Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehetek, a barátom (764 db)

Terhes lehetek? A barátommal szeretkeztem és ultravékony óvszert használtunk, az elején kiszakadt az oldala de kivettük.

Pár napja piros foltos folyásom van,ami elvileg a petebeérés jele.Most terhes vagyok?vagy mi van?:\'(

Legjobb válasz: nem csak megfog jönni? Inkább menj nõgyógyászhoz,vagy vegyél tesztet,az biztosabb ;)

nem csak megfog jönni? Inkább menj nõgyógyászhoz, vagy vegyél tesztet, az biztosabb ;)
fogamzásgátlót szedsz???? Mert ha nem akkor lehetséges...menj el nõgyógyászhoz vagy/és csinálj tesztet!!!!(hát ha szerencséd van....és nincs)
Szia. A stressz semmiképpen nem tessz jot. En mikor a férjemmel jàrtam fiatalok voltunk 17 évesek és ugy szeretkeztûnk hogy nem hasznàltunk ovszert, nem szedtem gyogyszert csak egyszeruen kivette. Bevallom idegeskedtem sokat mert féltem hogy terhes leszek de nem birta a férjem a gumit én meg nem mertem gyogyszert szedni mert féltem hogy a szûleim meg talàljàk... Szoval annyit stresszeltem hogy 2 hétig nem jôtt meg. Nem voltam terhes csak a stressz vàltotta ki. Szoritok neked hogy minden rendben legyen! Ird meg hogy mi a helyzet
valószinû:S
A kérdező hozzászólása: 2 hét mulva kéne megjönnie, és eddig mindig pontosan jött meg
Még ha nem is vagy terhes, ne lepõdj meg azon ha esetleg pár napot késik majd a mensid, az a stressz miatt lesz.Ha egy hetet késik akkor tesztelj.

Terhes lehetek? A barátommal nyaralni mentünk és 4szer belém élvezett. Mind a négy alkalom után zuhanyrózsával kimostam magamból azonnal.

Kicsit görcsöl a hasam, mintha meg akarna jönni. Fogamzásgátlót csak aznap vettem be, amikor együtt voltunk, de nem szedtem rendszeresen.

