Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek hogy (909 db)

Ha január 27. és február 1-e között volt mensim akkor most mennyi idős terhes lehetek? Hogy kell kiszámolni?

Legjobb válasz: Kb 4,5 hetes terhes lehetsz. Jan 27-tõl számold a heteket, a mai napig.

Kb 4, 5 hetes terhes lehetsz. Jan 27-tõl számold a heteket, a mai napig.
http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator Szia...kb 4 hetes..avagy betoltott 4 het:-) Minden jot!
A kérdező hozzászólása: mert pontos dátumom van mert felirtam az akciók napjait csak nem tudom honnan kell számolni a menszim kezdetéhez a legközelebbi dátum az jan. 25.e

Mennyi az esélye h terhes lehetek hogy ha se aktus közben se aktus után nem élvezet el a párom és az aktus 10-15 perc volt?

Legjobb válasz: Mindez igaz, ám a megszakításos közösülés Pearl indexe nem csak az elõváladékos esetre vonatkozik, ugyanis a módszer legnagyobb veszélye abban rejlik, hogy el kell kerülni az ejakulációt. Tehát azért ekkora a Pearl index, mert benne van az esélye, hogy a férfi nem reagál idõben. Azt is megjegyezném, hogy az óvszer pearl indexe szerint az is igen veszélyes módszer. Az elõváladékot a Cowper mirigyek termelik, csak a hugycsõben maradt esetleges sperma okozhat gondot. Ezt viszont több vizeléssel ki lehet mosni. Döntsd el, ez mennyire veszélyes, de szerintem védekezz másképp, a stressz miatt is.

Mindez igaz, ám a megszakításos közösülés Pearl indexe nem csak az elõváladékos esetre vonatkozik, ugyanis a módszer legnagyobb veszélye abban rejlik, hogy el kell kerülni az ejakulációt. Tehát azért ekkora a Pearl index, mert benne van az esélye, hogy a férfi nem reagál idõben. Azt is megjegyezném, hogy az óvszer pearl indexe szerint az is igen veszélyes módszer. Az elõváladékot a Cowper mirigyek termelik, csak a hugycsõben maradt esetleges sperma okozhat gondot. Ezt viszont több vizeléssel ki lehet mosni. Döntsd el, ez mennyire veszélyes, de szerintem védekezz másképp, a stressz miatt is.
kicsi
50%.
vszeg nem estél teherbe
Ezt nevezik megszakított közösülésnek. Frászt nem érdekel, hogy nem ment el a megszakítás után sem, attól még elõváladék beléd kerülhetett... Na most: a megszakítás Pearl-indexe: 20 és 40 között van. 100 így (nem) védekezõ nõbõl egy év alatt ennyien lesznek terhesek. Ebben a statisztikában benne van az a nõ is, akinek csak egyszer kellett egy 10-15 perces a tiedhez hasonló aktus... és benne van az a nõ is, aki évek óta nem esik teherbe ilyen (nem) védekezés mellett. Hogy te melyik kategóriába tartozol... azt majd megtudjuk, ha folytatod.
Ugyanannyi, mintha 5 illetve 50 percig tartott volna az aktus... Most komolyan, ez mit számít???

Terhes lehetek, hogy ha ilyen panaszaim vannak?

Március 25én kellett volna megjönnie,de késik és a hasam is görcsöl mindha megakarna jönni,de eddig semmi.Derék fájásaim vannak meg éreztem azt is,hogy fesz?l a mellem.Ja arron le is beszéljünk,hogy a fogaim is fájnak.

Legjobb válasz: Lehet benne baba,de lehet más is.Ha nem jön meg péntekig,akkor csinálj egy újabb tesztet.Amúgy nekem egy hét késés után borzalmas álmosság jelentkezett,amire egy ismerõsöm mondta,hogy a várandósság legalapvetõbb jele,a megemelkedett progeszteron hormonra reagál így a szervezet.Szerintem csupán korán teszteltél.

