Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek hogy menstruálok (12 db)

Ha belém élvez a pasim lehetek terhes attól, hogy PCOS-m van? Rendszertelenül menstruálok L/18

Legjobb válasz: Igen. Én is pcos-s vagyok, mellette pajzsmirigy beteg, és mégis egyszer nem védekeztem a férjemmel és teherbe estem. Nem bánjuk, hogy így alakult, de gondolom te nem szeretnél terhes lenni, így védekezzetek, a pcos-t pedig ne hanyagold el, keress egy olyan szakembert, aki segít a hármas kezelés felállításában.

Igen. Én is pcos-s vagyok, mellette pajzsmirigy beteg, és mégis egyszer nem védekeztem a férjemmel és teherbe estem. Nem bánjuk, hogy így alakult, de gondolom te nem szeretnél terhes lenni, így védekezzetek, a pcos-t pedig ne hanyagold el, keress egy olyan szakembert, aki segít a hármas kezelés felállításában.
Igen, az unokatesómnak azt mondták, hogy természetes úton soha nem eshet teherbe, és sikerült neki, persze véletlenül.
Lehetsz! Egy barátnõm évekig küzdött PCOS miatt mire nagy nehezen össze jött a baba. Azt mondták az is csoda, hogy terhes lett, de most már tuti nem lehet több gyereke. Rá egy évre pozitív lett a teszt. Úgy, hogy nagy ritkán menstruált, de az sem tûnt normális menstruációnak, inkább csak olyan minimális valami jelentkezett.
Persze, lehetsz terhes. A természetet sosem lehet kiszámítani.
Engem is minden doki ijesztgetett, hogy talán sosem sikerül. Eldöntöttük, hogy jöhet, abban a ciklusban terhes is lettem. A PCOS nem jelent meddõséget! Viszont ha akarsz babát, ha nem, kezelni nem ártana, mert nem csak teherbeesési nehézséget, korai vetélést, stb. okozhat, de korai cukorbetegséget is (ismerek 30 évest, aki már az lett), az pedig rontja az életminõséged, törõdni kell vele!
Elsõ próbálkozásra terhes lettem csúnya PCOS-sel (sõt, elõtte úgy is terhes lettem, hogy védekeztünk...), és totál rendszertelen ciklusokkal. Szóval igen, lehetsz.
A kérdező hozzászólása: 2 hónapja kezdtem el a 3-as kezelést már
Ritkán, de elöfordul menstruáció a terhesse´g alatt. Vegyél egy tesztet, és azonnal megtudod.Ha terhes vagy azt már kikellene, hogy mutassa.
Lehet, hogy terhes vagy! Menj el dokihoz, mert õ már láthat valamit uh-n, és csinálhatsz tesztet is, bár gondolom ezen már túl vagy, azért tetted fel a kérdést.
Ugyanebben a helyzetben bagyok én is. Elmentem orvoshoz és azt mondta kb 6 hetesnek kell lennem, hogy az uh kimutassa, a terhességi tesztekben pedig azért nem lehet megbízni, mert a kimaradt menstruáció utáni terhességet mutatja, és minden 7-8. téves eredményt hoz. Én is tanácstalan vagyok.

Terhes lehetek úgy, hogy menstruálok?

Sajnos ma megjött, de egészen máshogy, mint szokott. Mindig iszonyatosan szoktam görcsölni, mikor megjön,aznap, de nagyon, gyógyszer nélkül nem is bírom, most meg semmi fájdalom. A petefészkem is szúrkál, pedig nem szokott csak peteéréskor, az meg szoktam érezni. Együtt is voltam (azokban a napokban) a férjemmel. Nagyon szeretnénk babát! Lehetek esetleg terhes?

Legjobb válasz: Persze az esély megvan,hogy babás vagy. Figyelj:én a fiammal egészen a 6-dik hónapig menstruáltam. És nem úgy ahogy az meg van írva,hogy enyhe vérzés lehet. Hanem rendesen mint máskor volt jó sok vér 4-5napig. Bár nálunk ez családi hagyomány mert a nõk valameddig mindig véreztek a terhesség alatt. Remélem összejött szorítok!

