Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek nagyon halvány (20 db)

Nekem Szept.9-én kellett volna megjönnie és még nem jött meg. 11.-én a medilab teszt nagyon halvány pozitív. Ma reggel amit csináltam, szintén medilab az is nagyon nagyon halvány. Terhes lehetek attól?

Most akkor mi van? Terhes vagyok? De akkor miért ilyen halvány? Már 2 vetélésen túl vagyok. Lehet, hogy ez a baba is elmegy?

Legjobb válasz: Valószínûleg terhes vagy, de a vetélések miatt jobb, ha már most felkeresed az orvosodat.

Valószínûleg terhes vagy, de a vetélések miatt jobb, ha már most felkeresed az orvosodat.
Szeritnem csinálj egy újabb tesztet! A medilab tesztrõl newm sok jót hallottam. sajnos képes téves pozitívat mutatni. vegyél egy másik tesztet és irány a doki.
a halvány csík is pozitív és ha ennyi ideje késik, akkor biztos van ott valaki:-) nekem is halvány volt a csík a tesztemen (Gabriel), és most 30 hetes vok:-) sok sikert!

1 hete késik a menstruációm ma készítettem egy tesztet és pozitív lett, de a második csík nagyon halvány lett. Lehetek e terhes?

Legjobb válasz: Szerintem igen, terhes vagy, mert elvileg halvány csík is számít, de az a tuti, ha megismétled.

Szerintem igen, terhes vagy, mert elvileg halvány csík is számít, de az a tuti, ha megismétled.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
Furcsa hogy halvány a csík? Nekem is az volt, mert a lányommal rögtön olyan erõs volt 2 mp alatt hogy csuda, most meg alig látszott, sõt két tesztbõl elsõ nap az egyik neg lett. Aztán 5 nap múlva se lett olyan erõs, mint a lányommal az elsõ. Ennek ellenére kiderült 8 hetesen, hogy ikreket várunk! Boldog babavárást és gratulálok! 13 hetes ikres kismama
Gratulálok, biztos baba van a dologban nekem is ezt mondták "téves pozitv teszt nincsen, a halvány csík is csík"!!! Gratulálok, boldog babázást!
nekem is halvány volt, most meg kettõ meggymagom van!
Én is gratulálok:-)Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Szia terhes vagy hát, nekem is halvány volt a csíkom.Most meg már 30h km vagyok.Gratula!Boldog baba várást!
A kérdező hozzászólása: Örülünk neki. Van egy kislányunk is õ most 14 hónapos. Nagyon szépen köszönök mindent.
Igen terhes vagy.Remélem örülsz:) 10 heteske:) )
IGEN! Gratulálok, kismama! (Persze, csak ha szeretnél az lenni, szeretnél?)
A kérdező hozzászólása: Csináltam ma megint tesztet pozitív lett megint de a második csík méhhalványabb volt az elõzõnél is. Így jövõ héten megyek orvoshoz.

Nem tudom kiszámolni. 6 napja mult el mensim, van 3 nagyon nagyon halvány pozi tesztem, szoval most nem tudom hány hetes terhes lehetek, honnan számoljam?

Legjobb válasz: Ezt így nemfogod megtudni, mert valószínû terhesen is volt menzid.Menj el egy dokihoz, és mond meg neki hogy menziztél, és pozítív lett a teszted!Vagy a másik lehetõség hogy terhes voltál, és a vérzés azért volt, mert sajna vetélés volt, de még a teszt kimutatja, mert a szervezetedbõl nem ürült még ki a terhességi hormon!

