Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek nem védekeztünk (237 db)

a terhesség jelei nem rögtön mutatkoznak. nem vszínû h terhes vagy, kis esély van rá.
Attól, hogy nem élvezett beléd, még lehetsz terhes.
Ne haragudj, de megkérdezhetem, hogy honnan tudod, hogy melyik nap van peteérésed? Elvileg azt csak akkor tudod kiszámolni, hogy mikor volt, ha megjön a következõ menstruációd (onnan kell visszaszámolni 14 napot) 2. Ha nem védekeztetek (márpedig a megszakítás nem az, mert az elõváladékban is lehet sperma), akkor simán teherbe eshettél. Pl. a spermák 2 napig élnek, ha mégse ma volt peteérésed, hanem hétfõn, akkor simán teherbe eshettél. Én a helyedben inkább csinálnék tesztet szombathoz 2 hétre.
Pont amiatt írtam, mert csak az a biztos, hogy a mensi 1. napja elõtt 14 nappal volt ovuláció, elõre senki nem tudja megmondani. És pl. az orgazmus kiválthat spontán ovulációt, vagy bármi más nagy pszichés behatás...
Nem értem miért nem tájékozódik vki az alapvetõ dolgokról, mielõtt elkezdi a szexuális életet. Elhiszem, hogy dolgoznak a hormonok, de azért olvasni nem ártana néha. Egyébként 100%, hogy MÉG nem vagy terhes. Ugyanis terhességrõl a BEGYÁZÓDÁSTÓL kezdve beszélünk, ami a 6.-7. napon van. Szóval MÉG nem lehetsz terhes. Egyébként a spermiumok szélsõséges esetben akár 6 napig is élhetnek a nõi nemi szervekben. Szóval ha nem jön meg a mensid (vagy másmilyen, mint szokott lenni), akkor tesztelj. Egyébként a megszakítás NEM megfelelõ védekezés. Ha nem akarsz babát, válassz biztonságosabb megoldást.
Úristen már megint?! -.-" Hány éves vagy kérdezõ? 14-nél nem lehetsz több, a fejemet teszem rá. A terhesség jelei nem 4 nap után jelentkezik. Vegyél tesztet!
Az ilyen hülyék miért dugnak? Ezeknek ugyanúgy jár az oxigén , mint fejlettebb társaiknak?
Nem azt jelenti.Azt jelenti, hogy rossz az emésztésed és elkéne menni WC-re.
teljesen normális az amit érzel, hisz változáson ment át a tested! nálam is ugyanez volt :P de máskor védekezzetek!!
Ja, értem, csak nekünk pont most tanították, hogy az a biztos, hogy a luteális fázis 14 nap. Mondjuk 70 éves az eladó, lehet, hogy már nem az az elfogadott, amit õ anno tanult és azóta is tanít :D De azt már több órán is elmondták, hogy más is kiválthat ovulációt. A kérdezõ meg úgy írta, hogy "szerintem", én ebben azért nem 100%-os bizonyosságot érzek.... Szerintem mindenképp tesztelj, kérdezõ!
pont ezt mondom, hogy a luteális fázis (az ovulációtól a menzi elsõ napjáig számított idõszak) is lehet 14 napnál több, vagy kevesebb, de 14 az átlagos. ha rendszeres a menstruációja, be van állva pontosan, akkor meg tudná mondani, hogy mikor ovulál, kivéve, ha a luteális fázis nem 14 nap, amit persze nem tudhat, esetleg vannak olyan "szerencsés?" lányok akiknek olyankor barna pecsételõ van, mikopr ovulálnak, na õk biztosra tudhatják. a kérdezõ természetesen nem. tényleg biztosabb megoldás gumit húzni, vagy fog gátlózni, és tesztelnie kell majd.
ha rendszeres a menstruációja akkor tökéletesen ki tudja számolni hogy mikor volt peteérése. persze ha a luteális fázisa véletlenül nem 14 nap, akkor szívás van.
A kérdező hozzászólása: bocs de ez a válasz kit érdekel????

Miért nem olvasni olyan kérdést a "lehetek-e terhes, mert nem védekeztünk" helyett, hogy "lehetek-e nemi beteg, mert nem védekeztünk?

Az embereket ennyire nem foglalkoztatja az egészségük?

Legjobb válasz: De. Csak a gyerek gyakrabban csúszik be, mint a tripper. Meg aztán a betegségek többségét lehet kezelni. A nem kívánt gyerek ellen nincs "gyógyszer".

