá az esély... Vegyél textet mindenkép...
Pech?Könyörgöm, ez nem pech, hanem FELELÕTLENSÉG...és nem azért lehetsz terhes, mert a barátod az ágyra élvezett, hanem mert nem védekeztek...ezredszerre is el kell mondani, hogy AZ ELÕVÁLADÉK IS TARTALMAZHAT SPERMIUMOKAT ERGO ATTÓL IS TEHERBE LEHET ESNI????? tehát hiába nem benned ment el, lehetsz terhes! GRATULÁLOK AHHOZ A SOK ESZETEKHEZ!
Történt már ilyen, nem is egyszer. A megszakításos "védekezést" alkalmazó nõk 35%-a egy éven belül terhes lesz. Kisebb eséllyel lehetsz terhes mintha beléd élvez, de lehetsz. Olyan nehéz lett volna felhúzni egy gumit?
Pont mint a cigók, ész nélkül, aztán megy az óbégatás. Minden ami nem vizelet, és a farkából jön ki, attól te terhes lehetsz, ha nemi szerved környékére kerül. Komolyan 12 évesen erélyövet adnék a sok hülye k*rvára, aztán ha az iqja bizonyítottam meghaladja egy német juhászét, akkor venném le.
Elõsperma én így szeretlek. Gratulálok 9 hónap múlva anyuka lesz.
3 nap múlva lehet tesztelni aztán kiderül!
Megszakítással mindenkit nehezebb szerintem, nem mondtam hogy lehetetlen, de kisebb, és nem is azon kaptam fel a vizet, hanem leírtam miért...
en nem tartozok azok közé, akik gratulaltak. de azért annyira könnyelmû se lennék, h " jaj mar, kicsi az esély ".
legközelebb küld el a tesco-ba, hogy ott menjen el, azmár kellõ távolságra van az ágytól h ne ess teherbe...:S:S:S:S
Lehetsz, mivel az elõváladékban is lehet sperma. Hajrá felelõsség!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm... Jah és akik "oltanak" azoknak csak annyit, h ez az oldal azért van h kérdezni lehessen...
20:51 Részben igazad van, kiélt, rojtosra kefélt, párszor kikapart k*rvákat tényleg nehéz teherbe vágni.
Egy percig nem gondolom én sem hogy nincs meg, csak nem értem miért kell mindjárt biztosra írni meg gratulálni...
utolso. ha nem irogatnank folyton h ez igy nem védekezés, meg h fennall a terhesség lehetõsége, akkor lehet hmég több felelõtlen tini lenne, habar nem tom elképzelni h ettõl még több legyen. nem lényeg h mennyi az esély, ha megvan.
Azért bírom hogy ilyenkor mindjárt mindenki elkezdi, hogy terhes vagy, merg 9 hónap múlva anyuka leszel.Sokkal kisebb az esélye a teherbe esésnek úgy ha a srác nem a csajba megy el.Nem véletlenül van egy csepp spermába többmillió spermium, és nem véletlenül van az sem, hogy akkora mennyiséget lövell ki.A terhességhez nagyon sok kell.Mások évekig próbálják nem megszakítással, mégsem jön össze nekik.Oké ott lehet hogy esetleg nem illenek össze, vagy ilyesmi.Nem azt mondom hogy nem lehetsz terhes, de bírom hogy ilyenkor mindjárt mindenki azzal jön hogy teherbe estél meg minden... No comment... Legalább gondolnátok végig logikusan mielõtt ilyeneket írtok...
Igen (324).
Télen mindig használjatok gumit! Yokohamat ajánlom!
Szerintem az a folt inkább a puncidból jött, mert fel voltál izgulva, és rendesen nedves voltál.
A kérdező hozzászólása: Am meg amikor azt irtam, h a fürdõben ment el, akkor arra gondoltam, h az a folt sperma lehetett-e v mi :S errõl ennyit... Jah és nem 12 éves vagyok sem pedig cigány..

Vettem egy one step terhességi tesztet. A második vonal halványan látszik. Van valakinek hasonló tapasztalata? Természetesen a kérdés terhes lehetek-e? A tesztet meg fogom ismételni, csak még várok pár napot.

Legjobb válasz: Töltsd fel a képet róla :) Lehet, hogy nem is annyira halvány, mint ahogyan te gondolod :) A halvány csík is csík :) Lesz majd erõsebb, ha több hormont termel a babád. Gratulálok!!!

