Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek nem védekeztünk elsönek (14 db)

Terhes lehetek ha nem védekeztünk elsönek a barátommal de megszakitásos védekezést használtuk és rá egy napra megjött?

hány százalék van rá hogy teherbe eshetek ?

Legjobb válasz: Megszakításos módszer alkalmazásakor teherbe lehet esni. Én így lettem terhes, itt a hat hónapos gyerek bizonyítékul. Az, hogy hány százalék az esély, az attól függ, hogy éppen peteérésed volt-e vagy sem. Szóval akkot jött meg, amikorra kellett volna, vagy korábban, esetleg nem is annyi vérzés volt, mint szokott. Ezeket nem ártana tudni, akkor többet tudnék mondani. Írd le, hány napos a ciklusod, hányadik napon voltatok együtt, mikor jött meg pontosan, és mennyi, milyen vérzés volt.

Megszakításos módszer alkalmazásakor teherbe lehet esni. Én így lettem terhes, itt a hat hónapos gyerek bizonyítékul. Az, hogy hány százalék az esély, az attól függ, hogy éppen peteérésed volt-e vagy sem. Szóval akkot jött meg, amikorra kellett volna, vagy korábban, esetleg nem is annyi vérzés volt, mint szokott. Ezeket nem ártana tudni, akkor többet tudnék mondani. Írd le, hány napos a ciklusod, hányadik napon voltatok együtt, mikor jött meg pontosan, és mennyi, milyen vérzés volt.
A kérdező hozzászólása: normálisan jött meg mindig igy jön meg erre a napra.... akkor mennyi a valoszinüsége ?
Ha nem késett, és ugyanolyan volt a menstruációd, nem valószínû hogy terhes vagy! Te legközelebb védekezzetek...én is voltam ilyen helyzetbe, beképzeltem a terhességet 5 hónapig...a poklok poklát jártam meg!!!! De én is tanultam belõle
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

17 éves vagyok és barátommal nem védekeztünk. Nekem ez volt az első alkalom. Ezért a biztonság kedvéért vettem be egy esemény utáni tablettát. Lehetek terhes?

Rá 8 napra jelentkezett a menstruációm, ami szokásosan 5 napig tartott, attól nem ijedtem meg, hogy korábban jelentkezett, mert ez benne volt a betegtájékoztatóban, hogy a tablettától késhet vagy hamarabb is megjöhet. De most ismét jelentkezett vérzés. és ez inkább olyan állagú és folyamatos mint az el?z? volt. Félek, hogy az els? az pecsétel? vérzés volt. Szerintetek lehet terhes? Sok mindent olvastam már err?l a témáról. Ki ezt ki azt írja.

Legjobb válasz: Szerintem terhes vagy , egyértelmû h csak egy megoldás létezik: kötözd ki a pasidat teliholdkor a lagvastagabb fenyõhöz az erdõben és kapcsolj egy aksit a melkasára miközben egy medve nyalogatja a mézzel bekent heréit és ismételgesd 3 órán keresztül h imádom a sárgarépát majd ezek után áldooz fel 3 nyulat neptunusznak , remélem tudtam segiteni :).

Szerintem terhes vagy , egyértelmû h csak egy megoldás létezik: kötözd ki a pasidat teliholdkor a lagvastagabb fenyõhöz az erdõben és kapcsolj egy aksit a melkasára miközben egy medve nyalogatja a mézzel bekent heréit és ismételgesd 3 órán keresztül h imádom a sárgarépát majd ezek után áldooz fel 3 nyulat neptunusznak , remélem tudtam segiteni :) .
ha idõben bevetted és mindet rendesen, akkor nem. Görcsöd nincs? Máskor legyen több eszed, h ne kelljen ezeket a köröket futni. Tutit persze csak a nõgyógyász mondhat. Szal futás.
Mégis mit vártál? Az esemény utáni úgy felkavarja a hormonjaidat, mint egy cunami Japánt. Nem, nem lehetsz terhes. És legközelebb védekezz. Meg szerezz egy érettebb pasit.
Az esemény utáni tabletta jó idõre felborítja a hormonháztartásodat, belefér bõven ez a vérzés. De én a helyedben azért miután elmúlt, elmennék egy nõgyógyászhoz. (ott akkor pl fogamzásgátlót is írathatsz, ha azt akarsz majd szedni )
nekem egyszer kellett esemény utánit bevennem, és akkor direkt mondta a nõgyógyászom, hogy elõfordulhat, hogy kétszer jön meg utána.. nekem kb. fél évre összezavarta a ciklusomat, úgyhogy ne izgulj, terhes nem vagy. de legközelebb védekezzetek
17 évesen nemis lehet házasodni-.- parázna
Ha védekeztetek és még tabit is szedel akkor szerintem nemvagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Ment a hasam, 2 alkalommal volt olyan hogy nevettem a gyógyszert és rá 5-10 perc múlva ment a hasam de nem volt vészes, pár napja.megint ment a hasam de utánna vettem be a gyógyszert.

