Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek, halványan van csik (11 db)

Terhes lehetek, ha halványan van csik?

Most reggel csináltam egy tesztet és nagativ lett.De késöbb pár perc mulva ránéztem és nagyon nagyon halványan ott van a második csik.Már nagyon szeretnénk babát,de a párom azt mondja h már bebeszélem magamnak.

Legjobb válasz: Szia!!!nemtom milyen tesztet csináltál,de általában mindnél ottvan a leírásban,hogy 3-5másodpercig kell a vizeletben tartani,nemszabad tul belenyomni....tehát ezekkel is ellkhet ugymond rontani,énszerintem vegyél egy másik,s nézd meg azt is az mit mutata....énis tesztelõs idõszakomban vagyok,én tegnap-és ma csin egyet-egyet,nálam a tegnapi rögtön kimutatta a +,a mai nekemis halvány volt,ezér gondolom probálj ki egy másik fajtát.Monduk a fene sem tudja ezek mennyire 99%-ak,legbiztosabb egy nõgyógyász!!!! Üdv.:moniq

Szia!!!nemtom milyen tesztet csináltál, de általában mindnél ottvan a leírásban, hogy 3-5másodpercig kell a vizeletben tartani, nemszabad tul belenyomni....tehát ezekkel is ellkhet ugymond rontani, énszerintem vegyél egy másik, s nézd meg azt is az mit mutata....énis tesztelõs idõszakomban vagyok, én tegnap-és ma csin egyet-egyet, nálam a tegnapi rögtön kimutatta a +, a mai nekemis halvány volt, ezér gondolom probálj ki egy másik fajtát.Monduk a fene sem tudja ezek mennyire 99%-ak, legbiztosabb egy nõgyógyász!!!! Üdv.:moniq
Én is így jártam. Kicsit késõbb jelent meg a csík, és nangyon-nagyon halványan, de ott volt. 2 nap múlva (a kimaradt menzi elsõ napján) megismételtem és egyértelmûen, szinte azonnal megjelent a második csík. Coralene (20-as érzékenységû) tesztet használtam. Gyógyszertárban lehet kapni. Ha még nincs itt a nemvárt ideje, akkor várd ki, ha meg igen, akkor én ajánlom neked ezt a tesztet. Szerintem jó!
Szia! Én is igy voltam. Nem vártam meg az idõt, s majdnem eldobtam a tesztet, mikor halványan megláttam a második csíkot is. Vártam még egy kicsit, s akkor kissé jobban látszódott. A dokim akkor azt mondta, hogy a halvány csík is csík. Valószínüleg késõbb volt peteérésem, s késõbb fogant a baba. Ilyenkor még kevesebb a HCG az ember szervezetében, ettõl halványabb a csík. Az UH kimutatta a 2 csík okát. Ugyhogy nyugi! Gratulálok! 28 hetes kismami

Terhes lehetek ha halványan is de két csik van?

Annyira megörültem! Ma kellet volna megjönni, de csak barnás váladékom volt.

Legjobb válasz: Gratula, a két csík is csík! Látom nagyon türelmetlen vagy amit megértek, de én a helyedben várnék a 2. teszttel, egy hetet!Holnapra is csak halvány csík lesz.De ott lesz, ez a lényeg.:-)

Gratula, a két csík is csík! Látom nagyon türelmetlen vagy amit megértek, de én a helyedben várnék a 2. teszttel, egy hetet!Holnapra is csak halvány csík lesz.De ott lesz, ez a lényeg.:-)
Gratula! A lényeg, hogy ott van. Én a mensi elõtt 2 nappal már teszteltem (nem bírtam tovább várni) és nekem is halvány csík volt. Azóta már voltam dokinál, 5 hetes vagyok. Én is teszteltem másnap, mert nem akartam elhinni. De utána be is jelentkeztem dokihoz. Vigyázz magatokra!
Nagy GRATULÁCIÓ a kismamának!!!
Én is ilyen türelmetlen voltam. Amikor megkellett volna jönnie ugyanígy barnás váladékom volt, aznap csináltam tesztet halvány volt de azt gondoltam csak halucinálok. Másnap reggel is csináltam de akkor is havány volt :) ) Ez nem volt elég mert nem hittem így csináltam egy harmadikat is 3 napra rá :) ) Gratulálunk légy üdvözölve a kismamák társaságában! :) Ui.: nem ez volt az utolsó amit nagyon vártál. lássuk csak... mikor nõ a hasam??? :) ) mikor mozdul meg??? :) ) mikor mozod gyakrabban és erõsebben? :) ) mikor tudom a nemét???? :) ) mikor ..mikor...mikor.. én ezekig a kérdésekig jutottam és még csak 17 hetes vagyok! :) ) Kitartás!
gratula!!!az mindegy milyen erõs.kettõ, és az a lényeg.

Halványan látszik a második csík a teszten. Terhes lehetek, vagy más oka van?