Legjobb válasz: Hát igen elég sancos

Hát igen elég sancos
Plusz azt ki se lehet mosni. Egy része persze kijöhet, de egy része meg mindenképp benn is marad, bármit is csinálsz. Komolyan nem értem, hogy lehetnek egyesek ennyire felelõtlenek, hogy szinte teljesen tudatlanul kefélgessenek össze-vissza.
A kérdező hozzászólása: és mi van ha a foggátlót szedem tovább? és mondjuk 1 hét múlva elhagyom? nem fog megjönni tõle?
ha terhes vagy, akkor hiába szeded a fogamzásgátlót nem jön meg tõle. Azt elõbb kellett volna elkezdened szedni
A fogamzásgátló nem olyan, hogy szedem 1-2 hétig... Sok idõ kell mégkifejti a hatását, majd ahhoz is hogy teljesen kiürüljön. Menj el dokihoz, a 72 órás még lehet hogy segít... Aztán imádkozz, de ha még szeded a fogamzásgétlót, azzal nem érsz el semmit, max lesz egy nyomorék gyereked. (Bár az anyja értelmi szintjébõl következtetve fogamzásgátló nélkül is van rá esélye)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nem minõsítést kértem, hanem véleményt egy kérdésre! ;)
Hogy lehet vki ennyire hülye? Alapból a PCO miatt szar a hormonháztartásod (már bocs, tudom milyen, nekem is az van), erre még elkezdesz rá összevissza fogamzásgátlót szedni. Azt nem lehet úgy, hogy amikor eszedbe jut beszeded. Mégis honnan szereztél gyógyszert? Ha meg nem akarsz gyereket, miért nem védekezel? Azt hiszed PCO-val nem lehet teherbe esni? Remélem nem esel teherbe, ilyen idióták inkább ne szaporodjanak.
Jah és hogy hasznos tanácsot is adjak? Húzzál el orvoshoz. Remélem megdicsér a sok eszedért, és kezd veled vmit.
Hát a betegséged miatt ha teherbe is esel, szerintem el fog menni magától...
egyszer még rá lehet fogni, hogy véletlen de az is felelõtlenség de hogy 4szer erre nem tudok mit mondani szüleiteknek kellett volna védekezni
A kérdező hozzászólása: a szüleimnek semmi köze, engem lehet sértegetni, de õket inkább hagyd ki ebbõl jó? kösz
utolsónak: a legtöbb 72 órás ma már nem azzal hat, hogy vérzést vált ki. én is vettem be, és a vérzésem utána csak egy héttel jött meg, normál idõben. most már a modernebbek más módon akadályozzák a beágyazódást, nem a hirtelen hüvelynyálkahártya lelökéssel. Hogy milyen tudatlanok egyesek, atyaúristen:O Milyen hüvelynyálkahártyáról hablatyolsz, te anyám? A 72 órás pedig nem a megtermékenyítést akadályozza, hanem a beágyazódást! Vagyis ha védekezést nélkül szexelt valaki, és megtermékenyült, akkor a 72 órás a már megtermékenyített petét nem hagyja beágyazódni vagyis olyan mint egy kisebb abortusz. És ilyenkor pedig a MÉHNYÁLKAHÁRTYA ÉS NEM PEDIG A HÜVELYNYÁLKAHÁRTYA lökõdik le!
kérdezõ, nagyon nem a szüleidet sértegette. Azt írta, h nekik is védekezniük kellett volna, és akkor te nem lennél, és úgy mennyivel egyszerûbb lenne az egész. Elmentél már orvoshoz?
utolsónak: a legtöbb 72 órás ma már nem azzal hat, hogy vérzést vált ki. én is vettem be, és a vérzésem utána csak egy héttel jött meg, normál idõben. most már a modernebbek más módon akadályozzák a beágyazódást, nem a hirtelen hüvelynyálkahártya lelökéssel.
a 72órásnak mindegy ha a pete már meg van termékenyítve. azzal, hogy vérzést vált ki a beágyazódást akadályozza meg.
Hát, ez nem kicsit volt felelõtlen, a fogamzásgátlónak elég sok idõ kell, nem egy nap. Mikor kéne megjönnie? Mikor voltatok együtt?
Ez mikor történt? Szerintem simán terhes vagy, hacsak nem vagy meddõ. Én úgy tudom a fogamzásgátlót már egy héttel elõtte kell szedni, hogy védjen.
A kérdező hozzászólása: Van egy igazolt policisztás ovárium szindrómám, aminél kicsi az esély a teherbeesésre... de félek! a hüvelyzuhany nem elég szerintetek?
nem nem elég, és terhes lehetsz
simán lehetsz terhes
modjuk ha megírnád h mikor volt a dolog, mikor kéne megjönnie, meg hasonlók, akkor lehet kicsit egyszerûbb lenne.
A kérdező hozzászólása: mivel van ez a pcos nevû betegségem így teljesen kiszámíthatatlan mikor kell megjönnie! 3 napja volt, ma délután 5 körül jár le a 72 óra!
A hüvelyzuhannyal csak az a baj, hogy egy részét kimossa, más részét viszont egészen a méhszájig bemossa. Szóval inkább árt, mint használ. Lehetsz terhes, bár kicsi rá az esély. De nem értem, miért megy el beléd, ha nem védekeztek máshogy. Nekem is borzasztó kiszámíthatatlan, hogy jön meg, néha fél évet-évet is kihagy, ezért gumit nem használunk, de azt azért meg lehet oldani, hogy kivegye a párom, mielõtt elélvezne.. elég felelõtlen, ha semmit nem csináltatok. A fogamzásgátlót sem értem, minek vettél be egyet? Vagy szedd rendszeresen, vagy egyáltalán ne, mert ez nem így mûködik, a szervezetedben át kell állítania a hormonszintedet, amihez rendszeres szedés kell.
akkor menj a gyógyszerért! A mosás semmit nem ér, addigra a spermiumok a méhedben vannak (orgazmusnál azonnal "beszívja" a méh), onnan nem tudod kimosni, csak a hüvelybõl. a fogamzásgátlót rendszeresen kell szedni, ha beszedsz 1 szemet nem ér semmit. És ha csak akkor kezded el szedni, akkor sem ér semmit sem.
akkor még el tudsz menni 72 órásért! Futás!
nem hinném hogy a 72 órás tabletta segít. Nehogy azt higyétek hogy élvezés után a sperma másodpercre pontosan 72 óra lejártával éri el a magzatot
Nem ért volna meg a dolog 4 óvszert?