Lehet benne baba, de lehet más is.Ha nem jön meg péntekig, akkor csinálj egy újabb tesztet.Amúgy nekem egy hét késés után borzalmas álmosság jelentkezett, amire egy ismerõsöm mondta, hogy a várandósság legalapvetõbb jele, a megemelkedett progeszteron hormonra reagál így a szervezet.Szerintem csupán korán teszteltél.
Reggeli elsõ vizeletbõl csináltad a tesztet? Attól, hogy ez negatív lett, még lehetsz terhes. Ha tövábbra sem jön meg, akkor a jövõhét közepe felé tesztelj reggeli vizeletbõl.
A kérdező hozzászólása: Nem reggeli vizeletbõl csináltam.De megfogadom a tanácsod.Várok jövõhét szerdáig és ha addig sincs semmi megcsinálom.
sajnos nekem ugyanezek voltak a panaszaim és megjött. :( Remélem nálad nem így lesz.
Szia.Elõször mi köze a fogfájásnak a terhességhez??Nálam ilyen nem volt, de mindedj is.A mensid késhet felfázás miatt is, de az is lehet hogy valóban csak korán teszteltél, és tényleg kismami vagy.Akkor viszont életed legszebb korszaka elõtt állsz.

Terhes lehetek, hogy közben megjön a menstruációm?

Ha babát várnék, kb 3-4 hetes terhes lennék, 5 napos késett a mensi, ma jött meg.

Legjobb válasz: Igen, lehetsz. Érdemes lenne egy tesztet csinálnod.

Igen, lehetsz. Érdemes lenne egy tesztet csinálnod.
Lehetsz, de a terhesség alatti vérzés általában kevesebb, rövidebb, mint a normális menstruáció. Egyébként menzesz alatt nem túl egészséges szexelni, de ti tudjátok.
simán lehetsz terhes! Anyósom végig menstruált mind 3 gyerekével 9 hónapig! És rendes menszije volt. A védõnõm tesója szintén mentruált.
Nem valószínû.A tüneteid akár a premenstruális szindrómára is hasonlíthatnak. Azért majd csinálj tesztet, de csak abban az esetben, ha ez a "vérzés" nem olyan, mint máskor...
Benne van a pakliban, csak gondold végig, hogy a tüneteket nem csak beképzelted-e magadnak. Nem bántás, bocsi, de nekem volt már ilyen

Hány hetes terhes lehetek? Hogyan működik a számolás?

Sziasztok okt. 12-én hétf?n voltam a dokinál, és ahogy megvizsgált, mondta hogy 7 hetes terhes vagyok. Hüvelyi UH-n már azt mondták, hogy 5 hetes terhes vagyok. Kalkulátorral is kiszámoltam, és aszerint is 7 hetes vagyok. Akkor miért csak 4 mm-es még a pici? Valójában tényleg csak 5 hetes vagyok?

Legjobb válasz: a számolás az utolsó menstruáció elsõ napjától számol 40 hetet a szülésig. valójában a megtermékenyüléstõl számított 38 hét a terhesség, de mivel a megtermékenyülés nem biztos, de általában 2 héttel a mensi után van (félidõben), ezért kötötték a biztos mensi dátumhoz.

a számolás az utolsó menstruáció elsõ napjától számol 40 hetet a szülésig. valójában a megtermékenyüléstõl számított 38 hét a terhesség, de mivel a megtermékenyülés nem biztos, de általában 2 héttel a mensi után van (félidõben), ezért kötötték a biztos mensi dátumhoz.
Mivel a peteérés ideje bizonytalan, lehet, hogy valóban fiatalabb a terhesség, mint a menstruáció alapján számított. Ezért szokták a 12. heti ultrahang után meghatározni a pontos terheségi kort az utolsó menstruáció és az UH eredmény alapján. Ha az eltérés a két dátum között lényeges, akkor módosíthatják az eredetileg számolt idõt. ez a kezelõ orvos döntésén múlik. Én most várom a negyedik babámat és eddig minden elsõ ultrahang alapján kissebb volt a baba, mint a számított idõ. A terhesség végére meg túl nagy. :) Szóval két dolog lehetséges. Vagy behozza a babád a "lemaradást", vagy módosítani fogják a terhesség korát az Uh lelethez igazítva, ha szükséges. Akkor viszont késõi peteérésed volt és úgy estél teherbe. A lényeg, hogy nyugi, mert így is úgy is rendben van minden. A dátum csak az orvosnak fontos, a babád fejlõdését nem befolyásolja.
azért ultrahangon elég szubjektív, hogy mettõl meddig húzza a vonalat a doki méréskor, és milyen szögben lát rá a babára. legközelebbi vzsgálatnál biztos majd pontosabban meg tudja mondani. (nekem 7 hetesen CRL=11 és 12 mm-esek voltak a fiaim)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat. UH-ra 3 hét múlva hívtak vissza, egyébként én is késõi PÉ-re gyanakszom, mert a ciklusaim változóak voltak, volt mikor 38 naposak is voltak.
A kérdező hozzászólása: bocsánat, volt mikor 38 telt el a két mensi között.