Persze az esély megvan, hogy babás vagy. Figyelj:én a fiammal egészen a 6-dik hónapig menstruáltam. És nem úgy ahogy az meg van írva, hogy enyhe vérzés lehet. Hanem rendesen mint máskor volt jó sok vér 4-5napig. Bár nálunk ez családi hagyomány mert a nõk valameddig mindig véreztek a terhesség alatt. Remélem összejött szorítok!
A kérdező hozzászólása: De akkor honnan tudtad meg, hogy terhes vagy? Volt valamiben másabb?
Nem szeretnélek elkeseríteni, mert tudom milyen a negatív teszt és a hónapok óta a menzesz megjövése. De én pont így voltam ebben a hónapban. Én nekem is a gyógyszerekrõl szól a mensim és szinte óránként cserélem a tampont. Most nem görcsöltem és egy tampon egy napig elég volt. A mensim is elõbb jött pedig mint a halál olyan pontos. Teszteltem.Nega lett. Rendesen kibuktam, de szerencsére a mensi után egy hét és jön megint a lehetõség hete. Tesztelj ha kiváncsi vagy és ne keseredj el. A lehetõség megvan, sõt azt mondják lehet hogy meg is volt a termékenyítés, de nem maradt meg nem volt életképes vagy valami gond volt akkor meg jobb. Egy beteg babánál nagyobb szívfájdalom nem lehet. Nekem orvos mondta, hogy a próbálkozások elég nagy százalékában "elmegy" a baba az elején, mert valami nem stimmel vele. A természet védekezik és a nõ ezt észre sem veszi. Szóval hajrá. Ha most nem tuti összejön legközelebb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztató szavakat! Nem keseredek el, koncentrálok inkább a következõ hónapra!
Nagyon helyes, ne is add fel! :)
Én onnan tudtam meg hogy terhes vagyok, hogy kb két hete (annó) hánytam egyfolytában. A háziorvos elõszõr vírust állapított meg kaptam is rá gyógyszert. Azt beszedtem de rá két napra megint kezdõdõtt minden elõrõl. Visszamentem alaposan megvizsgált, kikûldött egy kis pohárral a vc-be. Nem tudtam miért. Két perc múlva kiderûlt a nagy "betegség". Hát az én storym így kezdõdött.

Attól még lehetek terhes hogy menstruálok?

Már 3. hónapja van meg a mensesem, de nem olyan er?s mint eddig volt. Ett?l függetlenül lehetek terhes? Mert úgy érzem folyamatosan n? a hasam, pedig nem eszek többet, és sportolok is.

Legjobb válasz: Lehetséges, de nem ez a megszokott. talàn venni kéne egy tesztet vagy elmenni orvoshoz..?

Lehetséges, de nem ez a megszokott. talàn venni kéne egy tesztet vagy elmenni orvoshoz..?
Ez meg hogy jött ebbe a témakörbe...?

Ha valaki rendesen menstruál, de mégis terhes akkor mik lehetnek a tünetek? És, ha nincsenek mikor veszi az ember észre, hogy állapotos?

Legjobb válasz: Nem biztos,hogy vannak tünetek. Bár az,hogy valaki ugyanúgy menstruál, mint elõtte, nagyon ritka.

