Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek halványan (73 db)

Nekem Szept.9-én kellett volna megjönnie és még nem jött meg. 11.-én a medilab teszt nagyon halvány pozitív. Ma reggel amit csináltam, szintén medilab az is nagyon nagyon halvány. Terhes lehetek attól?

Most akkor mi van? Terhes vagyok? De akkor miért ilyen halvány? Már 2 vetélésen túl vagyok. Lehet, hogy ez a baba is elmegy?

Legjobb válasz: Valószínûleg terhes vagy, de a vetélések miatt jobb, ha már most felkeresed az orvosodat.

Valószínûleg terhes vagy, de a vetélések miatt jobb, ha már most felkeresed az orvosodat.
Szeritnem csinálj egy újabb tesztet! A medilab tesztrõl newm sok jót hallottam. sajnos képes téves pozitívat mutatni. vegyél egy másik tesztet és irány a doki.
a halvány csík is pozitív és ha ennyi ideje késik, akkor biztos van ott valaki:-) nekem is halvány volt a csík a tesztemen (Gabriel), és most 30 hetes vok:-) sok sikert!

A teszt pozitív, de a második csík eléggé halvány. Terhes lehetek?

Sziasztok csináltam tesztet ami pozitiv lett,de a második csík elég halvány volt.A tüneteim meg vannak:hányinger,melleim érzékenyek,fáj a derekam,fáj a pocim allja,bekeményedik a pocim,émelygek,de ma voltam ultrahangon ahol nem láttak semmit. Amugy kb a 6-dik hétben lennék. Most mit tegyek? Vagy nem is vagyok terhes? Remélem tudtok segíteni. El?re is köszi.

Legjobb válasz: Szia! Halvány csík is csík!!!! De azért én csinálnék még egy tesztet, csak hogy megnyugtasson! Már több mindenkitõl hallottam, hogy 6 hetesen nem láttak semmit, de ha jelen van a hcg hormon, akkor tuti baba van a dologban! Sztem terhes vagy, a tüneteid is egyeznek! Üdv.

Szia! Halvány csík is csík!!!! De azért én csinálnék még egy tesztet, csak hogy megnyugtasson! Már több mindenkitõl hallottam, hogy 6 hetesen nem láttak semmit, de ha jelen van a hcg hormon, akkor tuti baba van a dologban! Sztem terhes vagy, a tüneteid is egyeznek! Üdv.
meg a petezsakot se lattak?erdekelne mit mondta atesztedre es a tuneteidre.szerintem par nap mulva csinalj meg egy tesztet, es nem hivtak vissza meg egy uh-ra, mert az is elkepzelheto h ha 6 hetes vagy az gyakorlatilag kb 4, de ha kesobb volt az ovulaciod akkor meg kevesebb es azert nem latnak semmit, nekem a 7 hetes terhessegemkor nem lattak semmit csak egy het mulva.varj meg de szerintem az vagy
Még korán van, várjál egy-két heted. Ha a tüneteid maradnak, teszt és újra UH. Drukkolok!

Vettem egy one step terhességi tesztet. A második vonal halványan látszik. Van valakinek hasonló tapasztalata? Természetesen a kérdés terhes lehetek-e? A tesztet meg fogom ismételni, csak még várok pár napot.

Legjobb válasz: Töltsd fel a képet róla :) Lehet, hogy nem is annyira halvány, mint ahogyan te gondolod :) A halvány csík is csík :) Lesz majd erõsebb, ha több hormont termel a babád. Gratulálok!!!

