Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek halványan is de (15 db)

Ha a 2. csik halványan is de ott van, akkor lehetek terhes?

ma reggl 6kor csináltam meg a tesztet. a második csik halványan de ott van.:)a mensimnek 3 nap mulva kell megjönnie..lehet h rossz a teszt vagy már kimutatta??? amugy gabrielt használtam!

Legjobb válasz: Szia! Én úgy voltam, mint te. Halvány volt a második csík, és itt rengeteg választ kaptam, mégpedig azt,hogy a halvány csík is csík!!Az attól van,hogy még alacsony a hormon szinted. Boldog babavárást!

Szia! Én úgy voltam, mint te. Halvány volt a második csík, és itt rengeteg választ kaptam, mégpedig azt, hogy a halvány csík is csík!!Az attól van, hogy még alacsony a hormon szinted. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!aszem ez életem legboldogabb napja:) :)
Igen! 100% hogy terhes vagy!!! Nekem még másfél hónap mulva is csak nagyon halvány volt a 2 csik! 26 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) :) nagyon nagyon boldog vagyok...köszi h megerõsitettél!!!
Hát GRATULÁLOK!!!!Látom nagyon boldog vagy....hát van miért :-) BIZTOS BABÁT VÁRSZ!NAGYON BOLDOG BABAVÁRÁST KÍVÁNOK NEKED ÉS JÓ EGÉSZSÉGET MINDKETTÕTÖKNEK :-) Bárcsak már én is itt tartanék :-( Szép napot(de szerintem az lesz) :-)
Teljesen biztos, hogy babát vársz! :o) Én is így voltam vele: a menstruáció kimaradásának napján csináltam meg. (Lily-vel) Halvány volt a csíkom annyira, hogy szegény színtévesztõ férjem nem is látta! =oD Ám én láttam, és a halvány csík is csík, ezt szokta mondani az orvosom. Azóta már ultrahanggal is megnézték, és az a csík 6 hetes koromban már petezsák volt, most 7 hetes terhes vagyok, remélem már dobog a pici szíve is, ez holnap derül ki. :o) Örömteli babavárást kívánok!
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM NKÖSZÖNÖM!!!!!MA ESTE MEK MÁR DOKIHOZ!!!!!:)
Gratulalok a babahoz, tuti, h babas vagy. 9 hetes kismama

Terhes lehetek ha halványan is de két csik van?

Annyira megörültem! Ma kellet volna megjönni, de csak barnás váladékom volt.

Legjobb válasz: Gratula, a két csík is csík! Látom nagyon türelmetlen vagy amit megértek, de én a helyedben várnék a 2. teszttel, egy hetet!Holnapra is csak halvány csík lesz.De ott lesz, ez a lényeg.:-)

Gratula, a két csík is csík! Látom nagyon türelmetlen vagy amit megértek, de én a helyedben várnék a 2. teszttel, egy hetet!Holnapra is csak halvány csík lesz.De ott lesz, ez a lényeg.:-)
Gratula! A lényeg, hogy ott van. Én a mensi elõtt 2 nappal már teszteltem (nem bírtam tovább várni) és nekem is halvány csík volt. Azóta már voltam dokinál, 5 hetes vagyok. Én is teszteltem másnap, mert nem akartam elhinni. De utána be is jelentkeztem dokihoz. Vigyázz magatokra!
Nagy GRATULÁCIÓ a kismamának!!!
Én is ilyen türelmetlen voltam. Amikor megkellett volna jönnie ugyanígy barnás váladékom volt, aznap csináltam tesztet halvány volt de azt gondoltam csak halucinálok. Másnap reggel is csináltam de akkor is havány volt :) ) Ez nem volt elég mert nem hittem így csináltam egy harmadikat is 3 napra rá :) ) Gratulálunk légy üdvözölve a kismamák társaságában! :) Ui.: nem ez volt az utolsó amit nagyon vártál. lássuk csak... mikor nõ a hasam??? :) ) mikor mozdul meg??? :) ) mikor mozod gyakrabban és erõsebben? :) ) mikor tudom a nemét???? :) ) mikor ..mikor...mikor.. én ezekig a kérdésekig jutottam és még csak 17 hetes vagyok! :) ) Kitartás!
gratula!!!az mindegy milyen erõs.kettõ, és az a lényeg.

