Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek a hatodik (2 db)

Terhes lehetek ha a hatodik menszeszi nap a barátom belém hatolt az ujjával amin ondó volt?

Legjobb válasz: valoszinuleg nem.a menzesz ideje alatt es elotte meg utana nehany nappal a legcsekejebb az eseje annak ,hogy valaki teherbe essek.nyugodj meg,am mindig a legbiztosabb a vedekezes.

valoszinuleg nem.a menzesz ideje alatt es elotte meg utana nehany nappal a legcsekejebb az eseje annak , hogy valaki teherbe essek.nyugodj meg, am mindig a legbiztosabb a vedekezes.
Nem igazán! De ha felmerül a kétely benned, akkor csinálj egy terhességi tesztet, ami azonnal kimutatja. Bár ez sem 100%-os. A legjobb, ha elmész nõgyógyászhoz, õ biztosan meg tudja állapítani.

A legutóbbi menstruációm helyett kb.5 napig erős barna folyásom volt, hatodik nap jött meg "rendesen" a menstruációm, de a vérzés már csak egy napig tartott. Ez most rendes menstruációnak számított, vagy lehetek terhes?

A barna folyás pontosan akkor jött meg, amikor a menstruációmnak kellett, ugyanaddig is tartott és ugyanúgy fájt a hasam is.

Legjobb válasz: Szia! Én pont ilyennel voltam most orvosnál! De azt mondták,h ez nem baj és nem jelent semmit....pedig nekem már 2 hónapja így van.....és az 5 napból csak 2-2,5 napig van/volt meg.... De sztem csinálj 1 tesztet és ha akkor se nyugocc meg akkor menj el orvoshoz!

Szia! Én pont ilyennel voltam most orvosnál! De azt mondták, h ez nem baj és nem jelent semmit....pedig nekem már 2 hónapja így van.....és az 5 napból csak 2-2, 5 napig van/volt meg.... De sztem csinálj 1 tesztet és ha akkor se nyugocc meg akkor menj el orvoshoz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!