Találatok a következő kifejezésre: Teljesen tanácstalan Lassan (4 db)

A korodat leírhatnád mert azért az nem feltétlenül mindegy.
vacsi, mindig bejön ;)
A kérdező hozzászólása: 21
A kérdező hozzászólása: Gondoltam én is rá, hogy egy vacsit fõzök neki, és megsütöm a kedvenc sütijét. :)
Akkor a vacsi tényleg jó ötlet esetleg még egy szexi fehérnemû vacsi utánra. Én a barátomnak egy fehérnemû szettben táncoltam nagyon oda volt érte. Bár ehhez azért kell tudni picit improvizálni is :)

Köldöksérve van férjemnek, panaszmentes, de szép lassan növöget. Mit is tehetnék? Õ nem tesz semmit, csak nem kellene megvárni sztem amíg panaszt okoz. Vagy hagyjuk? Teljesen tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: Ha melegvizben ülve vissza tudja nyomni, akkor minden rendben. Ha viszont nem, és érzi, hogy fáj, keményedik, akkor irány az orvos, meg kell mûttetni, mert kezd kizáródni.

Ha melegvizben ülve vissza tudja nyomni, akkor minden rendben. Ha viszont nem, és érzi, hogy fáj, keményedik, akkor irány az orvos, meg kell mûttetni, mert kezd kizáródni.
menjen orvoshoz mert ha kizáródik akkor nagy baj is lehet
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de Õ nem hajlandó orvoshoz menni... Ezért vagyok tanácstalan.

Lassan keződik a suli már leadtam 4kg-ot. De teljesen tanácstalan vagyok mit egyek/ reggelire akkor. És 3-ra érek haza a suliból. Ötletek?

Köszi a válaszokat! 18L

Legjobb válasz: Hogyan adtál le 4et? hány cm hány kg vagy? amúgy me folytasd ezt amivel leadtad a 4 kg-ot,nem??

Hogyan adtál le 4et? hány cm hány kg vagy? amúgy me folytasd ezt amivel leadtad a 4 kg-ot, nem??


Teljesen tanácstalan vagyok. Lassan 8-9 napja késik a mesim. 4 nap késés után a teszt negatív. Van még esély a babára?

Késésen kivül nem igazán volt illetve van egyéb tünetem. Tegnap óta néha-néha er?s hányingerem van kb. 10 percig. Mindjárt megjön érzésem sincs igazán. Enyhe szurkálás el?fordult már többször. A pé-kor el?tte és alatta is együtt voltam a párommal. Utána nem is görcsöltem a baba témán , mert pé után egy héttel és onnantól kezdve folyamatosan martam a páromat, szegénykémmel mindenért összevesztem. esetleg lehetek babás a negatív teszt ellenére, vagy csak már az elkeseredés miatt van minden??? Már egy éve próbálkozunk a babával.

Legjobb válasz: Igen!!van még esély!csinálj újra tesztet lehet,hogy az elõzõ nem volt elég érzékeny!! neke sem mutatta ki teszt,aztán 19nap késés után nõgyógyász mondta meg,hogy öt hetes terhes vagyok!!fel a fejjel!drukkolok!!!

Igen!!van még esély!csinálj újra tesztet lehet, hogy az elõzõ nem volt elég érzékeny!! neke sem mutatta ki teszt, aztán 19nap késés után nõgyógyász mondta meg, hogy öt hetes terhes vagyok!!fel a fejjel!drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!!! és mikor teszteljek hány nap múlva? Reggel vagy este, mert sokan azt mondják reggel, de újabban látom itt az oldalon, hogy inkább este???!!! Dokimhoz sajna melom miatt csak legelõszörr április elsõ hetében jutok el de addig, még sok idõ van.....
persze lehetsz babás!Nekem az 5 nap késés után is csak halványan volt csik de másnap reggel már erõsen látszott!Mindenképp tesztelj és reggeli elsõ vizelet a legalkalmasabb rá!Én szoritok neked! Üdv:15 hetes kismami
4 nap késés után nekem a három terhességem közül egyik sem volt kimutatható. Mindig min 7-8 nap után (a másodiknál 2 hét!!) volt + a teszt. Szerintem 1-2 nap múlva tesztelj újra. És én úgy tudom, hogy a reggeli elsõ vizelet a legjobb, mert annak legnagyobb a Hcg tartalma!! Sok sikert! Drukkolok!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Na azért persze nem beszélem be magamnak a babát, de nem is adom fel, hanem veszek egy tesztet még a héten és hétvégén majd tesztelek. Mégegyszer köszi a válaszokat!!!:-))))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!