De. Csak a gyerek gyakrabban csúszik be, mint a tripper. Meg aztán a betegségek többségét lehet kezelni. A nem kívánt gyerek ellen nincs "gyógyszer".
nem, ha volt olyan vagány h gumi nélkül megdugott akkor vállalja a következményét hogy elkapott tõlem pár izgi dolgot. õ baja.
Ha az is csak utólag érdekli õket, hogy gyerek lehet belõle, szerinted mennyire gondolkodnak betegségeken? :D
Ááá az nehéz kérdés lenne :)
amíg sokan azt hiszik, hogy az elsõ alkalomtól nem lehetsz terhes, addig szerintem kár azt hinni, hogy egyáltalán tisztában vannak a nemi betegségek létezésével...
Mert az egyik kezelhetõ nagyrészben, a másik meg egy életre tönkrevághat, mindegy, hogy hogy döntesz.
Néznétek meg hétfõ reggel egy STD rendelést.... Tömött sorokban lányok-fiúk..sík idegek mert gumi nélkül reszeltek. Aztán ha "besárgul" a kémcsõ..na akkor kapnak sírógörcsöt. Fõleg ha olyan doki van bent aki úgy beszél velük mint a kutyával, teljesen jogosan.Mennyi fiút láttam kijönni sírva a doktornõtõl..miután kiderült hogy elkapott valamit. Aztán amikor színt kell vallani hogy kivel mikor és hányszor csinálta.... És persze a tesztig szenvedni, mert addig nem sok gyógyszert írnak fel.És a legtöbben tünet jelentkezése után jönnek.

Lehetek terhes, ha nem védekeztünk, de mielőtt elélvezett a barátom kivette?

A barátom külföldön dolgozik, elég ritkán jön haza, így minden alkalmat kihasználunk, hogy együtt legyünk.Az egy hét során többször is szeretkeztünk és mindig a megszakításos módszerrel csináltuk.2 napja késik a menstruációm, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Igen, lehetsz terhes. De egy terhességi teszt többet segít, mint ezek a kommentek.... Amúgy - ha egyébként sem óramû szerûen vérzel - két nap még nem a világ...

Igen, lehetsz terhes. De egy terhességi teszt többet segít, mint ezek a kommentek.... Amúgy - ha egyébként sem óramû szerûen vérzel - két nap még nem a világ...
Lehetsz mert a tudósok kimutatták, hogy az ütõdött nõk hamarabb teherbe esnek mint okosabb fajtársaik, sõt azt is sikerült bizonyítaniuk, hogy félre kefélnek azok akiknek a barátjuk külföldön dolgozik és néha jár haza. Amúgymeg krumpli.
persze
Én is azt mondom van rá esély , hogy terhes légy!.. de én saját tapasztalatim szerint a a volt barátommal legtöbbször(bulik után) nem védekeztünk csak megszakitásos módszerrel és 2 év alatt nem lettem terhes és ezt eljátszottuk min hetente 1x ..
A kérdező hozzászólása: Igaziból már 5 napja késik.Viszont van jele, annak, hogy megjönne, mert ilyenkor pattanásos lesz az arcom és most is az.Az ismeretségi körömben pedig van olyan akinek már 2 hetet, vagy egyet is késett.Akkor még ne ijedjek meg?
mi az összes párommal így védekeztünk, soha nem lettem terhes, csak amikor nem vette ki, akkor rögtön. ebbõl kifolyólag van rá 0, 001 % esély arra, hogy te terhes vagy.
Ha 5 napja késik, mi szarért nem csinálsz tesztet? ddig vársz, hogy a végén elvetetni se lehessen?
én mindig igy védekeztem és sosem lett baba!!!
nem leszel terhes én mindig igy szexelek és soha nem lettem terhes!
Igen lehetsz terhes...mert szex kozben a ferfiak nem tudjak kontrolalni magukat es nem biztos hogy idoben kivette.Ha csak egy csopp smerma bekerult a huvejedbe akkor az megtermekenyulhet es terhes maradhatsz.Szerintem csinalj egy terhessegi tesztet es ha negativ akkor legkozelebb ovszerrel csinald.
Minek kell ezt a kérdést minden héten ötször feltenni? A keresõt nem ismered? Igen, lehetsz terhes. 100 nõbõl egy év alatt ezzel a módszerrel 35 teherbe esik. Ha már két napja késik, akkor jó esélyed van a terhességre. Nem értem az embereknek hogy lehet ennyi eszük. Ha nem akarsz kölyköt, akkor védekezni kell. Mi ezen olyan baromi bonyolult? "jobban szereti gumi nélkül"...te meg majd mehetsz kaparásra azért, mert õfelségének nem volt kedve óvszert húzni. Baromira megéri.
Lehetsz mert az elõváladékban is van sperma!
Ha nem szereti a gumit, használjatok helyi fogamzásgátlót, pl pharmatex-et. Aktus után kb két héttel már csinálhatsz is tesztet, hogy megnyugodj. :)
A kérdező hozzászólása: Félrekefélésrõl itt egyáltalán nincs szó.Sajnos igen, lehettem volna okosabb.Sokszor engedek a barátom kérésének, mert õ gumi nélkül jobban élvezi
Igen, lehetsz.
Az elõváladékkal is távozhat sperma, úgyhogy lehetsz terhes.
Igen, és hatosikreket vársz Yoda mestertõl.
Nektek mázlitok volt. Van rá esély, nem sok de van!

