Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek bennem volt a baratom (28 db)

Terhes lehetek ha bennem volt a baratom penisze de nem vereztem el? Akkor meg szuz vagyok? Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ha a barátod benned volt,lehetsz terhes,ha beléd élvezett fõleg,ha nem akkor az elõváladéktól is lehetsz terhes.Szûz sem vagy már.

Ha a barátod benned volt, lehetsz terhes, ha beléd élvezett fõleg, ha nem akkor az elõváladéktól is lehetsz terhes.Szûz sem vagy már.
hátt, el kell, hogy szomorítsalak, mert attól, hogy nem véreztél, már nem vagy szûz, mivel a barátod pénisze te is mondtad, hogy benned volt és én sem véreztem, abszolút.
Nem vagy szûz és lehetsz terhes. Nem mindenki vérzik az elsõnél, de attól még elveszti a szüzességét. Legközöelebb védekezzetek...
Milyen szerencse, hogy nem vereztel el... Nos, igen lehetsz terhes. Es szuz sem vagy.
A szüzesség elvesztése nem jár elvérzéssel....én pl nagyon nehezen voltam túl rajta, mert nagyon vastag volt, és angyon véreztem is.De azért el nem...nem akarlak elkeseríteni, de csak mert nem véreztél attól még lehetsz terhes. A szüzesség elvesztése pedig attól a pillanattól kezdõdik, amikor a fiú pénisze a nemi szervedbe hatol...onnantól nem számítasz szûznek.Bea
Nem vagy szûz és lehetsz terhes. Megjött már azóta?

Együtt voltam a barátommal, el is ment, de nem volt teljesen bennem, terhes lehetek?

Legjobb válasz: Nem igazan ertem a kerdest.nem volt teljesen benned? de mindegy,ha kicsit is benned volt amikor elelvezett ugyanugy lehetsz terhes mintha teljesen benned lett volna.Miert nem vette ki idejeben????

Nem igazan ertem a kerdest.nem volt teljesen benned? de mindegy, ha kicsit is benned volt amikor elelvezett ugyanugy lehetsz terhes mintha teljesen benned lett volna.Miert nem vette ki idejeben????
Ha csak egy kicsit is benned volt, akkor már terhes lehetsz.
igen terhes lehetsz! miért nemvédekeztél rendesen ha nemakarsz babát?
igen, simán terhes lehetsz! ha még benne vagy a 72 órában szerintem menj el nõgyógyászhoz feliratni esemény utáni tabit. (annál jobb, minél hamarabb mész!)

2 napja együtt voltunk a barátommal. Én nem éreztem, de elvileg bennem volt durván 20 másodpercig. Lehetek ettöl terhes?

Legjobb válasz: ha te nem érezted, hogy lehetett benned ?:) Az ilyet azért érezni szokták a nõk. Amúgy, ha benned is volt, nemhiszem hogy beléd élvezett, vagyigen?:D Az elõváladék meg csak kis számban tartalmaz spermiumot, szóval nemhiszem hogy lehetsz terhes.

ha te nem érezted, hogy lehetett benned ?:) Az ilyet azért érezni szokták a nõk. Amúgy, ha benned is volt, nemhiszem hogy beléd élvezett, vagyigen?:D Az elõváladék meg csak kis számban tartalmaz spermiumot, szóval nemhiszem hogy lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Nem mozgott, meg semmi, csak bennem volt...Nem tudom hogy lehet hogy nem éreztem.. de õ azt mondta! Nem is élvezett el, mivel nagyon nem is volt mitöl.
A barátod az UFÓ ?

Nemrég mikor lefeküdtünk a barátommal, együttlét végén mikor leszállt rólam lecsúszott a gumi róla. Bennem élvezett még el, és a történtek ellenére "tartalom" benn volt a gumiban. Mekkora az esélye hogy terhes lehetek?

Legjobb válasz: (Elõre kérek bocsánatot, nem akrlak bántani!!!) Az agyamra mennek ezek a kérdések: "Lefeküdtem a barátommal......mennyi az esélye hogy terhes lehetek???" Napi 25 ilyen kérdés! A válasz: 37.2%. Hát mégis mekkora lenne? Ha szexeltek mindig van valamennyi esély. Ezzel jár!!