Nekem már sajnos volt 2 abortuszom. Az első 2 éve. A 2dik pedig 6 és fél hete. A párrommal a hétvégén nem védekeztünk lehetek terhes? Mennyi idő után jelentkeznek a terhességi tünetek? Mennyire lesz egészséges a babám ha esetleg terhes lennék?

Legjobb válasz: A terhességi tünetek kb 2 héttel az aktus után jelentkezhetnek, mert a fogantatástól a beágyazódásig kb 1-1,5 hét telik el. szóval a várt mensi környékén érezheted. Ha a baba be tud ágyazódni, akkor már jó, hiszen nem régen volt a mûtét, nem tudni mennyire vastagodik meg a méh nyálkahártyája. De ha nem szeretnél babát, mert gondolom így van, tényleg jobb lenne, ha védekeznél! A teherbeesési esélyeidet csökkented az abortuszokkal, s egyszer lehet, hogy még szeretnél babát!

A terhességi tünetek kb 2 héttel az aktus után jelentkezhetnek, mert a fogantatástól a beágyazódásig kb 1-1, 5 hét telik el. szóval a várt mensi környékén érezheted. Ha a baba be tud ágyazódni, akkor már jó, hiszen nem régen volt a mûtét, nem tudni mennyire vastagodik meg a méh nyálkahártyája. De ha nem szeretnél babát, mert gondolom így van, tényleg jobb lenne, ha védekeznél! A teherbeesési esélyeidet csökkented az abortuszokkal, s egyszer lehet, hogy még szeretnél babát!
Egyetértek az elõttem szólóval. Én 9 hónapja küzdök, hogy teherbe essek. Azt írtad 6 és fél hete volt a 2. abortuszod mert nem tartottál igényt a gyerekre és most azt kérdezed, ha újra teherbe estél egészséges lesz-e a baba? Miért, ezt most nem dobnád el? 2 hónap alatt nem sok minden változhatott...
én elvesztettem 11 hetes magzatom decemberben! 9hónapja küzdök egy babáért és nem jön össze és sokat sirok miatta!én lennék a legboldogabb ha már két gyereken tul lennék de az elsõ se sikerül és te 2t eldobsz mert nem kell?!!!!!!
Ne haragudj hogy negatív véleményt írok, de nagyon felelõtlen vagy!!! 2x volt abortuszod és nem védekezel???? Más foggal körömmel harcol egy egézséges terhességért, bújja a peteérés kalkulátort, az ovu tesztet, a mkroszkópot, és végül sírva fakad mert megjött neki, te meg csak úgy dobálod el a magzatokat??? szégyelhetnéd magad!!!!
Ha már 2x voltál terhes, v.színü tudod, hogy milyen.De ekkora felelötlenséget!!!!!!Sok nö meg szenved, hogy babája legyen.Mi is 11 hónapot vártunk a lányomra.Ne haragudj, de ilyet le sem mernék írni.... Miért nem íratsz tabit???Pláne hogy egyetemista vágy, nem vagy egy h...e gyerek!!!!!!
Persze, csak felelõtlenül dugni a nagyvilágba! Szegény, meg nem született gyerekek... Õket sajnálom, téged meg csak lesajnálni tudlak.
Nem hogy védekezni...még helyesírni sem tud.... Egyetemista?? Ja elsõ éves...vagyis 9 napja ...félévig sem fogod húzni!!! Inkább jártál volna felvilágosító órákra... A legelsõ véleményezõ!!!
Ekkora felelõtlenséget, már ne is haragudj! Szerintem neked nem is kellene 30 éves korod elõtt a gyerek fogalmára gondolni! Egy ilyen felelõtlen nõnek minek gyerek? Én ezzel nem dicsekednék a helyedben, hanem elgondolkodnék! Ha ennyire félsz az újabb teherbe eséstõl, akkor vegyél óvszert, az olcsóbb, mint egy abortusz. Én nagyon abortusz ellenes vagyok!!!
A kérdező hozzászólása: nem is akarom ezt csak en tudom h mi is volt
Kérdésedben az állt hogy a 2.-at azért vetetted el mert kezdted a fõsulit....most meg már nem volt norm.terhesség...jaaaj kicsilány....minket lehet hogy átverhetsz, de a saját lelkiismereted NEM.
A kérdező hozzászólása: hat csak annyit mindenki könnyen eltudott itélni de a helyembe lehet ti se tettetek volna mast ide most mindent nem lehet leirni es nem tudtam kifejteni h miért nem tartotam meg a második babát nem azért mert nem akartam hanem mert nem volt egészseges elkezdtem vérezni és az orovosom javasolta az abortuszt.
A kérdező hozzászólása: az elsõ terhességemnél meg csak 18 voltam és meg nem éretségiztem le ezért nem tartotam meg.a masodiknál meg most 20 de elsõ éves egyetemista vagyok ezért nem válaltam be.
Nézegessél, mit csinálsz: http://www.youtube.com/watch?v=UMe6-A9Hifo
sajnos lehetsz terhes! Menj el szerintem a nõgyógyászhoz minél hamarabb
Lehetsz. Tesztelj!