Ha a baratom megtorulte a nemi szervet papirzsepivel es utanna az enyemet lehetek terhes? Es nem vedekeztunk!

Legjobb válasz: A kérdés elsõ fele lényegtelen, ha nem védekeztetek és szexeltetek akkor lehetsz terhes.

A kérdés elsõ fele lényegtelen, ha nem védekeztetek és szexeltetek akkor lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: hat nem vedekeztunk csak ugy hogy kikapja es metorulte az o nemi szervet es utana az enyemet de nem akaratbol hanem veletlenul es nem erzem jol magam es ezen ragodok hogy leheteke terhes?
Ugye tudod hogyan lesz a baba? Akkor rakd össze a dolgot és latolgasd az esélyeidet. A természet arra teremtette a nõt, hogy teherbe essen szex során. Ez ellen lehet védekezni, ha nem teszitek akkor nyilván igen, lehetsz terhes. Nem kell ehhez sok ész, hogy belássuk.
Véletlenül törölte meg? Lehetsz
Lehetsz terhes, de ha az vagy, az nem attól a törléstõl van, hanem hogy nem használtatok gumit. Ez így elég kockázatos hadmûvelet.
Valoban lehetsz. De azert az nagyon rosszul hangzik, hogy megtorulte magat aztan meg ugyanazzal teged..mar csak azert is, mert a papirzsepi kozben atazott(elvileg)...na ennyit erol:)
igen lehetsz
Lehetsz, de majd reggel a tesztbõl kiderül. remélem megírod.
Valószínûleg terhes vagy. De miért kell 1 kédést 2x feltenni ?!
Szia!Igen megvan az esélye, hogy lehetsz terhes, de ha ez egy hete volt lehet a teszt még nem is mutatja ki.De majd ird meg mi lett az eredmény.Szia!
A kérdező hozzászólása: Holnap csinalok reggel egyet, mert mar megesz a kivancsiság.Nem akarok anyuka lenni, 18 éves vagyok.De ha netan az vagyok, akkor persze megtartjuk a picit.Most is szédülök, faj a fejem, de a hasamba is szur, meg mintha meg akarna jönni.
igen lehetsz terhes.csinálj egy tesztet és írd meg nekünk
A kérdező hozzászólása: A melleim annyira érzékenyek, a hasam is fáj, mintha meg akarna jönni, de mégsem jön meg :S Néha ugy bele szúr a hasamba, de semmi.Hiába iszok vörösbort, az sem segit.
simán.
Lehetsz
A kérdező hozzászólása: Megjött reggelre a bajom :D ugyhogy megkönnyebbültem :)

Lehetek terhes, ha nem védekeztünk, de kivette?

...lefeküdtem el?z? barátommal és kivette mielött elment volna. de most nem jön meg, pedig mikor megkeleltt volna jönnie akkor er?s folyásom volt, s?t néha oylan volt mintha megjött volna, nem tudom,hogy most ez így jelentkezett volna, vagy...:S....el?z? honapban nem voltunk együtt és akkor több mint 2 hetet késett, mit gondoltok? köszike

Legjobb válasz: Lehetsz.

