Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek nem (2085 db)

Terhes lehetek? Nem ment el. Az előváladéktól lehetek terhes?

Fogamzásgátlót szedek, ez a 2. hónapom. Kb. 2 hete együtt voltunk a barátommal. Nem védekezünk gumival, csak néha. Akkor este ittunk is kicsit, de nem annyira, hogy teljesen részegek legyünk. Így is hat a fogamzásgátló? Olyan 10 percig szexelhettünk, nem ment el a barátom, bár én kissé aggódom, hiszen nem védekeztünk és olvastam pár helyen, hogy az alkohol gyengíti a gyógyszer hatását. Előre is köszönöm a válaszokat...:( :)

Legjobb válasz: Kicsi az esélye.

Kicsi az esélye.
Rosszul olvastad, nem gyengíti az alkohol a hatást. Nem ez az oka, hogy nem ajánlatos (rendszeresen) piálni fogamzásgátló mellett, hanem az, hogy nem használ a májnak. Plusz ha sokat iszol és hánysz... na az, csökkentheti a hatást (ha gyógyszerbevétel után 4-5 órán belül történik).
"Hiszen nem védekeztünk"... Akkor a gyógyszert minek szeded, ha azt nem tekinted védekezésnek?? "nem védekeztünk gumival, csak néha" - ezt kifejtenéd? Le-fel húzogattátok a gumit? Egyáltalán minek gumiztok, ha gyógyszert szedsz és fordítva?
A kérdező hozzászólása: A gumi a biztonság kedvéért... Nem, nem hánytam, szóval tudtam magamról, csak egy kis szülinapi ünneplés volt, nem az a hatalmas piálás. Köszönöm a válaszokat!

Álterhes lennék? Rettentően félek, hogy terhes lehetek.Nem szédülök, nincs hányingerem és semmi ilyesmi.

15 éves vagyok,sz?z.Volt egy barátom,akivel 2 évig voltam együtt, és kb. 3 hónapja pettingeltünk(azóta szakítottunk)én tényleg úgy érzem,hogy maximálisan vigyáztunk és ha belegondolok nincs mit?l terhes legyek,de 2x is barnás folyásom volt,ami eléggé zavarba hozott (amúgy is elég rendszertelen a menzeszem és van amikor nagyon kevés de ilyen még nem volt) persze megjött azóta rendesen is,és utoljára is megjött csak kevesebb volt.Valamint,lehet hogy beképzelem de mindtha a méhemnél nagyobb lenne,mintha meg lenne dagadva.Rettent?en félek,hogy terhes lehetek.Nem szédülök,nincs hányingerem és semmi ilyesmi.Tesztet pedig nem tudok venni mert faluba élek és nem akarom, hogy az egész falu rólam beszéljen másnap...Bevásárlóközpont pedig 40km-re van ahova csak szüleimmel szoktam menni.Nem tudom mit tegyek.Szerintetek lehetek egyáltalán terhes vagy csak én képzelem be?

Legjobb válasz: Ha nem volt közösülés,és a spermája egy az egyben nem került fel a hüvelyedbe,akkor elképzelhetetlen,hogy terhes legyél.A menstruáció,fõleg,ha rendszertelen,akkor okozhat "barnázást",a méhed meg lehet a közeledõ mensitõl nagyobb. Nyugi,sztem 100% nem vagy terhes.