Ezt így nemfogod megtudni, mert valószínû terhesen is volt menzid.Menj el egy dokihoz, és mond meg neki hogy menziztél, és pozítív lett a teszted!Vagy a másik lehetõség hogy terhes voltál, és a vérzés azért volt, mert sajna vetélés volt, de még a teszt kimutatja, mert a szervezetedbõl nem ürült még ki a terhességi hormon!
A kérdező hozzászólása: menszi elött negativ volt a tesztem, de annyirafélek hog valami baj van mert nagyon nagyon halvány a tesztem:(:(:(
Én is azt mondom, hogy terhesség az amit orvos is megerõsít. Önmagában egy pozitív teszt csak valószínûsíti a terhességet. Esetedre is több verzió lehetséges, és nem lehet eldönteni, hogy pontosan mirõl van szó. A baba késõbb fogant mint a középidõ, majd az orvos az ultrahangos mérések alapján megállapítja a terhesség korát. Benne lehet a pakliban, hogy elindult valami, de közben megszakadt. Harmadik eshetõségként egészen még a peteérés miatti LH hormon keresztreakcióját sem zárnám ki a terhességi teszttel.
Szerintem az a legegyszerûbb, ha elmész dokihoz, és néztek egy bétaHCG-t a véredbõl. Abból kiderülne, hogy mi újság. Lehet, hogy az UH még nem mutatna semmit.
A kérdező hozzászólása: okés lányok:) belinkejem elözõ görbim hátha vki tudna modnai kb mikor eshetem teherbe?
Linkelj, hátha ki tudunk okoskodni valamit! :)
A kérdező hozzászólása: http://ciklus.hu/images/diagramok/80951aa2084429b2fb10eb006d.. a 37, 2es felugrás után kb 1hétig beteg voltam még
18-án, a 25. ciklusnapodon ovuláltál, akkor eshettél teherbe. Ha terhes vagy, mostanra már szívhangnak is lennie kellene. Mindenképpen menj el orvoshoz, lehet méhenkívüli vagy elhalt terhesség is.
Mióta késik?
A kérdező hozzászólása: Múlt héten megvolt 5 napból csak 3-at!
Ha nem rendes vérzésed volt, csak pecsételés vagy ilyesmi és van egy halvány teszted, akkor valószínûleg terhes vagy, de pár nap múlva tesztelj megint és kiderül.
A kérdező hozzászólása: Hát párom is már vagy 7-szer elment belém, de mensi elõtt is két nappal, meg mensi után is! De most csináltunk egy tesztet és nagyon halványan látszik.

Tegnapra nem vártam március 10-re és nem is jőtt meg. Ma reggel csináltam tesztet ami megjelent a terhességnél is nagyon halvány csik. Most terhes lehetek? Vagy miért nem mutatta ki erősebben? Pár nap mulva ismételjek?

Most terhes vagyok?

Legjobb válasz: Gratulálok! A halvány pozitív teszt is pozitív!!! Lehet, hogy kicsit korán teszteltél, 2-3 nap múlva erõsebb lesz az a csík :)

Gratulálok! A halvány pozitív teszt is pozitív!!! Lehet, hogy kicsit korán teszteltél, 2-3 nap múlva erõsebb lesz az a csík :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Lehetek terhes? A teszten nagyon halványan jelent meg a második csík, 1 napjakésik

Legjobb válasz: halvány csík is csík :) gratulálok! de azért tesztelj holnap reggel is, így megnyugszol! még 1szer: GRATULA!

halvány csík is csík :) gratulálok! de azért tesztelj holnap reggel is, így megnyugszol! még 1szer: GRATULA!
A kérdező hozzászólása: Bízom benne hogy baba, köszönöm a válaszokat
miért nemteszel fel képet róla? képfeltöltés, hura kell feltenni a képet és aztán belinkeled ide és megtudjuk miis nézni. és nemcsak találgatózunk.
Megint az elõzõ vagyok (Dia)... Én is ilyen tesztet használtam, egybõl hívtam a dokimat és azt mondta, hogy 99, 9% a baba!!!!:)
Szia! Én most vagyok a 35-hétben(2.babám) és nálam is éppen, hogy csak látszódott aznap amikor megcsináltam (elõször nem is láttam, már majdnem kidobtam a tesztet:) ) Másnap már erõsebb volt!!!!!! GRATULÁLOK!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Drukkolok a 2.-nek minnél hamarabb bekövetkezzen
elhiszem mennyire boldog vagy :-))) ez csodálatos érzés lehet! remélem én is nemsokára átélhetem... nagyon vigyázz magadra!!! további sok boldogságot!!! 2.voltam!
A kérdező hozzászólása: Köszi, Gabriellel teszteltem, nem érzek még semmi különöset, de most nagyon boldog vagyok
Gratulálok Neked!!!!!! Milyen teszttel teszteltél? Vannak tüneteid is már?
baba lett????tudom már régi a kerdesed de most én is ebben a cipõben járok.

