Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek a mensim (301 db)

Terhes lehetek? A mensim elötti nap voltam együtt a párommal és utána a mensim 1 napig tartott?

máskor pedig 4 akár 5napig tart??

Legjobb válasz: Ha terhes vagy,valószínû egy másik alkalommal estél teherbe.Persze az sem lehetetlen,hogy a mensi elõtt,csak arra kevés az esély.Vegyél tesztet ha nyugtalan vagy. Mensizavar sokmindentõl lehet nem csak terhesség miatt. Amúgy védekeztek?Vagy babát szeretnétek?

Ha terhes vagy, valószínû egy másik alkalommal estél teherbe.Persze az sem lehetetlen, hogy a mensi elõtt, csak arra kevés az esély.Vegyél tesztet ha nyugtalan vagy. Mensizavar sokmindentõl lehet nem csak terhesség miatt. Amúgy védekeztek?Vagy babát szeretnétek?
A kérdező hozzászólása: én szedek gyógyszert de melett másik fájdalom csillapitot szedtem és az ugye befolyásolja a fog.gátló tabit!Szoval a tbim elfogyott és utána mensi elött voltunk együtt!Mindenképp veszek egy tesztet akkor!Köszi
A kérdező hozzászólása: most még nem szeretnénk de ha jönne annak mind a ketten örülnénk!!:) :)

Terhes lehetek-e? Mensim utan 2 nappal lefekudte parommal de nem vedekeztunk, nem is elvezet belem. Azota eltelt mar vagy 3 het. A mensim igaz hogy meg nem kel megjojjon de aggodok nehogy terhes legyek. Semmi tunetem nicsn.

A mensim majd csak 1 het mulva kel megjojon de nagyon felek nehogy bajok legyenek. De ugye nem lehetek terhes?Ha nem elvezet belem es azota semmi jelei nincsnenek terhesegnek + erzekenyebb sem vagyok es nem is volt peteeresem ha jol tudom.

Legjobb válasz: Lehetsz terhes de nagyon kicsi az esélye.

Lehetsz terhes de nagyon kicsi az esélye.
Nem hinném, hogy terhes vagy. Nagyon kicsi a százalék. De azért máskor védekezzetek rendesen, nem hiányzik az idegeskedés!
Az elõzõ válaszolók hülyeséget írtak, igenis lehetsz terhes. Hiába nem élvezet beléd, az elõváladék, amit a szex során termel a pasi, ugyanúgy tartalmaz spermiumokat. Van rá esély, ne gondold azt, hogy "ígyis kicsi az esély rá, velem ez nem történhet meg". De igenis megtörténhet. Vegyél egy tesztet és reggeli elsõ vizeletel próbáld, majd másnap mégegyet a biztonság kedvéért mert tévedhet. Elõbb informálódni, aztán csinálni! Annyira nagyon nagyon félni azért nem kell, mert annyira nagyon tényleg nem nagy az esély, de ez nem játék! Ha a teszt OK, akkor ne parázz rajta mert a végén amiatt fog késni.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a gyors valaszokat:*
Ez a hülyeség, én még senkivel nem találkoztam aki ez miatt terhes lenne. Sõt én is 6 éve így szeretkezek(szándékosan) nem véletlenül és még soha nem lettem terhes (nem vagyok meddõ és a páromnak sincs semmi baja). És mindenki ezt állítja aki így szeretkezik. Persze benne van az a pár % rizikó, hogy mi van ha 500 ember közül Te leszel az az egy. De ez most olyan, mint, hogy a fogamzásgátlók 99%-ban biztosak, de mi van azzal az 1%-kal... Ennyi erõvel arról is lehetne rémhíreket terjeszteni!

Lehetek terhes ha a mensim 5. napján kezdtem el szedni a fogámzásgátlót és a 8. napon elfelejtettünk védekezni?

Legjobb válasz: Szia. Ha a ciklusod normális,akkor a PÉ-d valahol a 11.-és a 16.ik nap között kell legyen,de van akinek 5.napon,van akinek 25.-en van.A gyógyszert nem jól szedted,ezt tudod is ezek szerint,nemhiába kérdeztél,és igen,lehetsz terhes,de erre a legegyszerûbb mód,ha megvárod,hogy megjön-e a mensid,ha igen,no para,ha nem,vagy MÁSmilyen mint szokott lenni(kevesebb,"hígabb",késik),akkor vegyél egy tesztet,az a biztos. Boldog Ünnepeket!!!

Szia. Ha a ciklusod normális, akkor a PÉ-d valahol a 11.-és a 16.ik nap között kell legyen, de van akinek 5.napon, van akinek 25.-en van.A gyógyszert nem jól szedted, ezt tudod is ezek szerint, nemhiába kérdeztél, és igen, lehetsz terhes, de erre a legegyszerûbb mód, ha megvárod, hogy megjön-e a mensid, ha igen, no para, ha nem, vagy MÁSmilyen mint szokott lenni(kevesebb, "hígabb", késik), akkor vegyél egy tesztet, az a biztos. Boldog Ünnepeket!!!