Ha nem volt közösülés, és a spermája egy az egyben nem került fel a hüvelyedbe, akkor elképzelhetetlen, hogy terhes legyél.A menstruáció, fõleg, ha rendszertelen, akkor okozhat "barnázást", a méhed meg lehet a közeledõ mensitõl nagyobb. Nyugi, sztem 100% nem vagy terhes.
elso sor ---> 15 éves !!!!!szûz!!!!! NEM LEHETSZ TERHES
Tini koromban én is iszonyúan féltem a terhességtõl akkor is ha nem volt miért. Amit érzel, azt minden hónapban érezni fogod kissebb-nagyobb külömbséggel.A hormonaid változnak a ciklusod folyamán.Igen valamivel nagyobb a méhed is a melleid is. 100% hogy nem vagy terhes. Próbálj anyukáddal vagy nagymamáddal beszélni az ilyen problémáidról.A barátnõk rossz tanácsot adhanak.
Szia! Szerintem nincs miért idegeskedned!Azt írod, hogy még nem volt szexuális kapcsolatod, tehát így semmi esélyed arra, hogy terhes legyél! Ha csak pettingelés volt, attól nem lesz baba! Barna folyás az természetes, amikor közeleg a menszeszed! A méhed is érezheted nagyobbnak, szintén a menstruáció közeledte miatt! Ne izgulj, nem lehetsz terhes!
Akkor féljél... Itt sorakoznak a józan észérvek nem is kevés. Ha ennek ellenére félni akarsz, akkor téged senki és semmi nem nyugtathat meg mert még a menzeszedrõl is azt fogod hinni, hogy majd a következõ nem jön meg... De. Ha ennyire parázol, akkor ne pettingelj. Bõven ráérsz. Ez ennyi. Felnõtt játék felnõtteknek való- az a felnõtt, aki használja az eszét- neked meg most rengetegen osztottak belõle.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem igazad van.És a pettingel is bõven ráérnék még...nem is lesz ilyen mostanában többet.Köszönöm mindenkinek, igazán sokat segítettetek.
Kizárt, hogy terhes legyél! A mensid meg ilyenkor még alakul, nekem is volt anno barna folyás, ilyesmi mensi helyett, és amíg nincs normális mensi, addig sokszor puffadt az alhas is! NE IDEGESKEDJ, NEM LEHET GOND!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszotokat.nem feküdtünk le, és a kezét is megtörölte.De nagyon zavar, hogy nagyobb a méhem, még sose volt ilyen, és a barnás is :S Annyira félek...
a terhesség jelei nem rögtön mutatkoznak. nem vszínû h terhes vagy, kis esély van rá.
Attól, hogy nem élvezett beléd, még lehetsz terhes.
Ne haragudj, de megkérdezhetem, hogy honnan tudod, hogy melyik nap van peteérésed? Elvileg azt csak akkor tudod kiszámolni, hogy mikor volt, ha megjön a következõ menstruációd (onnan kell visszaszámolni 14 napot) 2. Ha nem védekeztetek (márpedig a megszakítás nem az, mert az elõváladékban is lehet sperma), akkor simán teherbe eshettél. Pl. a spermák 2 napig élnek, ha mégse ma volt peteérésed, hanem hétfõn, akkor simán teherbe eshettél. Én a helyedben inkább csinálnék tesztet szombathoz 2 hétre.
Pont amiatt írtam, mert csak az a biztos, hogy a mensi 1. napja elõtt 14 nappal volt ovuláció, elõre senki nem tudja megmondani. És pl. az orgazmus kiválthat spontán ovulációt, vagy bármi más nagy pszichés behatás...
Nem értem miért nem tájékozódik vki az alapvetõ dolgokról, mielõtt elkezdi a szexuális életet. Elhiszem, hogy dolgoznak a hormonok, de azért olvasni nem ártana néha. Egyébként 100%, hogy MÉG nem vagy terhes. Ugyanis terhességrõl a BEGYÁZÓDÁSTÓL kezdve beszélünk, ami a 6.-7. napon van. Szóval MÉG nem lehetsz terhes. Egyébként a spermiumok szélsõséges esetben akár 6 napig is élhetnek a nõi nemi szervekben. Szóval ha nem jön meg a mensid (vagy másmilyen, mint szokott lenni), akkor tesztelj. Egyébként a megszakítás NEM megfelelõ védekezés. Ha nem akarsz babát, válassz biztonságosabb megoldást.
Úristen már megint?! -.-" Hány éves vagy kérdezõ? 14-nél nem lehetsz több, a fejemet teszem rá. A terhesség jelei nem 4 nap után jelentkezik. Vegyél tesztet!
Az ilyen hülyék miért dugnak? Ezeknek ugyanúgy jár az oxigén , mint fejlettebb társaiknak?
Nem azt jelenti.Azt jelenti, hogy rossz az emésztésed és elkéne menni WC-re.
teljesen normális az amit érzel, hisz változáson ment át a tested! nálam is ugyanez volt :P de máskor védekezzetek!!
Ja, értem, csak nekünk pont most tanították, hogy az a biztos, hogy a luteális fázis 14 nap. Mondjuk 70 éves az eladó, lehet, hogy már nem az az elfogadott, amit õ anno tanult és azóta is tanít :D De azt már több órán is elmondták, hogy más is kiválthat ovulációt. A kérdezõ meg úgy írta, hogy "szerintem", én ebben azért nem 100%-os bizonyosságot érzek.... Szerintem mindenképp tesztelj, kérdezõ!
pont ezt mondom, hogy a luteális fázis (az ovulációtól a menzi elsõ napjáig számított idõszak) is lehet 14 napnál több, vagy kevesebb, de 14 az átlagos. ha rendszeres a menstruációja, be van állva pontosan, akkor meg tudná mondani, hogy mikor ovulál, kivéve, ha a luteális fázis nem 14 nap, amit persze nem tudhat, esetleg vannak olyan "szerencsés?" lányok akiknek olyankor barna pecsételõ van, mikopr ovulálnak, na õk biztosra tudhatják. a kérdezõ természetesen nem. tényleg biztosabb megoldás gumit húzni, vagy fog gátlózni, és tesztelnie kell majd.
ha rendszeres a menstruációja akkor tökéletesen ki tudja számolni hogy mikor volt peteérése. persze ha a luteális fázisa véletlenül nem 14 nap, akkor szívás van.
A kérdező hozzászólása: bocs de ez a válasz kit érdekel????

