Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek bennem volt (66 db)

Terhes lehetek ha bennem volt a baratom penisze de nem vereztem el? Akkor meg szuz vagyok? Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ha a barátod benned volt,lehetsz terhes,ha beléd élvezett fõleg,ha nem akkor az elõváladéktól is lehetsz terhes.Szûz sem vagy már.

Ha a barátod benned volt, lehetsz terhes, ha beléd élvezett fõleg, ha nem akkor az elõváladéktól is lehetsz terhes.Szûz sem vagy már.
hátt, el kell, hogy szomorítsalak, mert attól, hogy nem véreztél, már nem vagy szûz, mivel a barátod pénisze te is mondtad, hogy benned volt és én sem véreztem, abszolút.
Nem vagy szûz és lehetsz terhes. Nem mindenki vérzik az elsõnél, de attól még elveszti a szüzességét. Legközöelebb védekezzetek...
Milyen szerencse, hogy nem vereztel el... Nos, igen lehetsz terhes. Es szuz sem vagy.
A szüzesség elvesztése nem jár elvérzéssel....én pl nagyon nehezen voltam túl rajta, mert nagyon vastag volt, és angyon véreztem is.De azért el nem...nem akarlak elkeseríteni, de csak mert nem véreztél attól még lehetsz terhes. A szüzesség elvesztése pedig attól a pillanattól kezdõdik, amikor a fiú pénisze a nemi szervedbe hatol...onnantól nem számítasz szûznek.Bea
Nem vagy szûz és lehetsz terhes. Megjött már azóta?

Együtt voltam a barátommal, el is ment, de nem volt teljesen bennem, terhes lehetek?

Legjobb válasz: Nem igazan ertem a kerdest.nem volt teljesen benned? de mindegy,ha kicsit is benned volt amikor elelvezett ugyanugy lehetsz terhes mintha teljesen benned lett volna.Miert nem vette ki idejeben????

Nem igazan ertem a kerdest.nem volt teljesen benned? de mindegy, ha kicsit is benned volt amikor elelvezett ugyanugy lehetsz terhes mintha teljesen benned lett volna.Miert nem vette ki idejeben????
Ha csak egy kicsit is benned volt, akkor már terhes lehetsz.
igen terhes lehetsz! miért nemvédekeztél rendesen ha nemakarsz babát?
igen, simán terhes lehetsz! ha még benne vagy a 72 órában szerintem menj el nõgyógyászhoz feliratni esemény utáni tabit. (annál jobb, minél hamarabb mész!)

2 napja együtt voltunk a barátommal. Én nem éreztem, de elvileg bennem volt durván 20 másodpercig. Lehetek ettöl terhes?

Legjobb válasz: ha te nem érezted, hogy lehetett benned ?:) Az ilyet azért érezni szokták a nõk. Amúgy, ha benned is volt, nemhiszem hogy beléd élvezett, vagyigen?:D Az elõváladék meg csak kis számban tartalmaz spermiumot, szóval nemhiszem hogy lehetsz terhes.

ha te nem érezted, hogy lehetett benned ?:) Az ilyet azért érezni szokták a nõk. Amúgy, ha benned is volt, nemhiszem hogy beléd élvezett, vagyigen?:D Az elõváladék meg csak kis számban tartalmaz spermiumot, szóval nemhiszem hogy lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Nem mozgott, meg semmi, csak bennem volt...Nem tudom hogy lehet hogy nem éreztem.. de õ azt mondta! Nem is élvezett el, mivel nagyon nem is volt mitöl.
A barátod az UFÓ ?

Nemrég mikor lefeküdtünk a barátommal, együttlét végén mikor leszállt rólam lecsúszott a gumi róla. Bennem élvezett még el, és a történtek ellenére "tartalom" benn volt a gumiban. Mekkora az esélye hogy terhes lehetek?

Legjobb válasz: (Elõre kérek bocsánatot, nem akrlak bántani!!!) Az agyamra mennek ezek a kérdések: "Lefeküdtem a barátommal......mennyi az esélye hogy terhes lehetek???" Napi 25 ilyen kérdés! A válasz: 37.2%. Hát mégis mekkora lenne? Ha szexeltek mindig van valamennyi esély. Ezzel jár!!