Nem biztos, hogy vannak tünetek. Bár az, hogy valaki ugyanúgy menstruál, mint elõtte, nagyon ritka.
akkor kicsi a terhesség esélye!!én is jártam már így!!más volt kevesebb volt kevesebb napot volt meg!ja és a menszi még nem jött meg elõtte (egy napon)teszteltem negatívot!!te teszteltél már??hol tartasz a ciklusban??
"Ha valaki rendesen menstruál, de mégis terhes " Na már ez a mondat nem helyes. Ha valaki terhes, akkor nem menstruál rendesen! Lehet, hogy jelentkezik mensihez hasonló dolog, de nem ugyanolyan, tehát nem rendes. Mert ha rendes menstruáció jelentkezik, akkor leválik a méhnyálkahártya, és azzal a baba is. Szóval van olyan, hogy nagyjából abban az idõben jelentkezik "vérzés", de az ilyen esetben általában rövidebb ideig tart, sokkal gyengébb, esetleg csak barnázgatás. Gyanakodni már ez alapján is lehet, plus jelentkezhetnek terhes tünetek, amiket nem sorolok fel, mert elég közismertek. De ha ilyenek nincsenek, és a menstruáció másságával sem foglalkozik az illetõ, akkor lehet, hogy csak abból jön rá, hogy nõ a hasa.
ez most kíváncsiság vagy terhességre gyanakszol??
Ha nem haragszol leírom az én történetem: Nagyon vágytunk egy babára már fél éve nem védekeztünk 2003 Novemberben 23-ára nem vártam reménykedtem benne, hogy nem jön meg 22-én megvettem a tesztet , de "sajnos" még aznap este megjött nem volt erõs vérzés de azért volt: felváltva vérzés és barnázás 8 napig. Totál elkeseredtem , hogy megint csak nem sikerült nem is reménykedtem benne hogy terhes lehetek következõ hónapban kimaradt a vérzésem csak 1 napig barnáztam gyorsan elõttem a tesztet ami pozitív lett (december22-én) nagyon boldog voltam januárba mentem orvoshoz ahol kiderült 8 hetes terhes vagyok csak lestem hisz nekem megvolt novemberben Úgyhogy létezik ilyen de azért ez nem átlagos
Igen, azért az általában nem olyan. Egy ismerõs mondta, hogy neki két hónapig megjött. Na aztán azért kiderült, hogy ez a megjött, mindössze két napig tartott a szokásos 5 helyett és jóval kevesebb volt.
az a (menszesz)vérzés nem ugyan olyan mint a rendes meenszi!!se állagába se mennyiségébe se a napok száma nem annyi!!
A kérdező hozzászólása: Elég erõs vérzésem volt most is, csak nem voltak olyan erõs görcsök, de általában, ha meg is jön gyenge a mensi. Párom szerint várjunk ki még 1 ciklust.
Azért egy tesztet nem árt ha csinálsz és akkor kizárhatod a babát, vagy ellenkezõleg. Ismerõsömnek is volt az elején vérzése, neki családban öröklödhetett, ugyanis az anyja az õ várása idején állitólag végig menses szerü vérzésekkel volt. ha pozitív menj dokihoz aki megvizsgál és pontosat tud neked mondani.
Nekem elsõ hónapban csak pár csepp barna folt volt, de másodikban 5 napos vérzés, bõséges, élénk, alvadékos, harmadikban pedig 1 napig tartó erõs, alvadékos. Menetrend szerûen. Az orvos azt mondta, hogy sajnos elképzelhetõ, hogy 10 év fogamzásgátló szedés után a testem természetesnek veszi a vérzést a terhességi hormonok jelenléte ellenére. (a tabletta is ezt tartalmaz)
se menszi se teszt eredmény??hát még én se tudok semmit!!majd reggel!!írj ha van új fejlemény!!
A kérdező hozzászólása: Eddig semmi.
kedves kérdezõ!!van valami fejlemény??teszt eredmény??netti!!
Ez a pseudo-menstruáció a legritkább esetben ugyanolyan, mint a rendes menstruáció. Nyálkahártya darabok pl. nem jellemzõek, görcsök lehetnek, de erõs vérzés sem igazán van.
Ebben az esetben nem valószínû, hogy terhes vagy, de csinálj tesztet, hogy biztos légy benne.
A kérdező hozzászólása: Én két esetet is ismerek.
A kérdező hozzászólása: Ugyanaddig tartott, nagyjából ugyanolyan erõs volt csak a görcsök voltak gyengébbek.
A kérdező hozzászólása: Is-is. :-)
hány napja van meg??hát nem tudom!!szerintem is csak jövõ hónap lesz belõle!!de ne add fel!!majd csak össze jön nektek is!!

Fogamzásgátlót szedek, rendszeresen menstruálok de az utolsó menstruációm már 20 napja tart. Éjszakánként felkelek arra hogy nagyon éhes vagyok vagy hányingerem van. Lehetek terhes vagy csak bemesélem magamnak?

Másfél éve fogamzásgátlót szedek, rendszeresen menstruálok viszont az utolsó menstruációm már 20 napja tart. Rendesen véreztem, de nem akar elmúlni (nagyon kevés mennyiség). Éjszakánként felkelek arra hogy nagyon éhes vagyok vagy hányingerem van, de ez van hogy napközben is megtörténik. Lehetek terhes vagy csak bemesélem magamnak?

Legjobb válasz: Innen nem tudom megmondani h terhes vagy-e, de nem normális ami veled van az tuti. Menj el az orvoshoz, õ majd kivizsgál.

