Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek (6807 db)

Terhes lehetek ha bennem volt a baratom penisze de nem vereztem el? Akkor meg szuz vagyok? Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ha a barátod benned volt,lehetsz terhes,ha beléd élvezett fõleg,ha nem akkor az elõváladéktól is lehetsz terhes.Szûz sem vagy már.

Ha a barátod benned volt, lehetsz terhes, ha beléd élvezett fõleg, ha nem akkor az elõváladéktól is lehetsz terhes.Szûz sem vagy már.
hátt, el kell, hogy szomorítsalak, mert attól, hogy nem véreztél, már nem vagy szûz, mivel a barátod pénisze te is mondtad, hogy benned volt és én sem véreztem, abszolút.
Nem vagy szûz és lehetsz terhes. Nem mindenki vérzik az elsõnél, de attól még elveszti a szüzességét. Legközöelebb védekezzetek...
Milyen szerencse, hogy nem vereztel el... Nos, igen lehetsz terhes. Es szuz sem vagy.
A szüzesség elvesztése nem jár elvérzéssel....én pl nagyon nehezen voltam túl rajta, mert nagyon vastag volt, és angyon véreztem is.De azért el nem...nem akarlak elkeseríteni, de csak mert nem véreztél attól még lehetsz terhes. A szüzesség elvesztése pedig attól a pillanattól kezdõdik, amikor a fiú pénisze a nemi szervedbe hatol...onnantól nem számítasz szûznek.Bea
Nem vagy szûz és lehetsz terhes. Megjött már azóta?

Terhes lehetek? Ultrahang kimutathatta? Azért is hívhatott vissza az orvos h hátha nem látta és esetleg terhes lehetek? Többi lent.

3hete voltam hasi ultrahangon ahol az orvos azt mondta nem lát semmit.A menstruációm nem tudott a fogamzásgátló abbahagyása után beállni ezrét nem is tudom megmondani hogy mikor kellett volna megjönnie.Ugyebár 3 hete voltam a n?dokinál és akkor volt 2hete hogy együtt voltam a párommal.Azt modnta 3 hét múlva menynek vissza és gyógyszerrel meghoza a menstrucióm.Bele is tör?dtem de másfél hete szédülök...de oylan érzésem van h elfogok ájulni...A mellbimbóim nagyon fájnak.Ha pisilek néha szúr a hasam.Ez jel lehet vagy semmi köze nincs a terhességhez.

Legjobb válasz: lehetnek terhességi tünetek is.

lehetnek terhességi tünetek is.
Sajnálom. :( De akkor mitõl volt tyúktojásnyi méhed?
A kérdező hozzászólása: nem vagyok terhes:(
szia, na mi a helyzet?most már biztos tudsz vmit!!
A kérdező hozzászólása: 11en megyek ultrahangra mert megvizsgalt a doki es tyuktojasnyi mehet allapitott meg.enyhen livid portion.grav susp.ugyh terhes lehetek.tesztet 24en csinaltam akkor negativ volt.november 1fen voltam egyutt a parommal es ahhoz merve most mar 7hetes lehetek.hat egy het mulva kiderul
Szia! Mi újság? Terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek a nogyogyaszhoz.Hasi vagy huvelyi ultrahangot kerjek?
Szia! Aktus után két héttel még a hüvelyi UH sem mutatna semmit, max megvastagodott nyálkahártyát, de az lehet menses elõtti állapot is. De a teszt ilyenkor már kimutatja. :-) Hasi UH nem alkalmas koraterhesség megállapítására, arra akkor szoktak áttérni, amikor a baba már elég nagy, de sokszor még a 12-ik heti UH is hüvelyi, mert az sokkal pontosabb. A pisiléskor tapasztalt fájdalom viszont inkább vmi fertõzés jele lehet. :-(
Tesztelj mindenképp, és mielõtt a gyógyszeres menzeszt megcsinálnátok, érdemes lenne mégegy UH. Nekem anno a terhesség megállapításakor sem hasi UH-ot használt a dokim, hanem hüvelyit. 6 hetes voltam, amikor elmentem és azt mondta, hogy még nem látszana hasi UH-on megbízhatóan.
Tesztelj, lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: azt modnta az orvos hogy a közelgõ mensi miatt.Hát én sem értettem.Azt sem mennyire rossz volt megtudni hogy mégsem vagyok babás.

Hetek òta késik a mentruáciòm. Hányingerem van. Evés előtt, szédülök néha. Viszont a kávétòl nincs semmi bajom. Nem hányok stb. szerintetek terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ha hetek óta késik és volt szexuális kapcsolatod akkor miért nem értelemszerû az h fogod magad és csinálsz egy tesztet?? Ezek a tünetek lehetnek valósak is és beképzeltek. De valószínûnek tartom h terhes vagy ha hetek óra késik! A hányás meg nem feltétlenül szükséges ahhoz h terhes lehess. Én sem hánytam. Az meg h kávétól sincs bajod mégis mire gondoltál mi bajod lehetne? Menj és vegyél egy tesztet aztán hajrá!