Masodik napja menstrualok, de a teszten ket alkalommal is halvany volt a csik. Aztan meg jott a mensim, de elenkebb a szine. Terhes lehetek?

Ugy nez ki, hogy mar nagyon gyengul a verzes, talan mar holnapra el is mulik, pedig nekem atlagban minimalisan 5 napig tart.Emelygek szinte egesz nap,meg szédulok,nagyon erzekeny vagyok a szagokra,minden zavar,ez a legnagyobb problémama és az hogy gyakran faj a gyomrom, 2hetig ejjel-nappal fajtak, duzzadtak a melleim, meg is nottek, most mar csak a bimbok fajnak,miota megjott és neha viszket is már.

Legjobb válasz: hát azt tudom mondani, hogy holnap ismételd meg a tesztet... ha pozitív akkor az már nem csalás..ott a baba. Néha megjön aki terhes, de a tünetek alapján nem tudok válaszolni, mert nekem az mensinél is volt mindig -hánytam és szédültem....de ha neked eddig nem volt csakis baba lehet..ha nega akkor is javaslom a dokit, mert valamitõl már pozitív volt. Sok sikert.

hát azt tudom mondani, hogy holnap ismételd meg a tesztet... ha pozitív akkor az már nem csalás..ott a baba. Néha megjön aki terhes, de a tünetek alapján nem tudok válaszolni, mert nekem az mensinél is volt mindig -hánytam és szédültem....de ha neked eddig nem volt csakis baba lehet..ha nega akkor is javaslom a dokit, mert valamitõl már pozitív volt. Sok sikert.
Szia! Mindkét csík megjelent?Az nem baj, ha halványan, de a lényeg, hogy ott van. Valószínû, hogy terhes vagy, de a vérzés miatt feltétlenül keres fel egy dokit, nehogy balami baj legyen (elhalt baba). Most nem ijeszgetni akarlak, csak óvatossságra intelek. Hamár ha belegondolok van olyan ismerõsöm, akinek még 3 hónapig megjött, pedig terhes volt és semmi baja nem volt a babucinak. Tényleg nem ijesztegetni akralak, de menj el minél elöbb dokihoz! De ne izgulj, semmmi baj nem lesz!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszaitokat. Ma voltam dokinal es mutattam a tesztet, es szerinet hamis pozitiv, mert halvany a csik, pedig meg csak alig harom hete lehetek terhes. azt mondta, hogy lilnak kene lennie a masodik csiknak is.
Szerintem azért csinálj pár nap múlva mégegyet, nekem is az elején csak egész halvány volt! Dia
Szia! Nekem is voltak régebben ilyen tüneteim és a párommal azt hittük terhes vagyok, közben én sem éreztem magam jól:(Pár hónap múlva újra jelentkeztek a tünetek és kiderült, terhes vk!Szóval készíts még egy tesztet, de ha bíztosra akrsz menni, akkor írány a doki:)
menzi környékén ha tesztelsz akkor mutathat pozitivat. velem is isgxy volt.
Mióta késik?
A kérdező hozzászólása: Múlt héten megvolt 5 napból csak 3-at!
Ha nem rendes vérzésed volt, csak pecsételés vagy ilyesmi és van egy halvány teszted, akkor valószínûleg terhes vagy, de pár nap múlva tesztelj megint és kiderül.
A kérdező hozzászólása: Hát párom is már vagy 7-szer elment belém, de mensi elõtt is két nappal, meg mensi után is! De most csináltunk egy tesztet és nagyon halványan látszik.

Kb 2 honappal ezelött 1 hetet késett amenzim csináltam 2 db tesztet amiken a második csik halvány lett, de sajnos aztán rá pár napra megjött. és a köv honapba is de már a ciklusom nem 28 napos 33-35 naposak. Lehetek terhes?

9 honapja probálkozunk babával.24 éves vagyok. Az elmult honapokba Darabos a menzim .

