Találatok a következő kifejezésre: Terhes lehet valaki (330 db)

Terhes lehet valaki úgy, hogy az illető már alapból terhes?

Legjobb válasz: Ha 2 méhed van akkor nem lehetetlen :) Orvosok is ismernek olyan esetet mikor a babák közt akár 2 hónap is van fogantatás között, mert anyukának olyan a "belsõ felépítése". Neten utána tudsz nézni. De ez nagyon-nagyon-nagyon ritka, már veleszületett dolog. Én is csak olvastam róla.....

Én olvastam egy cikkben hogy egy hölgy két babát várt, és megállapították hogy két különbözõ ciklusban fogant. Egyszerre születtek, de az egyik 1 hónappal fiatalabb volt a fogamzás végett. 1:1000000 esély :D
Én olvastam ilyesmirõl Czeizel Endre egyik cikkében. Elméletileg, ha két petesejt érik meg az adott hónapban és az anyuka fél órán belül két férfival is létesít szexuális kapcsolatot, akkor két különbözõ apától lehet egyszerre gyereke. Mármint két gyerek születik, remélem érthetõen írtam le. De úgy, hogy már beágyazódott a petesejt, úgy nem lehet.
En azt hiszem ertem a kerdezo mire gondolt (bocsi ha nem igy van). A ketpeteju ikrekre gondolt amikor ket kulombozo pete termekenyul meg. Szeritnem azt szeretne tudni, hogy ha mar egy pete megtermekenyult akkor lehetseges, hogy a kesobbiekben meg egy pete megerjen a mar megtermekenyitett pete mellett es igy ikrek fognajanak. Sajnos a folyamatot pontosan nem tudom de letezik, hogy ket pete termekenyujon meg ket kulombozo idopontban. Nem tudom mekkora lehet a max ido a ket pete megerese kozott. Mert ha jol tudom a szervezet ahogy elkezdi a progeszteront termelni megakadajozza ujabb pete megereset, tehat a progeszteron termeles elott kell a masodik petenek kiszabadulnia. Bocsi ha nem erre gondoltal.
Ha 2 méhed van akkor nem lehetetlen :) Orvosok is ismernek olyan esetet mikor a babák közt akár 2 hónap is van fogantatás között, mert anyukának olyan a "belsõ felépítése". Neten utána tudsz nézni. De ez nagyon-nagyon-nagyon ritka, már veleszületett dolog. Én is csak olvastam róla.....
Mi van ? Ha valaki terhes akkor mellette nincs peteérés elvileg... méhnyálkahártya sem fogadna be még egy megtermékenyitett petesejtet. Szóval nem... Én eddig sosem hallottam ilyenrõl.
hát talán nem hallottatok errõl, mert a NASA nagyon is titkolja, de az a helyzet, hogy lehetséges 2-3 havonta a fogamzás. Ti nem olvastok netet? Ha már a kérdezõnek van internet hozzáférése, nyilván elõször végignézte a szakemberek oldalait, és mivel nem talált választ a kérdésére, ezért fordult hozzánk. Lécci ne vezessétek félre. Igenis, lehetséges 2-3 havonta teherbe esni.... többet sajnos nem mondhatok el, mert köt az esküm.
Jézusom! Kisegítõbe jársz? Milyen fogalmazás ez? Azt javaslom szabadulj meg a "dupla" terhességedtõl
persze, es havonta gyereket szülhetsz.... na ne mar... megis hogy kepzelted el ezt az egeszet, azt nem nagyon ertem.... teherbe esel, aztan valakivel szexualis kapcsolatot letesitesz, aki ujra megtermekenyit, es a mar benned levö embrio mellett ujabb baba lesz benned, a mehed meg osztodik, vagy egy mehen belül? Tizedikes biologia könyv?
Miért kell cseszegetni a kérdezõt?? Nem lehetséges, amit kérdezel.
Ikerterhesség csak úgy lehetséges, ha egyszerre két spermium hatol be a petébe, vagy ha két pete érett meg, és egyidõben mindegyikbe bemegy a spermium (vagy több pete). De olyan, hogy késõbb termékenyüljön meg még egy pete nincs! Ha terhes valaki, több pete nem érik meg, ezért megtermékenyíteni sem lehet.
Kicsi az esélye de lehetséges mivel nem azon napon termékenyült meg a petesejt