Ha hetek óta késik és volt szexuális kapcsolatod akkor miért nem értelemszerû az h fogod magad és csinálsz egy tesztet?? Ezek a tünetek lehetnek valósak is és beképzeltek. De valószínûnek tartom h terhes vagy ha hetek óra késik! A hányás meg nem feltétlenül szükséges ahhoz h terhes lehess. Én sem hánytam. Az meg h kávétól sincs bajod mégis mire gondoltál mi bajod lehetne? Menj és vegyél egy tesztet aztán hajrá!
Ezek közvetett tünetek és tippek. Csinálj egy terhességi tesztet és megtudod. Sajnos ennél többet neten keresztül mondani nem tudok. Vagy igen, vagy nem. Lehet hormonzavar, de lehet terhesség is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Egy tesztet ajánlanék a figyelmedbe , pláne ha hetek óta késik és volt szex is az ügyben !
szerintünk csinálj egy tezstet, az megmondja a biztosat mi itt nem tudunk biztosat modnani. Hogy hogy nem teszteltél eddig ha van esély a terhességre. Jobb ha tudod hogy sok nõnek semmi tünete nincs csak az amikor elkezd nõni a pocakja.
Szerintem csinálj egy tesztet, ha terhes vagy, akkor ki fogja nutatni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek!

Terhes lehetek ha a barátom rám élvezett? De az anyag lefolyt és véletlenül beletöröltem. Nagyon kicsi ment bele ettől még lehetek terhes? 1 hete történt a dolog és nagyon félek nem akarok még terhes lenni.

Legjobb válasz: Nem valószínû, de elméletileg lehetséges. (A természetben a szaporodással kapcsolatos "rendszerek" hogy úgy mondjam kissé túl vannak biztosítva.)

Nem valószínû, de elméletileg lehetséges. (A természetben a szaporodással kapcsolatos "rendszerek" hogy úgy mondjam kissé túl vannak biztosítva.)
Beletörölted?
Beletörölted? :s Uhh..hát akkor lehetséges hogy lehetsz. Menj váltass ki esemény utáni tablettát, a segít hogy nem legyél az. :)
A kérdező hozzászólása: de mi a neve ??? mármint na igen beletöröltem és nagyon félek .:/ még nem telt le a két hét.. és ha letelik utána 3 nappal szeretném megnézni de ha azlehetek vhogyan kilehet ölni a szervezetembõl ???
A kérdező hozzászólása: ja plusz ez nemtudom hogy még lehetne e olyan tablettát venni mert ez már többmint egyhete történt
A kérdező hozzászólása: De nemúgyvan hogy ahhoz hogy teherbe essek bele kell spriccelnie ? Ha csak egy pici belefojt az nemlehet baj vagy igen?

4 napja késik a mensesem, érzékenyek a melleim, kicsit feszül a hasam. Nem vagyok rosszul, nem émelygek csak néha hasogat a hasamba. Szerintetek terhes lehetek?

Legjobb válasz: A mellérzéskenység és a hasfeszülés lehet a menzesz jele is. Ha terhes is lennél ennyi idõsen nem valószínû, hogy rosszul lennél vagy émelyegnél. 4nap késés bármitõl lehet. Mennyire szabályosak a ciklusaid? Voltál-e együtt a pároddal ovuláció környékén? Védekezéssel hogy álltok? Esetleg baba van tervben? :) Ha ez megnyugtat holnap csinálj egy tesztet reggeli vizeletbõl, majd a hétvégén még egyet. Ha mindkettõ negatív és még utána sem akar megjönni, akkor doki. "Szerintetek terhes lehetek?" Erre egy enyhe nemet mondanék, de sosem lehet tudni.

A mellérzéskenység és a hasfeszülés lehet a menzesz jele is. Ha terhes is lennél ennyi idõsen nem valószínû, hogy rosszul lennél vagy émelyegnél. 4nap késés bármitõl lehet. Mennyire szabályosak a ciklusaid? Voltál-e együtt a pároddal ovuláció környékén? Védekezéssel hogy álltok? Esetleg baba van tervben? :) Ha ez megnyugtat holnap csinálj egy tesztet reggeli vizeletbõl, majd a hétvégén még egyet. Ha mindkettõ negatív és még utána sem akar megjönni, akkor doki. "Szerintetek terhes lehetek?" Erre egy enyhe nemet mondanék, de sosem lehet tudni.

Lehetek terhes? Szombaton lefeküdtem a barátommal és nem védekeztünk. Vasárnap kellet volna megjönnie vagy hétfőn és még nem jött meg. :/ nagyon félek hogy terhes lehetek. Szerintetek?

Legjobb válasz: Sehogyan sem védekeztetek? Megszakítás sem volt? Csak hogy egy kicsit megnyugodj, menstruáció elõtt nem olyan fogékony az ember,mint a ciklus közepén, viszont ez nem jelenti azt, hogy ilyenkor nem lehetsz terhes. Kevesebb ugyan az esélye, de sajnos nem lehetetlen. Én azért drukkolok, hogy semmi gond ne legyen és csak a stressztõl késsen. Elsõ alkalom volt egyébként? Mennyire pontos a ciklusod?