(Elõre kérek bocsánatot, nem akrlak bántani!!!) Az agyamra mennek ezek a kérdések: "Lefeküdtem a barátommal......mennyi az esélye hogy terhes lehetek???" Napi 25 ilyen kérdés! A válasz: 37.2%. Hát mégis mekkora lenne? Ha szexeltek mindig van valamennyi esély. Ezzel jár!!
Szia!Hát lehetsz terhes, mert én is igy jártam.De lehet szerencséd is.
Szerintem nem sok. Mert pont az ilyen esetekre, le vannak kezelve spermium ölõ szerrel belürõl. De azért figyelj oda.
Annak, akinek az agyára mennek az ilyen kérdések, minek válaszol?Miért kell megbántani a kérdezõt!Amúgy is aggódik szegény!

A barátommal másodjára csináltuk gumi nélkül nem ment el bennem nem volt semmi baj de lehetek ettől terhes?

Nehéz volt megállni sokkal jobb gumi nélkül és el?váladékot sem éreztem és nem bennem ment el...

Legjobb válasz: Helyesbítés: Az orgazmusnak annyiból van köze a teherbeeséshez, hogy ha nincs peteérés, az orgazmus okozhat spontán peteérést. De semmi több. Kedves Kérdezõ! Rengeteg ilyen kérdést tettek már fel, miért nem olvasol utána, elvileg a kérdéskiírásodnál már megkellett volna jelenni a hasonló kérdéseknek. Ne legyél már lusta. Igen teherbeeshetsz. Barátnõm is azt hitte hogy így nem lesz semmi gond. Még is terhes lett. Írass fel inkább fogamzásgátlót vagy vegyél pharmatexet ha nem szeretitek a gumit. Tinédszerambulanciákra 14 éves kortlól lehet menni, nem kell hozzá szülõ se nagykorú sem.