Terhes lehetek? A Barátommal a legutóbbi szeretkezésünk gumi nélkül történ, nem bennem ment el de vissza csúszott a szerszáma.

Legjobb válasz: Ha guminélkül akkor lehetsz igen. De minden 2. kérdés errõl szól csak vissza kéne olvasni... Csak sok kis lusta ribanc lusta rákáresni a problémájára inkább írja a sok hülyeségét...

Ha guminélkül akkor lehetsz igen. De minden 2. kérdés errõl szól csak vissza kéne olvasni... Csak sok kis lusta ribanc lusta rákáresni a problémájára inkább írja a sok hülyeségét...
Sajnos lehetsz. :S
hogy csúszhat vissza:-S
ha gumi nélkül vagytok együtt, lehetsz terhes.. de ez eddig h nem esett le?? az ilyenekrõl szex elõtt kell értesülni, nem utána.. vegyél be 72 órásat.
Igen lehetsz. Miért is nem használtatok óvszert??
Igen, lehetsz.
lehet, h én vagyok a hülye, de én mindig védekezek, és sose jutott eszembe, h gumi nelkul csinaljuk, kivéve, amikor tablettáztam..
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok lusta kis ribanc. Csak mert a Barátom azt mondta tuti nem vagyok az , és nem is vett tablettát .. akkor orvoshoz kell menjek?

Ugye nem lehetek terhes? Sziasztok! A barátommal lefeküdtünk. Ekkor nekem, úgymond félig még megvolt, vagyis nem véreztem, egy nappal előtte múlt el. De tegnap megint véreztem egy kicsit. Gumi nélkül csináltuk. És lehetek terhes?

Legjobb válasz: cseszd meg ha 1 percig volt benned, az semmit nem változtat a lényegen: benned volt = lehetsz terhes a menstruáció meg nem fogamzásgátló ps.: egyperces kategóriában ajánlom Örkényt, azt -ellentétben az egyperces dugással- legalább élvezni is lehet

cseszd meg ha 1 percig volt benned, az semmit nem változtat a lényegen: benned volt = lehetsz terhes a menstruáció meg nem fogamzásgátló ps.: egyperces kategóriában ajánlom Örkényt, azt -ellentétben az egyperces dugással- legalább élvezni is lehet
Akkor nem lehetsz terhes és ha nem védekeztek valamijen modon ne is hagyd hogy beléd élvezzen:)
És igen. Akár menstruáció alatt is lehet teherbe esni.
Ha beléd élvezett gumi nékül lehetsz
A kérdező hozzászólása: nem nem élvezett belém csak kb 1 percig ha bennem volt.
Szerintem nem vagy terhes, de máskor még csak ne is kockáztassatok- mert látod, hogy ment a para....
A kérdező hozzászólása: rendben nagyon köszönöm a válaszokat és 15 éves koromig nemfogok..:/
megnyugodhatsz, de 13 évesen tényleg nem a szexen kellene, hogy járjon az eszed!
A kérdező hozzászólása: köszi puszi akkor megnyugodhatok?
nem
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönömm, de lehetek az?
lehet másként is örömet szerezni, nem kell rögtön lefeküdni egymással.13 évesen meg pláne.
A kérdező hozzászólása: ömm igen tom hülyékvoltunk ésmivan ha nagyon kívánjuk egymást???:/:(
Legközelebb a barátod nemi szerve helyett, egy biológia tankönyvet vegyetek elõ inkább, amibõl megtudhatod, hogyan készül a gyerek, és azt is hogy mit neveznek FOGAMZÁSGÁTLÁSNAK. Ha a nickneved mellett a 13 a korodat jelzi, akkor külön gratulálok...
Az elkövetkezõ 2 évet, ami a 15-ig hátra van, mondjuk egy kis "felvilágosodással" is tölthetnéd. Hidd el jobban jársz, ha elõbb tisztán látsz, és aztán szexelsz! Az azért durva, h 13 évesen annyira kívánod a palidat. Még eszedbe sem szabadna jutni ilyennek. Keress valami hobby-t, vagy bármi hasznos elfoglaltságot, mert így akár komoly bajba is kerülhetsz! Csak okosan! :-)