15:07-nek szól szerintem meg te jársz KISEGITÕ osztályba miért kell egybõl lecseszni a kérdezõt????
Persze, hogy lehet, ahogy elottem is leirtak. Aki irta a kisegitot, biztosan, o jart kisegitobe... ilyet...
Egyáltalán nem hülye kérdés, mert igenis van ilyen. Íme: http://velvet.hu/blogok/randi/2010/12/29/ketapas_ikrek_szule..
Kedves kérdezõ!Valóban nem lehetetlen ez az egész.Talán te így jártál?Vagy csak érdekel?
A Nat. Geo.-on volt egy mûsor a különleges ikrekrõl, és ott mondták, hogy 2petéjû ikerterhesség esetén minden 4.alkalommal a magzatok különbözõ apától vannak.. ugyh lehet, és mégcsak nem is olyan ritka...ezek szerint
Pedig bizony lehet, bár annyira ritka. 1 ilyen esetrõl halloottam, a Híradóban is volt, kb. 1 éve. A nõ terhes lett, azt hitték egy idõ után, hogy ikrek. és azt is hitték, hogy az egyik beteg, mert sokkal kisebbvolt az UH szerint. Amikor megszülettek, akkor jöttek rá, hogy az egyik azért volt végig kisebb, mert kb. 2 hónappal fiatalabb volt. Már terhes volt a nõ, mikor volt 1 újabb peteérése. De ez annyira ritka, hogy még a Híradó is beszámolt róla.
LEHETSÈGES. De a második beágyazódás is nagyon hamar történik, így a gyerekek egyidöben fognak megszüeltni, ikrek lesznek, csak két petéjüek. Ugye két petefészkünk van és simán lehet hogy pár nap külömbséggel löködik ki két petesejt. így lesznek a kétpetéjü ikrek. de olyan is lehet hogy két külömbözö férfitól, habár elég kicsi az esélye.
Egyik ismerõsõm hormon kezelés alatt állt, lombik programra készültek.Majd spontán fogantak iker fiaik, akik között kimutatható volt, hogy az egyik baba 24órával késõbb fogant.
Nem olvastam az összes választ, de IGEN!!! Kicsi az esélye, de lehet úgy is terhes ha terhes. Szabadul egy másik petesejt is. Nyugodtan lehetnek ikrek két különbözõ apától is.
Én hallottam már olyat, hogy egy nõ két férfitõl tudott teherbe esni egy - két nap különbséggel. Mindkét petesejtje megérett, és így estek teherbe. Ez azért nem annyira ritka. Több filmben is láttam ilyet, egyszer a Spektrumon is volt ilyenrõl szó.
Na, látom vannak itt értelmes emberek, de még mindig nem beszélhetek..... szóval, sajna lehet, de nagyon óvatosnak kell lenned, mert az idõsebb magzat elszívja tápanyagokat a fiatalabbtól. Szóval, ha ilyenre adod a fejed, sok vitamint szedj, hogy ne szenvedjen hiányt egyik sem. Számíts rá: az egyik baba zseni lesz, a másik bagy valszínûséggel fogyatékos. Ez a te döntésed, ennél többet már tényleg nem mondhatok a titkotartás miatt
Igazuk van az elõttem szólóknak, megelõztek, mert én is ezeket akartam leírni. Nagyon ritka, de fordult már elõ, hogy valakinek két méhe volt és mind a kettõben külön-külön idõben megfogant babák fejlõdtek, akár több hónap különbséggel is. Az "elsõ lecseszegetõsöknek" elõtte inkább tájékozódniuk kellene a világ dolgairól, mielõtt osztogatják itt az észt és hülyézik a kérdezõt, mert ez nem volt hülye kérdés.
Montenegroban él egy nõ, akinek két méhe van, õ teherbe eshet akár 1-2..9 hónapos különbséggel is. Az ország honlapján olvastam nem régen...
Nem kerdez hulyeseget a kerdezo, Amerikaban epp most szult egy no egyszerre 2 gyermeket (azt hittek, h ikrek) 2 kulonbozo ferfitol.Sot Horvatorszagban is megtortent. Valoszinuleg nagyon kicsi az esely, de lehetseges. http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/5.. http://www.flatrock.org.nz/topics/odds_and_oddities/twins_in..
Lehetséges. Egy régebbi ujságban olvastam róla... A nõ már terhes volt, mikor lett ujra peteérése. S lett egy második babóca.