Sehogyan sem védekeztetek? Megszakítás sem volt? Csak hogy egy kicsit megnyugodj, menstruáció elõtt nem olyan fogékony az ember, mint a ciklus közepén, viszont ez nem jelenti azt, hogy ilyenkor nem lehetsz terhes. Kevesebb ugyan az esélye, de sajnos nem lehetetlen. Én azért drukkolok, hogy semmi gond ne legyen és csak a stressztõl késsen. Elsõ alkalom volt egyébként? Mennyire pontos a ciklusod?
Most tudom hogy le fogtok pontozni: tessék, rajta, lehet kezdeni!!! De akkor is elmondom a véleményem: Mi a fa..ommért nem lehet védekezni ha nem akarsz tizen x évesen egy kölköt magad mellé akinek az édesanyád lesz az anyja. Hát sok sikert elõre is annak az "ebihalnak" ami a hasadban növekszik a túléléshez az életben! Amúgy a születendõ gyermeked érdekében REMÉLEM nem vagy terhes... Ja és egy-két [email protected] jó tanács, amit neked és a korodbeli(gondolom) [email protected]'knak nem ártana megfogadni: 1. HASZNÁLJATOK GUMIT!!!! 2. HA AZ ELSÕ ELMARAD RENDSZERESEN AKKOR SZEDJ TABIT!!! 3. HA VÉLETLEN BALESET MIATT NEM VOLT VÉDEKEZÉS AKKOR ESEMÉNY UTÁNI!!! 4. ÉS HA MINDEZEK EGYIKÉT SEM FOGADOD MEG ÉS MÉG A MENZID SEM JÖN MEG AKKOR NE ITT ÍROGASSÁTOK KI [email protected] KÉRDÉSEKBE HOGY: "terhes vagyok?", MERT MI NEM TUDHATJUK, HA KIMARADT A MENZID HÚZZ EL PATIKÁBA VAGY DROGÉRIÁBA TERHESSÉGI TESZTÉR!!!! [A megjegyzés egy 17 éves szexuálisan NEM aktív(és eddig nem is volt aktív) lánytól származnak]
lehetsz terhes simán. hisz nem védekeztetek.
Ha mindig szokott késni, akkor még azt javaslom ne pánikolj. Majd ha 1 hét múlva sem jön meg akkor kezdhetsz aggódni és további 1 hét után terhességi teszt. Azért sokat jelent, hogy volt megszakítás, így sokkal kevesebb az esélye a dolognak. Persze most sem esélytelen, de a 99% amit fentebb rebesgettek, egyértelmû baromság.
Az 50 is baromság.
Ha stresszelsz, attól is késhet a menstruációd... Ítélkezni nem ítélkezek, mivel én is voltam hasonló helyzetben, sõt. Lehet, hogy majd én is kapom a kommenteket, hogy milyen felelõtlen voltam, de leírom, hátha kicsit megnyugtat: az exemmel mi több, mint egy hónapig védekezés nélkül (megszakítással) szeretkeztünk, és nem estem teherbe, pedig néha nagyon közel volt ahhoz, hogy belém élvezzen. Ezt persze nem azért írtam le, hogy rólam vegyél példát, tényleg csak megnyugtatásképp. És legközelebb tessék védekezni! :P 23L
A sok okos, aki azt mondja, hogy nem mutat ki a teszt semmit két héten belül, az téved. Pár napja még én is ebben a tudatban éltem, de a gyógyszertárban felvilágosítottak, hogy van olyan teszt is, ami pár nap után már végezhetõ. Nem akarok hülyeséget mondani, h hány nap, de talán 2? volt. Nem tudom pontosan.
Utolsónak: A teszt a HCG hormonra reagál, a 2 napos tesztek pedig BEÁGYAZÓDÁS UTÁN 2-3 nappal mutatnak eredményt. Az aktus utáni 3 napban még meg lehet elõzni a terhességet esemény utáni tablettával. Ja és beágyazódás kb. 8 nap. 8+3=11 Ekkor fog legkorábban mutatni valamit egy érzékeny teszt, de még az is könnyen lehet fals negatív.
nyugi nem vagy terhes.
Pár nap után vegyél egy terheségi tesztet...... Ha kiderül hogy terhes vagy és nem szeretnél még babát akkor vetesd el.
Én menstruáció alatt lettem terhes, na ehez mit szólsz aranyom? Védekezz!
A kérdező hozzászólása: 20.35: én is 17 vagyok és nem rég kezdtem el szexuális életet élni.
A kérdező hozzászólása: 20.33: mindig 2-3 napot késik havonta. és volt megszakitás.
17 évesen neked itt sem kellene lenned, a terhességi teszt pedig nem mutat ki egy pár napja történt aktust. Errõl ennyit, a többiben igazad van, de ezt meg lehet fogalmazni úgy is, ahogyan az egy embertõl (fõleg lánytól) elvárható.
Szerintem is terhes vagy! Szedsz tablettát vagy ilyesmit?
Nem védekeztetek, tehát igen, lehetsz terhes. Esetleg vegyél terhességi tesztet, mert az, hogy itt mit írnak teljesen mindegy.
A kérdező hozzászólása: nem szedek semmit
akkor 99 százalék...
A kérdező hozzászólása: :/
A kérdező hozzászólása: ilyenkor már van valami jelei?
Ilyenkor még semmi jele nincs, és a legérzékenyebb tesztek se mutatják ki, ha tényleg terhes vagy. Várj pár napot a teszteléssel, de inkább egy hetet, és ha terhes vagy, kimutatja, ha nem, addig meg is jöhet.
utolsó vagyok: kedves kérdés író! Amennyiben Te nem tartozol a fent említettek közé elnézést, ez nem (csak) Rád vonatkozik, csak most lett elegem az ilyen kérdésekbõl. Üdv. :)
Én megszakítással lettem terhes:)