Lehetek-e terhes ha a barátom előváladékos nadrágja került nekem "oda"?

Legjobb válasz: Lehetek-e terhes, ha hallottam, hogy a szomszédban szexelnek?

Lehetek-e terhes, ha hallottam, hogy a szomszédban szexelnek?
sajna igen... :/
Ha te bugyin és nadrágon keresztül terhes leszel, mindezt szüzen, akkor írj a Fókusznak, tuti, hogy te lennél a fõ hír aznap! Így nem lehet teherbe esni.Ahogy az elõváladékos törölközõtõl és papírzsepitõl sem.Az elõváladék valóban tartalmazhat spermiumokat, de még akkor is kicsi az esélye, ha konkrétan a péniszrõl/bõl kerül egyenesen a hüvelybe behatolás révén.
Akkor nem szûz, ha péló barna már járt ott. A hártya kiszakadhat sportolástól is, elég merész lenne azt mondani, hogy egy labda vette el a szüzességem. Egyébként nem lehetsz terhes (vagyis remélem azért igen, csak még nem most), jóhogy nem szkafander volt rajtatok!
Mi az, hogy nincs szûzhártyád és még szûz vagy?!:D Tudtommal, ha az már nincs akkor már nem szûz az ember...
Tehát nem ejakulált 5-7 órával azelõtt , hogy adott elõváladék elhagyta a péniszét? Mert akkor az elõváladék nem tartalmaz spermiumot. Ha még meg is mosta vagy pisilt akkor pláne nem. Mert fontos: Az elõváladékban 2 esetben van sperma 1, már volt egy magömlés, a vissza maradt sperma az elõváladékkal együtt el hagyja az ondó vezetéket. Így életképes ivarsejt jut a hüvelybe. 2, ha valaki tesz bele(viszonylag kicsi rá az esély)...
A kérdező hozzászólása: Számít az, ha rajtam is volt bugyi, bár tanga, de még szûz vagyok viszont szûzhártyám nincs már. És egyébként az illetõ rajtam feküdt és úgy értek össze a "dolgaink"      
Lehet-e a kecskével nemi életet élni? by: Hofi Géza Utolsónak: Természetesen lehetsz! :D Kérdezõ te is lehetsz terhes! -.-
Elõváladákos nadrág... Feldugtad, vagy mi? Én azt se tudtam, hogy van elõváladék, mielõtt erre az oldalra nem tévedtem... Te mibõl gondolod, hogy elõváladékos a nadrágja? Amúgy NEM LESZEL TERHES! 26/F

Lehetek terhes ha a barátom megujjazott és kinyalt?

Tudom hülye kérdés mivel nem.. de már kb egy hete késik és nem tudok másra gondolni csak arra hogy terhes vagyok. Nem történt semmi különös csak a barátom megujjazott és kinyalt ugye nem lehetek terhes? Viszont nekem minden menzesz el?tt ilyen sárgás folyásom van. Na ez a folyás már egy hete van de nem jön meg.. mi lehet az oka?