Ha a fogamzásgátló első levélnél kb a 7-8 szemnél már nem védekeztünk lehetek terhes? Még van hátra 7szem és sűrűn kell pisilnem miért van ez?

ha megjön a menstruációm a 7 napon akkor 100% hogy nem vok terhes?

Legjobb válasz: nem lhetsz terhes.A fogamzásgátló dobozában található tájékoztatóban benne van,hogy mennyi idõ eltelte után nyújt védelmet a tabletta. Én úgy tudom,hogy már egy 7 után használ maximum 1 hónap.

nem lhetsz terhes.A fogamzásgátló dobozában található tájékoztatóban benne van, hogy mennyi idõ eltelte után nyújt védelmet a tabletta. Én úgy tudom, hogy már egy 7 után használ maximum 1 hónap.
A kérdező hozzászólása: milyen max egy hónap? nem értem. szóval már a 7.napon védett voltam?
Igen a norma ez lenne h leírják. Én Lindynettet szedek, és nincs leírva benne. Hallottam 2hetet, de egy hónapot is... Most akkor találgassak. :)
A kérdező hozzászólása: én is lyndinettét szedek.
Akkor egy cipõ :)
Én is azt szedek, nekem a nõgyógyászom azt mondta, hogy a 14. szemtõl véd. Viszont van neki vmi tájékoztató füzete, abban meg az elsõ szemtõl írják. Hivatalos betegtájékoztatóban meg nincs szó róla. Szóval igazodjon ki rajta az ember. Sokat iszol, azért kell sûrûn pisilned, vagy azért, mert felfáztál. :D Ha megjön a vérzésed, az 99, 99999% -ban azt jelenti, hogy nem vagy terhes.

2 napja lefeküdtem egy fiúval és nem védekeztünk:| ez volt az első. Ma kellett volna megjönnie. Reggel vérzett is, de azóta semmi. Akkor ez mi volt? így lehetek terhes?