Peteérést jelz? tesztem az ovulációm pontosan kimutatta (ugyanolyan er?s volt a teszt és a kontroll csík). A párommal aznap és az el?tte és az utána lév? napokon együtt is voltunk, tehát van esélyem a terhességre. Megismételtem rá egy hétre a tesztet, és most is látszik halványan a második csík. Mi lehet az oka? Lehet ez valami betegség miatt is, hogy még mindig van LH hormon a szervezetemben? Esetleg jelezhet ez terhességet? Nagyon megijedtem, remélem tud valaki segíteni közületek... El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Igen,jelentheti,hogy babát vársz! Nekem menstruáció kimaradása után 1 héttel csak halványan látszott a csík elmentem orvoshoz de nem látott semmit. 1 hét múlva már nagyon szépen látszott a 2. csík is és az orvos is kész tényeket közölt! Szerintem menj el orvoshoz! Egy 8 hetes kismama!

Szia! Igen, jelentheti, hogy babát vársz! Nekem menstruáció kimaradása után 1 héttel csak halványan látszott a csík elmentem orvoshoz de nem látott semmit. 1 hét múlva már nagyon szépen látszott a 2. csík is és az orvos is kész tényeket közölt! Szerintem menj el orvoshoz! Egy 8 hetes kismama!
Mióta késik?
A kérdező hozzászólása: Múlt héten megvolt 5 napból csak 3-at!
Ha nem rendes vérzésed volt, csak pecsételés vagy ilyesmi és van egy halvány teszted, akkor valószínûleg terhes vagy, de pár nap múlva tesztelj megint és kiderül.
A kérdező hozzászólása: Hát párom is már vagy 7-szer elment belém, de mensi elõtt is két nappal, meg mensi után is! De most csináltunk egy tesztet és nagyon halványan látszik.
Jól értem? Van két pozitív teszted? Igen, terhes lehetsz.
A kérdező hozzászólása: De nem kellene erõsebbnek lennie már?
Fotózd le a tesztet, és mutasd meg nekünk is.Szerintem ha már két teszt is halvány csíkos, akkor tuti a baba!:) )
Hát tudod ennek az lenne a lényege, hogy ugyanolyan teszttel csináld!:) Egyébként nekem a Facelle mindig erõsebb volt, mint a Gabriel! Szóval csinálj ugyanolyat holnap reggel! De ha idõn belül jött ki, akkor ott szerintem baba van!:)
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nem tudom feltölteni!
Tudunk segíteni a feltöltésben
Ha erõs csíkod lesz, akkor reménykedhetsz.
Nagon úgy fest, hogy baba van a pocakban!:) Nézz még egy tesztet, de szinte biztos. Üdv. köztünk!:) Egy 8 hetes kismami
Szerintem is baba! Csinálj másik tesztet, és a halvány is csík, ha egyszer ott a hormon! Drukkolok!
Ez a keskenyebb (!!) halvány csíkot (ami szinte nem is látszik, de mégis) néha téves eredménynek nézzük. Tapasztalatból mondom, nekem is volt hasonló esetem, amikor a Gabriel tesztnél keskeny csík látszódott. Jól megvizsgáltam és rájöttem, hogy az egy teszthiba! (vagyis inkább nedves lesz a vizelettõl és mélyedés van azon az oldalon és csíknak tûnik). Ami viszont nagyon jó jel: hogy még magas a hõd! Inkább emiatt valószínûsíthetõ a terhesség (ha nem vagy beteg). Állítólag ha peteérést követõen, 18 napot meghaladja az emelkedett hõmérséklet, az már tuti baba! Szóval minden tüneted stimmel (nekem csak a keskenyebb csík szúrta a szemem :) ), szerintem babás vagy! Írd meg mi történt!
csinálj még egy tesztet, az a bizti, de szerintem tuti baba!
Szia, persze hogy lehetsz terhes.Mindegy milyen halvány a csík az csík.Én is így voltam s most 6hetes terhes vagyok
Szerintem lehetsz várd meg a nemvárt napját és csak utána tesztelj.ne légy türelmetlen mert csalódni fogsz.Én is mindig így jártam.Most ha törik ha szakad megvárom a nemvárt napját és csak másnap vagy 2 napra rá tesztelek.Gondolj arra hogy minden nap közelebb vagy ahhoz hogy tesztelhess.Én is türelmetlen vagyok de próbálom magam elfoglalni és nem gondolni rá:Nagyon nehéz de olyankor én arra gondolok hogy negatív lesz a teszt és rögtön elmegy a kedvem a tesztelésrõl.Napközben én amúgy sem teszteltem soha szóval reggel gyorsan irány a Wc aztán pedig úgy sem tesztelek már. Szurkolok írd mg majd ha teszteltél. Légy türelmes.
A kérdező hozzászólása: de utána lett 2 negatív :( bár lehet hogy nagyon korán csináltam. Türelmetlen vagyok :D
szia a nemvárt után 2 nappal csináltam tesztett 2 is mind a kettö pozitiv lett egyböl else hittem rem neked is sikerül drukolok!!!
Sajna nekem megjött.Ne neked nagyon örülök.Gratula.
A kérdező hozzászólása: sajna nekem is megjött :(((

Ha a 2. csik halványan is de ott van, akkor lehetek terhes?

ma reggl 6kor csináltam meg a tesztet. a második csik halványan de ott van.:)a mensimnek 3 nap mulva kell megjönnie..lehet h rossz a teszt vagy már kimutatta??? amugy gabrielt használtam!

