Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek bennem volt a (59 db)

Terhes lehetek ha bennem volt a baratom penisze de nem vereztem el? Akkor meg szuz vagyok? Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ha a barátod benned volt,lehetsz terhes,ha beléd élvezett fõleg,ha nem akkor az elõváladéktól is lehetsz terhes.Szûz sem vagy már.

Ha a barátod benned volt, lehetsz terhes, ha beléd élvezett fõleg, ha nem akkor az elõváladéktól is lehetsz terhes.Szûz sem vagy már.
hátt, el kell, hogy szomorítsalak, mert attól, hogy nem véreztél, már nem vagy szûz, mivel a barátod pénisze te is mondtad, hogy benned volt és én sem véreztem, abszolút.
Nem vagy szûz és lehetsz terhes. Nem mindenki vérzik az elsõnél, de attól még elveszti a szüzességét. Legközöelebb védekezzetek...
Milyen szerencse, hogy nem vereztel el... Nos, igen lehetsz terhes. Es szuz sem vagy.
A szüzesség elvesztése nem jár elvérzéssel....én pl nagyon nehezen voltam túl rajta, mert nagyon vastag volt, és angyon véreztem is.De azért el nem...nem akarlak elkeseríteni, de csak mert nem véreztél attól még lehetsz terhes. A szüzesség elvesztése pedig attól a pillanattól kezdõdik, amikor a fiú pénisze a nemi szervedbe hatol...onnantól nem számítasz szûznek.Bea
Nem vagy szûz és lehetsz terhes. Megjött már azóta?

Lehetek ugy terhes ha a gumiba élvezett de közben bennem volt a farka?

aztán egyböl másik gumival csináltuk tovább...

Legjobb válasz: -.-' ha nem szakadt el az óvszer, akkor nem... istenem, miért vannak ilyen gyökér emberek?! jól teszed, hogy védekezel, ne is szaporodj soha! ;) am hány éves vagy?

-.-' ha nem szakadt el az óvszer, akkor nem... istenem, miért vannak ilyen gyökér emberek?! jól teszed, hogy védekezel, ne is szaporodj soha! ;) am hány éves vagy?
igen, az apró spermiumok éles fogazatukkal átrágják magukat a nálunk kb kétszázszor vastagabb gumifalon
ziher h az vagy
terhesvagy
szerintem te még nem szexelj, ha ennyire hülye vagy hozzá
Olyan buták vagytok... Ti hiányoztattok Általános iskolából? 8 osztályban ez el lett pofázva. Most 3 variáció van hogy mért raktok fel ilyen hülyeségeket: a) Fiatalok vagytok (<14) b) Hülyéskedsz c) Nem voltál iskolában, vagy a szüleid [email protected] rád és nem világosítanak fel...
Neked még beszélned kéne róla nem csinálni
erre való XD

Együtt voltam a barátommal, el is ment, de nem volt teljesen bennem, terhes lehetek?

Legjobb válasz: Nem igazan ertem a kerdest.nem volt teljesen benned? de mindegy,ha kicsit is benned volt amikor elelvezett ugyanugy lehetsz terhes mintha teljesen benned lett volna.Miert nem vette ki idejeben????

Nem igazan ertem a kerdest.nem volt teljesen benned? de mindegy, ha kicsit is benned volt amikor elelvezett ugyanugy lehetsz terhes mintha teljesen benned lett volna.Miert nem vette ki idejeben????
Ha csak egy kicsit is benned volt, akkor már terhes lehetsz.
igen terhes lehetsz! miért nemvédekeztél rendesen ha nemakarsz babát?
igen, simán terhes lehetsz! ha még benne vagy a 72 órában szerintem menj el nõgyógyászhoz feliratni esemény utáni tabit. (annál jobb, minél hamarabb mész!)

2 napja együtt voltunk a barátommal. Én nem éreztem, de elvileg bennem volt durván 20 másodpercig. Lehetek ettöl terhes?

Legjobb válasz: ha te nem érezted, hogy lehetett benned ?:) Az ilyet azért érezni szokták a nõk. Amúgy, ha benned is volt, nemhiszem hogy beléd élvezett, vagyigen?:D Az elõváladék meg csak kis számban tartalmaz spermiumot, szóval nemhiszem hogy lehetsz terhes.

ha te nem érezted, hogy lehetett benned ?:) Az ilyet azért érezni szokták a nõk. Amúgy, ha benned is volt, nemhiszem hogy beléd élvezett, vagyigen?:D Az elõváladék meg csak kis számban tartalmaz spermiumot, szóval nemhiszem hogy lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Nem mozgott, meg semmi, csak bennem volt...Nem tudom hogy lehet hogy nem éreztem.. de õ azt mondta! Nem is élvezett el, mivel nagyon nem is volt mitöl.
A barátod az UFÓ ?

Lehetek terhes ha nem szakadt ki a gumi de kevesebb volt benne mint a fiú érzett h kelleet volna benne lenni?

szex után kevesebb volt a sperma az ovszerbe mint amennyit a fiú érzett h lenni kellett volna,megnéztük utána vizzel h jukas e de nem jött ki belöle a viz ->nem volt jukas.elvileg tejjesen rajta volt aktus közbe tehért oldal sem fojhatott ki. akkor mi lehet? lehetek terhes? csak a fiú érezte többnek?

Legjobb válasz: Kizártnak tartom, hogy terhes legyél ha nem volt lukas a gumi. Biztos hogy a fiú érezte többnek!

