Találatok a következő kifejezésre: Tenyésztőtől származó labrador (2 db)

Van egy németjuhász keverék szuka kutyám és jövőre szeretnénk mellé1kölyök labradort tenyésztőtől. Honnan lehet egészséges, jó szülőktől származó labradort venni és hogyan szoktassam össze a két kutyát? Sok kárt okoz1kölyök? Szidással leszoktatható?

4éves kutya mellé kölyök labi??

Legjobb válasz: A kutyánál sokkal hatásosabb a jutalmazás. Ha a helyes viselkedést jutalmazod sokkal hamarabb tanul mintha a helytelent bünteted! persze nem azt mondom, jelezni kell ha rosszat csinál, de legyen hangsúlyosabb a jutalmazás!! Minden kutya összeszoktatható, csak figyelni kell hogy a többiek ne érezzék úgy hogy háttérbe szorultak a kicsi miatt. 5 kutyát kicsit soknak találok. Milyen fajták?

A kutyánál sokkal hatásosabb a jutalmazás. Ha a helyes viselkedést jutalmazod sokkal hamarabb tanul mintha a helytelent bünteted! persze nem azt mondom, jelezni kell ha rosszat csinál, de legyen hangsúlyosabb a jutalmazás!! Minden kutya összeszoktatható, csak figyelni kell hogy a többiek ne érezzék úgy hogy háttérbe szorultak a kicsi miatt. 5 kutyát kicsit soknak találok. Milyen fajták?

Tenyésztőtől származó fajtatiszta labrador kutyusnak hogyan lehet csináltatni, és körülbelül mennyibe kerül a törzskönyv?

Legjobb válasz: Ahhoz, hogy egy kutya törzskönyvet kaphasson, törzskönyvezett szülõktõl kell, hogy származzon. A törzskönyvet csak a tenyésztõje tudja kiváltani utólag, de ennek megvannak a szabályai. A Magyar Ebtenyésztõk Országos Egyesületének törzskönyvezési szabályai szerint: "Egy alomból származó kölyköket csak egyben, egy alkalommal lehet regisztráltatni. Ha a kölykökrõl 6 hónapos korukig nem kerül beadásra „Alombejelentõ”, akkor csak DNS vizsgálat birtokában lehet a regisztrációt elvégeztetni."

Ahhoz, hogy egy kutya törzskönyvet kaphasson, törzskönyvezett szülõktõl kell, hogy származzon. A törzskönyvet csak a tenyésztõje tudja kiváltani utólag, de ennek megvannak a szabályai. A Magyar Ebtenyésztõk Országos Egyesületének törzskönyvezési szabályai szerint: "Egy alomból származó kölyköket csak egyben, egy alkalommal lehet regisztráltatni. Ha a kölykökrõl 6 hónapos korukig nem kerül beadásra „Alombejelentõ”, akkor csak DNS vizsgálat birtokában lehet a regisztrációt elvégeztetni."
Ha tenyésztõtõl származna akkor lenne törzskönyve! Tenyésztõ csak türzskönyvvel, chippel és két oltással ad kutyát!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!