Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek, hőhullámaim (2 db)

Terhes lehetek, ha hőhullámaim vannak?

Sziasztok. Nem tudom mikor nem kellene megjönnie, db maximum 5 napom van még.

Legjobb válasz: A tesztem negatív volt. Jöhetnek elõbb a tünetek mint a pozitív teszt?

A kérdező hozzászólása: A tesztem negatív volt. Jöhetnek elõbb a tünetek mint a pozitív teszt?
Ilyen tüneteim nekem is vannak, de én 17 éves vagyok és szûz!! Akkor velem mi van?? Nekem is szokott szúrni, hõhullámok, hányinger! Ja, de nagyon szorongós típus is vagyok! Szerintetek? Egyébként ha 1 bulin vki rámélvez a nadrágomra ugye az nem juthat be??? :S
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem hogy velem is ez van ;-)
a szúrkálást is lehet a terhesség velejárója, és normális dolog.nekem hõhullámaim voltak, szédülõs, mint aki el akar ájúlni érzés párszor.amikor jöttek a tünetek csináltam egy tesztet ami neg. lett, de a tünetek csak nem múltak, egy hét múlva már poz. volt a tesztem. sok sikert
A kérdező hozzászólása: Igen, nekem is az volt hogy felhevültem egyszer, aztán lefeküdtem és a takaró alatt elkezdtem fázni. Tényleg furcsa, lehet tényleg csak betegedni kezdek. A gyomrom is kivan, nincs kedvem enni, fenn van a torkomban. Csak vizet bírok inni. Remélem baba és nem valami vírust kaptam el!
szia Lehetsz terhes. A tüneteid legalábbis arra is utalhatnak. Az én hõhullámaim, abban nyilvánultak meg hogy egyik pillanatban fáztam, a másikban meg ömlött rólam a víz. A szúrkálás utalhat a méh tartó/feszítõ szalag nyúlkására, ahogy nõ a méhed az is nyúlik és az szúr de rendesen. Ha az elmaradt mensi elõtt tesztelsz, lehet negatívm, mert még nem elég magas a Hcg szinted, ahhoz, hogy kimutassa a teszt. Akkor csinálj tesztet, ha már elmaradt a mensid. Sok sikert. Én szorítok, ha szeretnél babát.
A kérdező hozzászólása: Reggelente persze nézek hõt, tudom az számít, de most még az sem, ha nem jön meg majd akkor számít.
A kérdező hozzászólása: Hogy õszinte legyek nem a baba miatt néztem hõt, hanem hogy lázas vagyok-e. A fura az volt hogy hamar leesett és szinte éreztem hogy kihûltem. Utána 20 percre rá tök jól voltam.
azt nem tudom, hogy jöhetnek-e elõbb, mert nem voltam még kismami, de azt tudom, hogy a hõ a ciklus második felében magasan marad mindaddig, amíg meg nem jön. Csak reggel mérj hõt, mert az a mérvadó. Testüregben, azonos idõben. Ha fent marad a hõd és a mensid is késik, akkor kezdhetsz reménykedni.
CSinalj tesztet. Nalam is ez volt a szitu es eltort a mecses....mikor megjott.(csak en nem mertem tesztet csinalni, mert en annyira biztam abban h az vagyok). Lehet terhes vagy, a mell feszules az mar 1 jo jel, de ha a hasad is szurkal.....Nem akarlak elkeseriteni...sztm az nem jo jel. Szerintem varj meg 3-4 napot es eldol, de en a hejedben csinalnek 1 par tesztet.
A kérdező hozzászólása: Sajnos megjött :)

Hasszurkát érzek, idõszakos hasmenésem és höhullámaim vannak. Lehetek terhes?

kb.2 hete volt egy kis rózsaszines pecsételésem is .3 nap mulva nem várom,szeretnenk mar babat.Kis szurkálásokat érzek a petefeszkemnél,és tegnap ejjel hol fáztam,hol folyt rolam a viz.Fáradékony vagyok,néha émelygek,de nem rohanok a wc-re meg ilyenek.Voltak valakinek ilyen tünetei terhesseg elejen?Néha mintha tüzelne a testem,a parom meg is jegyezte,mintha idöszakosan lennék lázas,neha vagyok forro.Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: lehetsz

lehetsz
A kérdező hozzászólása: Nem birtam ki csináltam egy 10es erõsségü tesztet :((( Negativ lett....többet nem is veszek itthonra....pedig megfogadtam :(( Mondjuk még csak holnap van a nemvárt ..de már hányingerem is volt :(( Lehet beképzelem...a teszt már kimutatta volna ???


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!