Lehetsz.
Akár undorító, akár nem, a dolog már megtörtént és nem tudsz változtatni rajta. Mi így nem tudjuk eldönteni, hogy terhes vagy-e. Az esélye nincs kizárva, hiszen az elõváladékban is lehetnek életképes spermiumok. A legjobb dolog amit tehetsz, hogy veszel egy tesztet, de ha biztosra akarsz menni akkor elmész nõgyógyászhoz. Az legalább abban is segíthet, hogy miért késik, ha ez gyakran elõfordul. Másrészt pedig igazuk van az elõzõ válaszolóknak, tényleg felelõtlen voltál, elõbb olvass utána, és akkor legközelebb nem kell aggódnod. De ha egy kicsit belegondolsz, hogy a megszakításos közösüléssel (amit ti csináltatok) ha így nem lehetne teherbe esni, sokkal kevesebben költenének óvszerre/gyógyszerre. De azért nem kellene ilyen durván válaszolni: "az vagy ennyi volt az életed sztem ugorj le a lágymányosiról" ez szánalmas, gondolom te még sosem csináltál semmi butaságot kedves válaszoló...
hát figyeljetek a két szereplõ a legnagyobb élvezetet választotta a legkevesebb negatívummal(gumi élményrontása, fgátlós mellékhatások stb..), megfizették ennek az árát azzal h stresszelhetnek amiatt h terhes e a hölgy. ez van. õ döntésük volt, nem kéne lecseszni senkit. kockáztattak a jobbért:D amúgy meg minél jobban rástresszelsz, annál jobban fog késni . próbálj lazulni/nõgyógyász:)
lehetsz. de ahelyett, h filózol, meg kérdésekre pazarlod az idõdet, inkább vegyél egy tesztet. undorító a felelõtlenségetek, és mindennek szegény apró éltek isszák meg a levét...
lehetsz terhes, de ezt mért nem tudjátok felfogni????
Mkor kellett volna megönnie illetve elõzõleg mikor jött meg?
az vagy ennyi volt az életed sztem ugorj le a lágymányosiról
Igen, lehetsz. Ha terhes vagy, akkor ezt megtanultad egy életre.Ha nem, akkor legközelebb védekezz.
lehet, hogy azért van ez az oldal, hogy kérdezz, de ezt már 9328333szor megkérdezték.Nem látszik rajtad , hogy 19 éves vagy.Maximum 14nek néztelek:D
A kérdező hozzászólása: az lehet h ennyiszer megkérdezték, de sajnos egyik esetben sem ugyan az a szitu, és azért nem mind1-ek a tényezõk....én úgy gondolom, am ha meg 14 -nek nézel akkor ne a tükör elé állj, nem ott vagyok! puszikállak
Figy ne foglalkozz a hülyékkel! Mondom vegyél egy tesztet! Átérzem min mész keresztül...mi is tapasztaltuk csak nekünk hál isten nem lett semmi, megjött...bár késve! Tesztelj és mindenképp írd le az eredményt!!!
az nem segít rajta ha lehülyézem, akkor mi? "jajj, átérzem a helyzeted mert én is egy felelõtlen libus vagyok, aki orrba szájba nyomatja védekezés nélkül és folyamatosan azon görcsöl, hogy terhes-e?" nem, ez sem segít. az segítene szegényen, ha védekezne. mert akkor nem kéne így paráznia. Persze, a bogarak is élõlények....ilyen gyerekes hasonlatot ne haragudj, te is abortusszal védekezel?! És kedves kérdezõ! A pasid NEM TUDJA mikor kell kivenni, mert amikor belédhelyezi, van a péniszén elõnedv amitõl teherbe eshetsz. Onnéttól, hogy védekezés nélkül van benned egy pénisz, TEHERBE ESHETSZ!
Utolsó elöttinek: Szerintem NEM MI VAGYUNK A HÜLYÉK, MERT Õ NEM VÉDEKEZIK!!!
Azt nem fogod fel mit kérdez...mostmár hiába mondod neki utólag k*rva könnyû okoslnak lenni! Mellesleg férfi létemre igen nehezemre esne libának lenni....Aki nem tud építõ jellegûen hozzászolni -igen utolsó válaszoló- az hülye veled egyetemben!
Aha. És szerinted itt virtuálisan mi a segítség neki?! Az, ha ilyeneket mondok, hogy "nyugi, úgyis meg fog jönni, nem lesz semmi baj!" - Ez segítség meg építõ jellegû? És ha nem? Mert benne van a pakliban, hogy egyáltalán nem jön meg neki. Ezért bízunk benne jópáran, hogy ha elmondjuk neki, hogy hülyeséget csinál "védekezés" néven, akkor ha most megússza, a továbbiakban vigyáz. Míg ha az elõzõ variációt választom, akkor talán úgy gondolja, hogy ha most megjön neki, akkor egy vagy két hónap múlva is meg fog...Sajnálom, én nem bíztatok és nem nyugtatgatok senkit. Ha orosz rulettet játszik, akkor vállalja a felelõsséget érte és az aktus után ne ide rohanjon nyugtató szavakért. Mellesleg elmesélek valamit. Egyszer félrészegen a párommal mi is a megszakítást választottuk(soha nem védekeztünk mással, csak