Töltsd fel a képet róla :) Lehet, hogy nem is annyira halvány, mint ahogyan te gondolod :) A halvány csík is csík :) Lesz majd erõsebb, ha több hormont termel a babád. Gratulálok!!!
Én is one step teszttel teszteltem, és nagyon halványan ott volt a 2 csík. Ez a csíkocska ma már egy 14 hónapos nagylány.
Ahogy már írták a halvány csík is csík.Tehát ha idõn belül jött ki a 2 csík akkor nem értem mi a kérdés.Ha nem lennél terhes akkor nem jött volna ki a 2.csík még halványan se.
A halvány csík is csík! Mióta késik? Asszem gratulálhatok! 35hkm
nekem is extra halvány volt :) Most pedig 8 hónapos és szétszedi a lakást...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Az x-epillel is kipróbáltam. Ott is kb. ugyanolyan halvány volt. Kb. 3 hetes terhes lehetek. Kimondhatatlanul boldog vagyok.
A kis tesónál az elsõ tesztem (mondjuk Clearblueval)annyira halvány volt, hogy rajtam kívül szinte senki nem látta. Néha már én is azt gondoltam, hogy ezt tuti csak odaképzelem. Aztán rá kb 5-6 napra már közepes lett, utána pedig egyértelmû. Szurkolok! :)

Ha halvány csík lett a teszten akkor is terhes lehetek?

Legjobb válasz: Nem értem az elsõ válaszadó elfojtott dühét, de biztosan nem miattad van. Ez egy teljesen normális kérdés. Akármilyen halvány is a csík, ha színes, és idõn belül jött ki, akkor igen, várandósságra utal. Erõsödnie kell a következõ napokban. KB. 2-3 naponta ugrás figyelhetõ meg a hormonszintben, ilyen idõközönként érdemes ismételni, míg meg nem gyõz az eredmény. Hányadik ciklusnapon vagy?

Nem értem az elsõ válaszadó elfojtott dühét, de biztosan nem miattad van. Ez egy teljesen normális kérdés. Akármilyen halvány is a csík, ha színes, és idõn belül jött ki, akkor igen, várandósságra utal. Erõsödnie kell a következõ napokban. KB. 2-3 naponta ugrás figyelhetõ meg a hormonszintben, ilyen idõközönként érdemes ismételni, míg meg nem gyõz az eredmény. Hányadik ciklusnapon vagy?
Valószínû, de a halovány csíkra azért még alapozz. Lehet teszthiba, vagy száradási csík is (nekem például volt már úgy halvány csíkom, hogy nem voltam babás). 2-3 nap múlva csinálj egy új tesztet, akár ugyanilyet, és ha az is pozitív, akkor 99, 99%, hogy baba van. :)
sztem pozitív! Nekem eddig semmiféle halvány csík nem jött ki, és nem is voltam terhes. én sem értem az 1. válaszadó miért akadt ki ennyire...
Igen nekem is igy volt mikor a kislányommal terhes lettem szinte alig lehetett látni és a doki azt mondta, hogy azért mert korai terhességröl vanszó.Egy héttel késõbb csináltam mégeggyet és az már egyértelmüen kimutatta, hogy terhes vsgyok.Remélem nállatok is igy lessz.
Azért, mert tök egyértelmû, hogy a 2 csík, legyen halvány, vagy erõs, mindig terhességet jelent. Világosan le van írva.
Nekem is halvány csíkot mutatott és 19 hetes kismama vagyok :)
Majd megerõsödik az a csík, már lehet holnap!
Mióta késik?
A kérdező hozzászólása: Múlt héten megvolt 5 napból csak 3-at!
Ha nem rendes vérzésed volt, csak pecsételés vagy ilyesmi és van egy halvány teszted, akkor valószínûleg terhes vagy, de pár nap múlva tesztelj megint és kiderül.
A kérdező hozzászólása: Hát párom is már vagy 7-szer elment belém, de mensi elõtt is két nappal, meg mensi után is! De most csináltunk egy tesztet és nagyon halványan látszik.

Terhes lehetek-e, ha a teszten a 2. csík halvány volt, de mikor elmentem az orvoshoz ő nem talált az ultrahangon semmit?

Igazság szerint 3hete voltam együtt a barátommal,de nem szeretnénk babát mert még fiatalok vagyunk.Védekeztünk de lehet,hogy valami nem volt rendben 4napja késik a mensim és holnap megyek kon trollra mert tegnap még semmi jele nem volt a terhességnek.