Ettől terhes lehet valaki? (többi lent)

Önkielégítés után kezet mostam.Meleg víz hiányában hideg vízet és szappant használtam.Ezek után pár percel egy nőnek megfogtam a kezét és megfogtam néhány tárgyat amit nők is megfogtak azóta.A gond azzal van, hogy ezek után vettem észre, hogy a kezem egy kis részén sperma van!Olyan részén amihez a tárgyak is hozzáértek és a kéz is.(tenyerem egy részén és az egyik ujjamon). Most nagyon izgulok, hogy ettől terhes lehet e valaki aki hozzá ért az egyik tárgyhoz vagy akinek megfogtam a kezét és mondjuk kézmosás nélkül belenyúlt a vaginájába. Lehet hogy idióta kérdés de kérem, hogy értelmes válaszokat írjatok, mert nagyon fontos lenne.

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
KÉZMOSÁS NÉLKÜL BELENYÚLT A VAGINÁJÁBA :DDDDDD meghalok!!! nagyon-nagyon röhögök. Komoly válasz: nem.
Hány éves vagy, hogy nem tanultál meg eddig kezet mosni? (Megmosom a kezemet csöpög rola a g_ci, szappannal mosom a kezemet csöpög rola a g_ci. Ilyen noncs!!!!) NEM!! (Ha csak nem csináltál valami mást is!)
Nem.A szappan amúgy is kinyírja a spermát.
Biológia elégtelen. Akkor lesz a lány terhes, ha a farkad bent van a puncijában. Mi ezen olyan bonyolult?
Biztos azt képzeli, õ a férfitermékenység istene, aki már azzal teherbe ejt vagy három nõt, hogy egyszer kiveri. :D
Elõfordulhat teherbeesés menstruáció alatt is.
Jézusom... A 2. válaszoló szerintem csak poháralátétnek használta a biosz könyvét, az órán meg kifele lesegetett az ablakon...
Egy fasza kis fertõzésre jobb esélyek vannak.
meglátszik hogy kimaradt a felvilágosítás általánosban nálam :/ Én azt hittem mestruáláskor lehet csak teherbe ejteni a nõket, vagy ez csak ilyen frissülés/cserélõdés miatt lökõdik ki a nõkbõl?
hogy az istenbe tud valaki így telibe trafálni valamit... tényleg nem nagyon figyeltem, sokat ökörködtem és álmodozásaim közepette kitekingettem az ablakon.
igen, ha szexeltek, akkor valaki széles e világon terhes lesz. DE nem te!!!
Én erre nem lennék büszke, hogy nincs legalább egy alap tudásom bioszból.

A terhesség hányadik hetébe vannak jelek arra, hogy terhes lehet valaki?

Legjobb válasz: Nem tudom mire gondolsz pontosan! Nekem elõször is nem jött meg, majd a 6-8. hét körül mellfeszülés, utána az állandó puffadás, és az álmosság! De a 10-12. hét körül el is múlt! 37 hkm

Nem tudom mire gondolsz pontosan! Nekem elõször is nem jött meg, majd a 6-8. hét körül mellfeszülés, utána az állandó puffadás, és az álmosság! De a 10-12. hét körül el is múlt! 37 hkm
Hát mondjuk a 4.-ben. Amikor nem jön meg. :)
Már az 5. héttõl is akár... A hatodik hétben vagyok és elkezdõdött a mell feszülés és az émelygés, de a "mindjártmegjön" érzés már napok óta van...

Fogamzásgátló mellett lehet valaki terhes? MI a véleményetek a "megszakított védekezésről"? Mikortól veszem észre azt hogy terhes vagyok?

MI a véleményetek a "megszakított védekezésről"? Mikortól veszem észre azt hogy terhes vagyok?? MIt nem szabad csinálnom ha tényleg terhes vagyok??