(Elõre kérek bocsánatot, nem akrlak bántani!!!) Az agyamra mennek ezek a kérdések: "Lefeküdtem a barátommal......mennyi az esélye hogy terhes lehetek???" Napi 25 ilyen kérdés! A válasz: 37.2%. Hát mégis mekkora lenne? Ha szexeltek mindig van valamennyi esély. Ezzel jár!!
Szia!Hát lehetsz terhes, mert én is igy jártam.De lehet szerencséd is.
Szerintem nem sok. Mert pont az ilyen esetekre, le vannak kezelve spermium ölõ szerrel belürõl. De azért figyelj oda.
Annak, akinek az agyára mennek az ilyen kérdések, minek válaszol?Miért kell megbántani a kérdezõt!Amúgy is aggódik szegény!

Már 1 hónapja és 2 hete szedem a Minerva fogamzásgátlót és vasárnap a párommal lefeküdtünk, egyedöli védelem a fogamzásgátló volt. Bennem ment el. És tudni szeretném hogy van-e esély arra h terhes lehetek?

Köszi a választ el?re is.

Legjobb válasz: Hali! én is azt szedem kereken 1hónapot vártam és ugy ment el bennem a párom és nem lettem terhes!:) nekem bevált! már 3dik honapja szedem és jó!:)

Hali! én is azt szedem kereken 1hónapot vártam és ugy ment el bennem a párom és nem lettem terhes!:) nekem bevált! már 3dik honapja szedem és jó!:)
Kislány, elolvastad a tájékoztatót? Nem. Meghallgattad/megkérdezted az orvosod? Nem. Tudod használni a Google-t? Nem. Szerintem még ne élj szexuális életet!
nekem a dokim azt mondta hogy a fogamzásgátlók 1 hónap után védenek. de ha nem vagy biztos talán nem kellett volna engedni hogy beléd menjen a párod...

Lehetek-e attól terhes, hogy nem volt benne a cucc, csak mellette?

Legjobb válasz: Mibe nem volt és mi? Pl a teszkósszatyorba nem volt paprika mikor belenéztél? Jah mellette volt.. Nos ettõl még terhes lehetsz.

Mibe nem volt és mi? Pl a teszkósszatyorba nem volt paprika mikor belenéztél? Jah mellette volt.. Nos ettõl még terhes lehetsz.
Írj értelmesen, mert így nem lehet válaszolni a kérdésedre!
lesz kispaprika
mellette??? mármint nem jó helyre dugta ?? :DDD

Terhes lehetek? Szex utan 5 nappal mar lehetne erezni valamit, ha terhes lennek? Csak elonedv volt bennem.15 eves vagyok.

Legjobb válasz: Ha nem védekeztél, lehetsz terhes, fogd már fel! De nem 5 nap után érzed.

