Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek napok óta (46 db)

PG53-mal nézem a pé-t, napok óta páfrányos, 4 napja késik, ma rózsaszínes pecsét volt pisinél, lehetek terhes? Van hányingerem és szurkál a hasam! Voltam már terhes kb ilyen érzés, csak most ez a pecsét megijeszt!

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, de a pecsételés miatt gyorsan menj dokihoz, vagy ügyeletre, de minimum hívd fel a dokidat...már ha van!!!!Magne B6-ot szedjél!!!A PG nekem is páfrányos maradt amikor baba volt!:)Szorítok, hogy minden rendben legyen!!

Lehetsz terhes, de a pecsételés miatt gyorsan menj dokihoz, vagy ügyeletre, de minimum hívd fel a dokidat...már ha van!!!!Magne B6-ot szedjél!!!A PG nekem is páfrányos maradt amikor baba volt!:) Szorítok, hogy minden rendben legyen!!
A kérdező hozzászólása: De nem lehet hogy most ágyazódik be, mert arra szokták mondani a pecsételõt? Amég vér nincs addig nincs gáz , nem ?

24. -én 28napra megjött a mensim! Mára elmúlt. Tudom, hogy kicsit buta kérdés, de ettől függetlenül, lehetek terhes? Hányingerem van napok óta, szédülök stb! Tudom, hogy ezek nem feltétlen a terhesség jelei, de tudni szeretném!

Legjobb válasz: Mintha magamat olvastam volna...Én is most a hányingerrel küszködöm, most múlt el a mensim, nálam 1 napig tartott. Fogalmam sincs miért van hányingerem... Hát szerintem lehetsz terhes, mert sokan úgy is terhesek, hogy közben menstruálnak, itt úgy látszik csak akkor derül ki valójában hogy mi a helyzet, ha majd az uh megmutatja, sajnos már semmi nem biztos, az se, ha valaki menstruál. Attól még lehet terhes, ez van.

Mintha magamat olvastam volna...Én is most a hányingerrel küszködöm, most múlt el a mensim, nálam 1 napig tartott. Fogalmam sincs miért van hányingerem... Hát szerintem lehetsz terhes, mert sokan úgy is terhesek, hogy közben menstruálnak, itt úgy látszik csak akkor derül ki valójában hogy mi a helyzet, ha majd az uh megmutatja, sajnos már semmi nem biztos, az se, ha valaki menstruál. Attól még lehet terhes, ez van.
Szerintem is csinálj egy tesztet, és ha az negatív és nem múlnak a tünetek keresd fel a dokidat.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Már 4hónapja próbálkozunk, de nem sikerül!Lehet, hogy veszek tesztet...
Szorítok!
Szia! Én nagyon drukkolok, hogy pozitív legyen!!!!!!
van aki úgy is menstruál hogy közben babát vár úgyhogy erre ne adj. csinálj egy tesztet és egyértelmü lesz igy a menstruáció után már 100% os pontosságú.
A kérdező hozzászólása: Na de akkor felmerül a kérdés, hogy miért is fáj ennyire a hasam, a derekam, illetve a mellbimbóm!Ha fel vagyok fázva, a mellbimbóm nem fáj!Viszont elég sûrûn járok pisilni!Nem úszom meg a nõgyógyászt...!!A párom már ki van akadva, hogy elmegy és kivizsgáltatja magát!!De mondtam neki, hogy minél jobban akarjuk, annál kevésbé fog sikerülni!Ráadásul 23éves vagyok, õ 26...tulajdonképpen van idõ, csak a várakozás gáz!!
A kérdező hozzászólása: Negatív:((((nyilván gondoltam, hogy negatív lesz...!4hónapja próbálkozunk!De majd legközelebb!!Köszi a drukkokat!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm...!Jaj, már izgulok, de már az elsõ pisis teszt nem jön össze, mert annyira kellett már reggel:Dde tesztet csak most veszek...megírom, hogy mi lett az eredmény!!
A kérdező hozzászólása: Nem, még nem!De holnap reggel, csak attól tartok, hogy negatív lesz és egy újabb csalódás:(...egyébként a hasam fel van fúvódva...
csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: Azóta is fáj a hasam...nem kicsit, fõleg reggel, ébredés után!!A mellbimbóm is olyan, mintha összehúzná valami...Kezdek reménykedni!Vagy ne tegyem?
A kérdező hozzászólása: Oké!Mindenképp megírom az eredményt!!!
Szia! Szerintem is vegyél egy tesztet és csináld meg!Mert nem egyszer hallani azt, hogy valakinek megvolt és még is terhes volt mellette!Nekem volt egy kolléganõm aki csak akkor vette észre, hogy terhes mikor már megmozdult a pici, mert addig rendesen megvolt neki! Drukk a pozitív tesztért és kérlek írd meg mi lett az eredmény ha megcsináltad!!!!
A kérdező hozzászólása: Ja, és viszket a mellbimbóm körül...
Na van már babátok? :)
Lehetsz terhes, vegyél tesztet!
A teszt már kimutatja! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszike, de sajnos megjött a 34.napon :-( Sose fájt még ennyit elõtte, azért furcsáltam. Köszönöm.