gumival, de azzal mindig és mi is úgy gondoltuk, egyszer kipróbáljuk gumi nélkül, annyian csinálják így, miért pont nálunk lenne baj?). Utána persze reggel vertük a fejünk a falba, hogy hogy lehettünk ennyire hülyék. Két barátnõnek van gyereke megszakításos módszerbõl, egynek pedig emiatt volt abortusza. Mondanom sem kell, kb. minden ember tud ilyet mondani, mert a megszakítás nem megbízható. Reggel elsõ utam a kórházba vezetett esemény utáni tablettáért. Mert ha már hülye voltam, akkor legalább utólag tegyek meg mindent. Kérdem én, ha a lány aggódik, tudja, hogy felelõtlen volt és LEHET belõle baba, akkor miért nem ment el orvoshoz esemény utáni tablettáért? Ha meg mindig is így védekeztek, akkor miért lepõdik majd meg a két csíkon?
Én értem amit mondasz igazad is van viszont én azt mondat h NYUGODJON MEG mert az idegesség nem segít és VEGYEN TESZTET...én már elkönyveltem h terhes nem adok rá nagy esélyt h megjöjjön tehát felesleges az atyai dorgálás... És igen mi is csináltuk megszakításosan...mebántuk de nem rohantunk gyógyszerért minek...menstruáció elõtt volt mégis volt idegeskedés és abból adódóan kis késés...amúgy a legtermékenyebb napon két egézséges emebrnek 25% esélye van a babára(nemszámítva a vetélést és társait...) de ez csak statisztika nem szent írás... Arra akarok kilyukadni hogyha idegeled azzal nem segítesz csak elkönyveli h bunkó vagy...tudom hogy ez már az ezredik ilyen kérdés tudom h hülyeséget csinált de akkor is...nem példározni akarok de ha te lennél ilyen helyzetben(jó tudom de nem kerülhetsz ilyen helyzetbe mert te vigyázol nem vagy felellõtlen stbstb de feltételezzük mégis) akkor te se vennéd jó néven h lehülyéznek amikor kétségbe vagy esve...kitudja milyen állapotban van mikor vágja fel az ereit...jó nem vitatkozok magyarok vagyunk...együttérzés nuku röhögjük ki a másikat hagyjuk megdögölni gratulálok...
Én nem röhögöm ki. Sajnálom. Mert ezek megelõzhetõek lennének. Egyszerûen csak tehetetlen vagyok, mert védekezni nem tudok helyettük. És nem értem. Tényleg nem értem valaki miért kockáztat direkt. Egyébként igazad van abban, hogy nem leoltani kéne, csak nehéz megállni. Szóval remélem megjön a menstruációd, fõleg mert még nagyon kislány vagy egy babához.
Nah ezt szerettem volna hallani mostmár tényleg látom h az vagy akinek mondod magad egy nodmális felelõs ember! tudom h nehéz megállni mert felelõtlenség, ez az 1000. ilyen kérdés stb de akkoris na ez nem segít:S Hát a remény hal meg utoljára...most vagy a teszt öli emg vagy az idõ...szerintem tesztelj!
Hiába akarsz vele vitatkozni az nem segít rajta ha lehülyézed...sõt kitudja lehet már annyira kivan idegileg hgoy ennyi is elég hogy hülyeséget csináljon! Te tudnál úgy élni hogy miattad meghalt egy ember? De azért aggódsz a pici életek miatt...képzeld a bogarak amiket mindíg agyontaposol azok is pici életek errõl ennyit...a zigóta még nem ember! Kérdezõnek: próbálj megnyugodni, vegyél egy tesztet, a volt pasidat meg heréltesd ki valakivel...
A kérdező hozzászólása: 19 multam és nem sokszor csináltuk és kivette midníg idõben, éreztem volna ha nem :/ ....õ se tud róla mert nem vunk együtt, mert egy fasz, csak késõbb döbbentem rá, szal nem kellenek a hülye kiírások, hogy mekkora szánalom vagyok, ez van, szimpla kérdés, tudtommal ez az oldal azért lett kitalálva, NEM GYANUS???? amugy köszike plus rendesen megjött elõzõekbe nem folyással csak az elõzte meg
Ne foglalkozz a szemetekkel! Átérzem a problémád! Írd le pontosan mikor jött meg utoljára és mikor kellett volna megjönnie! Lehet csak késik...
A kérdező hozzászólása: szeptember 8.-án kellett volna megjönnie, elõzõ hónapban pedig mikor nem voltunk együtt 2 hetet késett és ugyan így volt folyásom :S....am elõtte is íyg csináltuk és tudom h felelõtlen, az õ kedvéért volt :S ....de megjött midníg csak nem idõben!