Töltsd fel a képet róla :) Lehet, hogy nem is annyira halvány, mint ahogyan te gondolod :) A halvány csík is csík :) Lesz majd erõsebb, ha több hormont termel a babád. Gratulálok!!!
Én is one step teszttel teszteltem, és nagyon halványan ott volt a 2 csík. Ez a csíkocska ma már egy 14 hónapos nagylány.
Ahogy már írták a halvány csík is csík.Tehát ha idõn belül jött ki a 2 csík akkor nem értem mi a kérdés.Ha nem lennél terhes akkor nem jött volna ki a 2.csík még halványan se.
A halvány csík is csík! Mióta késik? Asszem gratulálhatok! 35hkm
nekem is extra halvány volt :) Most pedig 8 hónapos és szétszedi a lakást...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Az x-epillel is kipróbáltam. Ott is kb. ugyanolyan halvány volt. Kb. 3 hetes terhes lehetek. Kimondhatatlanul boldog vagyok.
A kis tesónál az elsõ tesztem (mondjuk Clearblueval)annyira halvány volt, hogy rajtam kívül szinte senki nem látta. Néha már én is azt gondoltam, hogy ezt tuti csak odaképzelem. Aztán rá kb 5-6 napra már közepes lett, utána pedig egyértelmû. Szurkolok! :)

Lehetek e terhes? Lehete egészséges a baba?

Sajnod juliusban kaparáson voltam mert nem tarthattuk meg a picit. Most kb. ugy egy 2 hete egyfolytában eszek rengeteget, álmos vagyok, a melleim szét akarnak feszülni, és iszonyuan megn?tt a hasam. nem viccelek az eddigi ruháim egyse jön fel, vagyis mindenhol jo csak alul a hasamon egyáltalán nem tudom begombolni... Menstruáciom volt, mondjuk annyi hogy az utobbi az 22 napra jött meg és elmul egy 4-5 nap alatt. Szerintetek lehetek terhes, vagy ha nem akkor mi bajom van. Vagy ha igen reménykedhetek hogy egészséges a pici?

Legjobb válasz: A kaparás óta elég idõ telt el, ha most ez baba, ne aggódj emiatt. A menzesz nem akadálya annak, hogy most terhes legyél. Ha mégsem lennél terhes, ilyesmi elõfordul, vannak furcsa menzeszek. A tüneteid alapján azt hiszem, én mégis inkább gratulálnék... :-)

A kaparás óta elég idõ telt el, ha most ez baba, ne aggódj emiatt. A menzesz nem akadálya annak, hogy most terhes legyél. Ha mégsem lennél terhes, ilyesmi elõfordul, vannak furcsa menzeszek. A tüneteid alapján azt hiszem, én mégis inkább gratulálnék... :-)
A kaparásod tényleg régen volt.Mármint az újbóli baba várásra.A tüneteid alapján reménykedhetsz.A hasad szerintem fel van puffadva ami terheségnél jellemzõ.Nem tudom mért kellett az elõzõ terheségedet meg szakítani, de egyáltalán nem biztos, hogy a következõ babának is baja lenne.Szóval, a tüneteid terheségre utalnak, vegyél tesztet.Drukkolok!

Terhes lehetek-e? Mensim utan 2 nappal lefekudte parommal de nem vedekeztunk, nem is elvezet belem. Azota eltelt mar vagy 3 het. A mensim igaz hogy meg nem kel megjojjon de aggodok nehogy terhes legyek. Semmi tunetem nicsn.

A mensim majd csak 1 het mulva kel megjojon de nagyon felek nehogy bajok legyenek. De ugye nem lehetek terhes?Ha nem elvezet belem es azota semmi jelei nincsnenek terhesegnek + erzekenyebb sem vagyok es nem is volt peteeresem ha jol tudom.

Legjobb válasz: Lehetsz terhes de nagyon kicsi az esélye.