A 10-15-16. napon voltunk együtt a párommal és a 14. nap óta egy kicsit fáj a hasam alul és mintha a mellem is megnőtt volna. Lehetek terhes?

Ez volt az els? próbálkozásunk. A mensesem általában a 28. napra jön meg.

Legjobb válasz: Hát ez érdekes ,velem is ez tõrténik egy két nap el téréssel.Nagyon bizok benne hogy terhesek vagyunk.Ez aztán válasz.

Hát ez érdekes , velem is ez tõrténik egy két nap el téréssel.Nagyon bizok benne hogy terhesek vagyunk.Ez aztán válasz.
Elvileg igen lehetsz terhes hiszen a peteérésed környékén voltatok együtt.A tünetek azonban még koraiak mert ugyanezek jelezhetik a mensit is, de drukkolok a babához!

Napok óta késik a vérzésem. Terhes lehetek?

A legutóbbi menstruációm óta kétszer voltam együtt a barátommal. Els? alkalommal kicsit megijedtem, mert olyan volt, mintha kiszakadt volna a gumi, de mikor levettem és felfújtam nem volt semmi gond, pláne, hogy utána másikkal folytattuk. A második alkalommal nem bennem ment el, tehát elvileg akkor nem lehet semmi, mivel utána sem érintkeztek az (:D) a testrészem a spermájával. Most mégis már napok óta késik a menzeszem, és nagyon félek. Egyébként sem rendszeres, pl. az utóbbi id?ben: jún. 7., júl. 3. és a következ? még most se jött meg. Már gondoltam, hogy íratok fogamzásgátlót, hogy beálljon.. Na meg az persze segítene a terhességt?l való rettegésemen is. Tehát szerintetek terhes lehetek? 16/L

Legjobb válasz: Leírásod alapján nem vagy terhes!Ha nem ért hozzá a nemi szerve a tiédhez orgazmusa után akkor nem kerülhettek be a kiskatonák!Csak késik.Mindenkivel történt már ilyen.De ha meg akarsz nyugodni vegyél egy tesztet.600Ft a Gabrielle teszt.

Leírásod alapján nem vagy terhes!Ha nem ért hozzá a nemi szerve a tiédhez orgazmusa után akkor nem kerülhettek be a kiskatonák!Csak késik.Mindenkivel történt már ilyen.De ha meg akarsz nyugodni vegyél egy tesztet.600Ft a Gabrielle teszt.
Nagyon kicsi az esély rá, hogy terhes lettél, de tudod 1 százalék esély mindig van. Két hét elteltével már kimutatja a teszt a terhességet és muszáj lesz megnézned, mert mi van ha mégis terhes lettél, akkor még halogatod hetekig, hogy meggyõzõdj róla? Mivel máskor is rendszertelen volt a menszesz, ezért most is lehetséges. Egyébként ebben a korban még elõfordul, hogy nem áll be rendesen.
Nyugi nem vagy terhes, nem lesz baj. Nem írtad hány éves vagy de gondolom fiatal még. Lehet hogy még nem állt be a ciklusod normálisan. Miért nem íratsz ki fogamzás gátlót. Attól be állna a ciklusod és nem kéne idegeskedned sem.
-ReapeR- vagyok. Ki mondta, hogy nem vagyok bunkó? De legalább tisztában vagyok vele...
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszolónak: orvossal szeretném feliratni, pláne, hogy a barátnõm is kapott tavaly, hogy rendesen beálljon a ciklusa. Repaer, te meg simán egy bunkó állat vagy.
Ilyen fiatalon egyáltalán nem ajánlják a fogamzásgátló szedését. Ma már könnyen hozzá lehet persze jutni, megfelelõ kapcsolattal, de mérlegelni a következményeit. Még iskolás koromban volt egy osztálytársnõm, aki fû alatt beszerezte. Olyan hormonzavart okozott nála, hogy már nem lehetett visszacsinálni. Teljesen elkezdett szõrösödni, de mindenhol. Arcán oldalt, tokáján, karján, hasán. Szörnyû volt. Én biztosan nem szednék bogyókat ennyi idõsen, inkább a gumi, ha kell kettõ is egyszerre.
Én is 16 voltam mikor kezdtem szedni és nincs semmi bajom tõle. 16 évesen a lányok többsége szedi. Én már nem.
A fogamzásgátló egy hormonális szer. Fejlõdésben lévõ lánynak különösen veszélyes mert egy életre tönkrevághatja. Idõsebb korosztálynak szokták ciklus szabályozásra adni, de nem egy 16 évesnek.
ja irtad hogy 16. Akkor meg még bõven beállhat. Az a pár nap semmi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) A barátom is ezt rágja a fülembe, csak hát.. nem tud megnyugtatni, pláne, hogy érzem, õ milyen ideges így, hogy a fülébe ültettem a bogarat. Én is úgy gondoltam, hogy még várok pár napot, és utána tesztelek.
Várj még pár napot, és ha 1 héten belül nem jön meg tesztelj.
A kérdező hozzászólása: vettem már... csak nem merem megcsinálni... félek, hogy pozitív lesz, akkor meg... na de reméljük, hogy úgy van, ahogy mondod. :) köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: congrats. (Y)