Ha nem védekeztél, lehetsz terhes, fogd már fel! De nem 5 nap után érzed.
Olcsó r* banc, remélem nem leszel terhes, hogy a koszos környezetedbe fialj... És azt is ilyen k*vának neveld fel. Szánalom... Milyen színû a bõröd? Ja, ilyet nem szabad kérdezni, mert megyek Strasbourgba...
Végül is ez pont olyan dolog, amit a szerencsére kell bízni, te eszetlen. -.-
Hogy mi? Ezek szerinte te... Elég nagy rá az esély. Nagyon hülye vagy! Több okból is...
Benned mentek el és nem lettél terhes? Az már kemény. Nem lehet, hogy meddõ vagy? Vagy mit csináltatok utána, akkor sem volt tabi?
Egyik sem. Cinikusak.
Kamukérdés.
Kamu, ez messzirõl bûzlik.
Honnan veszitek, hogy kamu? Nekem csak egy tudatlan tini lánynak tûnik, aki eddig szerencsésen megúszta a terhességet. Egyébként menj el nõgyógyászhoz! Ha most még nem is, a késõbbiekben szeretnél majd gyereket... Majd õ felvilágosít, hogy mi a helyzet odabent.
18: Te még nem ismered a gyakori kérdéseket! :D
Tudod mit? Csak úgy névtelenül fussunk össze párszor. Párszor beléd élvezek, és meglátjuk, hogy gond van e veled...
É megijedék, hogy sokszor belém élveztek mégse esek teherbe, mert azt hinném vmi baj van velem.De ha nem akarsz gyereket akkor meg védekezzetek mert egyszer lesz ami sose!
Az ilyen lúzerek, mint a 20-as vajon tényleg azt hiszik, hogy az ilyen hozzászólásoknak lehet értelme vagy csak elkeseredettek?
Kérdezõ én azon nem röhögnék, hogy "úgy sem akarok MÉG gyereket". Ha meddõ vagy, sosem lesz gyereked... És jelen esetben, ha komoly a kérdés, nagyobb az esélye annak, hogy meddõ vagy, mint hogy terhes legyél. De menj el egy nõgyógyászhoz, beszélgess vele, mondd el neki amit nekünk, õ megmondja a frankót. Vagy meddõ vagy, vagy piszok szerencsés.
egyébként hány éves vagy?
Menj aludni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm akor mostantol védekezni fogunk :) am meg nem baj h ha medõ vaok mert úgy sem szeretnék még picit xd
vagy igen, vagy nem, ennyi :) )))
Nálatok ez totú-lotto? Kemény vagy! :)
sok
A kérdező hozzászólása: nem vettünk be utána sem semmit. mi az a medõ? :O
Minél többször csináljátok, annál közelebb juttok a 100%-hoz.
Elvileg ha száz nõ csinálja azt, hogy védekezés nélkül szexel, egy éven belül 85 teherbe fog esni. Szóval erõs ferdítéssel 85% az esélyed rá. A meddõ pedig azt jelenti, hogy nem lehet gyereked. De ez nem biztos. Ha már úgyis élsz szexuális életet, menj el nõgyógyászhoz, õ el tudja mondani ezeket a dolgokat.
A medõ az olyan, mint a sokxor. Buta, fejletlen emberek használják. A meddõ azt is jelenti, hogy vlami eredménytelen, most viszont azt, hogy "A meddõség elsõsorban azt jelenti, hogy egy személy biológiailag képtelen hozzájárulni a fogamzás folyamatához". Viszont itt nem tudom azt mondani, hogy minden hülye a saját kárán tanul, mert a végén még gyerek lesz belõle, és õ fogja az egészet megszívni...
kamu!
nyugi, nem kell fosni. nekünk is kellett 3 hónap, minden nap 2 alkalommal hogy összejöjjön a baba...
Orosz rulett... De ne kamuzz, mert árt a fogaknak.

Lett már valaki ilyentől terhes? Gumi bennem maradt kb.3-4 másodpercig de nagyon az elején volt mivel rögtön kitudtam húzni. Szerintetek lehetek terhes?

72 órás tabiról lemaradtam. Talán kéne egy teszt? 16/L

Legjobb válasz: Ha nemi aktus létesül, mindenkeppen van esely a teherbeesésre, ezt soha ne felejtsd el. Szerencse, hogy az elejen tortent ez a "baleset", de tudni kell, hogy vannak ún. vágycsppek, amiktõl ugyanugy teherbe lehet esni. Nem nagy a valószínûsége, hogy most teherbe esel, de nem is eselyten.Legy ovatos!

Ha nemi aktus létesül, mindenkeppen van esely a teherbeesésre, ezt soha ne felejtsd el. Szerencse, hogy az elejen tortent ez a "baleset", de tudni kell, hogy vannak ún. vágycsppek, amiktõl ugyanugy teherbe lehet esni. Nem nagy a valószínûsége, hogy most teherbe esel, de nem is eselyten.Legy ovatos!

Mennyi az esély arra, hogy terhes lehetek, ha a gumi egy nagyon kis darabja bennem maradt mert elszakadt, de a párom nem ment el bennem, és csak egy pillanat volt míg elszakadt utána rögtön lecserélte a gumit?

lécci segitsetekk nagyon félek:(:S:S:S

Legjobb válasz: Hát...Született már így kisbaba, mindenesetre statisztikailag alacsony az esély rá.

Hát...Született már így kisbaba, mindenesetre statisztikailag alacsony az esély rá.
hat bocs, de miota ismerek olyan lanyt aki gumi normalis hasznalata mellett lett terhes, szerintem ebben az esetben benne van a pakliban, hogy terhes maradsz, attol fuggoen, epp a ciklusod mely napjaban vagy, illetve mennyi is volt az az annyi, ami benned maradt.
A kérdező hozzászólása: köszi
Nálunk volt egy bennt maradt a gumi este nekem azonnal írány volt a nõgyógyász ..72 órás tabi...tuti ami tuti, azóta rendes fogamzásgátlót szedek:Da bennt maradt rész meg remélem már kinnt van..
A kérdező hozzászólása: hát oan 17 napnál voltam kb..ésh annyira pici volt az a darab h alig látni..szinte kész csoda h észrevettem..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!