Találatok a következő kifejezésre: Teljesen mindegy, a (83 db)

mindegy milyet használsz, de a D-Link routerek a legjobbak :)
Igaza van az elõttem válaszolónak Én is évek óta d-link routert használok eddig problémamentesen
vannak kifejezetten ehhez az új fiberpower szolgáltatáshoz optimalizált wifi routerek, 15-ös sebesség felett mindenképpen ilyet ajánlanék, alatta bármilyen sima router megteszi végül is. azzal számolj, hogy kb. 3/4-ére csökken a sávszélesség bizonyos okok miatt, ha wifis routeren kersztül netezel, de persze ebbõl az égvilágon semmit nem veszel észre, hacsak nem vagy nagyon intenzív letöltõ.. az UPC-s nettel az a nagy baj amúgy, hogy állandóan megszakad, teljesen függetlenül a routertõl. rossz modemeket használnak és én még azt is kinézem belõlük, hogy a központban szándékosan csinálják.
egyébként nekem egy nagyon olcsó TP-link routerem van, és meg kell mondanom, hogy nagyon, nagyon jó minõségû. évek óta folyamatosan, éjjel-nappal megy a net, gyakorlatilag folyamatosan nagyüzemben letöltök, és a router hibátlanul teszi a dolgát. tökéletes. csak ajánlani tudom. kb. 5ezer ft volt, de jobb, mint bármelyik soktízezres márkás vacak.
Jó, ha térdel de jobb ha fekve franciázunk.
aha azér az nem rossz ha látom a szép hátát, lábát, popsiját közben
Hanyatt fekve a legjobb az ilyen. :-) A csaj ráteszi a fejét a hasamra, és úgy. Én meg csak élvezem a helyzetet. :-D
nem érdekel, az a lényeg, hogy mindkettõnknek kényelmes legyen
négykézláb álljon mintt egy nõsténykutya, olyan jó állati hagnulata van, olyan alárendelt, kiszolgáltatott alsóbbrendû, ez annyira felizgat. Még egy pórázt is ráveretnék a nyakára.
Az egyik barátom a múltkor kifejtette, hogy szerinte nem kényelmes, ha a nõ térdel, mert akkor neki állni kell. És idézem: "Álljon a [email protected]"
Mikor hogy. Ha fekszek, úgy bensõségesebb, ha állok úgy dominánsabb.
Izgató a térdelés, de bárhogy jó ha jól csinálja:)
a térdelés nagyon izgató! még jobb ha copf-ba van fonva a haja és meg is húzhatom. 25F
Engem izgat ha térdel és úgy furulyázik.
5-ös, ezt legközelebb eljátszom. Szeretem a szub lányokat, és ez még jobban az, mintha csak térdel

Fiúk. Teljesen mindegy a lány testalkata?

Persze nem az anorexiás vagy épp túl kövér csajokra gondolok most. De képes lennél nem összejönni egy csajjal azért, mert nem túl jó a teste(arányok) és még vékony is?!

Legjobb válasz: Most ez attól függ mennyire. Ha a csaj 150cm és a fejének az átmérõje is annyi akkor tuti nem...

Most ez attól függ mennyire. Ha a csaj 150cm és a fejének az átmérõje is annyi akkor tuti nem...
hát van egy elvárás, de nyilván nem kell h tökéletes legyen, de azért ne is torz:D
Nem, nem teljesen mindegy.
Ha Te elégedett vagy magaddal, akkor a srác akivel vagy az is elégedett lesz, különben nem lenne veled! Nekem nem jön be a gebe lány, igaz az sem, aki 300 kiló, de a kis arány eltérésen némi sporttal lehet változtatni, szóval Én emiatt nem aggódnék.
lehetõleg könnyebb legyen megkerülni, mint átugrani

VolksWagen Golf 2 1.6 TD-t vagy D-t szeretnék vásárolni. Ezek az öreg dízelek mindegyike ráz alapjáraton? MIhelyt egy pici gázt adok, már teljesen sima a járása.