Legjobb válasz: az is lehet, hogy a szûzhártya átszakadása miatt vérzett. elsõ szex után szokott késni a menstruáció. beléd élvezett? végig védekezés nélkül? mert a terhesség sem kizárt.

az is lehet, hogy a szûzhártya átszakadása miatt vérzett. elsõ szex után szokott késni a menstruáció. beléd élvezett? végig védekezés nélkül? mert a terhesség sem kizárt.
A mi segítségünk neked annyit ér, mint leégett háznál a tûzoltás. Hülye voltál, talán terhes lehetsz, rajtad már csak az ima, késõbb pedig az abortusz segít. Erre mást nem tudunk mondani. Te vagy a lány. Ha megetetnek akkor megszívod és a baba is, mert az anyja egy felelõtlen, buta fruska és ezért kell meghalnia
vmibõl meg kell tanulnod neked is, h ne legyél ennyire buta h nem védekeztek. most már vállald a következményét.
azt kérdezted lehetsz-e terhes.. hogyne lehetnél? mi megválaszoltuk a kérdésed.
Komolyan, nektek már nem tartanak szexuális felvilágosítást, vagy ennyire idióták vagytok?
A kérdező hozzászólása: még nem jött meg.:| de mindig szokott késni szóval még annyira nem vészes a helyzet.. meg citromlevet ittam még valamelyik nap és azt mondják attól is késik xd köszönöm:)
elsõ vagyok. én pedig nem a babát sajnálom.. hanem téged. azzal senki nem segít, hogy leoltja õt! nem azért írta ki a kérdést, hogy megalázzák, hanem mert segítségre van szüksége. ha pl. nektek kiszakadna az óvszer, vagy csak szimplán megijednétek, mert valami közbejött, nem lennétek kétségbe esve?! senkinek nem tesz jót, ha még bántják is. egyszer oké, ha egyvalaki letolja, mert tényleg felelõtlenség volt. de fáj neki eléggé nélkületek is... én is átéltem már ezt szakadással, az elsõnél, szintén. késett 1 hetet, de nem lettem terhes. van, aki 5 éve csak megszakítással védekezik és nem esett teherbe!! (ezt NE kövessétek, csak van ilyen is). van, akinek 2 hetet késik az elsõ után... ha még nem telt le a 72 óra, akkor érdemes 72 órás tablettát bevenni. ha segítségre van szükséged, szólj.:)
jah, és ha rá stresszelsz, az is közbejátszhat a késésnél.:=
Természetesen velünk is megesett már, az én "kiakadásom" inkább annak szól, hogy '"az elsõ, egy fiúval", nem a barátjával vagy valami, és hát sajnálom, nem vagyok konzervatív, de nekem akkor is magas hogy csak úgy összefekszem "egy fiúval", fõleg elsõ alkalommal.
A kérdező hozzászólása: szerintem abba nem menjünk bele hogy ki ez a fiú mert nem ismeritek a részleteket. ez most lényegtelen. igen ismerem. eléggé jól. és csak azt nem értem hogy miért ilyen álszentek az emberek..;) aki megvédett annak pedig köszönöm és a segítségeket is.:)
A kérdező hozzászólása: :) ) aranyosvagy:)
és azóta mi a helyzet? megjött? én drukkolok neked, hogy ne legyél terhes!
na hála az égnek :D (1# vagyok még mindig.:D)
A kérdező hozzászólása: megjött :D
Elõbb tudnod kéne, hogy mitõl lehetsz terhes és csak utána csinálni. Ha fogalmad sincs az egészrõl, akkor minek csinálod... Én csak szegény babát sajnálom, ha véletlen összejött. :/
Én még mindig azon vagyok kiakadva hogy "....lefeküdtem egy fiúval. Ez volt az elsõ...." Nem a barátommal vagy akármi. Egy fiúval. Legalább ismerted? Miért vagytok ilyen ..... én nem tudom ostobák? *ibancok? Vagy mi már erre a megfelelõ szó? Még úgy se tudok "lefeküdni egy fiúval" hogy már 23 vagyok, nemhogy az elsõnél!! HOgy mûködik a világ???? És mért ne lehetnél terhes?? Ezt most komolyan kérdezted? Nem védekeztél! Akkor mit vársz?? Egyébként tényleg nem valószínû a menstruációd várhatósága miatt, dehát vannak még csodák....
ha tegnap szexeltetek és ma kellett volna megjönnie akkor elvileg nem lehetsz terhes. de elenyészõ százalékok mindig vannak.
nem ártott volna védekezdni, de kb ez már a kétszázezredik ilyen kérdés. kérdésedre válaszolva igen lehetsz terhes. 2 nap nem a világ vége, 1 hét után ha nem jön meg akkor sem, vegyél egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: nem élvezett belém. és végig védekezés nélkül.
lehetsz tehes ha nem védekeztetek ha iylen buta vagy
A kérdező hozzászólása: de ez rohadtul nem vicces. segítséget kértem és nem oltásokat.
A kérdező hozzászólása: normális módon is meglehet válaszolni
már az is probléma, hogy ezt neked kérdezned kell. ez tényleg érdekel, mikor lefeküdtél vele nem gondolkoztál el azon, hogy mégis mi a [email protected]ól születik a baba?
2. kommentelõ vagyok. végén leírtam h 2 nap nem a bilág vége majd 1 hét után aggódj ha akor sem jön meg, vagy vegyél egy tesztet a biztonságkedvéért. ha nem élvezett beléd sztem nem leszel terhes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Létezik olyan h elõváladék, ami a szex közbe van és attól is lehetsz terhes...
am a témához...van akinek mint például nekem rögtön megjött másnap...és igen utána ami rendszeres volt felborult...szervezet válogatja