Lehetsz terhes de nagyon kicsi az esélye.
Nem hinném, hogy terhes vagy. Nagyon kicsi a százalék. De azért máskor védekezzetek rendesen, nem hiányzik az idegeskedés!
Az elõzõ válaszolók hülyeséget írtak, igenis lehetsz terhes. Hiába nem élvezet beléd, az elõváladék, amit a szex során termel a pasi, ugyanúgy tartalmaz spermiumokat. Van rá esély, ne gondold azt, hogy "ígyis kicsi az esély rá, velem ez nem történhet meg". De igenis megtörténhet. Vegyél egy tesztet és reggeli elsõ vizeletel próbáld, majd másnap mégegyet a biztonság kedvéért mert tévedhet. Elõbb informálódni, aztán csinálni! Annyira nagyon nagyon félni azért nem kell, mert annyira nagyon tényleg nem nagy az esély, de ez nem játék! Ha a teszt OK, akkor ne parázz rajta mert a végén amiatt fog késni.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a gyors valaszokat:*
Ez a hülyeség, én még senkivel nem találkoztam aki ez miatt terhes lenne. Sõt én is 6 éve így szeretkezek(szándékosan) nem véletlenül és még soha nem lettem terhes (nem vagyok meddõ és a páromnak sincs semmi baja). És mindenki ezt állítja aki így szeretkezik. Persze benne van az a pár % rizikó, hogy mi van ha 500 ember közül Te leszel az az egy. De ez most olyan, mint, hogy a fogamzásgátlók 99%-ban biztosak, de mi van azzal az 1%-kal... Ennyi erõvel arról is lehetne rémhíreket terjeszteni!
Gratulálok:-)Megkönnyeztem:-) Vigyázzatok magatokra:-)
Jaj de jó! Gratulálok! Pihenj sokat, és vigyázz magatokra! Boldog babavárást kívánok!
5 hetes kortól már látható lenne.
Az utolsó pozitív tesztet mikor csináltad? Hcg vizsgálatra nem küldött el a doki? Mert azt nem ártott volna megnézni, hogy mekkora a szintje, és hogy növekszik-e, mert ennyi idõnél már rég látni kéne ultrahangon, és így félõ, hogy méhen kívüli, az pedig nem vicc. Úgyhogy csinálj ma is tesztet, és ha pozitív, akkor tessék újra dokihoz menni, hogy nézzen meg rendesen.
Nekem ugyanez volt, de tesztelnem kellett és figyelni a csíkot, hogy erõsödik-e. És volt vérvétel is. Sajnos nálam elment a baba. Ha gondolod, csinálj egy tesztet, abból már fogod tudni.
Szia! Velem ugyanez volt anno 3 éve! 3 pozitív teszt, a dokik szerint baba sehol, aztán közölték, valószínû méhen kívüli. Elmentem egy negyedik orvoshoz, és közölte velünk hogy 7 hetes kismama vagyok, élõ terhesség! 5. kislányom lett meg így, hogy a dokik szerint nem voltam terhes!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tegnap rosszul lettem, bevittek a sürgösségire. Megvizsgáltak, pihennem kell és gyógyszert szednem, de a lényeg: A baba jó helyen van, 12mm, rendbe a szívmûködése és 6 hetes terhes vagyok. :) Edit
Jól van, csak pihi! :)
Gratulálok! Nagyon vigyázz magatokra, és tényleg pihenj sokat! 5 lányos anyuka
szerintem nem vagy terhes...vagy legalábbis kicsi az esély, hogy teherbeess.
Szerintem se lehetsz terhes, de annyi eszed lehetett volna hogy védekezz, nem csak a terhesség megelõzése miatt, hanem az egyéb sexuális úton terjedõ betegségek miatt is!
Ha hatalmas peched volt, akkor lehetsz terhes, még mensi alatt is teherbe lehet esni. De nagyon valószínû, hogy nem vagy az.

Terhes lehetek-e, ha a teszten a 2. csík halvány volt, de mikor elmentem az orvoshoz ő nem talált az ultrahangon semmit?

Igazság szerint 3hete voltam együtt a barátommal,de nem szeretnénk babát mert még fiatalok vagyunk.Védekeztünk de lehet,hogy valami nem volt rendben 4napja késik a mensim és holnap megyek kon trollra mert tegnap még semmi jele nem volt a terhességnek.

Legjobb válasz: Lehetsz. 3 héttel a fogantatás után (akkor 5 hetes terhesnek számítasz) még nálam sem látott semmit az orvos az ultrahangon, aztán 1 hétre rá már igen. Ha van második csík, akkor valószínûleg baba van. Csináltál azóta újabb tesztet? Ha ugyanolyat csinálsz, és terhes vagy, akkor elvileg 2 naponta láthatóan erõsödnie kell a csíknak. Ha nem erõsebb, vagy halványabb mint volt, akkor valószínûleg csak elkezdõdött valami de nem tudott beágyazódni, ilyen esetem is volt már.