Kb még 4 napom van a nem vártig, de tegnap óta fájnak a cicijeim, illetve a mellbimbóm, ha hason fekszem, ha megnyomom. Terhes lehetek? Talán végre sikerült?

Egy pici megjön érzés is van, de nem vészes bár menzi el?tt már több mint egy héttel érzem. A pé-m óta fehér folyásom van ami mostanában már inkább krémesebb. A reggeli tesztemen megjelent 1-2 percen belül valami lehelletnyi 2.csík de olyan halvány hogy azt mondanám hogy csak képzel?döm vagy szellemcsík.

Legjobb válasz: Szia, Tudom, hogy azt írják a tesztekre, hogy 15perc után fals az eredmény, de ha az a csík ott van, akkor most is ott van, az elsõ babám elsõ tesztje még most is megvan, és lám kétcsíkos... tiszta fejjel less rá újra. Amúgy eddig úgy tûnik, szép karácsonyod lesz. Karácsony a csodák ideje:) Kellemes Ünnepeket

Szia, Tudom, hogy azt írják a tesztekre, hogy 15perc után fals az eredmény, de ha az a csík ott van, akkor most is ott van, az elsõ babám elsõ tesztje még most is megvan, és lám kétcsíkos... tiszta fejjel less rá újra. Amúgy eddig úgy tûnik, szép karácsonyod lesz. Karácsony a csodák ideje:) Kellemes Ünnepeket
Halvány csík is csík! Én is halvány csíkkal kezdtem, mára ugyan olyan mint a control csík.Én minden reggel csináltam tesztet 5 napon keresztül mert anyira hihetetlen volt...De ha te kibirod akkor csak 26.-án csinál egy másikat.Ha baba van akkor már ki fogja rendesen mutatni.Drukkolok Kellemes Ünnepeket!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Hát jó lenne ha baba lenne! Akkor a két ünnep között tesztelek. De már annyit csalódtam hogy a szervezetemet sem tudom eldönteni hogy ezek lehetnek-e tünetek vagy sem. Kellemes Ünnepeket!
Szia! Én is onnan gondoltam h terhes vagyok h fájtak a cicijeim pedig nem szoktak na meg a folyás..a nem várt napján szerintem kifogja mutatni h babás vagy:) ! Drukkolok! Majd írj!
A kérdező hozzászólása: Kedvesek vagytok! Akkor 28-án tesztelek újra. Remélem hogy tényleg baba lesz és a teszt is kimutatja. Amúgy még most is látom a 2.csíkot de szinte alig észrevehetõ. Remélem csak korai volt a teszt.

Fogamzásgátlót szedek, de napok óta "rossz" a gyomrom, fáj a hasam és nagyobb is mint szokott. /Feszül/Sokat, jó étvággyal eszem, többet, mint eddig. A teszt negatív lett/sajnos/. Attól még lehetek terhes?

A párommal a menszeszem végén együtt voltunk.Mindíg van egy kis sperma "folyása" már el?játék közben.