Hanyadik honapban látszodik a hason h terhes vagy, olyankor keménynek kell lenni a hasnak? Terhes lehetek nem késet és megjött eddig mmindig

2 hónapja volt meg a párommal!!de normálisan megjött...menszesz terhes idöszakban ugyan olyan és ugyan annyi mint normális esetben...normális válaszokat szeretnék!!köszi

Legjobb válasz: Alkattól is függ hogy mikor látszik. Az elsõ pár hétben általában mindenki kicsit puffadtabb, attól látszódhat nagyobbnak esetleg érezheted keményebbnek. Nekem úgy a 10-11 hét között eresztette le a levegõt és olyan 16 hetesen kezdett picit dudorodni, mondjuk én 45kg-al indultam úgyhogy 20 hetesen már szépen látszott. Az hogy a menzesz milyen megint változó: valakinek megvan még egy hónapig rendesen, valakinek csak barnás maszatolás és a legvalószínûbb hogy elmarad. Csak a teszt ad biztos választ na meg a doki:) 34hkm

Alkattól is függ hogy mikor látszik. Az elsõ pár hétben általában mindenki kicsit puffadtabb, attól látszódhat nagyobbnak esetleg érezheted keményebbnek. Nekem úgy a 10-11 hét között eresztette le a levegõt és olyan 16 hetesen kezdett picit dudorodni, mondjuk én 45kg-al indultam úgyhogy 20 hetesen már szépen látszott. Az hogy a menzesz milyen megint változó: valakinek megvan még egy hónapig rendesen, valakinek csak barnás maszatolás és a legvalószínûbb hogy elmarad. Csak a teszt ad biztos választ na meg a doki:) 34hkm
hát ha nem volt nemi kapcsolatod nehezen esel teherbe.
Röviden: NEM! Amíg nem vagy tisztába a tested mûködésével, szerintem ne szexelj. Hány éves vagy?
tuti nem vagy az, csak a gyóygszer abbahagysa kavar be
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! 21éves vagyok, de már régóta szedek fogamzásgátlót és eddig mindig megjött! Eléggé megijedtem amikor nem jött tényleg a legrosszabbra gondoltam! Úgy nézz ki tényleg nem vagyok tisztába a saját testemmel!

Terhes lehetek? Nem akarom magam feleslegesen beleélni, de elbizonytalanodtam.