18 éves vagyok, még soha nem jött meg. Viszont lefeküdtem egy sráccal, nem védekeztünk. Terhes lehetek? Ez volt az első.

Legjobb válasz: A tévhitekkel ellentétben a menstruáció jelentkezése elõtt és az elsõ alkalommal is teherbe lehet esni. Két héttel az aktus után tesztelj, az már nagy valószínûséggel kimutatja, ha babát vársz. De szerintem már csak azért is érdemes lenne felkeresned egy nõgyógyászt, mert 18 évesen még nem menstruálsz - lehet, hogy hormonproblémáid vannak.

A tévhitekkel ellentétben a menstruáció jelentkezése elõtt és az elsõ alkalommal is teherbe lehet esni. Két héttel az aktus után tesztelj, az már nagy valószínûséggel kimutatja, ha babát vársz. De szerintem már csak azért is érdemes lenne felkeresned egy nõgyógyászt, mert 18 évesen még nem menstruálsz - lehet, hogy hormonproblémáid vannak.
Ne aggódj! Az, hogy még nem menstruálsz nem jelenti azt, hogy késõbb nem lehet babád. Reméljük, hogy jó dokihoz kerülsz, és alapos kivizsgálás után megfelelõ gyógyszerekkel tud majd segíteni, hogy rendben legyen a hormonjaid! (Az utolsó hozzászólóval meg ne foglalkozz!!!)
19: 53 mi van? egyre több paraszt van az oldalon, akik mindig csak valami idiótaságot képesek beírni. kösz, biztos hasznos volt.
nem hiszem. de ami inkább aggasztó, hogy még nem jött meg. soha sem mentél ezzel még orvoshoz? anyukád sem gondolta, hogy meg kéne nézetni. menj el: jó lenne tudni, hogy egyszerû, orvosolható problémáról van szó, vagy akár gyógyíthatatlan meddõségrõl. remélem az elõbbi lesz
Nõgyógyász!!!!
Remélem korábban voltál már orvosnál a menstruáció hiánya miatt. Ez esetben csodálom, hogy ennyi idõs korodra nem "tett" rendbe. Ha mégsem voltál, akkor gyorsan keresd fel. És két hét múlva teszt, valószínû negatív, de sose lehet tudni...
En azon csodalkozom hogy eddig miert nem mentel orvoshoz, vagy a szuleid miert nem vittek? Igen attol meg lehetsz terhes.
Okoska...
A kérdező hozzászólása: voltan 17 évesen nõgyógyásznál. Azt mondta ez még nem baj, ha nem jön meg 1 év múlva sem, menjek vissza. kb 1 hónap múlva aktuális. Negatív teszt, tehát nem vagyok terhes. Így már nem lehet gyerekem? Belehalnék, ha nem lehetne. Annyira szeretnék kisbabát. segítsetek
Esély van rá, azonban nagyon kevés. Annál több esély van azonban valami hormonális rendellenességre nálad, haladéktalanul fordulj orvoshoz.
Ne aggódj, senkinek se jön meg ugyanakkor. Valakinek már 11 éves korában meg van az elsõ menstruálása, van akinek csak 19-20 évesen. Lehet, hogy semmi bajod sincs, csak késõn érõ típus vagy. Ne aggódj :)
Hát lehet, hogy rettentõ hülyeséget írok, de volt a Doktor House egyik részében egy szupermodell aki ha jól emlékszem 15 volt, és nem volt menstruációja... De nem is ez a lényeg, hanem hogy kiderült, hogy igazából õ fiú csak nem ereszkedtek le a heréi, meg belül nõtt a pénisze... Szerintem nézesd meg! Hülye válaszokat nem kérek az én válaszomra!
Szia! Voltál azóta dokinál? Mit mondott?
szia! nekem 13 évesen jött meg, de szerintem jól döntöttél hogy elmentél orvoshoz, mert ez tényleg nem oké, hogy még nem jött meg, õ pedig majd rendbetesz! sok sikert!

