Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek hónapja próbálkozunk a férjemmel, (2 db)

Csinálj egy tesztet, abból ki kell derülnie, hogy babás vagy-e.
Hõt mértél?
A kérdező hozzászólása: Félideig hõmérõztem, de aztán kissé megfáztam, és úgy gondoltam, hogy az úgyis befolyásolja, így abbahagytam. Tesztet még nem merek csinálni. Korainak tartom, nameg nem szeretnék csalódni.
Szerintem is korai még a teszt! Szerintem várj még pár napot! Nekem 6 nap késés után jött meg! A hõm is fennt volt, és a tüneteim is hasonlóak voltak, mint Neked, aztán sajna megjött! Nem akarlak elszomorítani, de tapasztalatból mondom, hogy jobb egy nem várt mensi, mint egy negatív teszt! Azért én szorítok Neked nagyon, és írj majd hogy mi lett! :)
A kérdező hozzászólása: Ma megcsináltam a tesztet, és babás vagyok :)
Gratulálok!!!!!!

A férjemmel 6 honapja probálkozunk a babán, 16 napot késett de végul csak megjött, ettöl még lehetek terhes, vajon miért késett?

Soha nem késett eddig,legalábbis nem ennyit,valaki tapasztalt már ijet?

Legjobb válasz: Ha ez vígasztal, nekünk is a hetedik hónapban jött össze. :-) Meglesz az a baba, csak türelem. Addig is gyakoroljatok és csak még szebb lesz! :-)

Ha ez vígasztal, nekünk is a hetedik hónapban jött össze. :-) Meglesz az a baba, csak türelem. Addig is gyakoroljatok és csak még szebb lesz! :-)
Szia velem is volt ilyen januárban.Késés, tünetek, (nagyon erõs tünetek voltak)de nem akartam tesztelni, csak 1 hét késés után.Az ötödik nap késés után megjött.Nagyon sírtam, úgí fájt a hasam.Sosem szoktam így görcsölni.A doki azt mondta akkor, h. valószínûleg spontán elvetéltem.
Lehet, hogy bekövetkezett a megtermékenyítés, de mégsem tudott rendesen megtapadni a baba. Gyakran van ilyen, csak a nõk nagy része nem tesztel állandóan, hacsak nem szeretne babát, így meg sem tudja, hogy valójában terhes volt, csak elment a baba. Ez az egyik verzió. A másik, hogy tényleg terhes vagy, de ez csak akkor valószínû, ha sokkal kevesebb volt a vérzés mennyisége, mint egyébként szokott lenni. Mindenesetre javasolnék egy tesztet. Az teljesen biztos eredményt mutat már, akármikor csinálod is meg.
A kérdező hozzászólása: Elöször is köszönöm a válaszodat, folyton teszteltem amig késett és neg.volt, én magam sem értettem.Amikor megjött hatalmas alhasi görcseim voltak, alig birtam.A menszesz mennyisége normál volt, szine is.El vagyok keseredve, mert már nagyon beleéltem magam a 16 nap alatt.
A kérdező hozzászólása: Ha kiszámitom akkor kb 5 hetes terhes lehettem, azt is eltudom spontan vesziteni?Amint idom lesz megyek dokihoz.
szia, nem biztos, hogy volt egyáltalán baba (azt ugyanis a teszt ha halványan is, de mutatta volna)... viszont a múlt hónapban nekem is késett két hetet, és normál mennyiségû volt. egyszerûen késett a peteérésem, ez tolta ki a ciklus hosszát is.
Bármikor elveszítheted spontán. :-( Sõt, a megfogant babák 25%-a elvetélõdik. Csak rélgebben, a terhstesztek ideje elõtt nem tudtak a nõk errõl, csak annyit tudtak, hogy valami miatt késik. A dohányosoknak sokkal gyakrabban "késik", mint a nem dohányosoknak. Az is lehet, hogy az õ körükben még magasabb a spontán vetélés aránya koraterhesség alatt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!