Meg nem jott meg (holnap kellene de rendszertelen) de ha nov. 8-an voltam a parommal es az utolso menszim okt. 27-tol nov. 2-ig volt akkor hany hetes terhes lehetek? Hogy kell kiszamolni?

Legjobb válasz: A mesnid elsõ napját figyelembe véve nov. 9-12 körül volt peteérésed, de ezt a tünetek alapján, te jobban meg tudnád ítélni, pláne, mert te is tág ciklusos vagy (alhasi fájdalom, nyúlós ragacsos folyás..stb.). Ha a 8.-i együttlétbõl maradtak benned élõ spermiumok és tényleg létrejöhetett a találka a petesejttel, akkor ha mondjuk vesszük pl. nov. 10-ét a megtermékenyítés napjának, onnan még kb. 1 hét a petesejt levándorlása a méhbe, plusz még 1-2 hét a beágyazódás.Ha a beágyazódás megtörtént, onnantól kezdve beszélhetünk terhességrõl.

A mesnid elsõ napját figyelembe véve nov. 9-12 körül volt peteérésed, de ezt a tünetek alapján, te jobban meg tudnád ítélni, pláne, mert te is tág ciklusos vagy (alhasi fájdalom, nyúlós ragacsos folyás..stb.). Ha a 8.-i együttlétbõl maradtak benned élõ spermiumok és tényleg létrejöhetett a találka a petesejttel, akkor ha mondjuk vesszük pl. nov. 10-ét a megtermékenyítés napjának, onnan még kb. 1 hét a petesejt levándorlása a méhbe, plusz még 1-2 hét a beágyazódás.Ha a beágyazódás megtörtént, onnantól kezdve beszélhetünk terhességrõl.

Lehetek terhes? Szombaton lefeküdtem a barátommal és nem védekeztünk. Vasárnap kellet volna megjönnie vagy hétfőn és még nem jött meg. :/ nagyon félek hogy terhes lehetek. Szerintetek?

Legjobb válasz: Sehogyan sem védekeztetek? Megszakítás sem volt? Csak hogy egy kicsit megnyugodj, menstruáció elõtt nem olyan fogékony az ember,mint a ciklus közepén, viszont ez nem jelenti azt, hogy ilyenkor nem lehetsz terhes. Kevesebb ugyan az esélye, de sajnos nem lehetetlen. Én azért drukkolok, hogy semmi gond ne legyen és csak a stressztõl késsen. Elsõ alkalom volt egyébként? Mennyire pontos a ciklusod?