Ha elsőre nem védekeztünk, csak szorította, lehetek terhes?

Először feküdtünk le, még nem is terveztük egyáltalán, így nem volt nálunk gumi. Viszont nagyon megkívántuk egymást így a tövénél elszorította a péniszét a barátom és úgy rakta be. Amikor azt mondta hogy elélvezett, akkor kivette és mikor elengedte akkor jött csak bármi is, addig teljesen száraz volt a vége. Mennyi az esélye így a terhességnek?

Legjobb válasz: Mi lesz a gyerek neve? :)

Mi lesz a gyerek neve? :)
Ez vicces lehetett.. közben megmarkolja, volt benned 3 centi...:DDD
Te tényleg ennyire buggyant vagy, vagy csak tetteted?
nagyon hülyék vagytok. ez gyakorlás után mehet csak. alapból nem lehet száraz a vége...mert te nedves vagy! Amúgy persze, hogy lehetsz terhes.
Majd szólj ha kiderült, hogy fiú-e, vagy lány lesz ! (mert igen, lehetsz terhes)
Baz dme ilyen hülyék hogy kefélhetnek? xD
A kérdező hozzászólása: a barátomnak már nem az elsõ volt. -.- nekem volt ez az elsõ.
És még neked áll feljebb? Hülye p_na.
epic fail 72 órás tabletta neked barátodnak meg egy kasztrálás a hazudozásért
terhes vagy! a kérdés remélem fake...
hogy lehettél ilyen buta?elõre nem tudsz gondolkodni?azonnal irány a nõgyógyászat és feliratni 72 órás tabit.azátán imádkozz, hogy ne borítsa fel a még fejlõdõ szervezeted hormonháztartását annyira, hogy késõbb rendszertelen legyen a menzid és ne lehessen gyereked. már az elsõ alkalomtól is lehetsz terhes.egy nõ onnantól kezdve, hogy menstruál, bármikor teherbe eshet.könyörgöm hol voltatok ti biosz órán?apád meg anyád nem mondott el neked semmit?ilyet....kiakasztó
mikor fogják már fel a tizenéves kis csitrik, hogy nincs sex 18 év alatt és részletes komolya felvilágosítás elõtt? én még egy abortuszt meg egy szülést is levetítenék nekik, hogy fossanak, csak a kis húgyvirágok! 21/L
egy megszívtad, egyél esemény utáni tablettát.
15 évesen már csak kaptál felvilágosítást legalább az iskolában. Jeszus ...
én is hallottam ilyen hülyeségekrõl hogy nem kell védekezni az elsõ alkalommal, szívás esemény utáni tablettát és aztán valami terhességteszt .. valahogy így magyarázták a suliba :) ) 16/F
Imádkozz, és menny el apácának! (A csávót meg nyomd fel apádnál, hátha kihúzza a belsejét) :-)
lol...tiszta röhej... remélem kamu, de ha nem kamu akkor meg hülye vagy már bocs
ha nem hiszel neki akkor minek mész bele?!...jesszus... bármelyik együttlét során teherbe eshetsz ha nem védekeztek!!!!!!/a bármelyikbe az elsõ is bele számít/ .... Énis 15 vagyok de nekem szerencsére nem ilyen hülye a barátom, és én se...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!