Legjobb válasz: Lehetsz. 3 héttel a fogantatás után (akkor 5 hetes terhesnek számítasz) még nálam sem látott semmit az orvos az ultrahangon, aztán 1 hétre rá már igen. Ha van második csík, akkor valószínûleg baba van. Csináltál azóta újabb tesztet? Ha ugyanolyat csinálsz, és terhes vagy, akkor elvileg 2 naponta láthatóan erõsödnie kell a csíknak. Ha nem erõsebb, vagy halványabb mint volt, akkor valószínûleg csak elkezdõdött valami de nem tudott beágyazódni, ilyen esetem is volt már.

Lehetsz. 3 héttel a fogantatás után (akkor 5 hetes terhesnek számítasz) még nálam sem látott semmit az orvos az ultrahangon, aztán 1 hétre rá már igen. Ha van második csík, akkor valószínûleg baba van. Csináltál azóta újabb tesztet? Ha ugyanolyat csinálsz, és terhes vagy, akkor elvileg 2 naponta láthatóan erõsödnie kell a csíknak. Ha nem erõsebb, vagy halványabb mint volt, akkor valószínûleg csak elkezdõdött valami de nem tudott beágyazódni, ilyen esetem is volt már.
A kérdező hozzászólása: Kedves elõzõ válaszoló! Mint kiderült pocaklakó van a dologban, de azt kell mondjam sajnos... Jövõ héten lesz a megszakítás már ma lett volna csak közben megbetegedtem.Ez a döntés valószinüleg megváltoztatta az életem minden szemszögbõl a felelõtlenségtõl kezdve még sorolhatnám, de ahogy a mondás is megerõsíti-mindig a saját hibáiból tanul az ember. De köszönöm az aggódást és az érdeklõdõ szavakat:) Sok sikert mindenkinek az életben. Sziasztok
2-es vagyok! Sokat gondoltam ám rád, szóval akkor még mindig függõben vagy! Majd írj, hogy mi lett az eredmény! Kiváncsiak vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Hát nem látott még semmit az orvos...kaptam valami gyógyszert ami állítólag segíthet hogy ne tapadjon meg, de nem 100%, szerda körül meg kéne jönnie azt mondta az orvos, ha nem akkor kontroll 2án.
Kedves Kérdezõ mi van veled? Látott valamit az orvosod? Bár szerintem még nem nagyon mert még ha terhes is vagy akkor is még nagyon picike lehet. Talán egy vérvétel hitelesebb lenne.
Kedden teszteltem halvány pozitívat, pénteken az orvos nem látott terhességet. Egy hét múlva ott "vigyorgott" az ultrahangon az azóta 1 éves kisfiam. Nekem akkor azt mondta a dokim, hogy a tesztek elõbb mutatják a terhességet, mint ahogy õk látják az UH-n.
A kérdező hozzászólása: Persze megírom:) Nem szeretnék ártani a picinek ha mégis ugy alakul, hogy lesz, ugyhogy nagyon remélem, hogy csak vaklárma az egész...
Persze, lehetsz terhes. Anno én pont azon a napon csináltam meg az elsõ terhességi tesztet(nekem is nagyon halvány két csík volt), amikor meg kellett volna jönnie, du. el is mentem a dokihoz, de még semmit nem látott.
2-es vagyok! Azért ha nem megeröltetõ, és lesz idõd, megírod kedves Kérdezõ, hogy hogyan alakult a sorsod? Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretnéd.Gondolok rád holnap!
Lehetsz terhes. Még nagyon korai, ezért nem is látni még semmit. Holnap sem biztos, hogy látni lehet majd. 1-2 hét szerintem, mire majd valóban ki tudja mondani a doki a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a válaszokat, de nem nyugodtam meg.Megmondom õszintén, hogy remélem hogy csak késik és a temszt tévedett. Nem csináltam másik tesztet remélem hogy holnap az orvos tud majd valami biztatòt mondani.
Nekem is nagyon halvány vot a 2. csík. Ennek eredményeképpen állandóan tesztelgettem. Amikor elmentem az orvoshoz, akkor egy doboznyi, tesztcsikot kiboratottam az asztalára. Megnézte, mindet, kb. vagy 15-öt. Talán egyet talált benne, amire azt mondta, hogy nagy jóindulattal talán esetleg egy db. ami pozitív lehet, de azt mondta, hogy menjünk át az ultrahangra. Ott volt a monitoron a babám, szívhanggal. Ekkor voltam már 8 hetes. :-P Szóval, nemtudom, hogy ez most lehangol-e de nekem ez volt a tapasztalatom, és úgy, hogy szerintem a létezõ, és kapható legkülönbözõbb márkájú teszteket kipróbáltam.
2-es vagyok!Ó Istenem! Sajnálom nagyon, de ha nem tudjátok vállalni...!Nem tudok mit mondani, nem kerültem hál Istennek ilyen helyzetbe, hogy az elvetetés mellett kellett volna hogy döntsek! Mostani fejjel, hogy már gyerekem van, azt mondom, hogy soha nem lennék rá képes, de arra is emlékszem, hogy amikor nagyon fiatal voltam, és felmerült a gyanúja, hogy babám lehet a felelõtlenségem miatt, csak egy dolog lebegett az éretlenségem miatt a fejemben, hogy ha mégis, akkor el kell vetetni!Csak magammal törõdtem, hogy a hibámat hogyan hozhatom helyre, és hogy tartsam titokban. :-( Persze a szüleim nem hagyták volna vszínû ha kiderül, de végül csak vaklárma volt, nem volt baba szerencsére, de tanultam belõle.Nálad következménye lett, és ennek sajnos egy egész életen át viseled a lelkedben a nyomát. De fel a fejjel! Tanulj belõle, és vigyázz magadra! Jó egészséget kívánok Neked!

