Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek jött meg a (294 db)

Lehetek-e terhes? Nem jött meg a menszeszem már 9. napja és olyan érzésem van mintha meg akarna jönni és a mellem is fáj de nem ügy mint mikor megszokot jönni émejgésem is van mindenen sirni akarok. Csináltam tesztet de negatív lett. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Amíg nem jön meg, addig van esély a babára! Ismételd meg a tesztet két -három nap múlva. LEhet, hogy 25-s a teszt és neked késõi peteérésbõl lett a baba. A 9 nap elég sok, de hát láttunk itt már többet is. Drukkolok. (én elugranék dokihoz egy vérvételre, a biztonság kedvéért).

Amíg nem jön meg, addig van esély a babára! Ismételd meg a tesztet két -három nap múlva. LEhet, hogy 25-s a teszt és neked késõi peteérésbõl lett a baba. A 9 nap elég sok, de hát láttunk itt már többet is. Drukkolok. (én elugranék dokihoz egy vérvételre, a biztonság kedvéért).

Februar 1-en jott meg a menstruaciom, azelott egy nappal pedig egyutt voltam a baratommal, vedekeztunk nem szakadt el az ovszer, masnap meg is jott rendesen. Lehetek terhes? Van okom aggodni?

Most a 28adik nap van es megkene jojjon de meg nem jott meg.nem ertem h h van h egyeseknek van menzesz terhesseg alatt is.Fajdogal a hasam.remelem megjon,egy kicsit megvagyok ijedve.

Legjobb válasz: Ne idegeskedj,mert már attól is késhet.Ha védekeztetek és nem volt semmi probléma,akkor nem hiszem,hogy terhes lennél.Ez a hónap alapból rövidebb volt..meg amúgy is pár napos késés még belefér.Nyugodj meg..én is voltam hasonló helyzetben..sõt rosszabb is..de nem volt semmi baj.Nem lesz semmi probléma.

Ne idegeskedj, mert már attól is késhet.Ha védekeztetek és nem volt semmi probléma, akkor nem hiszem, hogy terhes lennél.Ez a hónap alapból rövidebb volt..meg amúgy is pár napos késés még belefér.Nyugodj meg..én is voltam hasonló helyzetben..sõt rosszabb is..de nem volt semmi baj.Nem lesz semmi probléma.
Nincs különösebb okod az aggodalomra és feleslegesen ne aggódj! A legszabályosabb ciklus mellett is elõfordulhat pár napos eltérés mind kér irányba. Ez teljesen természetes és semmi jelentõségi nincs.
Ha nem volt bibi a védekezésnél, akkor nem lehetsz terhes elméletileg.
Kizárt, hogy terhes legyél, nyugi.
A kérdező hozzászólása: koszonom...szerintem sincs gond, csak az utobbi 3-4 honapban 28napra megjott...s na bepanikoltam egy kicsit..
szerintem sem lehetsz terhes. ne aggódj
Nem lehetsz terhes, de ha gondolod, ülj bele forró vízbe, mozogj kicsit, vagy szeretkezzetek egyet...Ezek elõsegítik!
A kérdező hozzászólása: Csinaltam egy tesztet:negativ, de meg mindig nem jott meg..

Tíz nappal hamarabb jött meg a menstruációm lehetek terhes?

Párommal pont pé-kor voltunk együtt.Védekezésként pharmatex hüvelytablettával védekeztünk.Utána rá pár nappal szédültem,nagyon fájt a hasam,szúrkáló érzést éreztem,és egyszóval terhességi tüneteim voltak.Olvastam pár fórumot hogy a beágyazódásnál lehetségesek ezek a tünetek.Kicsit nyugtalan voltam,de szerettem volna teherbe esni,erre tíz nappal korábban megjött a menstruációm.Nekem egy hétig szokott tartani a menses,most járok a negyedik napnál,de már kezd elmúlni.De az els? két napban ugyan annyi jött,mint szokott.Nem tudom mit tegyek??Szerintetek lehetek terhes??

Legjobb válasz: Nem vagyok orvos,de ha megjött a mensid,akkor valószinübb,hogy nem vagy terhes.A tünetek,amiket korábban éreztél lehetett a mensi elõjele is.Nekem is szokott szúrni és néha görcsölni a hasam úgy,hogy még nincs meg.A melleim érzékenyebbek és néha szédülök és hányingerem van. Ezek lehetnek a terhesség jelei is,de mensivel párosulva kicsit valószínütlennek tartom.