Legjobb válasz: ha fogamzás gátlót szedsz s negatív teszted lett, akkor nem valószínû h terhes vagy. ha nem vagy biztos ebben menj el dokihoz, h megnézzen.

ha fogamzás gátlót szedsz s negatív teszted lett, akkor nem valószínû h terhes vagy. ha nem vagy biztos ebben menj el dokihoz, h megnézzen.
azt irod, hogy tabit szedsz, és a teszt negativ s sajnos:O Ezt nem értem.Ha babát akartok miért szedsz tabit? Amugy én is ezeket érzem, de én hétfõn veszek egy tesztet, és kedden reggel tesztelek.szoritok hogy az legyen amit szeretnél.
Szia! A fog.gátló a hét nap szünteben is véd, akkor sem lehetsz terhes, de ha babát szeretnél , akkor miért nem hagyod abba a gyógyszert? Vagy párod nem szeretné?

Borzasztóan szédülök napok óta, olyan mintha el akarnék ájulni. Mi lehet? Terhes lehetek?

2 napja késik(kedd ota).Ma csináltam délel?tt egy Hcg-line nev? tesztet(azt mondta a gyógyszerész, h ez jó) és nagatív lett,igaz nem reggeli els?b?l.Enyhén rózsaszines folyásom van,de alig látszik.Lehet a teszt a rossz?Nem szokott késni.A legnagyobb stressznél is mindig pontos volt,eddig.Mikor csináljak tesztet?Holnap még nem merek.Szombat?Vagy mikor?

Legjobb válasz: 1. Szerintem kicsit korai volt a teszt 2. Nem reggeli elõs vizeletbõl teszteltél Szerintem várj egy hetet és reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj, akkor már ki kell mutatnia, ha terhes vagy. Szurkolok!

1. Szerintem kicsit korai volt a teszt 2. Nem reggeli elõs vizeletbõl teszteltél Szerintem várj egy hetet és reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj, akkor már ki kell mutatnia, ha terhes vagy. Szurkolok!

Ilyenkor mi van? Hetek óta páfrányos mikroszkóp, és tegnap estétől nem páfrányos! A napokban kellene nem megjönni! Max. Holnap! Mindenki azzal nyugtatott, hogy terhes lehetek, de akkor most miért nem jelzi?

Tesztet majd csak ha nem jön meg, utána akarok csinálni!

Legjobb válasz: Szia! Nekem is páfrányos,de én csak a 20.napon vagyok.Már 9.napja,de van olyan,hogy reggel nega,délben vegyes,este csupa páfrány. Én is nagyon izgulok.

Szia! Nekem is páfrányos, de én csak a 20.napon vagyok.Már 9.napja, de van olyan, hogy reggel nega, délben vegyes, este csupa páfrány. Én is nagyon izgulok.
A kérdező hozzászólása: most néztem meg megint nyálból, és páfrányos, és ma még nem ettem, és nem ittam semmit! ez szûz nyál volt. a hõm szájba: 37, 2 hónaljba:36, 2 beteg tuti nem vagyok, mert azt érezném!
Mi újság? Az elsõ válaszoló vagyok.

Fogamzásgátlót szedek ez a 4. hónapom. Szombaton hagyom abba és jön a 7 gyógyszermentes nap, de tegnap óta kicsit vérezgetek. Ez mitõl lehet? Terhes lehetek?

Legjobb válasz: 1. Szedtél be antibiotikumot, vagy egyéb gyógyszert az elmúlt napokban? 2. Minden szemet rendesen bevetted? Ezrk okozhatnak vérzést ugyanis, mert a fenti két esetben kiürülhet a hormon a szervezetedbõl vagy gyengülhet a hatása. 3. Valami gond van a tablettával és esetleg nem véd rendesen. Szerintem menj el orvoshoz és kérd ki a véleményét! Addig pedig kiegészìtõ védekezés kell!