Sehogyan sem védekeztetek? Megszakítás sem volt? Csak hogy egy kicsit megnyugodj, menstruáció elõtt nem olyan fogékony az ember, mint a ciklus közepén, viszont ez nem jelenti azt, hogy ilyenkor nem lehetsz terhes. Kevesebb ugyan az esélye, de sajnos nem lehetetlen. Én azért drukkolok, hogy semmi gond ne legyen és csak a stressztõl késsen. Elsõ alkalom volt egyébként? Mennyire pontos a ciklusod?
Most tudom hogy le fogtok pontozni: tessék, rajta, lehet kezdeni!!! De akkor is elmondom a véleményem: Mi a fa..ommért nem lehet védekezni ha nem akarsz tizen x évesen egy kölköt magad mellé akinek az édesanyád lesz az anyja. Hát sok sikert elõre is annak az "ebihalnak" ami a hasadban növekszik a túléléshez az életben! Amúgy a születendõ gyermeked érdekében REMÉLEM nem vagy terhes... Ja és egy-két [email protected] jó tanács, amit neked és a korodbeli(gondolom) [email protected]'knak nem ártana megfogadni: 1. HASZNÁLJATOK GUMIT!!!! 2. HA AZ ELSÕ ELMARAD RENDSZERESEN AKKOR SZEDJ TABIT!!! 3. HA VÉLETLEN BALESET MIATT NEM VOLT VÉDEKEZÉS AKKOR ESEMÉNY UTÁNI!!! 4. ÉS HA MINDEZEK EGYIKÉT SEM FOGADOD MEG ÉS MÉG A MENZID SEM JÖN MEG AKKOR NE ITT ÍROGASSÁTOK KI [email protected] KÉRDÉSEKBE HOGY: "terhes vagyok?", MERT MI NEM TUDHATJUK, HA KIMARADT A MENZID HÚZZ EL PATIKÁBA VAGY DROGÉRIÁBA TERHESSÉGI TESZTÉR!!!! [A megjegyzés egy 17 éves szexuálisan NEM aktív(és eddig nem is volt aktív) lánytól származnak]
lehetsz terhes simán. hisz nem védekeztetek.
Ha mindig szokott késni, akkor még azt javaslom ne pánikolj. Majd ha 1 hét múlva sem jön meg akkor kezdhetsz aggódni és további 1 hét után terhességi teszt. Azért sokat jelent, hogy volt megszakítás, így sokkal kevesebb az esélye a dolognak. Persze most sem esélytelen, de a 99% amit fentebb rebesgettek, egyértelmû baromság.
Az 50 is baromság.
Ha stresszelsz, attól is késhet a menstruációd... Ítélkezni nem ítélkezek, mivel én is voltam hasonló helyzetben, sõt. Lehet, hogy majd én is kapom a kommenteket, hogy milyen felelõtlen voltam, de leírom, hátha kicsit megnyugtat: az exemmel mi több, mint egy hónapig védekezés nélkül (megszakítással) szeretkeztünk, és nem estem teherbe, pedig néha nagyon közel volt ahhoz, hogy belém élvezzen. Ezt persze nem azért írtam le, hogy rólam vegyél példát, tényleg csak megnyugtatásképp. És legközelebb tessék védekezni! :P 23L
A sok okos, aki azt mondja, hogy nem mutat ki a teszt semmit két héten belül, az téved. Pár napja még én is ebben a tudatban éltem, de a gyógyszertárban felvilágosítottak, hogy van olyan teszt is, ami pár nap után már végezhetõ. Nem akarok hülyeséget mondani, h hány nap, de talán 2? volt. Nem tudom pontosan.
Utolsónak: A teszt a HCG hormonra reagál, a 2 napos tesztek pedig BEÁGYAZÓDÁS UTÁN 2-3 nappal mutatnak eredményt. Az aktus utáni 3 napban még meg lehet elõzni a terhességet esemény utáni tablettával. Ja és beágyazódás kb. 8 nap. 8+3=11 Ekkor fog legkorábban mutatni valamit egy érzékeny teszt, de még az is könnyen lehet fals negatív.
nyugi nem vagy terhes.
Pár nap után vegyél egy terheségi tesztet...... Ha kiderül hogy terhes vagy és nem szeretnél még babát akkor vetesd el.
Én menstruáció alatt lettem terhes, na ehez mit szólsz aranyom? Védekezz!
A kérdező hozzászólása: 20.35: én is 17 vagyok és nem rég kezdtem el szexuális életet élni.
A kérdező hozzászólása: 20.33: mindig 2-3 napot késik havonta. és volt megszakitás.
17 évesen neked itt sem kellene lenned, a terhességi teszt pedig nem mutat ki egy pár napja történt aktust. Errõl ennyit, a többiben igazad van, de ezt meg lehet fogalmazni úgy is, ahogyan az egy embertõl (fõleg lánytól) elvárható.
Szerintem is terhes vagy! Szedsz tablettát vagy ilyesmit?
Nem védekeztetek, tehát igen, lehetsz terhes. Esetleg vegyél terhességi tesztet, mert az, hogy itt mit írnak teljesen mindegy.
A kérdező hozzászólása: nem szedek semmit
akkor 99 százalék...
A kérdező hozzászólása: :/
A kérdező hozzászólása: ilyenkor már van valami jelei?
Ilyenkor még semmi jele nincs, és a legérzékenyebb tesztek se mutatják ki, ha tényleg terhes vagy. Várj pár napot a teszteléssel, de inkább egy hetet, és ha terhes vagy, kimutatja, ha nem, addig meg is jöhet.
utolsó vagyok: kedves kérdés író! Amennyiben Te nem tartozol a fent említettek közé elnézést, ez nem (csak) Rád vonatkozik, csak most lett elegem az ilyen kérdésekbõl. Üdv. :)
Én megszakítással lettem terhes:)

Terhes lehetek? Suliba járok még és most van a vizsgaidőszakom sokat stresszelek miatta mostanában, ez is lehet az oka annak hogy ennyit már késik? Vagy terhes vagyok?