Legjobb válasz: Nem az öreg dízelek mindegyike, csak az öreg dízel Fócvágenek mindegyike. Én nem tudom, hogy mitõl, de ha beülsz egy öreg dízel Pözsóba, az teljesen kulturáltan jár alapjáraton is.

Nem az öreg dízelek mindegyike, csak az öreg dízel Fócvágenek mindegyike. Én nem tudom, hogy mitõl, de ha beülsz egy öreg dízel Pözsóba, az teljesen kulturáltan jár alapjáraton is.
TD-t sztem, vagy ha találsz akkor gtd

Melyik a jobb? Az elektromos vagy a gyertyás sólámpa? Vagy teljesen mindegy?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy, amelyik Neked szimpatikusabb, illetve jobban tetszik. A sólámpa a benne levõ izzótól, a sómécses a benne meggyújtott mécses lángjától felmelegszik és ezáltal magába szívja a levegõ nedvességét. A nedvessé vált sólámpa ill. sómécses felületén ezáltal létrejön egy ionmezõ. A sólámpa megköti negatív ionjaival a levegõben többségben levõ pozitív ionokat, ezáltal neutralizálja a környezetünket. Ez az állandó ioncsere a másodperc töredéke alatt folyik le és szemmel nem látható. Ezenkívül a sólámpák színeinek is gyógyító hatása van (Színtherápia). Én ebben sokkal inkább hiszek, mint a fentebb leírtakban. Tehát mindegy, hogy melyiket vásárlod! A lényeg az volna, hogy a sókristály felmelegedjen.

Teljesen mindegy, amelyik Neked szimpatikusabb, illetve jobban tetszik. A sólámpa a benne levõ izzótól, a sómécses a benne meggyújtott mécses lángjától felmelegszik és ezáltal magába szívja a levegõ nedvességét. A nedvessé vált sólámpa ill. sómécses felületén ezáltal létrejön egy ionmezõ. A sólámpa megköti negatív ionjaival a levegõben többségben levõ pozitív ionokat, ezáltal neutralizálja a környezetünket. Ez az állandó ioncsere a másodperc töredéke alatt folyik le és szemmel nem látható. Ezenkívül a sólámpák színeinek is gyógyító hatása van (Színtherápia). Én ebben sokkal inkább hiszek, mint a fentebb leírtakban. Tehát mindegy, hogy melyiket vásárlod! A lényeg az volna, hogy a sókristály felmelegedjen.

Melyikünk kérje a családi adókedvezményt? Vagy teljesen mindegy?

Egyedülálló szülőként fogom nevelni a gyermekemet. Most 32 hetes kismama vagyok. Az én bruttó jövedelmem 135 000 forint. A gyermek apukájának 114 000 az alapbére. Kamionsofőr, tehát kap ilyen napidíj szerűséget, de mikor megkapja a fizetését akkor egy összegben kapja meg és átlagban 300 000 forintot keres nettóban. Szóval jelent ez valamit? Kérje inkább ő?

Legjobb válasz: Azt kérhettétek volna a terhesség 91. napjától. A hivatalos bér számít egyébként. Mindkettõtök SZJA-ja meghaladja a 10.000 Ft-ot, így teljesen mindegy, hogy ki veszi igénybe. Az összeg nem változik, 10.000 gyerekenként, akárki kéri.

Azt kérhettétek volna a terhesség 91. napjától. A hivatalos bér számít egyébként. Mindkettõtök SZJA-ja meghaladja a 10.000 Ft-ot, így teljesen mindegy, hogy ki veszi igénybe. Az összeg nem változik, 10.000 gyerekenként, akárki kéri.
Egyedülálló szülõként nyilván te...
Ha egyedülállóként fogod nevelni, akkor apuka nem veheti igénybe, csak te. A Gyed idején jogosult leszel rá, akkor megkapod, gyes alatt nem tudod igénybevenni, mivel gyesbõl nem vonnak SZJA-t.
A kérdező hozzászólása: jah elfelejtettem írni, hogy már kértem a 91. naptól én. csak most hogy ugye nem dolgozom mert táppénzen leszek változik e valami. Amúgy néztem, hogy az utolsó évben nem vonnak SZJA-t. Szóval ha marad így és én kapom a kedvezményt akkor az utolsó évben mibõl vonják?
Apuka nem veheti igénybe ha egyedülállóként neveled. Ha egyetlen gyerek egyébként is tök mindegy ugyan annyit kaptok. Mi az, hogy az utolsó évben? 2 évig gyedet kapsz és abból végig jóvátudod írni.

