Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek 28-ra (8 db)

Barátommal, nemi életet, elmenne, kihúzza, úgy, megjönnie. Ez a kérdés rossz kategóriában van. Nem lehetsz terhes.
ajj nemáár ember 1 napja késik.. -.-
könyörgöm, a kedvemért inkább ne szexeljetek
Azért a megszakításos közösülés gumival, az is beteg egy dolog.
Terhes vagy. 1értelmü.
Ha aggódsz emiatt vegyél terhességi tesztet.
Várd ki a végét, mindjárt beírja, hogy fogamzásgátlót is szed :D Amúgy hány évesek vagytok? Csak úgy kíváncsiságból...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!!!
Hát, 99 % hogy nem vagy terhes. Az az egy nap meg semmi, késhet heteket is anélkül, hogy semmi bajod sincs. Ez a védekezés pedig igen is jó módszer.Nem értem mi baja van vele a többieknek.Szerintem el se olvassák a kérdést néhányan vagy legalábbis nem értelmezik. Hiszen felhúzza a gumit az elején és mielõtt elmegy kiveszi.Mi ezzel a gond???? Igy még akkor sincs gond ha netán elszakadt volna.Én fogamzásgátlót sosem szednék, nem fogom azzal kárositani a szervezetem...
Ne idegeskedj, nem vagy terhes. Kb 0 az esélye, így hogy rendesen védekeztek az elejétõl gumival és nem szakad ki. Egyébként felesleges a végén kihúznia, ha van rajta gumi. Nekem volt, hogy késett 5 napot is, szintén rendes védekezés mellett. Ne stresszelj, mert akkor meg az miatt nem fog megjönni még pár napig :) 19/N
19 évesen lehetne már annyi eszed hogy normálisan védekezzél.Persze a mai fiatalok csak ...tudnak , gondolkodni nem.
Azért figyelitek, hogy hétvége után milyen sok ilyen terhes vagyok kérdés születik?:D
De ezt amúgy úgyse tudja megmondani senki. Gyakorlatilag 0 az esélye de ha annyira parázol patika és terhességi teszt. Gondolom van a közelben 1 és még valószínûleg nyitva is van.
A kérdező hozzászólása: 19 évesek vagyunk... csak moost parázzunk h mivan!!!... miwel tnap kellett volna megjönnie!! Amugy a legelején már felhuzzuk a gumiit!!
Nem lehetsz, ha nem csúszott hiba tutira ebbe az elméletbe. Ezer oka lehet annak, hogy nem pontos.Pl ha van vagy két kiló súlyingadozásom, már akkor tuti, hogy nem pontos, vagy stressz, vagy még kb. ezeregy dolog. nem, nem vagy az, nyugi.Aki meg gyalázza kérdezõt, az kérem, hogy ne tegye.Az hogy valaki aggódik, és ilyet nem tud esetleg a környezetében megkérdezni valakitõl, aki megnyugtathatná, az természetes hogy parázik.Létezik olyan aki még nem parázott azon, hogy terhes?Én kevés dologban vagyok olyan megfontolt, mint a védekezésbe, még a gyógyszer sem 100%os, és ha nem jön meg, akkor mindenki fejében megfordulhat.Ne bántsátok, én itt azért láttam már hülye kérdést, ha õ aggódik ezen, akkor nem hülyeség.
Ez a megszakításos közüsülés nem fogamzásgátló módszer, ez ostobaság.Használj gyógyszert ha nem akarsz gyereket.Ne a gumival trüközzetek.
75 és 80 :-) Ha tényleg terhes ezzel benne lesznek a híradóban:D
legközelebb végig gumival csináljátok, mert az elõváladékban is simán lehet már sperma
Nem vagy az. Am milyen egy gumival nemi életet élni? Fõleg ketten. "Barátomal nemiéletett élünk (gumival)" Na jól van, csak vicceltem :) De mielõtt legközelebb dugtok, házasodjatok össze.

28-ra nem várom. Nincs túl sok tünetem, néha kicsit émelygek, szédülök. Terhes lehetek?

A melleim elég furcsák, nem feszülnek, hanem mintha minden kis apró mirigyet éreznék benne. Ilyen nem szokott lenni. Leginkább a hónalj vonalában érzem, izomláz érzetem van. 23-án teszteltem és nagyon halványan ott volt a 2. csík is. Ha 28-án tesztelek látható er?sebben a csík, már ha tényleg ott volt. Már nem merem beleélni magam.

