Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek -ka (3 db)

Szia! Ha leesik a hõ akkor nagy valószinüséggel meg fog jönni.
Ahhoz, hogy megjöjjön le kell esnie a hõnek!Csinálj ma is egy tesztet, vagy esetleg holnap reggel! Miért nem szertnél babát?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretnék babát csak nem most!Anyagilag sem állok úgy meg még fiatal vagyok és még szerintem ráérek vele!21 éves lány

Ha megjon a mensem 2-3. ka fele akkor nem lehetek terhes?

lefekudtunk vasarnap ejjel de nem vedekeztunk.vagyis ugyelt.ha`t o azt mondta h semmi baj se lesz..de ha`t engem akkor is erdekell.

Legjobb válasz: jah ha azt mondta hogy semmi baj se lesz akkor úgy is van. komolyan nem értem hogy ha ennyire tudatlan vagy miért élsz szexuális életet. jól meg fogod érdemelni hogyha terhes leszel, és jó esélyed is van rá. és de,lehetsz terhes hiába jön meg a menzeszed, az elsõ rendszerint mindenkinek normálisan megjön.

jah ha azt mondta hogy semmi baj se lesz akkor úgy is van. komolyan nem értem hogy ha ennyire tudatlan vagy miért élsz szexuális életet. jól meg fogod érdemelni hogyha terhes leszel, és jó esélyed is van rá. és de, lehetsz terhes hiába jön meg a menzeszed, az elsõ rendszerint mindenkinek normálisan megjön.
Ehh, nem értem az elsõ válaszolót, miért akar alaptalanul megijeszteni? Nem kell aggódnod, megszakítással az esélye a teherbeesésnek majdnem egyenlõ a nullával, és nem jön meg rendszerint mindenkinek a menstruációja terhesség alatt, vagy ha megjön és terhes, akkor távozik a baba is a vérzéssel, tehát utána már nem terhes. Most igaza volt a barátodnak, semmi baj sem lesz, de máskor javaslok valamiféle fajta védekezést, ha esetleg ti is ilyen allergiás típusok vagytok, hogy se a gyógyszerek óvszerek spermicidek nem váltak be, akkor ovulációs teszt és hõmérõzés. Ezzel meg tudod állapítani mikor van peteérésed, és lehetõleg abban az idõszakban sehogyan ne legyetek együtt, a továbbiakban pedig megszakítással. Ez a legbizonytalanabb védekezési módszer, de ezzel is nagyon le lehet csökkenteni a nem kívánt terhesség esélyét. A lényeg, hogy ha megjön a vérzésed, akkor nem vagy terhes :) :) Létezik terhesség alatt vérzés, de az nem menstruáció, és nem normális dolog, annak se az állaga, se a színe, se a mennyisége nem hasonlít a menstruációhoz. Szóval nyugodtan mondhatom, hogy butaság, hogy az elsõ rendszerint mindenkinek megjön, nem jön meg, az esetek 99, 99%-ban még ez a terhesség alatti fura nem menstruációs vér sem jelentkezik. Fel a fejjel és nyugodj meg, meg fog jönni :)
A kérdező hozzászólása: utolso nagyon szepen koszonom:D-egy megnyugodott 15/lany
Nagyon szívesen :) :) Máskor is :) :)

Aki volt ilyen helyzetben irjon, február 5-én jött meg mensesem, feb.6-ka estére elmult, párommal együtt voltam 5-én és 6-án is meg szakitásal védekeztünk. Lehetek terhes?

sürü fehér folyásom is kb két hete van,de nincs szaga,ja és sürün pisilek Kb 2 hete fura tű szurás szerü fájdalmat érzek hol egyik hol másik petefészkemnél, és a hasam alja olyan mint egy 4 honapos terhesnek. Ez mi lehet?

Legjobb válasz: Lehet bármi, fertõzés, felfázás, enyhe gyulladás, de akár terhesség is. A megszakítás nem védekezés a ciklus egyetlen napján sem. Mindig csak egy naposak a vérzéseid, mert az azért kicsit fura.

Lehet bármi, fertõzés, felfázás, enyhe gyulladás, de akár terhesség is. A megszakítás nem védekezés a ciklus egyetlen napján sem. Mindig csak egy naposak a vérzéseid, mert az azért kicsit fura.
A kérdező hozzászólása: 4-5 naposak szoktak lenni a ciklusaim

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!