Legjobb válasz: megszakításos módszerrel "védekeztünk", így fogant meg a kisfiam. hogy mikor veszed észre a terhesség tüneteit, az változó, de kb az elmaradt mensi után jelentkeznek elõször. ha terhes vagy, nem kell mindent felborítani, egészségesen kell étkezni és élni, nem inni alkoholt, nem cigizni, de szerintem ezek egyértelmû dolog. nem szabad erõs fizikai munkát végezni, cipekedni stb...ésszerû dolgok, úgy gondolom. és fogamzásgátló mellett is lehetsz terhes, ha mondjuk kihagysz 1-2 szemet, vagy antibiotikumot szedsz.

megszakításos módszerrel "védekeztünk", így fogant meg a kisfiam. hogy mikor veszed észre a terhesség tüneteit, az változó, de kb az elmaradt mensi után jelentkeznek elõször. ha terhes vagy, nem kell mindent felborítani, egészségesen kell étkezni és élni, nem inni alkoholt, nem cigizni, de szerintem ezek egyértelmû dolog. nem szabad erõs fizikai munkát végezni, cipekedni stb...ésszerû dolgok, úgy gondolom. és fogamzásgátló mellett is lehetsz terhes, ha mondjuk kihagysz 1-2 szemet, vagy antibiotikumot szedsz.
A kérdező hozzászólása: És hogyha rendesen szedtem a gyógyszert?? És semmilyen más antibiotikumot nem szedtem??
a fogamzásgátló tablettára rá van írva hogy hány % a védelem. nincs 100%-os! csak ha minden módszert együtt alkalmazol. ha bizonytalan vagy, csinálj tesztet. ennyi.

Nadrágon keresztul lehet valaki terhes?

Legjobb válasz: Ez egy olyan kérdés, mint falon keresztül lehet bokszolni a másikat :D Dehogy lehet :D a a csávó berakja a [email protected]át a nõ bulájába akkor lesz terhes valaki csak :) Hány éves vagy?:)

Ez egy olyan kérdés, mint falon keresztül lehet bokszolni a másikat :D Dehogy lehet :D a a csávó berakja a [email protected]át a nõ bulájába akkor lesz terhes valaki csak :) Hány éves vagy?:)
Ez szép válasz az utolsótól!!!!De így van.....
Ha a b.nõd a nadrágjáról nem szedi le puszta kézzel a "cuccot" és utána nem turkál magában nem lehet terhes.
erre csak annyit tudok irni: uuuuuuristen.... Ti komolyan 16 évesek vagytok??????
A kérdező hozzászólása: bocsi bocsi, ne engem okolj.. éncsak kérdeztem helyette..:S
Es a kedves baratnod miert nem O maga kerdezi ezt meg, ahelyett h teged hasznal fel ennek??? Mond meg neki h inkabb a tanulmanyai miatt idegeskedjen mint emiatt. Egy csepp dologtol a nadragjan, amit utana le is vett azonnal, nem lehet terhes. Mond meg neki kulonben almatlan ejszakaja lesz, szegenynek. Nekem is volt egy ismerosom aki meg ilyet kerdezett tolunk:Szajon at lehet gyerek? Gondolhatod h neztunk ra.:)
en amikor ezt az egészet vegig olvastam, egy jot röhögtem :D hahahaha
A kérdező hozzászólása: gondolom...nemtudom miért engem kért meg..na mind 1 köszi még 1x a bnõm nevében is !
Szerintem kamu ez a barátnõm szöveg...itt úgysem ismer senki senkit...õ is megkérdezhette volna..na mind1
Annyira nagyon buta vagy. Miért nem válaszolsz neki te? Te sem tudod? Ezer választ kaptál, hogy NEM, NEM LEHET TERHES. Háromszor visszakommentezel, hogy lehet akkor vagy nem? Tehát NEM lehet terhes. És az elsõ válaszolónak sincs igaza. Nem a bulájába kell dugnia a farkát, mert a bulája a feneke, ahoz pedig nem a fenekébe, hanem a pinájába kell rakni, hogy megtermékenyíts valakit.
A kérdező hozzászólása: átadom neki, csak megilyedt :S szerintem meg hiányzott azon a napon mikor az iskolába vették ezt hogy hogyan muködik ez.. na mind 1 köszi szépen a válaszokat !!!
Persze, hogyne lehetne gyereke, de nem a nadrágján lévõ spermától... A kedves barátnõd meg olvasson már utána, hogy hogy készül a kisbaba, még mielõtt idõ elõtt besikerül neki a felvilágosulatlansága miatt.
A kérdező hozzászólása: ezt nem értem .. :/ .. akkor lehet gyereke ?
Az elsõ válaszoló kb. olyan értelmi szinten van mint a kérdezõ, gratulálok.
Miért lenne? Dehogy!
A kérdező hozzászólása: azt mondta rögtön levette a nadrágot..és a barátja elment zuhanyozni..és nem lett olyan a keze .. csak azt hiszi hogy egy pici pötty volt a nadrágján..de ebben nem biztos..?!
Volt már rá példa a, hogy nõ behatolás nélkül terhes lett, még ha kivételes is.
A kérdező hozzászólása: ezt nem értem :D? akkor lehet gyereke :D?
ajjjjjajjjj!ez nem hiszem, hogy komoly volt....
A kérdező hozzászólása: barátnõm kérdezi és õ 16 :D..jó oké de ha véletlen olyan lesz a nadrágja, a barinõmnek ?!akkor sem ?
és amennyiben másnap volt vérzés (egy kicsi, de aztán semmi)?

