Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek, a barátom először (22 db)

Terhes lehetek, ha a barátom először elélvezett, majd megtörtént, de másodjára abbahagytuk, mielőtt elélvezett volna?

Tisztában vagyok vele, hogy lehetek terhes, de mekkora rá az esély? Érdemes kockáztatnom, vagy vegyek esemény utánit?

Legjobb válasz: Van esély rá, de nem sok. Hiszen tudod: az elõváladékban is lehetnek spermiumok. Szerintem védekezzetek mindig!!! Adottak már a lehetõségek: gumióvszer stb.. Ne legyetek már ennyire fleelõtlenek!! Szerintem nõgyógyászhoz menj el minnél hamarabb, õ többet tud mondani!!

Van esély rá, de nem sok. Hiszen tudod: az elõváladékban is lehetnek spermiumok. Szerintem védekezzetek mindig!!! Adottak már a lehetõségek: gumióvszer stb.. Ne legyetek már ennyire fleelõtlenek!! Szerintem nõgyógyászhoz menj el minnél hamarabb, õ többet tud mondani!!
ha másodjára beléd dugta akkor sokkal nagyobb az esély, mivel a 2. elõváladék kihozta a maradék spermát is. ha most vagy peteérésben nagy az esély h terhes vagy
Van rá esély bõven! De miért nem jobb megvenni azt a rohadt gumit, mint itt idegesen feltenni a kérdést? Én nem kérdéseket tennék fel, hanem már mennék is a nõdokimhoz ha ennyire tisztában lennék azzal amit tettem!
Errõl mindig a rendõr jut eszembe, aki szinte állandóan óvszerrel védekezik. Csak akkor veszi le, ha pisil - vagy, ha dug.
Elõször hol élvezett el? Benned vagy megszakítással? Az is fontos, hogy te félidõben vagy-e...
:D:D

Tegnap múlt el a mensim, és lefeküdtem a barátommal (először). Gumit használtunk, nem lyukadt ki, viszont egyszer lecsúszott. Nagy az esélye, hogy terhes lehetek? Főleg így, hogy az nap múlt el a mensi.

Legjobb válasz: Elméletileg nincs esélye annak, hogy terhes lehetsz, gyakorlatilag viszont mindig megvan az esély. Menszi után kb. egy hétig nincs olyan pete, ami megtermékenyülne, deee elõfordulhat ám, viszont ne jellemzõ.

Elméletileg nincs esélye annak, hogy terhes lehetsz, gyakorlatilag viszont mindig megvan az esély. Menszi után kb. egy hétig nincs olyan pete, ami megtermékenyülne, deee elõfordulhat ám, viszont ne jellemzõ.
Gyakorlatilag lehetetlen. Az ovuláció után kb 8-9 nappal, preejakulátumból teherbe esni..? Nagy 'szerencse' kéne hozzá.
A kérdező hozzászólása: Huhh.. hát ez naggyából megnyugtatott :) Akk ne is szaladjak egybõl esemény utáni tabiért nõgyógyászhoz?
Ne szaladj sehová sem. Nyugodj meg. 99.9%, hogy nem vagy terhes. Az egy tized százalék pedig mindig benne van a pakliban. Van egy jó közmondás ide: Csak az nem tud teherbe esni, aki nem él szexuális életet. Ezalatt nem azt értem, hogy ne csináld, hanem csak okosan. A gumi továbbra is jó megoldás erre, de próbáljon a méretének megfelelõt vásárolni, és akkor kicsi a lecsúszás esélye. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Most már mondjuk úgyis mindegy lenne.. De nagyon szépen köszönöm a válaszokat (: Bár a párom jobban izgult, mint én. Jó ezt a 99, 9%-ot látni. Köszönünk mindent.

5 hónapja szedek fogamzásgátlót (Tri-regol és pontosan szedem) és lefeküdtem a barátommal először, kb. Félidőben, de elötte egy nappal fehér nyák szerű folyást észleltem. Ilyenkor lehetek terhes?

Azt szokták mondani, hogy ilyenkor van peteérés, de a gyógyszernek ezt meg kellene akadályoznia. 8 nap múlva várom a menstruációm, de az együttlét óta elég furán érzem magam(hasszúrka)ma pedig pisilni járok egész nap, de nem hiszem hogy felfáztam, mert nem csak pár csepp.)De lehet hogy az idegt?l produkálom ezeket.Még nem szeretnék babát!

Legjobb válasz: Ha rendesen szeded, akkor kizárt, hogy terhes legyél! Nem kell aggódnid. A terhességi tünetek sem jelentkeznek pár nappal az aktus után!

Ha rendesen szeded, akkor kizárt, hogy terhes legyél! Nem kell aggódnid. A terhességi tünetek sem jelentkeznek pár nappal az aktus után!
A kérdező hozzászólása: 8 nap telt el az együttlét óta.
8 nap alatt sem jelentkeznek!