már ne haragudj, de szerinted miért szemetek azok, akik azt írják felelõtlen?! És amikor a kérdezõ is tisztában van ezzel?! A pasi kedvéért csináltad? Persze, végül is nem neki kell szembenéznie egy nem kívánt terhességgel. Az én barátom értékel és szemmel tartja a jövõmet annyira, hogy nem akarja, hogy én teherbe essek csak azért, mert õ így jobban élvezi. Hülyének nézne, ha védekezés nélkül akarnám csinálni, nem is engedné. Õ sem akar apa lenni. Az meg más kérdés, hogy én sem lennék soha benne védekezés nélkül. A megszakítás (amit ti csináltok), nem védekezés. Az játék a tûzzel. Tudtad, hogy 35% esélye van, hogy teherbe esel egy éven belül ezzel a módszerrel? És tényleg egy élettel játszatok. Mellesleg nem zárnám ki azt az esetet, hogy több hónapos terhes vagy. Ha az elõzõben is alig-alig jött meg és barna folyásod volt, és most is ilyesmi van, az lehet terhesség. Normális vérzés vagy barna folyás? Nem ugyanaz. Én a helyedben már rég teszteltem volna és neked is ezt ajánlom. Nem kioktatni akarlak, nem vagyok az anyád és megpróbálom átérezni a helyzeted. Tudom, hogy borzalmas a parázás, akkor is, ha nincs rá okod, hát még ha tényleg van mitõl félni. Csak könyörgöm, ezt olyan egyszerûen elkerülhetnétek...
Én csak azt az egyet nem tudom megérteni, hogy aki ilyen alapvetõ dolgokkal sincs tisztában minek csinálja????? Fogalmam sincs hány éves vagy, szóval csak úgy általánosságban kérdem én, miért nyavalyog a sok 13-16 éves kislány(!), hogy õk már érettek, és készen állnak mindenre, ha utánna az interneten kérdezgetnek akkora baromságokat, hogy egy petõ intézetes nép is sírva röhögne???
Ilynekor segíteni kell együtt érezni nem lehurrogni! Van elég baja így is! Ez kb olyan mintha elesik valaki és te nem azt mondod hogy gyere segítek felállni hanem hogy milyen hülye béna gyökér vagy hogy elestél...kívánom hogy a gyereked hasonló cipõben járjon és emgutáljon téged egy életre! Mellesleg a nõnek is jobb gumi nélkül... Kérdezõnek: csinálj tesztet! És nyugi a stressz nem segít! Hányéves vagy? Barátoddal mivan? Ki tud még errõl?
nem tudom ah terhes vagy...tenyleg csinalj tesztet!!!de en pl 9honapot voltama z elozo baratommal es ebbol 6 honapot sex-tunk eleg sokat szinet mden nap es nem egy menet volt es SOHA nem hasznaltunk ovszert es tudta mikor kell lealljon es nem lettem terhes!!!mondtam saha nem hasznaltunk ovszert en sem o sem!!!!!
Ez függ sok mindentõl...az elõváladékban NINCS spermium...viszotn az elõzõ ejakulációból maradhat vissza és ez az elõváladékkal távozhat a férfi szervezetébõl na ebbõl lehet gyerek! Viszotn hozzá kell tennem h mi csináltuk úgy hogy kivettem elmentem emgtöröltem visszaraktam és csináltuk tovább és nem lett belõle semmi(csak marha nagy stresszelés...) tehát sokmindentõl függ...de majd a teszt megmondja! Mellesleg a megszakításos közösülésnél 5% a teherbeesés ha jól csinálják(és nem árt nem a termékeny napokon csinálni...)
hat normalis esetben nem lehetsz terhes ha nem csinaltatok ojan sokszor.... de ha a baratod elotte valamikor ejakulalt, az elovalladekban lehettek eletkepes spermiumok, amenyiben nem a ciklusod 12-17-edik napjan voltatok ugy egyutt, hanem elotte, utanna, abban az esetben kevesebb az eseje h terhes lennel, a spermiumok akar 3 napig is elvannak a szervezetben, ha tovabbra se jon meg irany a nogyogyasz... biztos, ami biztos! ha pedig nem akarod elmondani aszuleidnek a dolgot, vegyel egy tesztet, es kiderul! bar az nem mindig megbizhato!
5%?? Ne legyél hülye, 30 felett van... olvasgass vissza, hány embernek csúszott be a baba megszakításos védekezésnél. Egyébként a nõnek is jobb gumi nélkül, ez igaz, de ha ezért be kell vállalni egy gyereket, nem tudom , én elgondolkoznék. Vagy akkor szedjen tablettát. Én sajnos a hülyékkel nem tudok együtt érezni, mindenhonnan ez folyik, hogy az elõváladékban is VANNAK életképes spermiumok. Ha valaki szex elõtt nem olvas utána, akkor sajnálom. Az abortuszt is biztos nagyon élvezik nõk, mint a védekezés nélküli szexet...
hát én azért vitatkoznék azzal, h olyan mintha elesne.... mert tudatosan csinálja, h a pasinaqk jó legyen. én nem akarom bántani, de ilyenkor meg megy a görcsölés, ahelyett, h venne egy tesztet. tényleg egy pici élettel játszik:( gyanítom nem tartaná meg a babát....
A kérdező hozzászólása: sziasztok! nem vettem tesztet, és dokihoz se mentem, de megjött tegnap! köszi mindenkinek!