Legjobb válasz: nem vagy terhes.csak késik nyugi majd megjön.ettõl nem lehetsz terhes.akkor már minden lány/nõ terhes lenne ennyitõl :)

nem vagy terhes.csak késik nyugi majd megjön.ettõl nem lehetsz terhes.akkor már minden lány/nõ terhes lenne ennyitõl :)
*késhet
Ha még csak elõször ujjazott, akkor az miatt is káshet, de lehet a stressz miatt, vagy sokat sportolsz...stb...
Attól függ! Ha tud az ujjából vagy a nyelvébõl spermát spriccelni, akkor simán! Amúgy viszont nem lehet, hogy csak folyásod van? És az idegeskedés miatt nem jön a vérzés?
akkor lehetsz terhes, ha elõtte kiverte és spermás lett a keze...
esélytelen!!! ne legyél undok vele nem vagy terhes nyugi!! szegényt kínzod.mivel nem volt szex és nem került beléd sperma ezért nem vagy az!!
miért ne mondanád? kettõtökre tartozik. azért kapcsolat.
Lehetsz, csak nem attól! Idevaló klasszikus: - Lehet-e azon az ágyon teherbe esni, amelyen elõtte szexuális életet éltek? - Lehet, de nem az ágytól.
mégis szerinted mitõl lehet teherbe esni??????
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat (: Szóval akkor esélytelen? amúgy hagy kérdezzek már még egyet... ez miatt a barátommal undok vagyok mindig kérdezi hogy mi bajom van én nagyon jól tudom hogy ez.. (hogy nem jön meg) szerintetek elmondjam neki?
ha a barátod kezén maradt egy kis sperma és úgy ujjazott meg akkor lehetsz, de nem valószínû. ennek nagyon kicsi az esélye
Simán lehetsz. Sõt, ha elmész vele vásárolni, vagy egy kocsiban utaztok, attól is terhes lehetsz!!!

Lehetek terhes ha a baratommal pettingeltunk?

Ruha mindig volt rajtunk. Tehat ha en kenyeztettem akkor rajtam volt ruha. Mindig kezet mostunk. Behatolas nem volt. Nekem utoljara juni 12 en volt meg es most kene megjonnie de nem akar neha faj a hasam a hangulatom is ingadozik. Meg szuz vagyok tampont se hasznalok. Nem tudom elkepzelni hogy terhes vagyok. Lehetek terhes? O egyszer ment el es utana nem csinaltuk a kezemre kerult ondo de utana meg mostam elmentem wc re akkor belem kerulhetett? Aznap este elfelejtettem furodni az hiba volt? A baratom juni 27. en volt nalam.

Legjobb válasz: Már megbocsáss, de mégis, szerinted mitõl eshettél volna teherbe? :) Nem, nem kerülhetett beléd, nem lehetsz terhes, no para. :)

Már megbocsáss, de mégis, szerinted mitõl eshettél volna teherbe? :) Nem, nem kerülhetett beléd, nem lehetsz terhes, no para. :)
Hiányoztál-e a biológiaóráról, amikor ezt a szakaszt tárgyalták ált. isk. 7. osztályban?
Igazából akkor is lehetsz terhes, ha ránézel a kukira.
Bármilyet... Illatszerboltokban fogalmam sincs, amikor nekem kellett, akkor még csak patikákban lehetett kapni. Bemész, és megkérdezed az eladót. :)
A kérdező hozzászólása: Jo de milyet vegyek? Hol talalom?
Menj be a dm-be, vagy rossmannba, vagy bármelyik gyógyszertárba, vegyél egy terhességi tesztet! Megcsinálod, negatív lesz, megnyugszol, ezek után egy héten belül meg fog jönni! Ha mégsem, akkor doki, ugyanis hormonzavar, ciszta, gyulladás is állhat a háttérben, ami független a pettingtõl!
A kérdező hozzászólása: Lehet...de most akkor honnan tudjam hogx az vagyok e? Mit csinaljak?
Ráparázol, stresszelsz, azért késik... :)
nõ gyógyász! (am szerintem csak késik)
Lehet, hogy pszichés alapon nem jön meg.
Nem tudtad, h a kezeden keresztül is teherbe eshetsz ? :O
A kérdező hozzászólása: De nem jon meg.....
A kérdező hozzászólása: Ma vettem egy tesztet mikor csinaljam meg? Rettegek az eredmenytol.