Ha a barátom először elélvezett és csak utána szeretkezünk terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ha sehogy sem védekeztetek, és a barátod nem mosta meg a péniszét miután elélvezett, akkor szerintem van rá esély.

Ha sehogy sem védekeztetek, és a barátod nem mosta meg a péniszét miután elélvezett, akkor szerintem van rá esély.
Egyetértek az elõttem szólóval! Ha nem mosta meg, akkor simán teherbeeshettél!
IGEN! Lehetsz terhes!!!
A kérdező hozzászólása: És ha megmosta akkor nem?
Akkor kicsi az esélye, de ezt soha nem lehet tudni. Védekezzetek, és akkor nem kell izgulni!
ha megmosta, még akár akkor is maradhatott a figymája alatt egy kis, aprócska sprema, ami képes arra, hogy teherbe ejtsen téged...
Lehetsz.
Igen.
lehetsz
Lehetsz.. létezik egy 72órás tabletta, esemény utáni néven kérhetitek a patikából, elég drága. Nagyon magas hormontartalmú gyógyszer, így félévente maximum 1x használható. Felborítja a hormonrendszeredet, de inkább ez, mintsem egy késõbbi abortusz.. Gratulálok..
A kérdező hozzászólása: 31 éves vagyok.azért kérdeztem mert az elõzõ kapcsolatatimban is igy védekeztünk de sose lettem terhes.
utolsó válaszoló hülye vagy ;) elõváladéktól is lehet terhes .. igen, lehet . Hány éves vagy ?
A pasidat kérdezd meg hogy vajon idõben kivette-e:D
természetesen lehetsz, de nekem 6 hónapos kapcsolatom van, és mindig megszakításos módszerrel védekeztünk és még soha nem voltam terhes. a nõvérem 3 évig folytatott szexuális életet egy sráccal, õk se használtak gumit vagy tablettát, és õ se volt még terhes. lehetsz terhes, de könnyen lehet, hogy mázlid van, viszont tesztet mindenképpen csinálj!
Gratulálok a gyereketekhez ! :) Kisfiút szeretnél vagy inkább kislányt ?:)
Inkább a gumi... nem kényelmes a fiúnak/férfinak, ha folyton kihúzogatja az "ömlésnél" és tudod, hogy hogyan van ez... kivétel erõsíti a szabályt. Ez a trükk nem mindig válik be

Szerintetek attol lehetek terhes, ha a baratom belemelvezett? (de a masodik aktus utan)! Szoval eloszor ovszerrel vedekeztunk, utana vagy 20 perc mulva mar nem vedekeztunk.

Nem lenne baj ha terhes maradnek,szeretnenk,csak nem tudom mennyi eselye van igy!

Legjobb válasz: Ugyanannyi mintha egyáltalán nem védekeztetek volna.

Ugyanannyi mintha egyáltalán nem védekeztetek volna.
Persze, hogy lehetsz így terhes, ugyanannyi az esély rá. A kisfiam pontosan így fogant meg. :) Elõször gumival védekeztünk, de aztán megint elkapott minket a hév, de már nem volt több gumink. Úgy volt, hogy a párom majd kiveszi, de elfelejtette...mindez pont peteéréses idõben történt. Mi is szerettük volna, elõtte hagytam abba a fogamzásgátlót, csak még gondoltuk várunk pár hónapot, de nem kellett, 2 hét múlva pozitívat teszteltem. Szóval ugyanúgy megvan rá az esély.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat! Orulnek neki, ha tenyleg sikerulne!
ekkora állatot :D
Attól függ, kettõ, három, vagy mind az öt ujját bedugta?
Te hány éves vagy? Igen terhes leszel ilyen esetekben már 5ös ikreket szülnek-.-"
Terhes vagy és a gyereked Chewbaccára fog hasonlítani ha nem mész azonnal meggyónni! Fuj, fuj, ilyet nem szabad!
Legközelebb nagyon figyelj oda, mert ha csak a homlokát megérinti már 98%, hogy terhes lettél ha utána hozzádnyúl. Legközelebb húzz gumit az ujjára, gyógyszertárban van ujjóvszer, asszem rako.
ha nem lett a keze elõváladékos/ondós akkor nem
hozzá..újabban nem tudok fogalmazni, szóval ERRE :D
Hát kb 1 az 1millióhoz az esély hozzá...
Ha csak hozzá ért a farkához, és úgy ujjazott meg, biztos nem.
Te mennyi idõs vagy?
Ha nem volt tiszta ondó a farka és ettõl a keze akkor dehogyis, ne izgulj. Ha olyan volt, akkor esélyes, de nem valószinû. Szerintem ne izgulj ezen.Figyeld a mensesed hogy idõben megjöjjön, és ha nagyon izgulsz, kb 2 hét múlva vegyél egy terhességi tesztet a gyógyszertárban.