Ma csináltam tesztet 44. napon az első perc után nagyon halvány csik aztán mintha semmi nem lenne ott. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: A halvány második csík is csík!Remélem kismama vagy.De a biztonság kedvéért holnap reggel csinálj még 1 tesztet.

A halvány második csík is csík!Remélem kismama vagy.De a biztonság kedvéért holnap reggel csinálj még 1 tesztet.
Remélhetõleg terhes vagy!Csinálj egy másik tesztet is!Tájékoztass, milyen lett az eredmény!Szoritok, hogy kisbaba legyen!:)
persze hogy terhes vagy! Gratulálok!
Két pozitív teszted van, nem menstruálsz. Mi a kérdés?
Tuti babás vagy:) )!!Gratula!!!
szívbõl gratulálok! Jó egészséget és örömteli babavárást! Kócos Barby - egy 9 hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
A kérdező hozzászólása: ennek nagyon örülök
szia!tuti terhes vagy!gratula!megkérdezhetem mikor teszteltél?a késés után hány napra?köszi
Helló garatula, de most már a terhesség témakörben a helyed... :) 14 hetes km
A kérdező hozzászólása: szia a kérdésedre 12 nappal utána 1-et és azután 3 nappal utána a 2-kat
Igen, lehetsz terhes! Nekem is uh-val követtük a peteérést és össze is jött a baba. 5+6 khm

HCG-Line-al teszteltem aktus után 15 nappal. Reggeli első vizelet csont neg. Délutánra viszont ott egy nagyon halvány rózsaszín csík ugyanazon a teszten. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Úgy érted, hogy a reggeli teszteden jelent meg a csík délutánra? Mert így nem számít, elvileg 10 percen belül kell leolvasni az eredményt, utána már nem érvényes. Egyébként 15 nappal a megtermékenyülés után már ki kéne mutatnia a tesztnek, szerintem nem vagy terhes, de ha nem jön meg, akkor csinálj még tesztet.

Úgy érted, hogy a reggeli teszteden jelent meg a csík délutánra? Mert így nem számít, elvileg 10 percen belül kell leolvasni az eredményt, utána már nem érvényes. Egyébként 15 nappal a megtermékenyülés után már ki kéne mutatnia a tesztnek, szerintem nem vagy terhes, de ha nem jön meg, akkor csinálj még tesztet.
Csinálj még egy tesztet.
Rá van írva a használati utasításra, hogy az idõn túli csíkot nem kell figyelembe venni. Ha baba van akkor azonnal kijön csík ahogy szívja fel a vizeletet a teszt. Tapasztalatból mondom mert a 2.al vagyok terhes és csináltam már sok-sok tesztet.
Azért nem teljesen igaz. Nekem sem jött ki, 10 perccel késõbb ránéztem nega volt. Este halvány, de látható csík. Rá két napra már idõn belül is ott volt! Most már 27 hetesek vagyunk!:) Nem mondom, hogy mindenkinél babát jelent az idõn túli csík, de kizárni sem lehet teljesen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Holnap veszek újabb tesztet, és holnapután reggel megcsinálom.
A kérdező hozzászólása: A 38. napon megjött. Nem lett baba.
3.vagyok. Sajnálom de semmi baj, új hónap új esély! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!