Lehetsz. 3 héttel a fogantatás után (akkor 5 hetes terhesnek számítasz) még nálam sem látott semmit az orvos az ultrahangon, aztán 1 hétre rá már igen. Ha van második csík, akkor valószínûleg baba van. Csináltál azóta újabb tesztet? Ha ugyanolyat csinálsz, és terhes vagy, akkor elvileg 2 naponta láthatóan erõsödnie kell a csíknak. Ha nem erõsebb, vagy halványabb mint volt, akkor valószínûleg csak elkezdõdött valami de nem tudott beágyazódni, ilyen esetem is volt már.
A kérdező hozzászólása: Kedves elõzõ válaszoló! Mint kiderült pocaklakó van a dologban, de azt kell mondjam sajnos... Jövõ héten lesz a megszakítás már ma lett volna csak közben megbetegedtem.Ez a döntés valószinüleg megváltoztatta az életem minden szemszögbõl a felelõtlenségtõl kezdve még sorolhatnám, de ahogy a mondás is megerõsíti-mindig a saját hibáiból tanul az ember. De köszönöm az aggódást és az érdeklõdõ szavakat:) Sok sikert mindenkinek az életben. Sziasztok
2-es vagyok! Sokat gondoltam ám rád, szóval akkor még mindig függõben vagy! Majd írj, hogy mi lett az eredmény! Kiváncsiak vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Hát nem látott még semmit az orvos...kaptam valami gyógyszert ami állítólag segíthet hogy ne tapadjon meg, de nem 100%, szerda körül meg kéne jönnie azt mondta az orvos, ha nem akkor kontroll 2án.
Kedves Kérdezõ mi van veled? Látott valamit az orvosod? Bár szerintem még nem nagyon mert még ha terhes is vagy akkor is még nagyon picike lehet. Talán egy vérvétel hitelesebb lenne.
Kedden teszteltem halvány pozitívat, pénteken az orvos nem látott terhességet. Egy hét múlva ott "vigyorgott" az ultrahangon az azóta 1 éves kisfiam. Nekem akkor azt mondta a dokim, hogy a tesztek elõbb mutatják a terhességet, mint ahogy õk látják az UH-n.
A kérdező hozzászólása: Persze megírom:) Nem szeretnék ártani a picinek ha mégis ugy alakul, hogy lesz, ugyhogy nagyon remélem, hogy csak vaklárma az egész...
Persze, lehetsz terhes. Anno én pont azon a napon csináltam meg az elsõ terhességi tesztet(nekem is nagyon halvány két csík volt), amikor meg kellett volna jönnie, du. el is mentem a dokihoz, de még semmit nem látott.
2-es vagyok! Azért ha nem megeröltetõ, és lesz idõd, megírod kedves Kérdezõ, hogy hogyan alakult a sorsod? Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretnéd.Gondolok rád holnap!
Lehetsz terhes. Még nagyon korai, ezért nem is látni még semmit. Holnap sem biztos, hogy látni lehet majd. 1-2 hét szerintem, mire majd valóban ki tudja mondani a doki a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a válaszokat, de nem nyugodtam meg.Megmondom õszintén, hogy remélem hogy csak késik és a temszt tévedett. Nem csináltam másik tesztet remélem hogy holnap az orvos tud majd valami biztatòt mondani.
Nekem is nagyon halvány vot a 2. csík. Ennek eredményeképpen állandóan tesztelgettem. Amikor elmentem az orvoshoz, akkor egy doboznyi, tesztcsikot kiboratottam az asztalára. Megnézte, mindet, kb. vagy 15-öt. Talán egyet talált benne, amire azt mondta, hogy nagy jóindulattal talán esetleg egy db. ami pozitív lehet, de azt mondta, hogy menjünk át az ultrahangra. Ott volt a monitoron a babám, szívhanggal. Ekkor voltam már 8 hetes. :-P Szóval, nemtudom, hogy ez most lehangol-e de nekem ez volt a tapasztalatom, és úgy, hogy szerintem a létezõ, és kapható legkülönbözõbb márkájú teszteket kipróbáltam.
2-es vagyok!Ó Istenem! Sajnálom nagyon, de ha nem tudjátok vállalni...!Nem tudok mit mondani, nem kerültem hál Istennek ilyen helyzetbe, hogy az elvetetés mellett kellett volna hogy döntsek! Mostani fejjel, hogy már gyerekem van, azt mondom, hogy soha nem lennék rá képes, de arra is emlékszem, hogy amikor nagyon fiatal voltam, és felmerült a gyanúja, hogy babám lehet a felelõtlenségem miatt, csak egy dolog lebegett az éretlenségem miatt a fejemben, hogy ha mégis, akkor el kell vetetni!Csak magammal törõdtem, hogy a hibámat hogyan hozhatom helyre, és hogy tartsam titokban. :-( Persze a szüleim nem hagyták volna vszínû ha kiderül, de végül csak vaklárma volt, nem volt baba szerencsére, de tanultam belõle.Nálad következménye lett, és ennek sajnos egy egész életen át viseled a lelkedben a nyomát. De fel a fejjel! Tanulj belõle, és vigyázz magadra! Jó egészséget kívánok Neked!
Attól függ, hogy lefeküdtél e valakivel védekezés nélkül..
Ha rendesen védekeztél, akkor nem lehetsz terhes. Ha nem így van, akkor lehetsz. Egyébként vizelési ingert okozhat pl. felfázás is. Hányingert pedig még vagy ezer dolog..
Mikor jött meg utoljára? Hány napos volt?
Ha nekem megjön, folton pisilnem kell. nyugalom.
"Ha rendesen védekeztél akkor nem lehetsz terhes" Bocsi, de ezzel azért nem értek száz százalékosan egyet. Fõleg mivel egy olyan védekezési mód sincs, ami 100%-ig biztonságos. Az esély mindig ott van (még ha nagyon csekély is), ha szexuális életet él az ember. Ne hari, nem kötekedni akartam. Csak én is rendesen védekezek, ettõl függetlenül szoktam parázni néha, ha vannak "tüneteim". :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.. hát már enyhült szinte minden, csak ez a vizelési inger nem :/// hát rem minden rendben lesz. utolsó menszeszem is rendes volt .

