Találatok a következő kifejezésre: Terheléses vércukor lehet a két (2 db)

Terheléses vércukor vizsgálatnál, lehet a két vérvétel között enni valamit?

Legjobb válasz: Nem!!! Teljesen rossz eredményt ad, ha eszel!!!

Nem!!! Teljesen rossz eredményt ad, ha eszel!!!
A kérdező hozzászólása: Köszike!
Max. vizet lehet inni
Szia! Semmit nem lehet enni, nálunk Pécsen még inni sem szabad! Elõtte is max. vizet ihatsz otthon. Gondolom nem szeretnéd hogy eltérõ legyen az eredményed és cukrosként kezeljenek pedig nem is vagy az.
Nálunk sem lehet elõtte sem és közben sem még vizet sem inni. Sajna. Ezt ki kell bírni, én is most készülök rá jövõ héten:-)
elõtte max egy pohár vizet, közben semmit enni, inni! Még mozogni sem! De miért akarsz enni? Nehogy azt hidd, éhes leszel, én is azt hittem, közben telve voltam azzal az édes lütyivel :( :) szóval ülni és várni pontosan a 2 órát türelemmel :) Elõtte való napokban ne egyél édeset, vacsora elõtte gyenge legyen és 8-ig. Legfontosabb, h ne izgulj! Az idegesség dobja a cukrot. Kívánom, h jó legyen az eredményed!

Terheléses vércukor vizsgálat után, mind a két eredményem alacsony lett. Baja lehet belőle a babámnak?

Éhgyomorra 3,3 rá két óra múlva csak 4,2. Most nagyon megvagyok ijedve és féltem a babámat!!! :(

Legjobb válasz: Szia! Nekem is kb. ilyen értékeim voltak, sõt a 120perces még alacsonyabb is volt. Most visszanéztem a leleteimet mindkét terhességem alatt és az összesen meg van csillagozva a glükóz, mert mindegyiken alacsonyabb a normálisnál. A dokim szerint nagyon jól dolgozza fel a szervezetem a cukrot, úgyhogy csak egy kicsit aggódtam miatta :) 2 makkegészséges fiam van, akik már 6 és 3,5 évesek. Mindkét terhességem abszolút problémamentes volt, mindketten 4 kilóval születtek, természetes úton. Úgyhogy nyugi, de persze azért kérdezed meg a dokidat is! :) Kellemes és nyugodt babavárást kívánok!

Szia! Nekem is kb. ilyen értékeim voltak, sõt a 120perces még alacsonyabb is volt. Most visszanéztem a leleteimet mindkét terhességem alatt és az összesen meg van csillagozva a glükóz, mert mindegyiken alacsonyabb a normálisnál. A dokim szerint nagyon jól dolgozza fel a szervezetem a cukrot, úgyhogy csak egy kicsit aggódtam miatta :) 2 makkegészséges fiam van, akik már 6 és 3, 5 évesek. Mindkét terhességem abszolút problémamentes volt, mindketten 4 kilóval születtek, természetes úton. Úgyhogy nyugi, de persze azért kérdezed meg a dokidat is! :) Kellemes és nyugodt babavárást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! :) Nem gondoltam volna, hogy ilyen alacsony értékek lesznek sajnos. De egy kicsit megnyugtattál! Remélem nem lesz ebbõl probléma. Az orvosomnak meg mindenképp viszem a leleteket, és õ is megnyugtató választ ad! További szép napot Neked! :)
nekem alacsonyabb volt a terhelés elõtt mint után.Semmi baja nem lesz tõle.Inkább alacsony legyen mint magas.Semmi problémát nem okoz ha alacsonyabb.36hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!