Lassan 3 hete voltam együtt az illet?vel,nem védekeztünk,és nem tudja hogy bennem ment e el vagy sikerült neki id?ben kihúzni:(már 1 hete késik,van valamilyen sárgás folyásom:S(ami általában mindig szokott lenni, miel?tt megjön) tesztet már 2 csináltam mind a kett? negatív lett.Suliba járok még és most van a vizsgaid?szakom sokat stresszelek miatta mostanában,ez is lehet az oka annak hogy ennyit már késik?vagy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Akár terhes is lehetsz. Lényegében tök mindegy, hogy kihúzta-e idõben vagy nem, mert már az elõváladékban is lehetnek spermiumok. Várj egy pár napot, és csinálj megint tesztet. De valahogy nem tudom felfogni, hogy miért nem lehet védekezni????

Akár terhes is lehetsz. Lényegében tök mindegy, hogy kihúzta-e idõben vagy nem, mert már az elõváladékban is lehetnek spermiumok. Várj egy pár napot, és csinálj megint tesztet. De valahogy nem tudom felfogni, hogy miért nem lehet védekezni????
Nem jó. Csak reggel szabad. Az a legjobb, ha reggel az elsõ mozdulattal a lázmérõ után nyúlsz. Éjszaka ugyanis nem ér semmi hatás minket, a test a normál hõmérsékletét produkálja. Tartósan kell mérned több napon keresztül :) Nekem menzesz elõtt felugrik 37, 1-re aztán egy-két nap múlva 36, 2 -re. Elvileg ez egy normális ciklus. Ha tartósan 36, 8-37, 1 között méred reggelente a hõdet, akkor lehet baj...De ez sem bizti...csak nagyon gyanus :) A terhesség esetén , a menzesz várható idõpontja után sem esik vissza a hõ, mint nekem 36, 2-re...(ez csak az én adatom volt) hanem megmarad magas értéknek. Ez jelzi a terhességet :) Amit most mértél az nem jó...ha én is megmérném most lehet nekem is annyi lenne :P :) Még a peteéréskor ugrik meg a hõ, aztán megint lemegy alacsonyra, emelkedik menzeszig.
A kérdező hozzászólása: értem akkor majd reggel mérem meg ezentúl, bár bizom hogy átlagos lesz és nem lesz gond!köszi
Csinálj inkább egy tesztet a találgatásba bele fogsz örülni. Az abortuszt gondolt át nagyon lehet hogy utána soha többet nem lehet gyereked. Nagyon szorítok hogy ne legyél babás.
Nézd én egy egészséges nõ vagyok, és mindíg is a párommal félbehagyásos módszerrel védekeztünk.Soha nem lett belõle gond.2 negatív tesz elég megbízható, fõleg egy hetes késésnél.Amit még nem írt senki, hogy nyugodj meg.Igenis beszéld be magadnak, hogy nem vagy terhes, mert a teszt azt mutatta.Ha megnyugszol, és nem görcsölsz a vizsgáid miatt, akkor meg fog jönni.Mikor én is vizsgázok, nekem is késik több napot.Szerintem a teszt még pénz kidobás, 3 teszt már 2800 ft.Várj vele pár napot még, nyugottan, és meg fog jönni.Tuti!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát igen a nyugalom lenne most a legfontosabb de az valahogy nehéz, de azon vagyok h azt mondjam nem vagyok terhes, de tudod valaki azt már megtanította velem mindig a legrosszabbra kell számítani és nem ér meglepetés:(de ígérem próbálok megnyugodni, igen a tesztnek hinni kéne, csak tudod úgy nehéz ha nem akar megjönni, bár az is biztos baj hogy nagyon várom, hogy megjöjjön!
Jelentkezz be a nõdokihoz õ biztos megmondja mi a helyzet, amúgy biztos nem vagy terhes a stressz miatt késik.
A kérdező hozzászólása: hát igen már csütörtökön megyek elhatároztam magam, bár nagyon félek tõle!és én is remélem hogy a stressz miatt van!