A barátommal először szeretkeztünk, és közben lecsúszott a gumi. Rögtön észrevettük, és nem folytattuk az aktust tovább. Ettől függetlenül lehetek terhes?

Csütörtökön megyek orvoshoz, de nagyon félek, hogy teherbe estem, 16/L

Legjobb válasz: Kicsi az esély, de a doki sem tud erre többet mondani! Szerintem nincs miért aggódni!

Kicsi az esély, de a doki sem tud erre többet mondani! Szerintem nincs miért aggódni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :) a dokihoz elsõsorban rutinellenõrzésre megyek :) No meg a terhességet ilyenkor még nem is tudja megállapítani, mert az aktus követõ 4. napon megyek :)
Ha idõben vettétek észre, nem lehet gond!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :) Nagyon remélem, hogy nincs baj :)
Velem is megtörtént ez, bennem maradt a gumi és csak elõváladék volt benne. De látszott, hogy nem folyt ki semmi, mégis paráztam, de feleslegesen. Nyugodj meg, nem lesz semmi baj :)
A kérdező hozzászólása: kiderült, hogy nincs baj :) köszönöm :)

Terhes lehetek, ha a barátom először elélvezett, de nem belém, majd kis idő múlva újra szeretkeztünk? (Nem használtunk óvszert.)

Legjobb válasz: Mivel a sperma élettartama sok óra, ezért elõfordulhat, hogy a korábban kilövellt, makkjára száradt, vagy az ondóvezetékben maradt spemiumok még életképesek voltak, és a második szeretkezés alkalmával bejutottak a hüvelyedbe. Szóval a terhesség esélye nincs kizárva, de azt mondanám, ha azért csináljátok, mert babát szeretnétek, így biztosan nem jönne össze. Máskor használjatok óvszert!

Mivel a sperma élettartama sok óra, ezért elõfordulhat, hogy a korábban kilövellt, makkjára száradt, vagy az ondóvezetékben maradt spemiumok még életképesek voltak, és a második szeretkezés alkalmával bejutottak a hüvelyedbe. Szóval a terhesség esélye nincs kizárva, de azt mondanám, ha azért csináljátok, mert babát szeretnétek, így biztosan nem jönne össze. Máskor használjatok óvszert!
Igen lehetseges.

Szerintetek az óvszer hány % ban hatásos? Mert én lefeküdtem a barátommal akivel 8hónapja vagyok együtt (14 éves vagyok) és azért nem mertem először mert azthittem h terhes lehetek gumival is.

és szeretném megint. Azthiszem de félek még mindig ett?l szerintetek? Van okom rá vagy sem?

Legjobb válasz: Azt tudd, hogy 100%-os védekezési módszer nincs! (Csak ha nem szexelsz) :) A gumi egyébként az egyik legbiztonságosabb- persze csak akkor, ha megfelelõen használjátok! Olvassátok el mindenképpen a dobozban lévõ tájékoztatót, ott mindent leírnak! A legfontosabbak: - a szavatossági idõt mindenképpen nézzétek meg, mert egy régi óvszer állaga már nem megfelelõ: porózus lesz, ami azt jelenti, hogy sokkal vékonyabbá válik (lyukacsos lesz), és könnyebben elszakad - a barátod elõváladéka is tartalmazhat spermiumokat, azért vigyázzatok, hogy a gumit ne kenjétek össze vele (kívülrõl). Ne szórakozzatok azzal, hogy akár csak egy pár pillanatra is gumi nélkül szexeltek, és hogy a barátod úgyis észreveszi, ha elõváladéka jön, mert hidd el, azt nem lehet észrevenni :) - a gumi felhelyezésekor nézzétek meg, hogy jó irányba próbáljátok-e legörgetni - mikor már felkerült a barátod péniszére a gumi, de még nem görgettétek le, akkor két ujjal csípjétek össze az óvszer legfelsõ részét (a spermatartó tasakot), hogy kiszoruljon belõle a levegõ, így nem feszül majd az óvszer - vigyázzatok, hogy szex közben elég nedves legyél, mert ha száraz vagy, akkor jobban surlódik az óvszer, és könnyebben kiszakadhat. A nyál a legbiztonságosabb síkosító, mert vannak olajos alapúak is, de azokkal vigyázni kell, mert azoktól is porózussá válhat az óvszer - Ha a barátod elélvezett, akkor azonnal vegyétek ki a péniszét, mert ha sokáig benned marad, akkor a sperma kifolyhat a gumiból Nagyjából ennyi jutott eszembe. Ha ezeket igyekeztek betartani (meg amit még a tájékoztatóban leírnak), akkor nem lesz gond. Ha valamit égis elfelejtenétek, és kiszakad a gumi, akkor sem kell pánikba esni. Ha tehed, szólj azonnal anyukádnak, nagyobb tesódnak, vagy abarátod anyukájának pl, és menjetek együtt dokihoz. Vagy esetleg keress fel még aznap (vagy legkésõbb másnap) egy tini ambulanciát (van sürgõsségi is), ott mondd el, hogy mi történt, és õk írnak majd neked 72 órás tablettát. Az nem éppen a legszerencsésebb megoldás, szóval inkább ne kerüljön rá sor, de jó ha tudod, hogy van egy ilyen lehetõség is :) Szóval a lényeg, hogy csak okosan csináljátok, és óvatosan :)