Helyesbítés: Az orgazmusnak annyiból van köze a teherbeeséshez, hogy ha nincs peteérés, az orgazmus okozhat spontán peteérést. De semmi több. Kedves Kérdezõ! Rengeteg ilyen kérdést tettek már fel, miért nem olvasol utána, elvileg a kérdéskiírásodnál már megkellett volna jelenni a hasonló kérdéseknek. Ne legyél már lusta. Igen teherbeeshetsz. Barátnõm is azt hitte hogy így nem lesz semmi gond. Még is terhes lett. Írass fel inkább fogamzásgátlót vagy vegyél pharmatexet ha nem szeretitek a gumit. Tinédszerambulanciákra 14 éves kortlól lehet menni, nem kell hozzá szülõ se nagykorú sem.
igen, lehetsz terhes. attól, hogy te nem éreztél elõváladékot, még lehetett - és abban bizony van sperma is... a megszakított közösülés (coitus interruptus) az egyik legmegbízhatatlanabb védekezési mód. ha mindenáron gumi nélkül szeretitek (megértem :) , akkor vagy tablettát használj, vagy, ha a korod miatt nem lehet, akkor kérj tanácsot a nõgyógyásztól, hogy milyen védekezést ajánl.
Igen, az elõnedv is tartalmaz spermiumot, jól írta az elõttem levõ. Az elõváladékot nem szükségszerûen érzed. Szerintem valamivel kisebb, mint 20% esely van a teherbeesésre. (20 akkor lenne, ha benned ment volna el)
Szia! Szerintem ha nem akarsz kockáztatni akkor vegyél sürgõsségi tablettát(antibébi), szeretkezés után 3 nappal beveheted.Nem fontos gumival csinálni, már vannak hormonmentes készítmények amiket aktus elõtt kell felhelyezni.
14:15- kor válaszolónak: érveid lehengerlõk - meggyõztél :) :) :)
az elõzõhöz: az orgazmusnak nem túl sok (mondhatnám úgy is, hogy gyak. nulla) köze van a fogantatáshoz...
Lol... ilyenkor jönnek a dolgok, hogy ki-mit olvasott nõi lapokban és hallott a nagyitól. A teherbe eséshez kell egy minimális spermaszám, ami nicns meg az elõváladékban. Ugyanis valóban 1 spermium kell a megtermékenyítéshez, de az addig vezetõ utat be kell zsírozni, hogy oda tudjon az az egy jutni. Sok férfinak, akinek nincs ez a szám meg, hiába élvez bele a csajba, nem ejtheti teherbe, pedig milliószor több spermiumot juttat be, mint ami elõváladékkal lehetséges.
Ez személytõl is függ.Hallottam olyanról aki három évig csinálta ezt!Attól is függ a dolog, hogy volt e orgazmusod, hiszen akkor még nagyobb a megtermékenyítés esélye!!De ez elég veszélyes játék ha babát még nem terveztek!
de igenis van köze na de vitát nem nyitok!
Igen, lehetsz ettõl terhes. De ha ide jöttél kérdezõsködni, akkor szerintem, ezt gyanítod is... Akkor most már ne gyanítsd, hanem TUDD, hogy minden esély megvan. Ha "nehéz megállni", akkor írass tablettát, és elfelejthetitek a gumit! Az elõváladékot meg gyakran még a férfi sem érzi, na nem is azzal van elfoglalva, és nem egy szökõkút-nyomással kilövellõ folyadéksugár az elõváladék..., hogy is érezhetnéd... Ha nem védekeztek, elõbb vagy utóbb gyereketek lesz! El kéne dönteni, hogy akarjátok-e ezt, de már lehet, hogy elkéstetek vele...
14:39-es válaszíró! Az orgazmus hatására a petevezeték és a petefészek egy olyan formát vesz föl ami megkönnyíti a spermiumok célbatalálását!Arról nem beszélve hogy orgazmuskor ugyebár van egy fajt mozgása a hüvelynek!
15:08 korrekt!
a sokat olvasó spermaszámlálónak: te úgy védekezel, ahogy akarsz (legfeljebb marhára meglepõdsz, amikor az az egy sperma jól befészkeli magát a petesejtbe...:) , de a kérdezõt ne vezesd félre!
Egy hozzászólónak: Nekem teljesen mindegy te mit olvastál, és hol a sperma számokról. Barátnõm teherbeesett ezzel a védekezéssel és egy babával nem lehet vitába szállni. Az máskérdés hogy valaki nem esik így teherbe. A védekezés mindenek elõtt!
Naponta 300-szor teszik fel ezt a kérdést, olvass utána és ne égesd magad h mennyire tudatlan vagy.Ha meg azt se tudod h mi biztonságos mikor lehet gyereked akkor meg ne csináld amíg meg nem tanulod, egyszer így fogod beszívni ha hülye vagy.
Ja és megkerestem: Alacsony spermiumszám; normálisan egy milliliter ondóban 20 millió spermium található (ez kb. egyhatod része a teljes ejakulátumnak); ennél kevesebb spermium esetén meddõségrõl van szó
Az elõváladékot nem érzed... Teljesen lehetsz terhes. Csak így tovább, aranyos baba lesz...
Várjál már, úgy szexeltetek, hogy benned volt a tampon? Azt a cifraragyásat. Hány éves vagy 14?
A kérdező hozzászólása: Nem 14 vagyok. És nem vagyok gyökér csak nem bírtunk magunkkal. Nem szexeltünk csak betette a végét utána ki is vette .
Nagyon kicsi a valószínûsége, hogy terhes vagy, de az áruld már el, miért lett volna olyan nehéz kihúzni a tampont mielõtt beteszi? Én akármennyire nem bírok magammal, azért egy tampont nem akarok töfködni, azt az 5 másodpercet kibírom, amíg kiveszi magának, vagy végszükség esetén (ilyen még nem volt) én is ki tudom szedni.
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon egyszerû. Mert nem bírja a vért. Igen tudom h ez hülyén hangzik de nem ez volt a lényeg. De köszönöm h te értelmes választ adtál.
Azt elárulod, ha nem bízol a gyógyszeredben, akkor miért tömöd magadba azokat a hormonokat?
Fogamzásgátló mellett 12 napja megvan?! Az bizony gond!

Óvszeres védekezéssel úgy, hogy nem megy el bennem a barátom, ugye nemigen lehetek terhes, akkor se, ha kb. a ciklusom 12-13. napján volt az eset?