Nem vagyok orvos, de ha megjött a mensid, akkor valószinübb, hogy nem vagy terhes.A tünetek, amiket korábban éreztél lehetett a mensi elõjele is.Nekem is szokott szúrni és néha görcsölni a hasam úgy, hogy még nincs meg.A melleim érzékenyebbek és néha szédülök és hányingerem van. Ezek lehetnek a terhesség jelei is, de mensivel párosulva kicsit valószínütlennek tartom.
nagyim a terhesség félidejéig vérzett mikor nagybátyámmal volt terhes... ennyit arról hogy a terhesek nem menstruálnak.
A kérdező hozzászólása: Ez olyan megoldás volt, hogy eléggé sok olyat hallottunk errõl a hüvelytabiról hogy mellette is terhesek lettek.És a babát még nem terveztük, de én már nagyon szeretnék, és a párom sem lenne ellene ha úgy alakulna.
Ha szeretnél teherbe esni, akkor miért védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: Még várni szeretnék a teszttel kicsit, hogy tényleg elmúlik e hamarabb a mensi.És hátha jelentkeznek tünetek.Nem akarok nagyot csalódni!!!És az az igazság hogy szeretném meglepni a páromat, egy két csíkos teszttel, ami remélem sikerül!!És az pedig hogy nem hinnék nektek, az nem igaz.Csak szeretnék némi önbizalmat kelteni magamban hogy talán a váletlen nekem is sikerülhet!!!Köszönöm a válaszokat.:)
Csak egy dolgot nem értek. Ha tényleg ennyire szeretnél babát, akkor miért nem az a legelsõ reakciód, hogy futás a gyógyszertárba egy tesztért és forró vonal a nõgyógyásznak, hogy extra sürgõs, holnap reggelre adjon idõpontot? Mi nem tudhatjuk 100%-ra, hogy igen vagy nem a válasz és valószinüleg nem is hinnél nekünk, akkor pedig higgy a szemednek és csinálj tesztet minél gyorsabban! Jah és kívánom, hogy legyen baba :)
A kérdező hozzászólása: Hármas ikrek??:) :) :) Én egyetlen babónak is örülnék:)
tuti hármas ikreid lesznek!
Nem biztos, hogy rendes menstruáció, lehet a beágyazódás miatt is kevesebb vérzés. Biztosat csak a teszt illetve egy orvos tud mondani.
A kérdező hozzászólása: De mihelyst megjött, elmúltak a tüneteim.Mostmár csak néha görcsöl a hasam, és a mellem egyáltalán nem feszül.De lehet hogy a tesztnél maradok...
Menstruációval _együtt_ terhes? :) ) Ha az uterushám levált, a jóisten sem tudja implantálni a preembryót.
igen lehetsz csinálj tesztet!
A hüvelytabletta mellett csak akkor lehetsz terhes, ha nem jól használod. Ha nem tetted fel az együttlét elõtt elég korán és nem tudja kifejteni a hatását, ha elõtte vagy utána közvetlenül szappannal mosakodtál stb. Én nem tartom valószínûnek, hogy terhes lennél, mert a terhességnek az idõ múlásával egyre egyértelmûbb jelei vannak. Ha valakinek van is vérzése a terhesség alatt, az mindenképpen kevesebb, másabb állagú, rövidebb ideig tart, mint a rendes menstruáció. A terhesség tünetei nem múlnak el és jönnek vissza, hanem folyamatosan fenállnak és max. fokozódnak. Kb. 12-16 hét körül múlnak el. Szerintem döntsd el, hogy akarsz-e babát vagy sem, és ha akarsz, akkor ne védekezzetek!

16-án kellett volna megjönnie, és még nem jött meg, a hasam nem fáj egyántalán, terhes pedig biztosan nem lehetek. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Ennek elég sok oka lehet, mennyi idõs vagy? Mióta van menzeszed? Beállt már rendszeresen? Ha még nem akkor kimaradhat 1 hónap, volt olyan ismerõsöm akinek 18 évesen is csak 2 havonta jött meg, persze ennek megvolt az orvosi oka. Az is lehet, hogy kicsit túl stresszes volt az utóbbi idõszakod és ezért csúszik...

Ennek elég sok oka lehet, mennyi idõs vagy? Mióta van menzeszed? Beállt már rendszeresen? Ha még nem akkor kimaradhat 1 hónap, volt olyan ismerõsöm akinek 18 évesen is csak 2 havonta jött meg, persze ennek megvolt az orvosi oka. Az is lehet, hogy kicsit túl stresszes volt az utóbbi idõszakod és ezért csúszik...
A kérdező hozzászólása: Hát 13 éves vagyok nem olyan régóta, és 3, 5 éve jött meg legelõször, és a kezdetektõl nagyon rendszeres volt, most kezdett kicsit rendszertelenné válni, az utóbbi fél évben, de eddig csak pár nap késés vagy sietség volt, ilyen még nem.
Szerintem nincs semmi gond csak a hormonjaid.Ha felkeresel egy dokit akkor õ elmagyaráz mindent ezzel kapcsolatban és legközelebb nem fogsz megijedni.Nekem ennyi idõsen nem akart elmúlni a menszeszem.Kaptam egy gyógyszert és azóta semmi gond nincs.Már van egy lányom is.:) 31/L
A kérdező hozzászólása: Hát, rendben, megfogadom a tanácsod, csak csodálkoztam, mert szerencsésnek éreztem magam, hogy korán túlestem rajta, meg rendszeres is volt... De majd kiderül. Köszi! :)

37.napon vagyok és még nem jött meg a havim. Csináltam 2 terhességi tesztet ami negatív lett. Néha fáj picit a hasam alja de nem jön meg. Nincsen hányigerem stb. Ettől függetlenül terhes lehetek?