Terhes lehetek 2 halvány pozi teszt után?

Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Tegnap illetve ma reggel teszteltem, a tegnapit Medi-lab teszttel, a ma reggelit Gabriellel. Mindkett? halvány pozitív lett. Kicsit émelygek és szurkál a köldökömnél, olyan mintha megakar jönni, de mégsem. Szerintetek örülhetünk? Már nagyon várjuk a kis pocaklakót! Mellékelek két képet a tesztekr?l.

Legjobb válasz: ezek írtó halvány tesztek, szerintem várjatok még egy pár napot és tesztelj reggel újra :) a teszt szerint ahogy nézem lehet pocaklakó, de a 8.9. hétig várjatok a dokival, mert most még semmit nem látna és csak aggódás lenne a vége. ha 8-9 hét körül mész akkor már látható lesz az esedékes baba és nagy valószínûséggel már szívhangja is lesz :) Boldog babavárást :) 10 hkm

ezek írtó halvány tesztek, szerintem várjatok még egy pár napot és tesztelj reggel újra :) a teszt szerint ahogy nézem lehet pocaklakó, de a 8.9. hétig várjatok a dokival, mert most még semmit nem látna és csak aggódás lenne a vége. ha 8-9 hét körül mész akkor már látható lesz az esedékes baba és nagy valószínûséggel már szívhangja is lesz :) Boldog babavárást :) 10 hkm
Viccelsz???? Nagyon durván erõsödött!!!! G R A T U L Á L O K ! ! ! ! :) ))))) Igen, a Kismamák táborát erõsíted!!! Én nem bírnám ki hogy ne rohanjak dokihoz....:) Persze ha vársz egy kicsit, akkor talán már szívhangot is mutat! Jujj de izgi!!!!:) ))
Gratulálok. Remélem az én tesztem is ilyen szép lesz!!
Hát persze! Teljesen egyértelmû:) Gratulálok és vigyázz magatokra!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Azt hiszem megnyugodhatok. Ez a teszt már sokkal erõsebb lett mint a hét eleji. Nagyon boldogok vagyunk. Mellékelem a tesztrõl a képet. Szerintetek is erõsebb lett? http://kepfeltoltes.hu/view/120616/IMGA0547_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/120616/IMGA0548_www.kepfeltoltes..
Ez pozitív. Szerintem megnyugodhatsz! (Az idegesség nem tesz jót a babónak!) Vigyázz magadra! 22 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gratulációkat, de még mindig nem tudom elhinni, hogy baba lenne és elbízni sem szeretném magam. Alig bírom kivárni a hétvégét! Ha akkor erõsebb pozitív lesz akkor az azt jelenti, hogy szépen fejlõdik a baba és tényleg itt van. Remélem igazatok lesz és én is a kismamák táborát erõsíthetem. Megírom majd, hogy mi történt!
sztem is babát vársz, gratulálok!! :) 21hkm
Ez nagyon szép pozitív teszt, gratulálok hozzá!
