Találatok a következő kifejezésre: Terheléses cukor számít, (2 db)

Terheléses cukor, ez ugye jó eredménynek számít?

Glucose 4,5 mmol/L 3,8 - 6,0 Valid 30 perces glucose 7,8 mmol/L Valid 60 perces glucose 6,6 mmol/L Valid 90 perces glucose 6,1 mmol/L Valid 120 perces glucose 5,7 mmol/L Valid

Legjobb válasz: Teljesen jó :) Fõleg hogy folyamatosan csökkent, bárcsak az enyém is ilyen lenne! Az enyém a 120 perc után 8,5 úgyhogy most diétáznom kell, ha jól emlékszem 7ig jó

Teljesen jó :) Fõleg hogy folyamatosan csökkent, bárcsak az enyém is ilyen lenne! Az enyém a 120 perc után 8, 5 úgyhogy most diétáznom kell, ha jól emlékszem 7ig jó
A kérdező hozzászólása: köszi hogy írtál...nos azért is tettem fel ezt a kérdést mert magamnak nem akartam elhinni hogy jó lett, tudod kellett egy kis megerõsítés;)
Hidd csak el, én meg irigykedek kicsit :) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Egy kis odafigyelés és neked is jobb lesz....habár írom ezt én aki nem figyel oda, sõt karácsony révén sok volt a nasi is, ezért is féltem hogy magas lesz a cukrom...minden jót neked is;)
Nekem kétszer is csináltak, és elõször hasonló lett mint a tied, másodszor meg ez... pedig nem is kívántam az édeset, most meg hogy tudom...?! :) De mindent a babáért!
Szia! Ez nagyon jó eredmény! Nekem a 120 perces 9, 2 lett, de diétával (180g CH) 7 alatt tudtam tartani a cukrot!
Kedves Elsõ! 7, 8-g jó a terheléses. A "sima" napi (étkezés után 60 perc) méréseknél jó, ha 7 alatt van (legalábbis nekem ezt mondták)!

Terheléses cukor vizsgálatnál számít, hogy 120 perc helyett csak 100 volt?

Legjobb válasz: Én azt gondolom, hogy ha jó lett az eredmény, mármint teljesen jó, nem csak épphogy, akkor nyugi.

Én azt gondolom, hogy ha jó lett az eredmény, mármint teljesen jó, nem csak épphogy, akkor nyugi.
Szerintem is, annyi idõ alatt is eléggé visszamegy, ha minden rendben.
Szia! Én sem vártam meg a 2 órát, nekem is 20 perc különbség volt, ráadásul az alját nem bírtam meginni, mert majdnem elhánytam magam tõle.De azért mindenki csinálja végig rendesen!Az eredményem pedig normális lett.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!