Lehetek terhes ha, már január 9 után nem szedtem a fogamzásgátlót, és tegnapelőtt voltunk együtt a barátommal, elment de félek h spermiumos maradt a pénisze mert utána újra voltunk együtt. Terhes lehetek ettől?

na most nekem febr.9én kéne h megjöjjön, mennyi az esély h terhes vagyok, lehetek? :S:// ha beveszek egy 72 órás tabit az gáz? Utána még tudok szedni fogamzásgátlót?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes. Nem tudom mennyi ideje szeded a tablettát, de azt tudnod kell, hogy néhány esetben a nõgyógyászok olyan párnak, akiknél nehezebben jön össze a gyerek kimondottan javasolnak néhány hónapnyi tablettaszedést, mert az abbahagyás után nagyon megnõ a teherbeesés valószínûsége. Ha nem használtatok gumit és egymás után kétszer is volt szex...akkor elég nagy a teherbeesés valószínûsége. A tablettát ilyen miatt, amit írtál, szüneteltetni oltári nagy butaság volt...most már ajánlott várnod legalább 3 hónapot, hogy újra kezdhesd.

Lehetsz terhes. Nem tudom mennyi ideje szeded a tablettát, de azt tudnod kell, hogy néhány esetben a nõgyógyászok olyan párnak, akiknél nehezebben jön össze a gyerek kimondottan javasolnak néhány hónapnyi tablettaszedést, mert az abbahagyás után nagyon megnõ a teherbeesés valószínûsége. Ha nem használtatok gumit és egymás után kétszer is volt szex...akkor elég nagy a teherbeesés valószínûsége. A tablettát ilyen miatt, amit írtál, szüneteltetni oltári nagy butaság volt...most már ajánlott várnod legalább 3 hónapot, hogy újra kezdhesd.
bocs.. terhes:) ja a 72 órás meg még gázabb!!!! teljesen tönkre fogja vágni a hormonjaidat! valószínû hogy nemvagy terhes, de ha az lennél akkor íy jrtál:) )
ez a lehetõ lerosszabb döntés volt!!! ha tablettát szedsz és 1 hónapig nincs szex de tudod hoy utána lesz és folytatni akarod a szedését akkor nagyon nagy hülyeség abbahayni!!! ennél már csak az rosszabbha " ma nem szexelünk ezért nem vettem be tabit , ugye nem leszek terges?? " , szerencsétlen.
Tudod mi kell a terhességhez? Hogy élõ spermiumok jussanak a hüvelyedbe. Tehát az elsõ kérdést te is meg tudod válaszolni, ha már a szexhez ilyen érett vagy. Az, hogy mennyi az esélye ennyire nem könnyû kérdés. Szerintem 28, 3%, biztos van aki ennél többet fog mondani, mások pedig kevesebbet. Nyilván szex közben eszedbe se jutott, hogy mibõl lesz a gyerek, ugye?
Használtatok gumit, vagy hogyan védekeztetek?
1 hónap kiesés miatt mi a jó francért hagytad abba? amúgy meg, ha nem szeded, nyilván teherbe eshetsz. Komolyan, nem tudok veled mit kezdeni, annyira hülye a fajtád.
A 72 órástól meg majd jó eséllyel szõr nõ a hasadon és a melleden... számolj azzal, hogy annak vannak mellékhatásai rendesen.
Ha nem védekeztetek, nagy eséllyel lehetsz terhes. Én azt mondom, hogy inkább most egy 72 órás tabletta, mint késõbb egy abortusz. De az eseményutáni tabi után szerintem várj 2-3 hónapot a fogamzásgátló tablettával, addig is védekezzetek gumival!
A kérdező hozzászólása: az a helyzet, hogy azért hagytam abba mert neki közben volt egy vakbélmûtéte és konkrétan a doki mondta h legalább 1 hónapig nem kéne, hogy szexeljünk, de hát tudjátok... és lényeg a lényeg h egy hülye vagyok, mert lehetett volna annyi eszem h azt mondom h húzzon fel gumit:( ebben én is hunyó voltam... na mindegy, hát akkor mit csináljak? tabi vagy nem tabi?még mindenképpen szeretnék ezek után ha együtt maradunk fogamzásgátlót szedni és ezért félek, ha most beveszek egy 72 órásat akkor sanszos h nem tudok madj tabit szedni:S ötlet???
72 órás tabi minden esetben gáz. A hatása is, meg az oka is, amiért be kéne venned. Amúgy nem értem miért hagytad abba a fogamzásgátló szedését, ha még szedni akarod késõbb? Amúgy ha rajtad kívül ment el, akkor nem hiszem, hogy az "ottmaradt" spermiumoktól lehet bármi zûr.
Nos... Lehetsz terhes, hiszen nem védekeztetek. Viszont tabletta abbahagyása után három lehetõség van: - Vagy azonnal visszaáll a peteérés, és normális idõben megjön a menzesz. Ebben az esetben ti pont a várható peteérés közelében voltatok együtt (hát ehhez aztán külön csak gratulálni tudok). - Vagy könnyebben teherbe esik a nõ, mert a hormonok felszabadulnak a gátlás alól. - Vagy jó pár hónapig nincs is menzesz, olyan jól összekavarja a dolgokat. Szerintem fogamzásgátló után nem szabadna bevenni a 72 órást, és 72 órás után egy jó darabig nem szabadna újrakezdeni a fogamzásgátlót. A legjobb amit tehetsz, hogy elhúzol orvoshoz, megkérdezed, hogy mi legyen.