Legjobb válasz: Nem egészen értem a kérdést...A két hónappal ezelõtti eredmény biztos azért volt,mert nem tapadt meg sajna a baba,h azóta terhes vagy-e,azt így nem lehet tudni.

Nem egészen értem a kérdést...A két hónappal ezelõtti eredmény biztos azért volt, mert nem tapadt meg sajna a baba, h azóta terhes vagy-e, azt így nem lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: annyi a lényege hogy nem értem miért volt ott halványan a második csik amikor azota is megjött(bár másképp mint szokott)
Az elõzõ válaszoló vagyok.Ezt hívják korai vetélésnek, egy kolleganõm épp most esett át rajta, csak 4-5 hetes volt.Ez akkor van, ha a babóca nem tud rendesen megtapadni és végül felszívódik vagy a vérzéssel távozik.Szeressétek egymást, hátha most sikerül!
A kérdező hozzászólása: oh ez szörnyü.Köszi.Remélem nem várat magára sokat.különben a tapadás ügyben nem tudunk rá segiteni igaz?
Állítólag a palástfû tea segíthet, de még nem próbáltam.Egyébként lehet, h a baba nem volt eetleg eléggé életképes, sok minden befolyásolhatta.Ne keseredj el, hátha most sikerül.
Szia! Sajna Neked ezek szerint spontán vetélésed volt, mint nekem a 3.babánkkal.Én azt mondom, hogy egy orvosi vizsgálat nem ártana, mert én is kb.ennyi idõs terhes voltam, amikor távozott a babám, de a doki nem kapart, mert kiürült a baba.Menj orvoshoz, mondd el neki mi történt, õ megvizsgál, lehet hogy UH-ra is elküld, és ha azt mutatja a vizsgálatok végeredménye, hogy a baba rendesen kiürült, valszín nem fognak kaparni.Viszont az is lehet, hogy valami kis szövet bent maradt, és ez okozza azt, hogy nem tudsz teherbeesni, akkor kaparni kell.JObban jársz, minél gyorsabban dokihoz mész.Egy öreg róka
menszesz?xd
Igen lehetseges hogy terhes vagy, a halvány csik is csik, amúgy az alacsony HCG szint miatt van, de ahogy telnek a napok az is nõ, szerintem csinálj még egy tesztet holnap reggel az elsõ vizeletbõl, mert abban koncentráltabb.Sok sikert
épp így jártam én is. vagy 5 tesztet csináltam. nem akartam elhinni. de a halvány csík is csík....épp most írtam be a kérdést h hány hetes is lehetek, mivel nem ulnek nekem se az idopontok a mensim szerint. mivel megjott nekem is pár napra, ...de... az idopontokat viszont a mensi alapján számolják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.mert mi elött ez a barnás menszim volt nagyon rosszul voltam hánytam szédültem.
A kérdező hozzászólása: mert mi elött meg jött ez abarnás menszeszem ami nem szokot leni kivános voltam hánytam szédültem akkor csináljak még egy tesztet?
én csinálnék! szerintem ez babagyanús.
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy másikat.de nagyon fura, mert a c nél erös csik van a t nél meg nagyon görbe világos szin jött ki de nem egybõl hanem egy fél óra után jött kiképet tudpk tölteni fel ha kell

Lehetek még terhes? Van egy halvány + tesztem, de egy kis rózsaszínes folyásom is van

Amúgy mensi el?tt soha nem volt még rózsaszín folyásom

Legjobb válasz: Szerintem azért is kéne elmenni, mert ha véletlenül ( ne így legyen) nem marad meg, nem fogsz azon görcsölni, hogy mi lett volna, ha egybõl megyek a dokihoz!