Lehetek terhes? Szombaton lefeküdtem a barátommal és nem védekeztünk. Vasárnap kellet volna megjönnie vagy hétfőn és még nem jött meg. :/ nagyon félek hogy terhes lehetek. Szerintetek?

Legjobb válasz: Sehogyan sem védekeztetek? Megszakítás sem volt? Csak hogy egy kicsit megnyugodj, menstruáció elõtt nem olyan fogékony az ember,mint a ciklus közepén, viszont ez nem jelenti azt, hogy ilyenkor nem lehetsz terhes. Kevesebb ugyan az esélye, de sajnos nem lehetetlen. Én azért drukkolok, hogy semmi gond ne legyen és csak a stressztõl késsen. Elsõ alkalom volt egyébként? Mennyire pontos a ciklusod?

Sehogyan sem védekeztetek? Megszakítás sem volt? Csak hogy egy kicsit megnyugodj, menstruáció elõtt nem olyan fogékony az ember, mint a ciklus közepén, viszont ez nem jelenti azt, hogy ilyenkor nem lehetsz terhes. Kevesebb ugyan az esélye, de sajnos nem lehetetlen. Én azért drukkolok, hogy semmi gond ne legyen és csak a stressztõl késsen. Elsõ alkalom volt egyébként? Mennyire pontos a ciklusod?
Most tudom hogy le fogtok pontozni: tessék, rajta, lehet kezdeni!!! De akkor is elmondom a véleményem: Mi a fa..ommért nem lehet védekezni ha nem akarsz tizen x évesen egy kölköt magad mellé akinek az édesanyád lesz az anyja. Hát sok sikert elõre is annak az "ebihalnak" ami a hasadban növekszik a túléléshez az életben! Amúgy a születendõ gyermeked érdekében REMÉLEM nem vagy terhes... Ja és egy-két [email protected] jó tanács, amit neked és a korodbeli(gondolom) [email protected]'knak nem ártana megfogadni: 1. HASZNÁLJATOK GUMIT!!!! 2. HA AZ ELSÕ ELMARAD RENDSZERESEN AKKOR SZEDJ TABIT!!! 3. HA VÉLETLEN BALESET MIATT NEM VOLT VÉDEKEZÉS AKKOR ESEMÉNY UTÁNI!!! 4. ÉS HA MINDEZEK EGYIKÉT SEM FOGADOD MEG ÉS MÉG A MENZID SEM JÖN MEG AKKOR NE ITT ÍROGASSÁTOK KI [email protected] KÉRDÉSEKBE HOGY: "terhes vagyok?", MERT MI NEM TUDHATJUK, HA KIMARADT A MENZID HÚZZ EL PATIKÁBA VAGY DROGÉRIÁBA TERHESSÉGI TESZTÉR!!!! [A megjegyzés egy 17 éves szexuálisan NEM aktív(és eddig nem is volt aktív) lánytól származnak]
lehetsz terhes simán. hisz nem védekeztetek.
Ha mindig szokott késni, akkor még azt javaslom ne pánikolj. Majd ha 1 hét múlva sem jön meg akkor kezdhetsz aggódni és további 1 hét után terhességi teszt. Azért sokat jelent, hogy volt megszakítás, így sokkal kevesebb az esélye a dolognak. Persze most sem esélytelen, de a 99% amit fentebb rebesgettek, egyértelmû baromság.
Az 50 is baromság.
Ha stresszelsz, attól is késhet a menstruációd... Ítélkezni nem ítélkezek, mivel én is voltam hasonló helyzetben, sõt. Lehet, hogy majd én is kapom a kommenteket, hogy milyen felelõtlen voltam, de leírom, hátha kicsit megnyugtat: az exemmel mi több, mint egy hónapig védekezés nélkül (megszakítással) szeretkeztünk, és nem estem teherbe, pedig néha nagyon közel volt ahhoz, hogy belém élvezzen. Ezt persze nem azért írtam le, hogy rólam vegyél példát, tényleg csak megnyugtatásképp. És legközelebb tessék védekezni! :P 23L
A sok okos, aki azt mondja, hogy nem mutat ki a teszt semmit két héten belül, az téved. Pár napja még én is ebben a tudatban éltem, de a gyógyszertárban felvilágosítottak, hogy van olyan teszt is, ami pár nap után már végezhetõ. Nem akarok hülyeséget mondani, h hány nap, de talán 2? volt. Nem tudom pontosan.
Utolsónak: A teszt a HCG hormonra reagál, a 2 napos tesztek pedig BEÁGYAZÓDÁS UTÁN 2-3 nappal mutatnak eredményt. Az aktus utáni 3 napban még meg lehet elõzni a terhességet esemény utáni tablettával. Ja és beágyazódás kb. 8 nap. 8+3=11 Ekkor fog legkorábban mutatni valamit egy érzékeny teszt, de még az is könnyen lehet fals negatív.
nyugi nem vagy terhes.
Pár nap után vegyél egy terheségi tesztet...... Ha kiderül hogy terhes vagy és nem szeretnél még babát akkor vetesd el.
Én menstruáció alatt lettem terhes, na ehez mit szólsz aranyom? Védekezz!
A kérdező hozzászólása: 20.35: én is 17 vagyok és nem rég kezdtem el szexuális életet élni.
A kérdező hozzászólása: 20.33: mindig 2-3 napot késik havonta. és volt megszakitás.
17 évesen neked itt sem kellene lenned, a terhességi teszt pedig nem mutat ki egy pár napja történt aktust. Errõl ennyit, a többiben igazad van, de ezt meg lehet fogalmazni úgy is, ahogyan az egy embertõl (fõleg lánytól) elvárható.
Szerintem is terhes vagy! Szedsz tablettát vagy ilyesmit?
Nem védekeztetek, tehát igen, lehetsz terhes. Esetleg vegyél terhességi tesztet, mert az, hogy itt mit írnak teljesen mindegy.
A kérdező hozzászólása: nem szedek semmit
akkor 99 százalék...
A kérdező hozzászólása: :/
A kérdező hozzászólása: ilyenkor már van valami jelei?
Ilyenkor még semmi jele nincs, és a legérzékenyebb tesztek se mutatják ki, ha tényleg terhes vagy. Várj pár napot a teszteléssel, de inkább egy hetet, és ha terhes vagy, kimutatja, ha nem, addig meg is jöhet.
utolsó vagyok: kedves kérdés író! Amennyiben Te nem tartozol a fent említettek közé elnézést, ez nem (csak) Rád vonatkozik, csak most lett elegem az ilyen kérdésekbõl. Üdv. :)
Én megszakítással lettem terhes:)
Ha nem szakadt ki akkor ne félj.Viszont attól is késhet, hogy nagyon idegeskedsz miatta.
Errõl egy vicc jut az eszembe: Mi okozta az autóversenyzõ életét és halálát.? Kiszakadt a gumi.
ahanemtom.xd