Áprilisban lefeküdtem egy sráccal. Májusban és júniusban meg is jött de nem annyira mint szokott. De most mégis furán érzem magam, szerintetek terhes lehetek? 17 éves lány

Legjobb válasz: Ne hallgass az elõttem szólók hülye szövegére. Könyörgöm!!!! Volt menzeszed??? Akkor hogy lehetnél terhes?!! Baromság. Kiakaszt ez a sok buta nõ, akik írogatják, hogy így volt menzeszem meg úgy, de azért lehetek terhes?? NEM és NEM mert ha vérzel, az vetélést jelent minden esetben ha volt is benned baba.

Ne hallgass az elõttem szólók hülye szövegére. Könyörgöm!!!! Volt menzeszed??? Akkor hogy lehetnél terhes?!! Baromság. Kiakaszt ez a sok buta nõ, akik írogatják, hogy így volt menzeszem meg úgy, de azért lehetek terhes?? NEM és NEM mert ha vérzel, az vetélést jelent minden esetben ha volt is benned baba.
Igen
Kedves utolsó! van olyan terhes nõ , aki végig menseseli a terhességét, vagy a terhesség elsõ 3-4 hónapjában vérzik. elõször olvass utána a dolgoknak, majd utána butázd le a többi nõt. 20/L
A kérdező hozzászólása: szia . nagyon köszi :) teljesen megnyugodtam :)
Szia! Véleményem szerint eggyáltalán nincs okod az aggódásra. Az együttlét óta már 2x megjött a menstruációd. A barátod nem ment el benned, használtatok óvszert, hol itt a gond? Rádverte és? Attól az még nem folyik be oda. De ha mégsem tudtalak megnyugtatni vegyél egy tesztet! De teljesen felesleges!
A kérdező hozzászólása: hááát védekeztünk.. de mielött elment, levette a gumit és rám verte szal nem hiszem h belém ment.. de meg volt utánna :O válaszoljatok.
Ha nem védekeztetek, lehetsz várandós - vegyél tesztet!
Most Màr azért egy pici hasadnak kellene lennie
védekeztetek?
Nincs menzesz terhesség alatt. Ez áll a szakirodalomban. Csak vetélés gyanus vérzés. Nem ugyanolyan mint a menzesz. Max pár csepp és általában nincs is görcs, nem darabos. Orvoshoz kell vele fordulni. SZerintem ti nem vagytok tisztába a dolgokkal, én ugyanis ezzel foglalkozom.

Terhes lehetek? Suliba járok még és most van a vizsgaidőszakom sokat stresszelek miatta mostanában, ez is lehet az oka annak hogy ennyit már késik? Vagy terhes vagyok?

Lassan 3 hete voltam együtt az illet?vel,nem védekeztünk,és nem tudja hogy bennem ment e el vagy sikerült neki id?ben kihúzni:(már 1 hete késik,van valamilyen sárgás folyásom:S(ami általában mindig szokott lenni, miel?tt megjön) tesztet már 2 csináltam mind a kett? negatív lett.Suliba járok még és most van a vizsgaid?szakom sokat stresszelek miatta mostanában,ez is lehet az oka annak hogy ennyit már késik?vagy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Akár terhes is lehetsz. Lényegében tök mindegy, hogy kihúzta-e idõben vagy nem, mert már az elõváladékban is lehetnek spermiumok. Várj egy pár napot, és csinálj megint tesztet. De valahogy nem tudom felfogni, hogy miért nem lehet védekezni????