Legjobb válasz: Nem lehetsz terhes. Csak akkor ha elszakad az óvszer, vagy nem megfelõlen használjátok (magömlés után nem megfelelõen távolítja el a párod). Ha elszakadna, esemény utáni tabletta. Elmész nõdokihoz, és feliratsz, elmondod neki a célból, ha esetleg az óvszerrel történne valami, legyen kéznél Postinor. Szóval nem vagy terhes, ha fentiek nem történtek meg.

Nem lehetsz terhes. Csak akkor ha elszakad az óvszer, vagy nem megfelõlen használjátok (magömlés után nem megfelelõen távolítja el a párod). Ha elszakadna, esemény utáni tabletta. Elmész nõdokihoz, és feliratsz, elmondod neki a célból, ha esetleg az óvszerrel történne valami, legyen kéznél Postinor. Szóval nem vagy terhes, ha fentiek nem történtek meg.
Ne aggódj, sok furcsa dolog van, de így nem eshetsz teherbe!
Nem valoszinu, hogy terhes leszel. Persze nem 100%... Csak mondjuk 99, 5%

Ha a barátom pénisze csak 2-3 percig volt bennem és nem védekeztünk, de nem ment el sem ő sme én akkor lehetek terhes? azóta eltelt már 3 hét és semmi jele a terhesség tüneteinek, de mindig vannak kivételek

Legjobb válasz: Nem attól függ, hogy meddig volt benned és hogy ténylegesen elment-e, mert akár elõnedv is kijöhetett a péniszébõl annyi idõ alatt. Azóta még nem jött meg a mensid? Hogy lehettek ilyen felelõtlenek? Jó, hogy idegeskedned kell emiatt?

Nem attól függ, hogy meddig volt benned és hogy ténylegesen elment-e, mert akár elõnedv is kijöhetett a péniszébõl annyi idõ alatt. Azóta még nem jött meg a mensid? Hogy lehettek ilyen felelõtlenek? Jó, hogy idegeskedned kell emiatt?
A kérdező hozzászólása: tényleg felelõtlenek voltunk és azóta meg is bántuk.Nem volt bent sokáig és már azóta 2szer is megjött......az elõnedvtõl is teherbe eshetek??
Igen, attól is terhes lehetsz. De ha már kétszer megjött azóta, és nem is vettél észre semmi furcsát (pl. kevesebb ideig volt meg, vagy a mennyisége volt kevesebb) és tüneteid sincsenek, akkor szerintem nem vagy terhes. Írass fel fogamzásgátlót, ha gumi nélkül szeretnétek csinálni. Vagy mindig használjatok gumit.
A kérdező hozzászólása: egy kicsit mintha rövidebb lett volna a ciklus tartalma és mennyisége , de nálam még nem rendszerezõdött és ezért szerintem ez nem meglepõ...van itthon gumi a szüleim vettek és mondták h bármikor vehetek el, de mi nem is terveztük csak éppen úgy jött ki az egész....de nem vot jó ötlet mert rettegés között telnek a napjaim és legközelebb biztosan jobban vigyázok...
Ne aggódj, ha semmi jeled nincs, tuti nem vagy terhes, fõleg, ha már kétszer meg is jött. Azért, hogy megnyugtasd magad, vegyél egy terhességi tesztet és akkor megbizonyosodhatsz.... máskor meg spontán :) legyen nálatok gumi!
3 hete történt és azóta kétszer jött meg? Azért az se teljesen oké, hacsak nem néhány hónapja menstruálsz még csak.
A kérdező hozzászólása: Nos hát jelei nincsenek viszont tesztet nem csináltam.... semmi sem utal arra hogy terhes vaygok

Lehetek terhes ha, nem feküdtünk le, nem volt bennem a barátom, csak a hüvely nyílásnál, és ott is élvezett el? A 11. napon voltam szűz vagyok elítélést nem kérek mindeketten 14 évesek

Legjobb válasz: biológia könyvet azért kérhetsz, ha elítélést nem is. Amúgy nem, ha nem jutott be spermium, akkor nem lehetsz terhes!