Legjobb válasz: Szia! Én úgy voltam, mint te. Halvány volt a második csík, és itt rengeteg választ kaptam, mégpedig azt,hogy a halvány csík is csík!!Az attól van,hogy még alacsony a hormon szinted. Boldog babavárást!

Szia! Én úgy voltam, mint te. Halvány volt a második csík, és itt rengeteg választ kaptam, mégpedig azt, hogy a halvány csík is csík!!Az attól van, hogy még alacsony a hormon szinted. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!aszem ez életem legboldogabb napja:) :)
Igen! 100% hogy terhes vagy!!! Nekem még másfél hónap mulva is csak nagyon halvány volt a 2 csik! 26 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) :) nagyon nagyon boldog vagyok...köszi h megerõsitettél!!!
Hát GRATULÁLOK!!!!Látom nagyon boldog vagy....hát van miért :-) BIZTOS BABÁT VÁRSZ!NAGYON BOLDOG BABAVÁRÁST KÍVÁNOK NEKED ÉS JÓ EGÉSZSÉGET MINDKETTÕTÖKNEK :-) Bárcsak már én is itt tartanék :-( Szép napot(de szerintem az lesz) :-)
Teljesen biztos, hogy babát vársz! :o) Én is így voltam vele: a menstruáció kimaradásának napján csináltam meg. (Lily-vel) Halvány volt a csíkom annyira, hogy szegény színtévesztõ férjem nem is látta! =oD Ám én láttam, és a halvány csík is csík, ezt szokta mondani az orvosom. Azóta már ultrahanggal is megnézték, és az a csík 6 hetes koromban már petezsák volt, most 7 hetes terhes vagyok, remélem már dobog a pici szíve is, ez holnap derül ki. :o) Örömteli babavárást kívánok!
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM NKÖSZÖNÖM!!!!!MA ESTE MEK MÁR DOKIHOZ!!!!!:)
Gratulalok a babahoz, tuti, h babas vagy. 9 hetes kismama
Hát védekeztél január óta, vagy nem? Ilyen pofon egyszerû.
a gyógyszer azért van, hogy ne legyen csík, ha abbahagyod attól még nem lesz csík, még halvány se, ismételd meg és ha van csík azon is akkor gratulálok anya leszel
A kérdező hozzászólása: nem
A kérdező hozzászólása: Nem védekeztünk! És 3x voltunk együtt, és valószínû peteéréskor! Én örülnék ha baba lenne! Csak nem tudom nem e a gyógyszer van még bennem
Hát akkor meg mégis miért ne lennél terhes, ha nem védekezel cirka 2 hónapja??
a gyógyszertõl nem lesz terhességi hcg hormon a szervezetedben...
tesztelj még egyet. sztem terhes lettél. gratulálok.
Gyógyszer mellett nem mutat terhességet a teszt. A halvány csík is csík, de menj el nõgyógyászhoz, õ 100%-ra megmondja. Vagy csinálj még egy tesztet pár nap múlva.

Még 3 napom van mesiig. Tegnap csináltam tesztet, de negatív. Lehetek még azért terhes? Nem kellett volna egy nagyon-nagyon halvány csíknak lennie?

Legjobb válasz: Nekem a mensi elõtt egy nappal már pozitív volt a tesztem. Szerintem várj még és ha nem jön meg tesztelj még egyszer.

Nekem a mensi elõtt egy nappal már pozitív volt a tesztem. Szerintem várj még és ha nem jön meg tesztelj még egyszer.
Szia! Ne keseredj egybõl el, lehet nem termelõdött még annyi hcg hormon a szervezetedben, hogy kimutassa a teszt.Szerintem ha nem jön meg, utána tesztelj ismét.Vagy ha már nagyon nem birod a várakozást, akkor a nemvárt napján elsõ pisibõl.De még az sem mutat "tuti" eredményt. Sok sikert!
Nem, nem kellett volna. A terhességi tesztet a vérzés elmaradása UTÁNRA tervezték. Van egy mérési határa, ami alatt nem tudja mérni a terhességi hormonokat. Nem véletlenül van ráírva, hogy az elmaradt vérzés napján lehet elõször használni eredményesen. Attól, hogy 100 nõbõl egynek pozitív a tesztje napokkal a nemvárt elõtt, neked meg nem, még nem kellene ilyen következtetéseket levonni, mint te, hogy akkor már nincs is baba...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltatok. Kedves utolsó! Tudom, ogy igazad van, de annyit olvastam már, hogy napokkal elõbb is kimutatta, hogy úgy gondoltam hátha nekem is. Ezért gondoltam arra, hogy ey ici-pici halványka csík is elég talán látszódni fog. Pedig megfogadtam, hogy a nem várt napjáig nem tesztelek, csak nem bírtam ki.
Nekem kimutatta 2 nappal a nemvárt elõtt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!