Legjobb válasz: sztem terhes vagy:) csinálj holnap reggel egy tesztet:9 gratula 32

sztem terhes vagy:) csinálj holnap reggel egy tesztet:9 gratula 32
ha 23 án teszteltél halvány csíkosat akkor reménykedj h nem fog megjönni mert valószínû h 28-án már erõsebb lesz kitartás és...gratula
A kérdező hozzászólása: Szóval ha 28-án tesztelek már látszik rendesen a 2. csík??!
A kérdező hozzászólása: Sajna nem tudok holnap reggel, mert nincs itthon! De a mellel mi a helyzet? Neked is inkább a mirigyek fájtak? Mert mensi elõtt nekem inkább feszülni szoktak, majd szétdurrannak olyankor! Nem merem magam beleélni, csak a mell miatt gyanakszom. A teszten is lehet csak bemagyarázom a 2. csíkot. Tiszta hülye vagyok! Csak a múlt hónapban nagyon beleéltem magam. Utána nagy ürességet éreztem! Eléggé rossz volt. A válaszod nagyon szépen köszönöm!:)
Ritkán, de elöfordul menstruáció a terhesse´g alatt. Vegyél egy tesztet, és azonnal megtudod.Ha terhes vagy azt már kikellene, hogy mutassa.
Lehet, hogy terhes vagy! Menj el dokihoz, mert õ már láthat valamit uh-n, és csinálhatsz tesztet is, bár gondolom ezen már túl vagy, azért tetted fel a kérdést.
Ugyanebben a helyzetben bagyok én is. Elmentem orvoshoz és azt mondta kb 6 hetesnek kell lennem, hogy az uh kimutassa, a terhességi tesztekben pedig azért nem lehet megbízni, mert a kimaradt menstruáció utáni terhességet mutatja, és minden 7-8. téves eredményt hoz. Én is tanácstalan vagyok.

Na most akkor terhes lehetek? Most 28 an jott meg ugy mond barnaztam ra ultem a wc re es verezni kezdtem ami ugy mond aznap elmult…utana vasarnap megint barna…

azota barna es enyi nem tudom baba e nem csinaltam tesztet…most kezdtem ujbol szedni … irt ki a doki fogamzasgatlot 2 szemet vettem be edig nem merem szedni

Legjobb válasz: Miért nem csináltál tesztet??? A fogamzásgátlót eddig nem szedted és most kezded el,ez az elsõ hónap?

Miért nem csináltál tesztet??? A fogamzásgátlót eddig nem szedted és most kezded el, ez az elsõ hónap?
A kérdező hozzászólása: igen most 28 an kezdtem el szedni teszteltem semmit nem mutat

28 napra szokott megjönni de most 23 ra jött meg lehetek terhes ennek ellenére? Peteéréskor voltam a párommal. Nagyon görcsölök és barnás vérzésem van de ez még csak első nap.

Legjobb válasz: Lehet, hogy most van a beágyazódás. Beágyazódáskor sérülhet a méhfal, mely vérzéssel járhat, ami persze másabb mint a menzi. Lehet barna vagy rózsaszín, valakinek csak pár csepp van, valakinek meg eltart pár napig, így sokan azt hiszik, hogy a menzeszük jött meg. Lehetsz terhes, tesztet majd akkor érdemes csinálni, amikor elvileg meg kéne jönnie, vagyis a 29. napon vagy késõbb.

Lehet, hogy most van a beágyazódás. Beágyazódáskor sérülhet a méhfal, mely vérzéssel járhat, ami persze másabb mint a menzi. Lehet barna vagy rózsaszín, valakinek csak pár csepp van, valakinek meg eltart pár napig, így sokan azt hiszik, hogy a menzeszük jött meg. Lehetsz terhes, tesztet majd akkor érdemes csinálni, amikor elvileg meg kéne jönnie, vagyis a 29. napon vagy késõbb.

Kb 2 honappal ezelött 1 hetet késett amenzim csináltam 2 db tesztet amiken a második csik halvány lett, de sajnos aztán rá pár napra megjött. és a köv honapba is de már a ciklusom nem 28 napos 33-35 naposak. Lehetek terhes?

9 honapja probálkozunk babával.24 éves vagyok. Az elmult honapokba Darabos a menzim .

Legjobb válasz: Nem egészen értem a kérdést...A két hónappal ezelõtti eredmény biztos azért volt,mert nem tapadt meg sajna a baba,h azóta terhes vagy-e,azt így nem lehet tudni.