a tesztek szerint ott a baba, de mint mondtam várj a dokival hogy ne legyen aggódás :) pihenj sokat, egyél sok gyümit meg zöldséget, igyál sok tejet és minden rendben lesz :) én is ezt csináltam, meg gyógyszert se szedtem eddig, most írt csak a doki gyógyszert hogy miket szedjek, 10 hétig azt se kellett :) tuti erõsödik a teszt a hétvégére, gratulálok :) elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat akkor hétvégén még tesztelek 1-et. Remélem erõsebb lesz a csík. Noncsimoncsinak: Igen késett bár nem ezért teszteltem, hanem mert émelyegtem, illetve valami furcsa érzés van a pocakomban, amit még soha nem éreztem. Gondoltam baba lesz a dologban és remélem így is lesz.
Nekem ennél halványabb volt, szinte nem is látszott, de napról napra erõsödött! Gratulálok! :)
GRATULA! Tuti terhes vagy :) naponta ne tesztelj, mert a hcg 2-3 naponta termelõdik jobban ami erõsödést mutat teszteken. 3 nap mulva tesztelj újat tuti erõsebb lesz , de ezek is már tök jók :)
Szerintem is terhes vagy, de a dokival tényleg várj még legalább 2-3 hetet, addig is vigyázz magadra. Amúgy késett a mensid, azért csináltad?
Jaj, ne aggódj:D Ezek egyértelmû pozik és nem is halványak:) Várj kb. 3 hetet és irány a doki, nem lesz semmi baj! Boldog babavárást! 16 hós kislány + 27 hetes pocaklakó kisfiú anyukája
Gratulálok! Az én tesztjeim sem voltak erõsebbek, most 21 hetes a pocaklakónk!:-) Azért ha gondolod 2 nap múlva tesztelj még egyet, addigra erõsödni fog a csík is!:-) 21 hkm
Majd ha már 1-2hete késik, akkor tesztelj.Egyetértek az elõzõvel.Én 7hetesen voltam orvosnál csak, akkor vert a kis szíve is már a drágának és 1centi volt :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Orvoshoz csak 3 hét múlva megyünk, mert akkor már a 8 hetet is betöltöm. Addigra remélem már a kicsi szívdobogását is látni fogja az orvos. Én is alig bírom kivárni, hogy ne szaladjak a dokihoz, de majd csak eltelik valahogy. Addig is számolgatok visszafele: már csak 2 hét 6 nap, már csak 2 hét 5 nap és így tovább... :)

Tegnapra nem vártam március 10-re és nem is jőtt meg. Ma reggel csináltam tesztet ami megjelent a terhességnél is nagyon halvány csik. Most terhes lehetek? Vagy miért nem mutatta ki erősebben? Pár nap mulva ismételjek?

Most terhes vagyok?

Legjobb válasz: Gratulálok! A halvány pozitív teszt is pozitív!!! Lehet, hogy kicsit korán teszteltél, 2-3 nap múlva erõsebb lesz az a csík :)

Gratulálok! A halvány pozitív teszt is pozitív!!! Lehet, hogy kicsit korán teszteltél, 2-3 nap múlva erõsebb lesz az a csík :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Nem tudom kiszámolni. 6 napja mult el mensim, van 3 nagyon nagyon halvány pozi tesztem, szoval most nem tudom hány hetes terhes lehetek, honnan számoljam?