Akár terhes is lehetsz. Lényegében tök mindegy, hogy kihúzta-e idõben vagy nem, mert már az elõváladékban is lehetnek spermiumok. Várj egy pár napot, és csinálj megint tesztet. De valahogy nem tudom felfogni, hogy miért nem lehet védekezni????
Nem jó. Csak reggel szabad. Az a legjobb, ha reggel az elsõ mozdulattal a lázmérõ után nyúlsz. Éjszaka ugyanis nem ér semmi hatás minket, a test a normál hõmérsékletét produkálja. Tartósan kell mérned több napon keresztül :) Nekem menzesz elõtt felugrik 37, 1-re aztán egy-két nap múlva 36, 2 -re. Elvileg ez egy normális ciklus. Ha tartósan 36, 8-37, 1 között méred reggelente a hõdet, akkor lehet baj...De ez sem bizti...csak nagyon gyanus :) A terhesség esetén , a menzesz várható idõpontja után sem esik vissza a hõ, mint nekem 36, 2-re...(ez csak az én adatom volt) hanem megmarad magas értéknek. Ez jelzi a terhességet :) Amit most mértél az nem jó...ha én is megmérném most lehet nekem is annyi lenne :P :) Még a peteéréskor ugrik meg a hõ, aztán megint lemegy alacsonyra, emelkedik menzeszig.
A kérdező hozzászólása: értem akkor majd reggel mérem meg ezentúl, bár bizom hogy átlagos lesz és nem lesz gond!köszi
Csinálj inkább egy tesztet a találgatásba bele fogsz örülni. Az abortuszt gondolt át nagyon lehet hogy utána soha többet nem lehet gyereked. Nagyon szorítok hogy ne legyél babás.
Nézd én egy egészséges nõ vagyok, és mindíg is a párommal félbehagyásos módszerrel védekeztünk.Soha nem lett belõle gond.2 negatív tesz elég megbízható, fõleg egy hetes késésnél.Amit még nem írt senki, hogy nyugodj meg.Igenis beszéld be magadnak, hogy nem vagy terhes, mert a teszt azt mutatta.Ha megnyugszol, és nem görcsölsz a vizsgáid miatt, akkor meg fog jönni.Mikor én is vizsgázok, nekem is késik több napot.Szerintem a teszt még pénz kidobás, 3 teszt már 2800 ft.Várj vele pár napot még, nyugottan, és meg fog jönni.Tuti!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát igen a nyugalom lenne most a legfontosabb de az valahogy nehéz, de azon vagyok h azt mondjam nem vagyok terhes, de tudod valaki azt már megtanította velem mindig a legrosszabbra kell számítani és nem ér meglepetés:(de ígérem próbálok megnyugodni, igen a tesztnek hinni kéne, csak tudod úgy nehéz ha nem akar megjönni, bár az is biztos baj hogy nagyon várom, hogy megjöjjön!
Jelentkezz be a nõdokihoz õ biztos megmondja mi a helyzet, amúgy biztos nem vagy terhes a stressz miatt késik.
A kérdező hozzászólása: hát igen már csütörtökön megyek elhatároztam magam, bár nagyon félek tõle!és én is remélem hogy a stressz miatt van!
Szia :) Voltál dokinál? Mit mondott?
A kérdező hozzászólása: szia!nem nem voltam nem mertem elmenni, így most várok és nem idegeskedem, holnap lesz az utolsó vizsgám és akkor már nyugalom lesz és majd kiderül ha nem jön meg akkor doki lesz, de nagyon parázok a dokitól:(
Ne félj! :) Biztos elküld ultrahangra és akkor kiderül minden. De nem valószínû, hogy terhes vagy :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen nem lenne szabad félnem, de akkor is mint minden ember fél valamitõl én az orvosoktól:(de nagyon örülök hogy ennyire biztatsz hogy nem vagyok az:) de én is nagyon reménykedem benne:)
A kérdező hozzászólása: Szia!na már pár napja méregetem a lázam, és kedden 36.9, szerdán 36.8.csütörtökön 36.7 ma meg már csak 36.6 volt:S ez most biztató lenne?vagy inkább gyanús??
Mindenképpen biztató.Énnekem 5 napja késik, a hõmet csak ma mértem, de nem volt magas 36.6 volt.És nem tudom, h. örüljek e neki, vagy nem.Én is olyan fiatal vagyok mint te.
En szednem az E vitamint helyedben. Attol megjon a mensid ha nem vagy tershes. (ha megis az lennel akkor sem art)
A kérdező hozzászólása: hát én is abba bízom hogy biztató, és nagyon örülnék hogy vizsgákon túl vagyok akkor most már meg is jönne!
A kérdező hozzászólása: na akkor most lenne még egy kérdésem, van valami vérzésem, olyan mint mikor meg szokott jönni görcsöl a derekam úgy mint mikor meg van.Akkor lehet meg fog jönni rendesen és nem vagyok terhes??(nagyon bízom benne)
A kérdező hozzászólása: Ja és még valami, az alhasi fájdalom felfázásnak nem lehet jele?vagy a váladékozás?vagy talán ez ebben az esetben szóba sem jöhet?vagy valamilyen fertõzés miatt nem lehet a menszesz elmaradása?
A kérdező hozzászólása: Hát most mértem meg 36, 8 szal ez már lehet vészes?
Szívesen :) Aztán ha gondolod írd meg mi lett a hõmérõzés eredménye...és kb elmondom mennyire biztató avagy sem :) Mondom...teljesen jó eredmény nem lehet, mert az elõtte levõ értékek is kellenének...de szerintem 80%-ban ez is elárulja lehetsz e terhes :)