Innen nem tudom megmondani h terhes vagy-e, de nem normális ami veled van az tuti. Menj el az orvoshoz, õ majd kivizsgál.
lehet hogy "csak" valami fertõzést kaptál el.
20 napos menzesz??? ezmár elég "beteges" én a helyedben a holnapot egy nõgyógyásszal indyítanám
Én másfél hónapig véreztem. Nem mentem el elõbb dokihoz, mert nem ondoltam , hogy eddig eltart. Mikor mát egy hónapja megvolt, akkor kezdtem ideges lenni. Másfél hónap után mentem el. Nem véreztem úgy, mint máskor, szal ez idõ alatt napi egy tampont használtam. Nah.. szal doki és kiderült, hogy csúnya fertõzés. Kaptam kúpokat, krémeket, és egy hét után semmi bajom nem volt.

Mi lehet az oka annak hogy szeptember óta nem menstruálok? Nem lehetek terhes mert nem feküdtem le senkivel. Mi lehet a bajom? L/15

Legjobb válasz: Eddig rendszeres volt? Mióta menstruálsz? Máskor is kimaradt már? Keress fel mindenképpen egy nõgyógyászt. Ha már voltál, akkor menj vissza, ha még nem, akkor egy "újat". Ennek utána kell járni. Lehet, hogy egy egyszerû apróság, és lehet, hogy olyasmi, amivel hamar kezdeni kell valamit.

Eddig rendszeres volt? Mióta menstruálsz? Máskor is kimaradt már? Keress fel mindenképpen egy nõgyógyászt. Ha már voltál, akkor menj vissza, ha még nem, akkor egy "újat". Ennek utána kell járni. Lehet, hogy egy egyszerû apróság, és lehet, hogy olyasmi, amivel hamar kezdeni kell valamit.
A kérdező hozzászólása: Eddig volt olyan hogy kihagyott egy hónapot de ennyit még nem. ne voltam még nõgyógyásznál. 1 éve menstruálok.
Ha fogyókúrázol esetleg, amiatt van, de NEM NORMÁLIS. Fordulj orvoshoz mindenképpen, ha eddig rendszeresen megjött.
Ez jó jel, ha még csak egy éve, mert elõfordulnak rendszertelenségek az elején. Viszont ennek ellenére nézesd meg magad. Amúgy is jó, amikor valaki "nagy lány" lesz, megnézetni, hogy minden rendben van-e. Anyukádnak nincs egy dokija, akihez elmehetnél? Anno én is anyámmal mentem el elõször. Irtó furcsának tûnik egy ilyen vizsgálat elsõre, de nem kell izgulni. Egy jó doki nagyon diszkrét és rendes. Elõször beszélgetés van, csak aztán jön a vizsgálat, szûz lányokra nagyon szoktak "vigyázni". Menj el!
Az elején lehetnek pontatlanságok, kimaradások, de ha a hónapban nem jön meg már keress fel inkább egy nõgyógyászt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ. :) Igen még szûz vagyok. Elfogok menni :)

Milyen gyakran fordul az elő, hogy valaki menstruál, mégis terhes? Mik lehetnek ennek a jelei?

Legjobb válasz: Az nem menstruáció. Menstruáció csak az a vérzés, amit ovuláció elõz meg. A vérzés, amit néhány nõ tapasztal, az gyengébb, esetleg más színû/állagú, mint a rendes havivérzés. És egyébként viszonylag ritka.

Az nem menstruáció. Menstruáció csak az a vérzés, amit ovuláció elõz meg. A vérzés, amit néhány nõ tapasztal, az gyengébb, esetleg más színû/állagú, mint a rendes havivérzés. És egyébként viszonylag ritka.
A kérdező hozzászólása: és azt érzi az ember, hogy nem menstruál, hanem ez valami más, vagy menstruációnak tûnik?
Szexeltél? Védekeztél? Gondolom ha már feltetted a kérdést, akkor vmi alapja is van az aggodalomnak. Csinálj tesztet, nem látunk a méhedbe...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, igen szexeltem, a párom nem élvezett belém, de már gondolkodunk a babán :) . Venni is fogok csak gondoltam megvárom a csütörtököt. De szted ezek lehetnek jelek?
lehetnek

Hogyan számoljam ki a peteérést? És még egy kérdés:ha menstruálok és ugy élvez belém a barátom lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha beléd élvez, mindegy melyik napján a ciklusodnak, teherbe eshetsz! A peteérés ált. a menszi elõtt 14. nap van. Ha 28 napos a ciklusod 14. nap van.

Ha beléd élvez, mindegy melyik napján a ciklusodnak, teherbe eshetsz! A peteérés ált. a menszi elõtt 14. nap van. Ha 28 napos a ciklusod 14. nap van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!