Lehete a barátnõm terhes?

Lefeküdtem a barátnõmme,védekezzünk óvszerrel es a vegen vizet töltöttem bele es nem volt kilyukadva es nem is élveztem bele.A menstruáció elsõ napjától számítva a 14.napon voltunk együtt.Febbr.28an kellet volna megjojjon neki de nemjott,es nem is érzett semmit:) Az a baj hogy amiota késik túlságosan is sokat stresszel.

Legjobb válasz: Ha nem voltatok együtt védekezés nélkül, akkor tõled biztos hogy nem terhes :)

Ha nem voltatok együtt védekezés nélkül, akkor tõled biztos hogy nem terhes :)
Eleve az is gáz hogy 15 évesen már nem szûz.
Hadjatok már!!! Lehet ennyi késés, nekem 11 évesen jött elõször a mikulás aztán 15 évesen és maskor is volt hogy késett akar 2 hetet, még nem állt be teljesen a mensije!
Ha mégis terhes lenne, biztos hogy nem tõled.
A kérdező hozzászólása: Hétfõi varni akar hatha megjon:)
A kérdező hozzászólása: Hath az utóbbi két hónapot kiveveve mindig a 24-25.napon jott meg, az utóbbi két vagy három hónapot kiveve 28.napon:)
Miért nem csinál tesztet?
A kérdező hozzászólása: Tegyük fel hogy nem volt más fiúval sem Ennyi keses belefér?
Belefér még ennyi késés. Attól is késhet, ha nagyon rástresszel. Egyébként mindig rendszeresen jött meg neki?
Neked jó hogy azt mondja hogy nem csalt meg. Csináltass apasági tesztet. Hiányzik az neked hogy más gyerekét neveljed?
A kérdező hozzászólása: Nem csalt meg....15 évesen Ennyi keses belefér? 4eve menstrual
Persze hogy lehet, a tinilányokat többen is szokták kezelni egyidõben. Nem te vagy az apa, de a barátnõd simán terhes lehet.
VEgyébként igen de hát mindenki a saját élete kovácsa, hogy 15 évesen már ilyen dolgokon kell agyalni terhes vagy sem!!:O

Lehetek terhes, ha a barátommal pettingeltünk, és csak hozzáért, de nem rakta be?

Kérlek segíts. 17/L

Legjobb válasz: Ha nem élvezett el, nem lehetsz terhes. gondolj bele, logikusan De miért nem lehet elõbb gondolkodni és utána cselekedni? :-S

Ha nem élvezett el, nem lehetsz terhes. gondolj bele, logikusan De miért nem lehet elõbb gondolkodni és utána cselekedni? :-S
1.) A petting szó jelentése szeretgetés, becézgetés, simogatás. Tágabb értelmezésben szexuális beteljesülés elõidézése szerelmi játékokkal, önkielégítéssel közösülés nélkül. (Ha egyáltalán érted a szavakat...) 2. Mihez ért hozzá és mivel és mit nem rakott be és hova? 3. Van-e a lakóhelyeden iskola, vannak-e emberek a környezetedben, van-e villany, vezetékes víz? Van-e kis hazánknak olyan tája, ahol egy 17 éves lány ilyen sötétségben él? Remélem, nagyon kevesen vagytok, különben jaj nekünk!
8. osztályos biológia tananyag
17 évesen felmerül benned ez a kérdés?
"kössz szépen..." igazán nincs mit ;)
Ugyan mitõl lennél terhes??
A kérdező hozzászólása: kössz szépen...
A kérdező hozzászólása: Igen, de látom itt nem kapok rendes választ... Nem értem, ez az oldal nem erre való? Akkor viszont hatalmasat tévedtem...
Erre való ez az oldal, de olyan butaságot kérdeztél! Ha be sem rakta akkor mitõl lennél terhes?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!