Legjobb válasz: Nem valószínû, de pár nap múlva azért csinálj még 1 tesztet. Ha az is negativ, akkor tut, hogy nem vagy terhes! Bár szinte már most is az....

Nem valószínû, de pár nap múlva azért csinálj még 1 tesztet. Ha az is negativ, akkor tut, hogy nem vagy terhes! Bár szinte már most is az....
Valószínûleg valami miatt egyszerûen kimaradt a vérzésed. A tesztnek már ki kellett volna mutatni a pozitívat, de tesztelj még egyet egy pár nap múlva.
Szia! Nekem 47.napra mutatta ki a teszt (halványan) h terhes vagyok. Már 4 éves a lányom:) Lehetsz terhes...csak késõbb volt a pé-ed.
lehetsz terhes, 2 hét késést várj meg, ha akkor is negatív a teszt, menj dokihoz, ha poz., akkor azért! :)
A kérdező hozzászólása: értem , bár néha fáj a hasam csak nem akar megjönni :S
Nem hinném, hogy terhes vagy, de ha gondolog, vegyél tesztet.
Szia! Nem valószínû sajna. Egyébként a vérnek vasszaga van. Sok sikert a következõ hónapra!! :o)
Nem vagy terhes sajnos!

Szülés után még nem jött meg a mensesem, lehetek így terhes?

Legjobb válasz: Igen lehetsz terhes,ezért nagyon fontos a védekezés,ha még nem akarjátok az újabb babát.

Igen lehetsz terhes, ezért nagyon fontos a védekezés, ha még nem akarjátok az újabb babát.

Lehetek terhes, 2nappal előbb jött meg a menstruációm?

Nem vagyok szűz,régóta vagyok párkapcsolatban szexelek,a barátommal max 5percet csináljuk gumi nélkül,utánna csak gumival.Soha nem szakadt ki. 20L

Legjobb válasz: Ha megjött,hogy lennél terhes?

Ha megjött, hogy lennél terhes?
nem
ha megjött, akkor bizony terhes vagy!!!
Az ember azt hinne, hogy egy 20 eves, aktiv nemi eletu lany mar tudja mi az a szex meg menstruacio.... 18 eves szuz fiukent en szegyellem magam..
Ha nem védekeztél, akkor IGEN BÁRMIKOR LEHETSZ TERHES.

10. napja nem jött meg a menzeszem, és félek, terhes lehetek. Az alábbiakban leírom. Szerintetek?

Amikor a párommal együtt voltunk, mindig védekeztünk óvszerrel, és mindig le is ellen?riztük. sosem volt gond.2 tesztet is vettem, mind a 2 egycsíkos negatív lett. Ma voltam a n?gyógyásznál, de csak annyit mondott, hogy ha nem jön meg egy héten belül menjek vissza. És Hüvelyi gyulladásom van, amire kúpot írt fel. Szerintetek lehetek terhes???

Legjobb válasz: Persze hogy lehetsz....Hogy terhes vagy-e?...kizart dolog mert nem tudom.

Persze hogy lehetsz....Hogy terhes vagy-e?...kizart dolog mert nem tudom.
Szerintem fölöslegesen parázol, ha 2 teszted is negatív lett, és a nõgyógyász se talált semmit, akkor nincs semmi. a gyulladás simán okozhat késést..mellesleg nekem is most késett 7 napot mire megjött :D
Nem, ez nem terhesség. A gyulladások elnyújthatják a ciklust.
A kérdező hozzászólása: Kérlek, csak értelmes kommenteket írjatok! 2., 3. Köszi, remélem, így van.
Ne aggódj, szinte teljesen kizárt, hogy terhes légy.:)

Terhes lehetek? Mar 55. napja nem jott meg a menstruaciom

ilyen meg nem fodult elo. a baratommal megszakitasos modon szeretkezunk.2 hete csinaltam tesztet neg. lett. voltam orvosnal az UH-n egy 2cm tuszot latott allitolag, kaptam egy injekciot es azt mondta, h ha 10 napon belul nem, jon mennyek vissza. semmi mast nem mondott. aki tud segiteni irjon

Legjobb válasz: Ha két hete teszteltél, az az õskõkor. Azt hiszed, hogy annak az eredménye örök idõkre érvényes lesz? Kérdezgetés helyett inkább tesztelj újra, és akkor megtudod, hogy MOST terhes vagy-e.

Ha két hete teszteltél, az az õskõkor. Azt hiszed, hogy annak az eredménye örök idõkre érvényes lesz? Kérdezgetés helyett inkább tesztelj újra, és akkor megtudod, hogy MOST terhes vagy-e.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!