Lehetek akkor terhes, hogyha a mensim utoljára jún.15 volt? . Valamilyen hormonális problémában szenvedek.

Az aktus 2 hete volt, szedek valamilyen hormonális tablettát, ami hozzásegít a terhességhez , de ha még nem volt mensim akkor nem lehetek ugye?

Legjobb válasz: Attól még simán lehetsz terhes. Nem tudhatod, hogy nem-e volt peteérésed pont akkor.

Attól még simán lehetsz terhes. Nem tudhatod, hogy nem-e volt peteérésed pont akkor.
de lehetsz. csinálj tesztet.
A peteérésrõl azt kell tudni, hogy akármikor lehet :) Ha akár itt utána nézel, elég extrém esetekrõl is olvashatsz :)
A kérdező hozzászólása: vagyis jún 15 óta nem volt mensim
A kérdező hozzászólása: nem akkor van peteérés hogyha van mensi? ha nem volt ?

Lehetek akkor terhes, hogyha a mensim utoljára jún.15 volt? . Valamilyen hormonális problémában szenvedek.

Az aktus 2 hete volt, szedek valamilyen hormonális tablettát, ami hozzásegít a terhességhez , de ha még nem volt mensim akkor nem lehetek ugye?

Legjobb válasz: nem tudom, csak azt, hogy én pl még szoptattam a 6 hónapos gyerekemet, még nem jött meg és akkor lettem terhes újra, persze ez nem ugyanaz az eset.

nem tudom, csak azt, hogy én pl még szoptattam a 6 hónapos gyerekemet, még nem jött meg és akkor lettem terhes újra, persze ez nem ugyanaz az eset.
Végy egy terhességitesztet és kiderül.
Ultrahangon voltál? Nem a terhesség miatt, hanem, hgoy volt-e tüszõd.
A kérdező hozzászólása: nem voltam uh-n , a doki nem mondta hogy kellene

Lehetek terhes, ha a mensim nem jött meg, az előző rövid volt és gyenge (akkori teszt negatív), most feszül a mellem, álomkóros vagyok és hidegrázásom van? Tesztelni holnap fogok, ha addig sem történik semmi.

Lehet, hogy megbolondultam, de olyan, mintha mozogna valaki a hasamban. Ez nem bélmozgás, éjjel is ébredtem már rá, s?t a kezemmel is érzem, pedig van vagy húsz kiló plusz rajtam. Az els? babámat nagyon hamar éreztem, a 17.héten már szemmel láthatóan rugdosott. Segítsetek! Ha bab van odabenn, akkor jól átvert a természet, azt hittem, hogy ennél jobban ismerem a testem! Segítsetek!

Legjobb válasz: Szerintem még biztos hogy nem õt érzed ha terhes is vagy az még elég korai lehet. Fõleg hogy negativ volt a teszted és meg is jött.

Szerintem még biztos hogy nem õt érzed ha terhes is vagy az még elég korai lehet. Fõleg hogy negativ volt a teszted és meg is jött.
Egyet értek az elõttem szólóval. Biztosan nem a babát érzed. És mivel már nem az elsõ tehességed, gondolom nem kell elmondani, hogy igazodnak a beleid, és folyamatos bennük a szélmozgás.
Az elsõ terhességem csak a 12. héten derült ki, elõtte összevissza véreztem, sõt abban a 12 hétben is, amikor már terhes voltam (szóval ezért nem gyanakodtam) Viszont a mozgást akkor sem érezheted szerintem, mert most második terhességem élem, és akárhogy figyeltem a 14. hét elõtt semmit sem éreztem, de csak tegnap óta merem azt állítani, hogy a babát érzem. Ezzel a terhességgel nem véreztem. Tesztekhez meg annyit: nekem nem egyszer halvány második csík volt, és mégis megjött, és most meg csak mikor már a doki is kimondta a terhességet, akkor mutatta ki a tesz a pozitív eredményt (6. héten volt) 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Teszt negatív. Mensesnek semmi jele, de ismét van tejem... A bélmozgást felismerem, ez olyan, mintha tikkelne valami a hasamban, és ez kézzel is érezhetõ. Azt is tudom, hogy ha ez a második hónap lenne, még nem éreznék semmit. De az kimaradt, hogy eddig három mensim más volt. 1*csak barna, 1*csak vér, utóljára inkább rózsaszín. Ebbõl doki lesz.

Lehetek terhes ha a mensim tegnap délelőtt múlt el, éjszaka lefeküdtünk a barátommal de kiszakadt a gumi? Elmentünk felirtani a gyógyszert (csak egy darabos volt)

viszont este szülinapot ünnepeltünk elég rendesen bepálinkáztam van hatással a gyógyszerre? Ma egész nap rosszul voltam. Szédültem. Ez másnaposság vagy a gyógyszer? Nagyon félek. Még nem volt velem ilyen. De babát nagyon nem akarok.