Szombat óta görcsöl a hasam és tegnap kellett volna megjönnie. Nem vagyok felpuffadva pedig mindig nagyon felpuffadok napokkal azel?tt, hogy megjönne. Ma reggel kicsit véreztem, de nem a megszokott barnás volt hanem tiszta vér és csak kevés. Azóta se véreztem és nem görcsöltem. Terhességi tüneteim eddig nem voltak. Szerintetek csináljak tesztek holnap vagy még várjak pár napot? Volt akinek hasonló volt és kiderült, hogy babát vár?

Legjobb válasz: Én csinálnék tesztet a helyedben. De ha negatív lenne, akkor pár nap múlva ismételnék. Szóval biztos nem egy tesztet vennék :-)

Én csinálnék tesztet a helyedben. De ha negatív lenne, akkor pár nap múlva ismételnék. Szóval biztos nem egy tesztet vennék :-)
A beágyazódásos vérzés csak pár csepp a bugyin, és sötét színû.Ha neked tiszta vér volt és nem sötét színû, akkor lehet, hogy valami más van a háttérben és nem terhesség.Persze nincs kizárva teljesen a terhesség sem, de az élénk piros vérrõl nem a terhesség jut elõször eszembe.De csinálj tesztet, ha negatív lesz akkor csinálj egy hét múlva is, és ha akkor is negatív lesz és továbbra sem jön meg, akkor menj orvoshoz, mert akkor valami hormon probléma áll a háttérben. 27 hkm
Ha tegnap kellett volna megjönnie, akkor ez beágyazódásos vérzés nem lehet, mert az peteérés (félidõ) után pontosan 7 nappal történik meg. Várj még 1-2 napot és ha nem jön meg, akkor csinálj tesztet.
Szerintem csinálj tesztet holnap, és ha + akkor azonnal hívd fel az orvosod hogy volt egy kis vérzés és terhes vagy. Ezzel nem érdemes játszani. Persze az is lehet hogy meg fog jönni és csak annak az elõjele volt a pici vérzés, nekem volt már olyan régebben hogy volt egy ilyen kis vérzés aztán semmi, és egy nap múlva jött meg.

Terhes lehetek? Nem tudom mire vélni a dolgokat. Bővebben lent

Az ovulációm dec. 22 és 27 közöttre tehető. Ekkor együtt is voltam a párommal. Most január 8. ra nem várom a havim. Olyan érzésem van mintha meg akarna jönni ugyanakkor érzékeny a mellem és nyomásra tejszerű valami is jön belőle. Lehet sikerült a baba? Kinek milyen tünetei voltak beágyazódásnál?

Legjobb válasz: Szia! Ezt még így nehéz kijelenteni. Nálam hasszurka, és mellfájdalom volt a jele, de ugyanez van, ha nem is sikerül! Szóval ebbõl még bármi lehet! Görbét nem vezetsz? Drukkolok:)

Szia! Ezt még így nehéz kijelenteni. Nálam hasszurka, és mellfájdalom volt a jele, de ugyanez van, ha nem is sikerül! Szóval ebbõl még bármi lehet! Görbét nem vezetsz? Drukkolok:)
A kérdező hozzászólása: Nem is tudom mitevõ legyek. :( Várjak a menzeszig vagy menjek orvoshoz? Ti mit tennétek a helyemben?
A tejszerû váladék ilyen korán biztos, hogy nem terhességtõl van! A magas prolaktin szint szokott ilyet okozni.
Nekem jött nyomásra tejszerû váladék, és nem voltam terhes, csak a prolaktinom volt magas. Szerintem irány az endokrinológia! Ilyen korán nincs mit a tej ott keressen. Amúgy még korai a tüneteket keresni.
Ilyenkor nem szokott tejszerû váladék jönni az emlõbõl. Drukkolok én is.
A kérdező hozzászólása: :) Köszi, remélem baba van a dologban.
Január 8-án már kimutatja:) drukkolok
A kérdező hozzászólása: Úgy voltunk együtt, hogy 22. 23. és 27.
A kérdező hozzászólása: És mikor teszteljek? :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Rám fér a drukk :) Nem vezetek még görbét. Még friss a dolog.
Akár várhatsz is, de szerintem meg fog jönni. Én elmennék családorvoshoz, elmondanám mi bajom, és beutalót kérnék endokrinológiára.