Tegnap együtt voltunk a barátommal, nem volt szex, de azért feltenném a kérdést. így lehet valaki terhes, vagy cask túl sok idõm van ilyen [email protected] gondolkozni?

Tegnak együtt voltunk a pasimmal, nem volt szex, cask petting, de nem ment el. Én meg pont menstruálok, ezért ovszer se volt, mert tudtuk, hogy nem less szex. Viszont párszor volt, hogy rá feküdtem, vagy õ rám, és úgy csokolóztunk. És ilyenkor a makkja a huvelynyílásomnál volt, de nem ment be. Lehetséges, hogy elõváladék került a hüvelyembe, és ettõl teherbe estem? És ha igen, akkor kb hány százalék az esélye?

Legjobb válasz: Nem értem ezeket a kérdéseket. Ha azt mondjuk lehetsz terhes akkor az min változtat? Hiszen ha lehetsz terhese, lehet hogy már az is lettél. Akkor min fog változtatni az hogy itt megkérdezted?

Nem értem ezeket a kérdéseket. Ha azt mondjuk lehetsz terhes akkor az min változtat? Hiszen ha lehetsz terhese, lehet hogy már az is lettél. Akkor min fog változtatni az hogy itt megkérdezted?
Megszáll max a szentlélek!
nem szoktak már tartani a sulikban szexuális felvilágosítást vagy miért vannak ezek a hülye kérdések
Igazából nincs rá esély. Mondhatni nulla. Viszont ha a makkját a hüvelyedhez dörgöli akkor azért vegyen gumit mert az a tuti.
Igen kicsi az esélye, fõleg mivel menstruálsz...gyakorlatilag kizárt, hogy terhes legyél. Inkább csak gondterhes vagy most! :)
belédhatold és belédélvezett? nem?? akkor hogy lehetnél terhes mégis??
A kérdező hozzászólása: Nem vet gumit, mert menstruálok, és egyikünk se gondolta volna, hogy így is bugyi nélkül maradok.
Menstruációkor is teherbe lehet esni...
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ez nem igaz. Ugyan úgy terhes lehetnék.
Menstruáltál így ha beléd élvezett volna akkor sem lehetnél terhes!
no a "kettes" menjen még egy kört és olvasson utánna mielött hülyeségeket ir. "mivan ide hülyék járnak?"- egy spárati után szabadon
nem
Lehetséges, de nagyon valószínûtlen.
0, 001 % az esélye.

Menstruáció mellett is lehet valaki terhes? Gyengébb vérezgetés mellett még lehetséges?

Már mi is nagyon szeretnénk. Lassan már 1 éve próbálkozunk, eddig sikertelenül. Most ott tartok, hogy 22. naptól 3 napig elég volt a tisztasági, s?t még azon se sok minden látszott. Ma egy kis enyhe vérzésem van. Általában ennél er?sebben szoktam vérezni. Nem tudom mi tév? legyek.