Legjobb válasz: Ennyi idõ alatt nem alakul ki a terhesség tünete. Simán lehetsz terhes, néha egész furán alakulnak a pete érések, lökõdések, egy erõsebb nemi vágy is kihozhatja. Ha meg van gyógyszer, akkor ne parázz. (vagy nincs is?)

Ennyi idõ alatt nem alakul ki a terhesség tünete. Simán lehetsz terhes, néha egész furán alakulnak a pete érések, lökõdések, egy erõsebb nemi vágy is kihozhatja. Ha meg van gyógyszer, akkor ne parázz. (vagy nincs is?)
ha nem hánytad ki, és eltelt legalább 3 óra a gyógyyszer bevétele és a pálinkázás között akkor nemleszel terhes.
ha nem hánytál akkor nincs hatással a 72órás bogyóra a pia! viszont ha igen, akkor lehet baj mert lehet nem tudott felszívódni. A másnaposság miatt vagy szarul....ez tuti 100-as...
Ahogy az elõzöek írták ha nem hánytad ki akkor biztos nincs probléma, de amúgy se nagy rá az esély.( Mondjuk ilyenkor a 1000ból egy emeres arány is sok)
A kérdező hozzászólása: volt gyógyszer igen! Be is vettem nem telt több mint 10óra... hányni nem hánytam. Akkor nincs miért aggódnom?
A kérdező hozzászólása: Hány óra kell amúgy a gyógyszer felszívódásához???
a terhesség miatt nincs miért aggodnod, a májad miatt esetleg. a tabletta elég nagy hormondadag, májenzimek bontják le... az alkohol meg rendesen megterheli a májat.. a másnaposság miatt voltál oda..
ha nem hánytál és nem is ment a hasad akkor nem vagy terhes. ha valamelyik megvolt akkor aggódhatsz! a 72 órás gyógyszer betegtájékoztatójában benne kell legyen, hohy mennyi idõ kell a felszívódásra! nézd meg ha még megvan!
nem vagy sztem terhes. ha nem is hanytal, meg ilyesmi.

Lehetek terhes ha a mensim megjött, de 2 hét múlva érzek valamit?

2 hete jött meg a mensim, rendesen, szokásosan, de most ismét elkezdtem vérezni egy kicsit, és érzem, hogy görcsöl a petefészkem( azt hiszem)! A terhesség jele lehet ez, vagy valami más szerintetek! Köszi

Legjobb válasz: Teszteltél már? Lehet hogy most van peteérésed.

Teszteltél már? Lehet hogy most van peteérésed.
Mensi után 2 héttel szerintem peteérés...
Szerintem Pé lesz. Hajrá!
Valószínûleg peteérésed van, ovus vérzéssel! ha babát szeretnétek, akkor most adjatok bele mindent, ilyenkor állítólag extratermékenység van!!!!
peteérés!!!most kell szexelni, ha babát akartok:) )))

Lehetek terhes? Kesik a mensim de a teszt negativ.

Legjobb válasz: mennyit késik?

mennyit késik?
A kérdező hozzászólása: Ovszerrel vedekeztunk nem megszakitassal
még ha megszakítás volt is, akkor se tuti, h terhes.
Ugye a védekezés nem a "Majd idõben kiveszem kicsim " tipusú volt? Amúgy szerintem nem vagy terhes, de ha nagyon nyugodt akarsz lenni, akkor legalább a háziorvosodhoz menj el. Ha 5 nap múlva sem jön meg, akkor MINDENKÉPP irány a doki!
Védekeztetek.. na de hogy? Ha biztos vagy benne, hogy mindent betartottatok, helyesen használtátok azt az eszközt (bármelyik is legyen: tabletta, óvszer), akkor ne aggód magad halálra! Ha viszont nem megfelelõen védekeztetek (pl.: megszakítás) stb., akkor a következõ kérdés: eltelt 14 nap a teszt és az utolsó aktus között? Ha igen, és úgy negatív, nyugi. Ha nem, akkor még lehet álnegatív a korai tesztelés miatt.
5ös ez mennyire igaz?
Ülj le, mély levegõ, tartsd vissza 15 másodpercig, majd hirtelen állj fel. Ha jobbkezes vagy, és megszédülsz, akkor sajnos terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Igen.vedekeztunk
védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: 5nap..
Teljesen igaz, õsi csikung módszer.

Lehetek terhes ha a mensim megjött?

14-én kellett volna megjönnie helyette 17-én jött meg, a teszt negatív volt 16-án. Ma múlt el és pár napja szédelgek, rossza a közérzetem.

Legjobb válasz: Tesztelj újra és ha megint negatív, illetve a "tüneteid" továbbra is megvannak, menj dokihoz!

Tesztelj újra és ha megint negatív, illetve a "tüneteid" továbbra is megvannak, menj dokihoz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!