A ciklus 18. napjan mennyi az eselye, hogy terhes lehetek ha nem vedekeztunk?

Legjobb válasz: Elég nagy! Mi megszakítással védekeztünk össze is jött pedig nem akartunk gyereket (nem az elsõ alkalom volt,párom nagyon figyelt).. Úgyhogy nem ajánlom..

Elég nagy! Mi megszakítással védekeztünk össze is jött pedig nem akartunk gyereket (nem az elsõ alkalom volt, párom nagyon figyelt).. Úgyhogy nem ajánlom..
Bármikor teherbe eshetsz. Nekem a 24-ik napon sikerült :)

Szerintetek attol lehetek terhes, ha a baratom belemelvezett? (de a masodik aktus utan)! Szoval eloszor ovszerrel vedekeztunk, utana vagy 20 perc mulva mar nem vedekeztunk.

Nem lenne baj ha terhes maradnek,szeretnenk,csak nem tudom mennyi eselye van igy!

Legjobb válasz: Ugyanannyi mintha egyáltalán nem védekeztetek volna.

Ugyanannyi mintha egyáltalán nem védekeztetek volna.
Persze, hogy lehetsz így terhes, ugyanannyi az esély rá. A kisfiam pontosan így fogant meg. :) Elõször gumival védekeztünk, de aztán megint elkapott minket a hév, de már nem volt több gumink. Úgy volt, hogy a párom majd kiveszi, de elfelejtette...mindez pont peteéréses idõben történt. Mi is szerettük volna, elõtte hagytam abba a fogamzásgátlót, csak még gondoltuk várunk pár hónapot, de nem kellett, 2 hét múlva pozitívat teszteltem. Szóval ugyanúgy megvan rá az esély.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat! Orulnek neki, ha tenyleg sikerulne!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!