Szia :) Voltál dokinál? Mit mondott?
A kérdező hozzászólása: szia!nem nem voltam nem mertem elmenni, így most várok és nem idegeskedem, holnap lesz az utolsó vizsgám és akkor már nyugalom lesz és majd kiderül ha nem jön meg akkor doki lesz, de nagyon parázok a dokitól:(
Ne félj! :) Biztos elküld ultrahangra és akkor kiderül minden. De nem valószínû, hogy terhes vagy :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen nem lenne szabad félnem, de akkor is mint minden ember fél valamitõl én az orvosoktól:(de nagyon örülök hogy ennyire biztatsz hogy nem vagyok az:) de én is nagyon reménykedem benne:)
A kérdező hozzászólása: Szia!na már pár napja méregetem a lázam, és kedden 36.9, szerdán 36.8.csütörtökön 36.7 ma meg már csak 36.6 volt:S ez most biztató lenne?vagy inkább gyanús??
Mindenképpen biztató.Énnekem 5 napja késik, a hõmet csak ma mértem, de nem volt magas 36.6 volt.És nem tudom, h. örüljek e neki, vagy nem.Én is olyan fiatal vagyok mint te.
En szednem az E vitamint helyedben. Attol megjon a mensid ha nem vagy tershes. (ha megis az lennel akkor sem art)
A kérdező hozzászólása: hát én is abba bízom hogy biztató, és nagyon örülnék hogy vizsgákon túl vagyok akkor most már meg is jönne!
A kérdező hozzászólása: na akkor most lenne még egy kérdésem, van valami vérzésem, olyan mint mikor meg szokott jönni görcsöl a derekam úgy mint mikor meg van.Akkor lehet meg fog jönni rendesen és nem vagyok terhes??(nagyon bízom benne)
A kérdező hozzászólása: Ja és még valami, az alhasi fájdalom felfázásnak nem lehet jele?vagy a váladékozás?vagy talán ez ebben az esetben szóba sem jöhet?vagy valamilyen fertõzés miatt nem lehet a menszesz elmaradása?
A kérdező hozzászólása: Hát most mértem meg 36, 8 szal ez már lehet vészes?
Szívesen :) Aztán ha gondolod írd meg mi lett a hõmérõzés eredménye...és kb elmondom mennyire biztató avagy sem :) Mondom...teljesen jó eredmény nem lehet, mert az elõtte levõ értékek is kellenének...de szerintem 80%-ban ez is elárulja lehetsz e terhes :)
A kérdező hozzászólása: Hát bízom benne hogy nem vagyok az!hát igen ez hülye húzás volt tõlünk és felelõtlen, de nagyon:(és jó várok még pár napot bár most ez miatt még idegesebb vagyok:(
En is jartam igy, bar en babat akartam, de hiaba kesett tobb hetet a teszt negativ volt. Dokihoz mentem hogy nezze o meg hogy terhes vagyok-e vagy sem, megvizsgalt es nem erzett semmit. E vitamint irt fel(veny nelkul kaphato) es ebbol napi egy darabot kellett szednem, ettol meg is jott harmadnapra. Ha terhes lennel sem artana az E vitamin. De ha nem vagy terhes akkor meg kell jojjon par nap mulva tole. Az idegeskedes lehet az ok hogy kesik!
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod, bízom hogy csak az idegeskedés, mert még korai nekem ez a baba, és ha abortusz kellene attól meg még jobban félek, mert akkor többet lehet nem lehet kisbabám:(
Már bocs, de ha terhes vagy, akkor az a minimum, hogy megtartod, végül is te tehetsz róla, nem a baba. Ez nem véletlen baleset.
Mind kettõ lehetséges, de szurkolok hogy ne legyen baba. Ha mégis mit csinálsz?