Azt tudd, hogy 100%-os védekezési módszer nincs! (Csak ha nem szexelsz) :) A gumi egyébként az egyik legbiztonságosabb- persze csak akkor, ha megfelelõen használjátok! Olvassátok el mindenképpen a dobozban lévõ tájékoztatót, ott mindent leírnak! A legfontosabbak: - a szavatossági idõt mindenképpen nézzétek meg, mert egy régi óvszer állaga már nem megfelelõ: porózus lesz, ami azt jelenti, hogy sokkal vékonyabbá válik (lyukacsos lesz), és könnyebben elszakad - a barátod elõváladéka is tartalmazhat spermiumokat, azért vigyázzatok, hogy a gumit ne kenjétek össze vele (kívülrõl). Ne szórakozzatok azzal, hogy akár csak egy pár pillanatra is gumi nélkül szexeltek, és hogy a barátod úgyis észreveszi, ha elõváladéka jön, mert hidd el, azt nem lehet észrevenni :) - a gumi felhelyezésekor nézzétek meg, hogy jó irányba próbáljátok-e legörgetni - mikor már felkerült a barátod péniszére a gumi, de még nem görgettétek le, akkor két ujjal csípjétek össze az óvszer legfelsõ részét (a spermatartó tasakot), hogy kiszoruljon belõle a levegõ, így nem feszül majd az óvszer - vigyázzatok, hogy szex közben elég nedves legyél, mert ha száraz vagy, akkor jobban surlódik az óvszer, és könnyebben kiszakadhat. A nyál a legbiztonságosabb síkosító, mert vannak olajos alapúak is, de azokkal vigyázni kell, mert azoktól is porózussá válhat az óvszer - Ha a barátod elélvezett, akkor azonnal vegyétek ki a péniszét, mert ha sokáig benned marad, akkor a sperma kifolyhat a gumiból Nagyjából ennyi jutott eszembe. Ha ezeket igyekeztek betartani (meg amit még a tájékoztatóban leírnak), akkor nem lesz gond. Ha valamit égis elfelejtenétek, és kiszakad a gumi, akkor sem kell pánikba esni. Ha tehed, szólj azonnal anyukádnak, nagyobb tesódnak, vagy abarátod anyukájának pl, és menjetek együtt dokihoz. Vagy esetleg keress fel még aznap (vagy legkésõbb másnap) egy tini ambulanciát (van sürgõsségi is), ott mondd el, hogy mi történt, és õk írnak majd neked 72 órás tablettát. Az nem éppen a legszerencsésebb megoldás, szóval inkább ne kerüljön rá sor, de jó ha tudod, hogy van egy ilyen lehetõség is :) Szóval a lényeg, hogy csak okosan csináljátok, és óvatosan :)
Lehetsz, de erre nagyon kicsi az esély, 1% körüli (pl elszakadhat a gumi), szal ne aggódj:)
Kis kiképzés, hogy okosodj: A Pearl Index egy szám, amely azt mutatja, hogy a 100 nõ közül, akik egy éven keresztül használják az adott fogamzásgátló eszközt, hányan esnek teherbe. A 0-ás érték a 100% biztonság, a 100-as érték a 0% biztonság. Az óvszer Pearl indexe 3. (ebben a 3-as értékben benne van a HELYTELEN használatból eredõ terhesség is) Namost: Sokan helytelen ebbõl azt mondják, hogy 3% esélyed van teherbe esni, pedig EGYÁLTALÁN NEM! Egy nõ egy év alatt átlagosan (heti 3x sexel) 156 alkalommal sexel. Akkor 100 nõ 15.600 alkalom. A 15.600 alkalomból HÁROM végzõdik terhességgel. Tehát 3:15.600-hoz az esélye, hogy terhes leszel. Vagyis 0, 02%. Tartsd észbe. Gumi mellett akkor leszel terhes ha az elszakad. Sex után leellenõrzöd (pl. felfújod vagy feltöltöd vízzel) és ha nem ereszt nem kell izgulni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek de tényleg=) anyukámnak nem szóltam mert szerintem teljesen kiakadna h 14évesen nem vagyok szûz... köszi aranyosak vagytok hogy írtatok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!