Szóval nem a sperma, hanem maga a nő orgazmusa indíthatja be a szülést? Akkor teljesen mindegy, hogy szex vagy maszti?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy melyiket választod, mert ha nincs még itt a szülés ideje akkor nem fog történni semmi.

Teljesen mindegy melyiket választod, mert ha nincs még itt a szülés ideje akkor nem fog történni semmi.
az ondóba van valami ami beindíthatja, de persze az orgazmus (méh összehúzódás is ) !! szóval mindkettõ segíthet....
ezek hülyeségek! egyik se indítja be a szülést, ne aggódj :) . ha bem hiszed, akkor olvasd végig ezen az oldalon a 3.cikket: http://www.velvet.hu/szex/2013/04/30/terheszex/?rnd=677 .
elôzô vagyok, csak nem lett ok a link: http://m.velvet.hu/szex/2013/04/30/terheszex/?rnd=677
Akkor ugye masztitól nem lehet teherbe esni?

3D filmvetítésen hol a legjobb ülni? Jobban érvényesül a 3D hatás elől, esetleg hátul, vagy teljesen mindegy?

A Harry Potter 7/2-t szeretném pénteken megnézni, de nem tudom dönteni, a néz?tér melyik részén lenne jobb ülni. Javaslat?:)

Legjobb válasz: Teljesen mindegy, hol ülsz. Ha van két egészséges szemed, és egészséges az agyad látóközpontja, akkor a falu túlsó végérõl is látni fogod a 3D-hatást. Ülj közép-középre, az akusztikai középpontba, akkor fogod a hangot a legjobban élvezni.

Teljesen mindegy, hol ülsz. Ha van két egészséges szemed, és egészséges az agyad látóközpontja, akkor a falu túlsó végérõl is látni fogod a 3D-hatást. Ülj közép-középre, az akusztikai középpontba, akkor fogod a hangot a legjobban élvezni.
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Teljesen mindegy h milyen dvd írót veszek a gépbe? Mindegy h milyen fajta?

Legjobb válasz: Én az LG/Samsung ot szeretem. Mindegy milyen, van drágább olcsóbb. Vannak ilyen kiegészitõk mint pl. Light Scribe, label flash stb(ezekkel a cd-re boritót lehet 'égetni' )

Én az LG/Samsung ot szeretem. Mindegy milyen, van drágább olcsóbb. Vannak ilyen kiegészitõk mint pl. Light Scribe, label flash stb(ezekkel a cd-re boritót lehet 'égetni' )
Szia! LG, Samsung, NEC itt érdemes körül nézni.Még számíthat az írási sebesség is.
CD-DVD: ASUS is jó.

Ha kémia tanár szeretnék lenni, teljesen mindegy, hogy milyen középiskolába járok, csak az egyetem/főiskola a lényeg?

Legjobb válasz: Igen. De nyilván ha olyan középsuliba jársz ahol alig van kémia akkor nehéz dolgod lesz, de még az sem kizáró ok. Csak a felvételi tárgyakból legyen érettségid, az hogy elõtte mit tanultál lényegében mindegy a felvételi szempontjából.

Igen. De nyilván ha olyan középsuliba jársz ahol alig van kémia akkor nehéz dolgod lesz, de még az sem kizáró ok. Csak a felvételi tárgyakból legyen érettségid, az hogy elõtte mit tanultál lényegében mindegy a felvételi szempontjából.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!