Szerintetek ha már 2hete késik és most megjött attol még terhes lehetek? Nem vettem még tesztet.

Legjobb válasz: Lehetsz, bár kicsi az esélye. Ha nem védekeztetek megfelelõen, akkor egy teszt azért nem árt.

Lehetsz, bár kicsi az esélye. Ha nem védekeztetek megfelelõen, akkor egy teszt azért nem árt.
Volt olyan ismerõsöm, Akinek az egész terhessége alatt megjött minden hónapban! Nem törvényszerû a vérzés kimaradása, de leggyakrabban az fordul elõ.
Ha megjött, akkor nem vagy terhes!
A kérdező hozzászólása: nekem már van egy kisfiam és nem volt ilyen hogy késett és utánna megjött.vele egész terheség alatt nem volt semmi ilyesmi
Amíg megfogalmaztad ezt a kérdést, az idõ alatt egy tesztet is megcsinálhattál volna. nem?

MOST EZ MI TERHES LEHETEK NEM TUDOM? A párom szerint igen

mi van akkor ha a hó közepén jött meg a bajom azóta fel van keményedve a hasam érzékenyek a melleim de csak 3 napig volt meg és akkor is alig . ez volt 20.án és most ag1 megjött este fürdésre de csak egy kevés azóta semmi vérzés . álmos vagyok folyton sirhatnékom van pedig nem vagyok b?gös . és a lábam is fel van dagadva pedig nem csináltam semmit

Legjobb válasz: Akár lehet az is, mert van olyan tünete is, de nem is. Én terhesség nélkül is mostanában álmos vagyok, és puffadásom is van... Ebbõl sajnos nem lehet megmondani, de vegyél egy tesztet, és azonnal kiderül.

Akár lehet az is, mert van olyan tünete is, de nem is. Én terhesség nélkül is mostanában álmos vagyok, és puffadásom is van... Ebbõl sajnos nem lehet megmondani, de vegyél egy tesztet, és azonnal kiderül.
Tesztelj es egybol kiderul, hanem irany az orvos mert lehet hormonalis problema is.
Csináltál már tesztet? Mi nem látunk beléd, nem tudjuk megmondani, hogy terhes vagy-e. Ezek a tnetek bármi mástól is lehetnek, a láb feldagadása pedig csak a terhesség második felében, akkor is inkább a vége felé jelentkezik (már akinél), nem az elsõ hónapokban.
Tesztelni kellene....
gyorsan lõjj el egy tesztet, s írd meg az eredményt. drukk!
Ugyan ezek a tüneteim, és lett egy halvány pozi tesztem, erre ma 5 nap késéssel megjött!! Lehet terhesség, de lehet hogy nem, látod én se vagyok babás!
Kedves utolsó. Ha nem bõséges, darabos, durvább a vérzésed, mint szokott, elég nagy a valószínûsége, hogy bizony az vagy. Én a helyedben azonnal mennék a dokihoz, hogy megmaradjon a baba.

Terhes lehetek? Nem csináltam még tesztet.Novemberben kellett volna megjönnie a mensimnek de nem jött meg.Ezen nem is csodálkoztam mert szokott lenni ilyen, hogy 1-1 hónapot nincs meg.

De ebbe a hónapban sem jött meg.Tegnap viszont volt 3-4 csepp vérzés.A mellem feszül,Améhem és a bal petefészkem szurkál, puffadok és változóak az érzelmeim.Nagyon vágyunk már a párommal egy babára.

Legjobb válasz: miért nem csinálsz tesztet?

miért nem csinálsz tesztet?
jaja teszt?
teszt de gyorsan...ha meg negatív akkor dokihoz kivizsgálásra nem jó így nem jön meg rendszeresen
Szia Tényleg érdemes lenne egy tesztet csinálnod!!!
és ez miért gátol meg a tesztcsinálásban?
A mi véleményünk érdekel, pedig nem nagy dolog ha kimarad?! Hajrá, vegyél egy tesztet, ha tényleg érdekel! Nem értelek... , de drukkolok :)
Tesztelni kellene drága bogaram! :)
A kérdező hozzászólása: Amint írtam nálam egy hónap kimaradás nem új.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!