1. Szedtél be antibiotikumot, vagy egyéb gyógyszert az elmúlt napokban? 2. Minden szemet rendesen bevetted? Ezrk okozhatnak vérzést ugyanis, mert a fenti két esetben kiürülhet a hormon a szervezetedbõl vagy gyengülhet a hatása. 3. Valami gond van a tablettával és esetleg nem véd rendesen. Szerintem menj el orvoshoz és kérd ki a véleményét! Addig pedig kiegészìtõ védekezés kell!
nállam is volt ilyen, nállam a 3.hónapban, : volt pecsételõ vérzésem a hó közepén, és a megvonásos idõszakba nem jött meg.. gondolhatjátok de voltam dokinál és mondta hogy mindenkinek másképp áll rá a szervezetee a gyógyszerre és szedjem tovább semmi baj, azóta a következõ adag után ha pár csepp is de volt ugyhogy én is véreztem meg nem is de mégsem vagyok terhes ( nem rég szültem , 4 hónapja knagyon nem kéne ) :) de én mentem dokihoz és neked is ezt javaslom.egyébként mi nõk hajlamosak vagyunk hallucinálni :) ez a biztos :)
A kérdező hozzászólása: jaj es nem voltam parommal verezgetest megelozoen
A kérdező hozzászólása: vasarnap reggel vtam utoljara parommal es kedden kezdtem el verezgetni de azon is gondolkodtam hogy lehet az idegesseg mert ugye hetfon kezdodott a suli es hetfon reggel gyomorideggel indultam el es kedden is ... kedden mikor hazaertem 1kor akkor kezdodott el ez es szerdan is hazaertem es akkor....meg a betegtajekoztatoban az benne van hogy gyakori mellekhataskozt hogy pecsetelo verzes 10fogamzasgatlot szedo nobol 1 vagy tobb esetben. keddre varom a rendeset remelem minden rendben lesz folytatom tovabb a szedest es ha kovetkezo honapban is elofordul akkor irany az orvos! koszonom a valaszokat!
Nekem is volt ilyen, amikor fogamzasgatlot valtottam es furcsa mod csak a 3. es 4. honapban verezgettem.En egybol mentem vele dokihoz, aki azt mondta ez normalis, ha 3 honap alatt nem valtozik, majd akkor menjek vissza.
* barnázgatok
Én is évekig szedtem, mégsem volt ilyen vérzésem. Rá is szokták írni a betegtájékoztatóra, hogy ha bármilyen szokatlan vérzés lépne fel, orvoshoz kell fordulni. Mivel még szeded a tablettát, nem szabadna megjönnie a megvonásosnak. Vérzés fogamzásgátló mellett akkor lép fel, ha az nem mûködik jól és valami miatt csökken a hatás. Az aktus után lehet vérzés persze, de szerintem az sem normális ha két napig vérzik emiatt. Nekem van méhszájsebem, de általában egy napon belül elmúlik és csak varnázgatok. Ha rám hallgatsz, mindenképpen megkeresed az orvosod.
Azért fogamzásgátló mellett sem mûködik mindig minden elõírásszerûen. Fog. gátló mellett is van, hogy néha vérezget az ember, vagy éppen nem a szokásos pl. gyógyszerszünet 4. napján, hanem a 6. napon jelentkezik vérzés. Nekem egy olyan kérdésem lenne kérdezõ, hogy nem voltál véletlenül együtt a pároddal a vérezgetést megelõzõen? Mert ha éppen picit erõsebben csináltátok vagy nem voltál úgy benedvesedve, vagy mélyebbre sikerült a hatolás, akkor azért is elõfordulhat, hogy vérzel. Én is szedtem évekig fog. gátlót és velem is elõfordult, ugyan nagyon ritkán, de megesett, hogy volt 1-2 nap pici vérzés, aztán elmúlt és a szokásos idõben megjött rendesen a vérzés. Vagy éppen 1-2 napot csúszott a vérzés idõpontja. És egyszer sem voltam közben terhes. Én azt mondom, hogy szedd tovább nyugodtan a gyógyszert, de ha nem múlik a vérzés hosszabb idõn át, vagy éppen nem jön meg rendesen, biztos ami biztos alapon csinálj tesztet és menj orvoshoz. De ha minden rendben volt a szedéssel, akkor azért nagyon-nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyél.
Ha esetleg valami miatt nem jól mûködött a gyógyszer, akkor simán elõfordulhat a terhesség is. Én a helyedben már nem szedném be a gyógyszert, hanem mennék dokihoz. A beágyazódási vérzés amúgy csak 1-2 csepp, de két napig nem tart. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: De akkor ez nem jelenthet beágyazódét vagy esetleg babát?
A kérdező hozzászólása: Nem szedtem antibiotikumot sem más gyógyszert. Pontosan vettem be minden gyógyszert, max 10 15 perces késséssel. Eddig a 3 hónap alatt semmilyen problémám nem volt a gyógyzerrel nem volt sem közti vérzés sem pecsételés és mindig gyógszermentes idõben kedden jött meg vagy reggel vagy délben vagy este.
A kérdező hozzászólása: Már voltam dokinál mert multhét pénteken elkezdtem elég rendesen vérezni mikor még nem kellett volna. Mondta, hogy semmi baj nincs csak most így reagálta le a szervezetem a hormont hogy hamarabb elkezdett kiürülni. MOndta hogy hagyjam el a két szemet ami van még és kezdjem el a 7 gyógyszermentes napot 7 nap után azaz a 8. napon kezdjem el az új levéllel. :) ma fogom elkezdeni szedni remélem már minden rendben lesz :) köszönöm a váláaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!