A kérdező hozzászólása: Hát bízom benne hogy nem vagyok az!hát igen ez hülye húzás volt tõlünk és felelõtlen, de nagyon:(és jó várok még pár napot bár most ez miatt még idegesebb vagyok:(
En is jartam igy, bar en babat akartam, de hiaba kesett tobb hetet a teszt negativ volt. Dokihoz mentem hogy nezze o meg hogy terhes vagyok-e vagy sem, megvizsgalt es nem erzett semmit. E vitamint irt fel(veny nelkul kaphato) es ebbol napi egy darabot kellett szednem, ettol meg is jott harmadnapra. Ha terhes lennel sem artana az E vitamin. De ha nem vagy terhes akkor meg kell jojjon par nap mulva tole. Az idegeskedes lehet az ok hogy kesik!
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod, bízom hogy csak az idegeskedés, mert még korai nekem ez a baba, és ha abortusz kellene attól meg még jobban félek, mert akkor többet lehet nem lehet kisbabám:(
Már bocs, de ha terhes vagy, akkor az a minimum, hogy megtartod, végül is te tehetsz róla, nem a baba. Ez nem véletlen baleset.
Mind kettõ lehetséges, de szurkolok hogy ne legyen baba. Ha mégis mit csinálsz?
A kérdező hozzászólása: Hát megtartani nem nagyon szeretném, mert semmi értelmét nem látom hogy úgy jöjjön a világra hogy senki nem akarta.És tudom hogy ez megvetni való dolog a részemrõl és igaz hogy õ semmirõl nem tehet. És köszönöm hogy szorítasz hogy ne legyek az
Az a baj, ha három hete voltatok együtt, egy hetet késik, akkor lehet pont a peteérésed napján voltatok együtt. Mikor volt a ciklusod közepe? Hány naposak a ciklusaid? Nekem bátyám nõgyógyász. Szerinte sok mindentõl függ épp ki mikor esik teherbe. Ha nem is élvezett el benned, elõváladék tuti volt, ami ugyanúgy veszélyes. Ha leírod a pontos dátumokat, megtudom mondani mennyi kb az esélye a terhességnek.
A kérdező hozzászólása: Május 12-én jött meg utoljára ekkor kezdõdõt.28-30 naposak a ciklusaim és május 29.-én voltunk együtt és köszönöm hogy ilyen segítõkészek vagytok.
Hát ha 30 napra számolunk, akkor lehet esély...mert egy petesejt 24 óráig életképes. Ez nem biztos, de a tudomány ma így tartja. Javaslom nézd meg most pár napig minden reggel a hõdet, ha 37 körül van, az gyanus. (Persze korábbi adatokra is szükség lenne, de most ebbõl is lehet valamennyire következtetni) Feszül a melled? Ez az egyik legbiztosabb jele a terhességnek. A nõk 90%-nál jelentkezik. Ilyenkor már a mellbimbó körül általában fájdalmas és szúrós érzés észlelhetõ. Nem volt egy max két csepp vérzés amikorra vártad? Illetve, keményebb a hasad alja?
amúgy én is egyetemista vagyok :) Átérzem a dolgot...mondjuk olyan még nem volt hogy a stressz miatt nem jött volna meg :) Sõt inkább megjött hamarabb, de már hallottam olyanról akinek minden vizsgaidõszakban kimaradt :)
A kérdező hozzászólása: Hát mellfeszülésem akkor is szokott lenni mikor meg akar jönni, meg már volt olyan máskor is hogy nem jött meg, de akkor tudtam hogy nem lehet terhes!ma reggel görcsölt a hasam alja, és fájtak a petefészkeim:(ez lehet annak a jele?
A kérdező hozzászólása: Köszike ez biztató volt, de bízom benne csak a stressz miatt van!
Ha most is van mellfeszülés, akkor az gyanus...a másik két tünettel. Bár a petefészek körüli szurkáló érzés szintén leginkább peteéréskor jelentkezik. Ezt is szokták ennek ellenére terhességi tünetnek mondani. Azt javaslom, pár napig csináld a hõmérõzést, ha végig magas, 37 körüli az érték, vegyél egy Lilly tesztet, az nagyon megbízható. Viszont ha az is negatív, akkor is menj el dokihoz, mert ha nem is terhesség, lehet akár ciszta is. (Sokszor a terhességhez hasonló tünetei vannak). Azt viszont kezeltetni kell. Én nem feltétlen gyanakodnék terhességre rögtön :)
Amúgy legközelebb Te legyél az erõs :) :) Mondj nemet a védekezés nélküli szexre...a pasik erre nem mindíg képesek :) Mi legyünk hát okosak! :)
A kérdező hozzászólása: Okéj akkor most jön a lázmérés, és köszönöm a segítségedet, sokat sejtetett vagyis kicsit megnyugtatóbb volt.
A kérdező hozzászólása: Hát igen nekem kellet volna okosabbnak lennem, de sajnos abban a pillanatban nem ment, de ezek után biztos menni fog, mert sok a para most ez miatt
A kérdező hozzászólása: Na nem vagyok terhes megjött aminek meg kellet, de irtózatosan fáj most.nagyon szarul vagyok, de legalább nem vagyok babás és megnyugodhatok, csak ez a fájdalom ne lenne:S Nincs valakinek valami módszere a fájdalom ellen?? és köszönöm hogy szorítottatok és megnyugtattatok hogy nem vagyok babás!