Legjobb válasz: Szia!Ne légy feszült,mert sajnos az ideg sok mindenre kihat:(Írod hogy 1 éve próbálkoztok és sajnos szerintem görcsölsz is nagyon,akarod.Ami nem is lenne baj,csak hogy Lehetséges hogy ez befolyásolja a menszeszed mennyiségét.Ez nem azt jelenti hogy nem lehetsz terhes,mert a menszesz az terheség mellet is lehet,ismertem valakit,aki 5 hónaposan is vérzett.Orvosa szerint ez normális és alkattol függ.Bár én is megilyednék:(Egy picit várj és csinálj tesztet.És tényleg ne stresszelj!!Lesz babucid,csak nyugodtan!!:)))

Szia!Ne légy feszült, mert sajnos az ideg sok mindenre kihat:(Írod hogy 1 éve próbálkoztok és sajnos szerintem görcsölsz is nagyon, akarod.Ami nem is lenne baj, csak hogy Lehetséges hogy ez befolyásolja a menszeszed mennyiségét.Ez nem azt jelenti hogy nem lehetsz terhes, mert a menszesz az terheség mellet is lehet, ismertem valakit, aki 5 hónaposan is vérzett.Orvosa szerint ez normális és alkattol függ.Bár én is megilyednék:(Egy picit várj és csinálj tesztet.És tényleg ne stresszelj!!Lesz babucid, csak nyugodtan!!:) ))
Szia! Az elsõ babámra hat évet kellett várnom, a menstruációt követõ 26. napon fogant. A második babámra újabb öt évet. A második babóca a menstruációm közben fogant meg. Ne add fel a reményt! Minden lehetséges!

Nem rég megjött a vérzésem, de mégis valamiért vannak olyan tüneteim, hogy gyanakszom, esetleg terhes lehetek. Valóban lehet terhes, ha menstruáltam?

Legjobb válasz: Ha normál mennyiségû és vörös, vagy pirosas volt a vérzésed, akkor szerintem nem vagy terhes. terhesség alatt sokkal kevesebb és barnás vérzés fordulhat elõ. ha gyanakszol, vegyél tesztet és akkor kiderül.

Ha normál mennyiségû és vörös, vagy pirosas volt a vérzésed, akkor szerintem nem vagy terhes. terhesség alatt sokkal kevesebb és barnás vérzés fordulhat elõ. ha gyanakszol, vegyél tesztet és akkor kiderül.
simán!Én pont így jártam nemrég....dec. 27-31-ig rendes piros sok vérzés csak nem görcsöltem, aztán 01.04-én szép pozi teszt...meg is lepõdtem:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, minden esetre kivárom a következõnek az idejét, és ha nem is lesz következõ, vagy másmilyen lesz, mint szokott, akkor tesztelek, szurkolok magunknak. :D

Így is lehet valaki terhes? Vagy csekély rá az esély? 2 hónapja nem jött meg a havi és voltam dokinál, mert azt hittem terhes vagyok, mondta, hogy nem baba, hanem valamiféle hormonzavar.

Azt mondta, el?fordulhat hogy még pár ciklus kimarad és ha továbbra se jön meg menjek vissza és ír fel gyógyszert.Ez kb.3hete volt. Ha nem jön meg akkor peteérésem sincsen? Azóta voltam együtt a barátommal, megszakítással védekeztünk, mekkora az esélye a babának?

Legjobb válasz: szeretnél terhes lenni??? Ha nem akkor védekezz és nem kell ilyeneket kérdezned... Ha meg össze jön a baba mész abortuszra?????? Hány éves vagy???? Ha nem akarsz gyereket VÉDEKEZZ!!!

szeretnél terhes lenni??? Ha nem akkor védekezz és nem kell ilyeneket kérdezned... Ha meg össze jön a baba mész abortuszra?????? Hány éves vagy???? Ha nem akarsz gyereket VÉDEKEZZ!!!
Szia! Nem akarlak elszomorítani de a dokidnak igaza van hormonzavar lehet.Mivel 2hónapja nem jött meg neked és ha terhes lennél már rég látnilehetett volna a babát.Én is így jártam hogy van mikor 2hónapig nincs meg és hormonzavarom van.Nincs peteérés ha nem jön meg sajnos.El kellene menned vérvételre hogy megnézzék a hormonaidat és kiderül hogy melyik hormonod nem jó.Kérj az orvostól beutalot vérvételre.De a dokit sem értem ha tudja hogy hormonzavar akkor mért nem küld el vérvételre hogy kiderüljön mi van.Ne enged, hogy gyógyszert adjon elöször nézzék meg a hromonodat.Ha nem hajlandó keres másik dokit pláne azért ha babát akarsz akkor így nem fog össze jönni.Saját tapasztalatból mondom!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!