Szerintem azért is kéne elmenni, mert ha véletlenül ( ne így legyen) nem marad meg, nem fogsz azon görcsölni, hogy mi lett volna, ha egybõl megyek a dokihoz!
még annyi, h szerintem nem tart semmibõl elmenni, és akármi történik, nyugodt lehet a lelkiismereted, hogy Te mindent megtettél, ez a legfontosabb!!!
Lehetsz! Én megvárnám a holnapot, hogy erõsödik-e a vérzés és reggel is csinálnék tesztet. Azért nem mondom, hogy menj dokihoz most rögtön, mert õ sem fog nagyon mit csinálni.
szia! Én meg azt mondom, h fog a tesztedet és irány a doki, vagy ha õt nem tudod elérni az ügyelet! Ha pozitívat teszteltél, ott biztos baba van, és ilyen esetben a pirosnak semelyik árnyalata nem jó, sem a rózsaszín, sem a barna, az élénk vérzésrõl meg ne is beszéljünk. Szóval, lehet, h semmiség, de ha gond van, minél hamarabb mész annál valószínûbb, hogy tudnak segíteni
Én azért írtam, hogy várjon, mert egy halvány pozi teszttel, meg rózsaszínezéssel nem fognak neki gyógyszert adni. Mondjuk, ha már elmúlt 6 hetes, akkor igen! De azt fogják mondani, hogy várjál. Barátnõm pont ugyanígy járt, neki az ügyeletes doki mondta, hogy ha biokémiai a terhesség (ilyen korai szakaszban lehet) akkor hiába ad bármit, nem fog megmaradni. Ha ilyen korán elmegy, annak meg van az oka. Neki szerencséje volt, megmaradt. De amikor én terhes lettem (jóval késés elõtt teszteltem) és hívtam a dokim, hogy mi van-ha véletlenül el kezdek vérezni, õ is azt mondta, hogy ilyenkor semmit nem tudunk csinálni vele!
Szia! En
bocsi..veletlen elkuldtem... 5.heten voltam orvosnal egy halvany pozi teszt utan es Duphastont kaptam.
Menj el ne várd meg az utolso pillanatot hogy jobban vérezzél . Nekem tegnapelött , kezdett , igy rozsaines vérzés , ugy döntöttem hogy , megyek mert nagyon be voltam pánikolva , de sajnos már késö , volt, Korai terhesség volt ugyhogy nem tudott mit tenni a doki. Megvizsgált, ultrahangon is megnézett, de sajna nem látott semmit.De legalább megnyugotam , es biztonsággal tölt el hogy ha rooszul, vagyok , vagy nagyon vérzek , akkor , csak jelentkezzek. Lelkileg viszont nem tudom feldolgozni egyenlöre, egy éve probálkoztunk , mire összejött, és mégsem marad meg .
Elozö válaszlo . Irj mi van veled minden rendben van?
Nagon úgy fest, hogy baba van a pocakban!:) Nézz még egy tesztet, de szinte biztos. Üdv. köztünk!:) Egy 8 hetes kismami
Szerintem is baba! Csinálj másik tesztet, és a halvány is csík, ha egyszer ott a hormon! Drukkolok!
Ez a keskenyebb (!!) halvány csíkot (ami szinte nem is látszik, de mégis) néha téves eredménynek nézzük. Tapasztalatból mondom, nekem is volt hasonló esetem, amikor a Gabriel tesztnél keskeny csík látszódott. Jól megvizsgáltam és rájöttem, hogy az egy teszthiba! (vagyis inkább nedves lesz a vizelettõl és mélyedés van azon az oldalon és csíknak tûnik). Ami viszont nagyon jó jel: hogy még magas a hõd! Inkább emiatt valószínûsíthetõ a terhesség (ha nem vagy beteg). Állítólag ha peteérést követõen, 18 napot meghaladja az emelkedett hõmérséklet, az már tuti baba! Szóval minden tüneted stimmel (nekem csak a keskenyebb csík szúrta a szemem :) ), szerintem babás vagy! Írd meg mi történt!
csinálj még egy tesztet, az a bizti, de szerintem tuti baba!

Tinikorban létezik linea nigra csík? Nekem halványan látszik. De nem lehetek terhes. Meg jött ebben a hónapban a mensim is.

Legjobb válasz: Hát, ha megjött a mensi, akkor valszeg nem vagy tercsi, szóval nyugcsi van és minden cukcsi lesz. Okcsi?

Hát, ha megjött a mensi, akkor valszeg nem vagy tercsi, szóval nyugcsi van és minden cukcsi lesz. Okcsi?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!