Teszt-terhesség? Szerdán vettem egy One step tesztet, és egyértelmű negatívat mutatott. Pedig az aktus 5 hete volt, tehát kb 4 hetes terhes lehetnék...lehetséges mégis?

Legjobb válasz: sziasztok! egyedülálló vagyok, de 5 héttel ezelõtt sajnos volt egy egyéjszakás kalandom. Óvszerrel védekeztünk, kicsit be voltam csípve de szerintem (99%) nem történt semmi baleset, és végig gumival volt bennem... (tudom hogyha így van akkor tuti nem vagyok terhes, de hát az ember mindig kombinál,nem?) Rá 1 héttel megjött a menstruációm, és közben beteg lettem (vmi baci), ezért nem teljesen a szokásos volt(2 napig erõs aztán 3 napig alig). A ciklusom változó, 21-28 nap között van de ált 25 nap. Most ez azt jelenti hogy kedden kellett volna megjönnie, de nem jött :( Múlt csüt óta megint beteg vagyok kicsit, épphogy hõemelkedés (37.0 körül, de szoktam mérni reggel is és felkeléskor csak 36.6 körül voltam), köhögés, stb. Hétfõ óta produkálom a PMS tüneteket (pattanások, stb), de még mindig nem jött meg. 25 nappal kedden kellett volna, most tartok a 29-nél. Bár elég stresszes hetem volt Szerdán vettem egy One step tesztet, és egyértelmû negatívat mutatott. Pedig az aktus 5 hete volt, tehát kb 4 hetes terhes lehetnék... Ezt már biztosan kimutatná,nem? (25 miU felett mutat ki) igaz nem reggel teszteltem hanem du., de hát ennyi idõ után már annyi hcg lenne bennemm, hogy mindegy, nem? meg a kimaradt menstruáció elsõ napjától lehet tesztelni... nekem volt már egy menstruációm az aktus óta. akkor nekem mikortól lehetett volna tesztelni az elõzõ vagy a mostani mensi? köszönöm!

A kérdező hozzászólása: sziasztok! egyedülálló vagyok, de 5 héttel ezelõtt sajnos volt egy egyéjszakás kalandom. Óvszerrel védekeztünk, kicsit be voltam csípve de szerintem (99%) nem történt semmi baleset, és végig gumival volt bennem... (tudom hogyha így van akkor tuti nem vagyok terhes, de hát az ember mindig kombinál, nem?) Rá 1 héttel megjött a menstruációm, és közben beteg lettem (vmi baci), ezért nem teljesen a szokásos volt(2 napig erõs aztán 3 napig alig). A ciklusom változó, 21-28 nap között van de ált 25 nap. Most ez azt jelenti hogy kedden kellett volna megjönnie, de nem jött :( Múlt csüt óta megint beteg vagyok kicsit, épphogy hõemelkedés (37.0 körül, de szoktam mérni reggel is és felkeléskor csak 36.6 körül voltam), köhögés, stb. Hétfõ óta produkálom a PMS tüneteket (pattanások, stb), de még mindig nem jött meg. 25 nappal kedden kellett volna, most tartok a 29-nél. Bár elég stresszes hetem volt Szerdán vettem egy One step tesztet, és egyértelmû negatívat mutatott. Pedig az aktus 5 hete volt, tehát kb 4 hetes terhes lehetnék... Ezt már biztosan kimutatná, nem? (25 miU felett mutat ki) igaz nem reggel teszteltem hanem du., de hát ennyi idõ után már annyi hcg lenne bennemm, hogy mindegy, nem? meg a kimaradt menstruáció elsõ napjától lehet tesztelni... nekem volt már egy menstruációm az aktus óta. akkor nekem mikortól lehetett volna tesztelni az elõzõ vagy a mostani mensi? köszönöm!
A vélt fogamzástól számított kb. két héten belül mutathat már valamit a teszt. Nálad ennek több mint kétszerese eltelt, nincs túl nagy valószínûsége, hogy terhes vagy.
Teljesen lehetetlennek tartanám, hogy terhes legyél.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! reálisan én se tartanám valószínûnek a dolgot, de ha valamin elkezdesz aggódni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!