Kizártnak tartom, hogy terhes legyél ha nem volt lukas a gumi. Biztos hogy a fiú érezte többnek!
Szerintem sem lehetsz terhes.
Nem. Ha nincs benne akkor hova lett? -> nem is volt benne több
nagyszájú férfiak ....

Lehetek-e attól terhes, hogy nem volt benne a cucc, csak mellette?

Legjobb válasz: Mibe nem volt és mi? Pl a teszkósszatyorba nem volt paprika mikor belenéztél? Jah mellette volt.. Nos ettõl még terhes lehetsz.

Mibe nem volt és mi? Pl a teszkósszatyorba nem volt paprika mikor belenéztél? Jah mellette volt.. Nos ettõl még terhes lehetsz.
Írj értelmesen, mert így nem lehet válaszolni a kérdésedre!
lesz kispaprika
mellette??? mármint nem jó helyre dugta ?? :DDD

Nemrég mikor lefeküdtünk a barátommal, együttlét végén mikor leszállt rólam lecsúszott a gumi róla. Bennem élvezett még el, és a történtek ellenére "tartalom" benn volt a gumiban. Mekkora az esélye hogy terhes lehetek?

Legjobb válasz: (Elõre kérek bocsánatot, nem akrlak bántani!!!) Az agyamra mennek ezek a kérdések: "Lefeküdtem a barátommal......mennyi az esélye hogy terhes lehetek???" Napi 25 ilyen kérdés! A válasz: 37.2%. Hát mégis mekkora lenne? Ha szexeltek mindig van valamennyi esély. Ezzel jár!!

(Elõre kérek bocsánatot, nem akrlak bántani!!!) Az agyamra mennek ezek a kérdések: "Lefeküdtem a barátommal......mennyi az esélye hogy terhes lehetek???" Napi 25 ilyen kérdés! A válasz: 37.2%. Hát mégis mekkora lenne? Ha szexeltek mindig van valamennyi esély. Ezzel jár!!
Szia!Hát lehetsz terhes, mert én is igy jártam.De lehet szerencséd is.
Szerintem nem sok. Mert pont az ilyen esetekre, le vannak kezelve spermium ölõ szerrel belürõl. De azért figyelj oda.
Annak, akinek az agyára mennek az ilyen kérdések, minek válaszol?Miért kell megbántani a kérdezõt!Amúgy is aggódik szegény!

Már 1 hónapja és 2 hete szedem a Minerva fogamzásgátlót és vasárnap a párommal lefeküdtünk, egyedöli védelem a fogamzásgátló volt. Bennem ment el. És tudni szeretném hogy van-e esély arra h terhes lehetek?

Köszi a választ el?re is.

Legjobb válasz: Hali! én is azt szedem kereken 1hónapot vártam és ugy ment el bennem a párom és nem lettem terhes!:) nekem bevált! már 3dik honapja szedem és jó!:)

Hali! én is azt szedem kereken 1hónapot vártam és ugy ment el bennem a párom és nem lettem terhes!:) nekem bevált! már 3dik honapja szedem és jó!:)
Kislány, elolvastad a tájékoztatót? Nem. Meghallgattad/megkérdezted az orvosod? Nem. Tudod használni a Google-t? Nem. Szerintem még ne élj szexuális életet!
nekem a dokim azt mondta hogy a fogamzásgátlók 1 hónap után védenek. de ha nem vagy biztos talán nem kellett volna engedni hogy beléd menjen a párod...
Lehetsz terhes, szerintem várj egy hetet és utána tesztelj!
Várjál még pár napot, és ha nem indul be a vérzésed, és a hõd is magas marad, akkor tesztelhetsz.

Körülbelül 16. án múlt el a havim és rá 3 napra lefeküdtunk egymással de nem sikerült óvszerrel és óvszer nélkül csináltuk de 5-6 percnél nem volt tovább bennem. Még a közelébe se volt hogy elmenjen. Nem lehetek terhes ugye? Az elovaladek miatt.

Legjobb válasz: De igen, lehetsz. A havid elsõ napja a ciklusod elsõ napja, tehát nagyjából a középidõben voltatok együtt, pont peteéréskor. Az elõváladéknak meg édesmindegy, hogy 1-2 percig vagy 5-6 percig volt benned... De nyilván olvasott, felelõs, a témához értõ fiatal vagy és pontosan ismered a ciklusod, ismered a külsõ jegyeit, hogy mikor van peteérésed. Ugye?

De igen, lehetsz. A havid elsõ napja a ciklusod elsõ napja, tehát nagyjából a középidõben voltatok együtt, pont peteéréskor. Az elõváladéknak meg édesmindegy, hogy 1-2 percig vagy 5-6 percig volt benned... De nyilván olvasott, felelõs, a témához értõ fiatal vagy és pontosan ismered a ciklusod, ismered a külsõ jegyeit, hogy mikor van peteérésed. Ugye?
A kérdező hozzászólása: De nem lehet rá sok esély. amikor csináltuk nem voltam a termékeny idõszakban. De pénteken csinálok tesztet akkor lesz 13. nap.
Ugyanígy voltunk együtt, 20 hetes kismama vagyok! Bár nálunk nem jelentett gondot, tisztában voltunk az esélyekkel. Sajnállak, hogy amiatt az 5-6 perc miatt napokat kell végig stresszelned, amíg kiderül. :(
A kérdező hozzászólása: Az idegességtõl is fájhat a köldököm környéke ? vagy felfázhattam ? már befeküdtem forró kád vízbe is, de valahogy nem akar elmúlni a köldök környéki fájdalom. Mit tehetek ez ellen ?
Valószínû a stressztõl van, a felfázásnak mások a tünetei.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!