biológia könyvet azért kérhetsz, ha elítélést nem is. Amúgy nem, ha nem jutott be spermium, akkor nem lehetsz terhes!
Ha csak nem álltál fejen vagy 10 percig, akkor kötve hiszem. Egyébként csak tanácsként és nem elítélésként, hisz ki vagyok én, hogy bíráljalak. Szerintem elõször olvass többet a szexrõl és annak következményeirõl. Ha nem vagy tisztában azzal, hogy mikor lehetsz terhes (ez nem az az alkalom volt), akkor a helyedben én elgondolkodnék azon, hogy elég érett vagyok-e ehhez a dologhoz. Én nem hiszem.
A kérdező hozzászólása: Akarva nem jutott be...egyébként nem tudom... :SSS
Sok orvos azt mondja, hogy nem feltétlen kell közösülés a teherbe eséshez. Bár nem tudom, hogy szüzek esetében ez hogy alakul, de igenis be tud jutni, állítólag a lepedõrõl is, (Ezen nevettem, kétségeim vannak e felõl, de miután több orvostól is hallottam így lehet elképzelhetõ) így az esély meglehet rá. De ha rám hallgatsz, ha nem jön meg, akkor csinálj tesztet. De azzal is várj egy jó hetet. Én nem szeretnélek elítélni, de valóban olvashatnál kicsit többet errõl.
Egyél még MA 72 órás fogamzásgátlót

1 hetet késik, volt pár hasi gorcsom is. Volt hogy felelotlenek voltunk a barátommal, de nem elvezett el bennem. Elovaladektol lehetek terhes? Vagy ez normalis hogy 1honapja vagyok "nagy lány" és késik?

Legjobb válasz: ......______ ......,.-‘”......``~., ......,.-”......“-., ......,/......”:, ......,?......\, ....../......,} ....../......,:`^`..} ....../......,:”....../ ......?.....__......:`....../ ....../__.(.....“~-,_......,:`....../ ....../(_....”~,_......“~,_......,:`......_/ ......{.._$;_......”=,_......“-,_......,.-~-,},. ~”;/....} ......((.....*~_......”=-._......“;,,./`..../ 221;....../ ...,,,___.\`~,......“~.,......`.....}....../ ......(....`=-,,......`......(......;_,,-” ....../.`~,......`-......\....../\ ......\`~.*-,......|,./.....\,__ ,,_......}.>-._\......|......`=~-, .....`=~-,_\_......`\,......\ ......`=~-,,.\,......\ ......`:,,......`\......__ ......`=-,......,%`>--==`` ......_\......_,-%......`\ ......,<`.._|_,-&``......`\

......______ ......, .-‘”......``~., ......, .-”......“-., ......, /......”:, ......, ?......\, ....../......, } ....../......, :`^`..} ....../......, :”....../ ......?.....__......:`....../ ....../__.(.....“~-, _......, :`....../ ....../(_....”~, _......“~, _......, :`......_/ ......{.._$;_......”=, _......“-, _......, .-~-, }, .~”;/....} ......((.....*~_......”=-._......“;, , ./`..../”....../ ..., , , ___.\`~, ......“~., ......`.....}....../ ......(....`=-, , ......`......(......;_, , -” ....../.`~, ......`-......\....../\ ......\`~.*-, ......|, ./.....\, __ , , _......}.>-._\......|......`=~-, .....`=~-, _\_......`\, ......\ ......`=~-, , .\, ......\ ......`:, , ......`\......__ ......`=-, ......, %`>--==`` ......_\......_, -%......`\ ......, <`.._|_, -&``......`\
nam vagyok távgyógyító, vegyél tesztet. szüleidnek inen gratulálok a nevelésükhöz. az unokájukra majd figyeljenek jobban oda.
elõváladéktól terhes lehetsz hiszen 1 élõ spermium elég a megtermékenyítéshez
Az elsõ aktus után elõfordulhat, hogy késik a menstruáció. Azért vegyél egy tesztet a biztonság kedvéért. És legközelebb védekezzetek, akkor nincs a felesleges para.
Majd a teszt megmondja. A "nagylányt" úgy éred, hogy most kezdtél menstruálni, vagy úgy, hogy most vesztetted el a szüzességed?
A kérdező hozzászólása: 1honapja vesztettem el, utana megjott a normalis idopontban, de most nem....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!