A kérdező hozzászólása: Hát megtartani nem nagyon szeretném, mert semmi értelmét nem látom hogy úgy jöjjön a világra hogy senki nem akarta.És tudom hogy ez megvetni való dolog a részemrõl és igaz hogy õ semmirõl nem tehet. És köszönöm hogy szorítasz hogy ne legyek az
Az a baj, ha három hete voltatok együtt, egy hetet késik, akkor lehet pont a peteérésed napján voltatok együtt. Mikor volt a ciklusod közepe? Hány naposak a ciklusaid? Nekem bátyám nõgyógyász. Szerinte sok mindentõl függ épp ki mikor esik teherbe. Ha nem is élvezett el benned, elõváladék tuti volt, ami ugyanúgy veszélyes. Ha leírod a pontos dátumokat, megtudom mondani mennyi kb az esélye a terhességnek.
A kérdező hozzászólása: Május 12-én jött meg utoljára ekkor kezdõdõt.28-30 naposak a ciklusaim és május 29.-én voltunk együtt és köszönöm hogy ilyen segítõkészek vagytok.
Hát ha 30 napra számolunk, akkor lehet esély...mert egy petesejt 24 óráig életképes. Ez nem biztos, de a tudomány ma így tartja. Javaslom nézd meg most pár napig minden reggel a hõdet, ha 37 körül van, az gyanus. (Persze korábbi adatokra is szükség lenne, de most ebbõl is lehet valamennyire következtetni) Feszül a melled? Ez az egyik legbiztosabb jele a terhességnek. A nõk 90%-nál jelentkezik. Ilyenkor már a mellbimbó körül általában fájdalmas és szúrós érzés észlelhetõ. Nem volt egy max két csepp vérzés amikorra vártad? Illetve, keményebb a hasad alja?
amúgy én is egyetemista vagyok :) Átérzem a dolgot...mondjuk olyan még nem volt hogy a stressz miatt nem jött volna meg :) Sõt inkább megjött hamarabb, de már hallottam olyanról akinek minden vizsgaidõszakban kimaradt :)
A kérdező hozzászólása: Hát mellfeszülésem akkor is szokott lenni mikor meg akar jönni, meg már volt olyan máskor is hogy nem jött meg, de akkor tudtam hogy nem lehet terhes!ma reggel görcsölt a hasam alja, és fájtak a petefészkeim:(ez lehet annak a jele?
A kérdező hozzászólása: Köszike ez biztató volt, de bízom benne csak a stressz miatt van!
Ha most is van mellfeszülés, akkor az gyanus...a másik két tünettel. Bár a petefészek körüli szurkáló érzés szintén leginkább peteéréskor jelentkezik. Ezt is szokták ennek ellenére terhességi tünetnek mondani. Azt javaslom, pár napig csináld a hõmérõzést, ha végig magas, 37 körüli az érték, vegyél egy Lilly tesztet, az nagyon megbízható. Viszont ha az is negatív, akkor is menj el dokihoz, mert ha nem is terhesség, lehet akár ciszta is. (Sokszor a terhességhez hasonló tünetei vannak). Azt viszont kezeltetni kell. Én nem feltétlen gyanakodnék terhességre rögtön :)
Amúgy legközelebb Te legyél az erõs :) :) Mondj nemet a védekezés nélküli szexre...a pasik erre nem mindíg képesek :) Mi legyünk hát okosak! :)
A kérdező hozzászólása: Okéj akkor most jön a lázmérés, és köszönöm a segítségedet, sokat sejtetett vagyis kicsit megnyugtatóbb volt.
A kérdező hozzászólása: Hát igen nekem kellet volna okosabbnak lennem, de sajnos abban a pillanatban nem ment, de ezek után biztos menni fog, mert sok a para most ez miatt
A kérdező hozzászólása: Na nem vagyok terhes megjött aminek meg kellet, de irtózatosan fáj most.nagyon szarul vagyok, de legalább nem vagyok babás és megnyugodhatok, csak ez a fájdalom ne lenne:S Nincs valakinek valami módszere a fájdalom ellen?? és köszönöm hogy szorítottatok és megnyugtattatok hogy nem vagyok babás!