Terhes lehetek-e ha a barátommal használtunk gumit?

Nem élvezett belém, addigra kihúzta. A gumin nem láttunk lyukat vagy szakadást mégis aggódunk mi van ha eresztett vagy pici lyuk volt rajta, vagy netán mellette kifolyt? Második napja késik a menzeszem de máskor is rendszertelenül jött meg.

Legjobb válasz: nem, valszeg nemvagy terhes, ha gumi is volt, és mégcsak beléd sem élvezet.....?! szedj tablettát, mer most nehogymár minden szex után görcsösen várjátok a menzeszt, fõleg milesz hamajd beléd is élvez..::D

nem, valszeg nemvagy terhes, ha gumi is volt, és mégcsak beléd sem élvezet.....?! szedj tablettát, mer most nehogymár minden szex után görcsösen várjátok a menzeszt, fõleg milesz hamajd beléd is élvez..::D
Hát így nem nagy a valószínûsége, mondhatnánk semmi. A nullával egyenlõ õszintén. A menzeszed nem amiatt késik, hogy terhes vagy.
szerintem azzért késik mert ezen aggódsz
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat:) Azóta csináltam egy tesztet is és negatív lett úgyhogy no para:D Barátommal gondolkodtunk már tabin de a szüleim nincsenek beavatva szóval így elég necces a dolog...
szia!:) teljesen ugyanez van velem.:P ha szabad megkérdeznem hány éves vagy? mert én is még elég járatlan vagyok a szex táján és én is aggódtam nekem ez volt az elsõ.:P 14/L
Biztosan terhes vagy... bombázd még hormonnal is a szervezeted, úgy jobb lesz az buta fejednek, a szervezetednek meg rosszabb. Szegény srác. :-(
A kérdező hozzászólása: Én 17 vagyok. Szegény srác?Miért? Amúgy én nem igazán hajlok a tabletta felé a mellékhatások meg a hormonok miatt:S De ez se állapot hogy mindig izgulni kell ha késik...

Terhes lehetek e? Lefeküdtem barátommal menstruáció előtt 5 nappal! Elszakadt az óvszer de időben észre vettük és nem élvezet belém! Másnap megjött a mentsruációm! De más mint általába szokott lenni!

A színe az állaga és kevesebb napig is tartott!

Legjobb válasz: nem nagyon lehetsz terhes ha a menstruációd elõtt 5 nappal csináltátok,mert normális esetben csak középidõtájt lehet peteérés

nem nagyon lehetsz terhes ha a menstruációd elõtt 5 nappal csináltátok, mert normális esetben csak középidõtájt lehet peteérés
Esetleg talán gondolhattatok volna esemény utáni tablettára, másfél napon belül felkereshettél volna egy orvost... késõ bánat. Lehetsz terhes. Mi innen a lehetõség? Teszt és vállalod a következményeket.
ahhhhh ez már a nagyon sokadik ien kérdés!!!!! :@ Igen, lehetsz terhes az elõváladéktól....
Ha megjött, valószínûleg nem vagy terhes. Fõleg, hogy nem élvezett el, de a biztonság kedvéért, szerintem végezz el egy tesztet. Az is jó kérdés, mennyi idõs vagy, mert lehet, hogy még nem rendszeres a ciklusod. Ne ess kétségbe.
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!