Legjobb válasz: Ezt így nemfogod megtudni, mert valószínû terhesen is volt menzid.Menj el egy dokihoz, és mond meg neki hogy menziztél, és pozítív lett a teszted!Vagy a másik lehetõség hogy terhes voltál, és a vérzés azért volt, mert sajna vetélés volt, de még a teszt kimutatja, mert a szervezetedbõl nem ürült még ki a terhességi hormon!

Ezt így nemfogod megtudni, mert valószínû terhesen is volt menzid.Menj el egy dokihoz, és mond meg neki hogy menziztél, és pozítív lett a teszted!Vagy a másik lehetõség hogy terhes voltál, és a vérzés azért volt, mert sajna vetélés volt, de még a teszt kimutatja, mert a szervezetedbõl nem ürült még ki a terhességi hormon!
A kérdező hozzászólása: menszi elött negativ volt a tesztem, de annyirafélek hog valami baj van mert nagyon nagyon halvány a tesztem:(:(:(
Én is azt mondom, hogy terhesség az amit orvos is megerõsít. Önmagában egy pozitív teszt csak valószínûsíti a terhességet. Esetedre is több verzió lehetséges, és nem lehet eldönteni, hogy pontosan mirõl van szó. A baba késõbb fogant mint a középidõ, majd az orvos az ultrahangos mérések alapján megállapítja a terhesség korát. Benne lehet a pakliban, hogy elindult valami, de közben megszakadt. Harmadik eshetõségként egészen még a peteérés miatti LH hormon keresztreakcióját sem zárnám ki a terhességi teszttel.
Szerintem az a legegyszerûbb, ha elmész dokihoz, és néztek egy bétaHCG-t a véredbõl. Abból kiderülne, hogy mi újság. Lehet, hogy az UH még nem mutatna semmit.
A kérdező hozzászólása: okés lányok:) belinkejem elözõ görbim hátha vki tudna modnai kb mikor eshetem teherbe?
Linkelj, hátha ki tudunk okoskodni valamit! :)
A kérdező hozzászólása: http://ciklus.hu/images/diagramok/80951aa2084429b2fb10eb006d.. a 37, 2es felugrás után kb 1hétig beteg voltam még
18-án, a 25. ciklusnapodon ovuláltál, akkor eshettél teherbe. Ha terhes vagy, mostanra már szívhangnak is lennie kellene. Mindenképpen menj el orvoshoz, lehet méhenkívüli vagy elhalt terhesség is.

Egy hetet késett a mensim. Csináltam tesztet, halványan pozitiv. K. B. Hány hetes terhes lehetek?

,

Legjobb válasz: Gratulálok! A terhesség korát mindenkinek az utolsó menstruáció dátumához számítják. Eszerint 5 hetes vagy. A halvány teszt valószínûsíti, hogy nem pont középidõben estél teherbe. A terhesség korát ultrahangos mérésekkel pontosítani lehet, de ez orvosi feladat.

Gratulálok! A terhesség korát mindenkinek az utolsó menstruáció dátumához számítják. Eszerint 5 hetes vagy. A halvány teszt valószínûsíti, hogy nem pont középidõben estél teherbe. A terhesség korát ultrahangos mérésekkel pontosítani lehet, de ez orvosi feladat.
az utolsó menstruáció elsõ napjától szokták számolni a terhesség idejét. gondolom 4-5 hetes lehetsz ez ciklustól függ
Gratulálok!
Mennyire halvány? Én is így jártam késõbb kiderült ekkor ég csak 3 hetes terhes voltam. csak azért írom, ne ess kétségbe ha esetleg hétfõn elmész UH-ra és még semmit se látnak:)
Gratulálok!5 hetes lehetsz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!