9 hetes terhes vagyok (aktus után). Nem érzek semmit a menszim 2x rendesen megjött. A 3. késik már vagy 1 hete. Nincs semmi tünete, hogy terhes lennék. 1 hónapig abbahagytam a sportot és gyógyszert is szedtem a térdemre. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: ha azt írod, hogy 9 hetes terhes vagy, akkor miért kérded, hogy terhes vagy-e? vagy csak én értem félre? nem tudom. Amúgy lehetsz terhes ha kimarad a menszeszed. Csinálj tesztet.

ha azt írod, hogy 9 hetes terhes vagy, akkor miért kérded, hogy terhes vagy-e? vagy csak én értem félre? nem tudom. Amúgy lehetsz terhes ha kimarad a menszeszed. Csinálj tesztet.
tényleg azt miért irtad, hogy terhes vagy e? mérd meg a hõdet.
Az fura, hogy aktus után nem érzel semmit:)
9 hetesen már orvoshoz kellene menned, mert már van szívhang ha terhes vagy. Ez a legbiztosabb módja, hogy megtudd!
Ezzel azt akarod mondani, hogy amióta együtt voltál a barátoddal azóta kétszer rendesen megjött, de arra gyanakszol, hogy terhes vagy? Van már vmi híred?
A kérdező hozzászólása: igen arra gyanakszok:( mostmár a 11. hétben lehetek( ha persze terhes vagyok) még mindig nem mertem tesztet csináltatni:S
Én is így vagyok, de nekem kevesebb a mensim a szokottnál, és vhogy nem olyan. Én szombaton szeretnék menni dokihoz, ugyanis én a 9. héten lennék, de szerintem én nem vagyok terhes. De Neked azt kívánom hogy sikerüljön! :-)
Szólj ha van vmi! Szorítok Neked! Elõzõ válaszoló.
Ne haragudj, de nagyon zavaros amit írtál!Egyáltalán miért gondolod, hogy 9 hetes terhes vagy, ha tesztet nem csináltál, orvosnál nem jártál, kétszer megjött és tüneted sincs!Tényleg nem akarlak bántani de én ezt nem értem.Hogy a térdeddel mit akarsz azt meg végképp nem!Az lehet hogy az utolsó mensid ami kimaradt az tényleg annak a jele, hogy azóta terhes vagy, de az orvosok is mindig az utólso mensid elsõ napjától számolják majd, szóval ezt a 9hetességet felejtsd el. Ám én orvos nem vagyok úgyhogy tévedhetek is és lehet hogy neked van igazad. De az biztos, hogy ideje lenne elmenned orvoshoz, hogy megtudd mi a helyzet!Szurkolok, hogy a végeredmény az legyen amire vágysz!

Terhes lehetek? Mellfeszülés nincs, és semmi olyan tünet, amitől azt hihetném hogy terhes lehetek, de mi van ha igen?

Elvileg holnap, holnap után kell megjönnie. A múlthónapban meg volt és el?tte gyógyszert is szedtem , de úgy hogy a menstruációm els? napján bevettem az els? gyógyszert, de ett?l függetlenül együtt voltam a párommal amikor megvolt. Csináltam tesztet két hete, mind a kett? negatív lett. Pecsétel? vérzésem volt a gyógyszer miatt végig. Szerintem nem vagyok terhes, de Ti mit gondoltok? Fehér folyásom van tegnap óta, de ez szokott lenni néha. Lehet ez a menstruáció el?jele?

Legjobb válasz: Semmit nem értek. Szedsz fogamzásgátlót vagy nem?

Semmit nem értek. Szedsz fogamzásgátlót vagy nem?
A kérdező hozzászólása: Csak 1 hónapig szedtem, mert nem volt jó, mert véreztem tõle egész hónapban.
A kérdező hozzászólása: De csak azalatt az idõ alatt szexeltünk úgy....
Az elsõ hónapban teljesen normális a pecsételõ vérzés, emiatt kár volt abbahagyni. Én is pecsételtem az elsõ hónapban, a másodikban már egyáltalán nem. És amúgy védekeztetek ebben a ciklusban? Ha nem, akkor természetesen lehetsz terhes. Nincs olyan tünet, ami "kötelezõ" lenne a terhességben, van, aki teljesen tünetmentesen terhes, meg olyan is, akinek 8 különbözõ terhességre utaló tünettel megjön. Ha biztosra akarsz menni, pár nap múlva csinálj tesztet (2 héttel ezelõtt még igencsak korai volt, az esedékes menstruációkor kell!)
A kérdező hozzászólása: Teszteltem. Negatív lett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!