Nem egészen értem a kérdést...A két hónappal ezelõtti eredmény biztos azért volt, mert nem tapadt meg sajna a baba, h azóta terhes vagy-e, azt így nem lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: annyi a lényege hogy nem értem miért volt ott halványan a második csik amikor azota is megjött(bár másképp mint szokott)
Az elõzõ válaszoló vagyok.Ezt hívják korai vetélésnek, egy kolleganõm épp most esett át rajta, csak 4-5 hetes volt.Ez akkor van, ha a babóca nem tud rendesen megtapadni és végül felszívódik vagy a vérzéssel távozik.Szeressétek egymást, hátha most sikerül!
A kérdező hozzászólása: oh ez szörnyü.Köszi.Remélem nem várat magára sokat.különben a tapadás ügyben nem tudunk rá segiteni igaz?
Állítólag a palástfû tea segíthet, de még nem próbáltam.Egyébként lehet, h a baba nem volt eetleg eléggé életképes, sok minden befolyásolhatta.Ne keseredj el, hátha most sikerül.
Szia! Sajna Neked ezek szerint spontán vetélésed volt, mint nekem a 3.babánkkal.Én azt mondom, hogy egy orvosi vizsgálat nem ártana, mert én is kb.ennyi idõs terhes voltam, amikor távozott a babám, de a doki nem kapart, mert kiürült a baba.Menj orvoshoz, mondd el neki mi történt, õ megvizsgál, lehet hogy UH-ra is elküld, és ha azt mutatja a vizsgálatok végeredménye, hogy a baba rendesen kiürült, valszín nem fognak kaparni.Viszont az is lehet, hogy valami kis szövet bent maradt, és ez okozza azt, hogy nem tudsz teherbeesni, akkor kaparni kell.JObban jársz, minél gyorsabban dokihoz mész.Egy öreg róka

Barátommal együtt voltam kiszakadt a gumi és rá 18 órára vettem be esemény utánit . Ez volt 8 napja, tegnap véreztem de ma már nem, de még csak a 23 napba járok, múlthónapba 28 nap múlva jött meg lehetek terhes?

Legjobb válasz: Az esemény utáni 85%os. Szóval lehetsz. Az is lehet, hogy épp benne vagy a 15%ban. De az is lehet, hogy a 85%ban vagy benne és majd megjön rendesen, csak most egy ekkora bikás hormonadagot vettél be, hogy "Kissé" megzavarodott tõle a szervezeted. Sajnos nem látunk beléd, hogy mi van, így érdemben itt nem lehet válaszolni... Sajnálom.

Az esemény utáni 85%os. Szóval lehetsz. Az is lehet, hogy épp benne vagy a 15%ban. De az is lehet, hogy a 85%ban vagy benne és majd megjön rendesen, csak most egy ekkora bikás hormonadagot vettél be, hogy "Kissé" megzavarodott tõle a szervezeted. Sajnos nem látunk beléd, hogy mi van, így érdemben itt nem lehet válaszolni... Sajnálom.
En is ugyanigy jartam. en is kb. 18 orara vettem be, es utana egyaltalan nem vereztem, hanem mar csak akkor amikor meg kellett h jöjjön. en is izgulok h mi lesz most, de a napokban elmegyek egy nõgyogyaszhoz. az a legbiztosabb.
http://www.durexworld.com/hu-HU/SexualLifestyle/Contraceptio.. Az hogy egy hormonbomba, még nem azt jelenti, hogy hat is!
85%-os? Ilyent hol olvastál? Az esemény utáni egy hormonbomba. Gyakorlatilag "spontán vetélést" idéz elõ. Erõsen kétlem, hogy egyáltalán van hibahatára, ha idõben beveszik. A 18 óra pedig még bõven az idõben van. A tévedés jogát természetesen fenntartom magamnak, de hogy 15%-os hibahatár?
lehet esély a terhességre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Ezek szerint nincs nagy esély? Csak most kezdtünk próbálkozni így naptáros módszer szerint mert sajnos így spontán nem sikerült még teherbe esnem! Nincs semmi bajom mert voltam orvosnál lassan 2 éve hogy probálkozunk!
és a párod is volt orvosnál? nekem sinc bajom, de nálunk a férfinek igen, mi 28. honapja probálkozunk:(
A kérdező hozzászólása: igen neki sincs semmi baja. neki már van is egy 8 éves fia.
Szerintem nagyon jó esélyetek van , mert pé elõtt 2 nappal és a pé napján is együtt voltatok. Hajrá, szurkolok nektek!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!! Remélem most sikerül!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!