Találatok a következő kifejezésre: Teljesen ki borulva barátnöm (3 db)

A barátnőmnek szeretnék segíteni. Elég bonyolult a helyzet.2 hónapja szült, teljesen ki van borulva (laktációs pszihózis) egy hétig feküdt a psichiátrián . Nem szotathatja a babát, de szeretné . Mit tehet?

Sürg?sen kellenének a válaszok!Számítok a segítségetekre!Elfogadja a baba a cicit ennyi id? után?Vissza tudja állítani a tejtermelést több hét kihagyás után?

Legjobb válasz: Az, hogy a kicsi elfogadja-e a cicit ennyi kihagyás után, az nagyban babafüggõ. Sok türelem kell hozzá, az biztos. Nem valószínû, hogy jót tenne Neki ebben az állapotban, ha még ezen is kibukna. Az, hogy visszajön-e a tej, az függ attól is, hogy két hónap alatt nem apadt-e el teljesen. Mert ha még van teje, akkor vannak módszerek a tej mennyiségénelk növelésére.(www.boldogmama.hu) Szerintem ha még van teje, akár kevés is, akkor nem reménytelen a helyzet. Miért nem szoptathatja most a kicsit? Gyógyszereket szed?

Az, hogy a kicsi elfogadja-e a cicit ennyi kihagyás után, az nagyban babafüggõ. Sok türelem kell hozzá, az biztos. Nem valószínû, hogy jót tenne Neki ebben az állapotban, ha még ezen is kibukna. Az, hogy visszajön-e a tej, az függ attól is, hogy két hónap alatt nem apadt-e el teljesen. Mert ha még van teje, akkor vannak módszerek a tej mennyiségénelk növelésére.(www.boldogmama.hu) Szerintem ha még van teje, akár kevés is, akkor nem reménytelen a helyzet. Miért nem szoptathatja most a kicsit? Gyógyszereket szed?
A kérdező hozzászólása: Jelenkeg gyógyszereket kell szednie, nem tudja meddig, teje még van valamennyi.Köszönöm a tanácsokat!
Nekem csak szülés utáni depresszióm volt. Én is pszichiáterhez fordultam és olyan gyógyszereket szedek, amelyek mellett lehet szoptatni. A kislányomnál kb. 3 hónapos volt, amikor már csak reggel és este volt 60ml tejem. én úgy hozta vissza, hogy minden szoptatásnál szoptattam utána fejés még éjjel is, így két hét alatt teljesen visszajött a tejem. Utána Õ nem akart szopizni, így 13 hónapig fejtem. Medela Mini Elektriket használtam nekem az jött be. Az elsõ négy napban semmi nem történt utána napról napra több lett a tejem. Sok sikert és jó egészséget kívánok!
Ismerõsömnek 3 hónap után sikerült beindítani a tejcsit egy szoptatási tanácsadó segítségével. Biztosan van a ti környéketeken is. Minden jót!
Elõzõ vagyok. Az lll.hu honlapon tudtok utánanézni, hogy a környéketeken kit kell keresni.
Ha van még teje valamennyi, akkor szerintem kezdje el fejni 2-3 óránként, hogy amikor leállhat a gyógyszerekkel, tudjon szoptatni. Ha nem szokta lefejni 2-3 óránként és nem szoptat, teljesen el fog apadni a teje. Üzenem Neki, hogy remélem hamar rendbejön, és minden nagyon endben lesz velük. Szorítok neki. A második választ is én írtam. Üdv, egy néggyermekes anyuka.:)

Ott szeretném hagyni az iskolát, de barátnőm teljesen ki van borulva, hogy nélkülem nem akarja végig járni a maradék féléveket. Mit tegyek?

Persze attól még ott fogom hagyni szerintem, de tiszta lelki terror, hogy már most mondogatja, hogy milyen rossz lesz neki következ? félévben, meg gondoljam át még ezerszer miel?tt cselekszem.

Legjobb válasz: Csak akkor hagyd ott az iskolát,ha meglelted az örök fiatalság titkát.

Csak akkor hagyd ott az iskolát, ha meglelted az örök fiatalság titkát.
Csináld az egyetemet. Valóban jó dolog befejezni egy OKJ-s tanfolyamot, ha már elkezdted, de mivel nem csak úgy ott akarod hagyni, hanem tanulsz az egyetemen, ahova korábban is szerettél volna menni, így aztán szerintem csináld az egyetemet. 1 évedet elpazaroltad ugyan, dolgozhattál is volna akár, tulajdonképpen feleslegesen csináltad, de hát így jártál, ezen nem tudsz változtatni. Mondd meg a barátnõdnek, hogy neked az egyetem fontos és azt szeretnéd csinálni. Meg kéne értenie..
Mien iskola és miért akarod ott hagyni??
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!:) Így fogok cselekedni, ha meg berág rám akkor így járt..
Hogy vehettek MÁR fel egyetemre, mikor júliusban húznak ponthatárt? Hogy csináltad, Mesterm taníts!
A kérdező hozzászólása: utolsó nem volt túl hasznos a válaszod, a többiektõl megkaptam a hasznos tanácsokat, neked nem tartozom válasszal, felvettek már és kész. 18 évesen nem vettek fel, 19 évesen az érettségim olyan lett hogy tutira bekerülök, ennyire egyszerû de miért is lényeg ez?
Csak mert elég kamuszagú volt a kérdésed emiatt az éppen elhanyagolható tény miatt, hogy még ponthatárt sem húztak. Ennyire elõre inni a medve bõrére nem igazán szerencsés... csak nehogy megint pofára essél, mint 18 évesen, aztán jól jönne még az OKJ is... :)
A kérdező hozzászólása: nem fogok 100%, több dolog miatt is, mindegy van más indok is, csak mindent nem akartam leírni mert félek, hogy rám ismer, õs is elég sûrûn nézi ezt az oldalt, ezért próbáltam a lényeget kiragadni igazából megoldottam, ki is iratkoztam már, bár nem örült neki :S remélem megbékélt
Ha nem békél meg, akkor nem is igai barát az ilyen.
"nem fogok 100%, több dolog miatt is, mindegy van más indok is" Aha, szóval vagy puncsos valakinek a valakije vagy, és már megvan soron kívül a biztos helyed, vagy nem rokoni kapcsolat, csak szoptál érter pár péniszt. Vagy ez is, az is. Hát én egy ilyen felvételi "sikernek" nem örülnék, de mindegy.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, leírtam, hogy nem akartam közzétenni az egész rohadt történetet, mert rám fog ismerni ha olvassa. Hozzáteszem, hogy qrvára sokat dolgoztam érte hogy sikerüljön, semmilyen ismeretségem nincs. De ha ennyire akartad hallani a teljes történetet valóságos állapotában tessék: Levelezõn csináltam az alapszakot, közben meg nappalira jelentkeztem erre az okj-re mert bejött, de útközben rájöttem, hogy nem érdekel, így úgy döntöttem ott hagyom és koncentrálok csak a fõiskolára, ahol útközben végeztem és jelentkeztem mesterre ahova felvettek. parancsolj, most már úgyis elavult kérdés, kétlem hogy megtalálna elég szar életed lehet ha idejössz egy ilyen kérdéshez ócsárolni, sajnállak csak.
A kérdező hozzászólása: Ja és igen keresztfélévre vettek fel februártól ahol azonnal halasztottam egy évet, mivel gondoltam befejezem már ezt az okj-t, de idõközben baromira megváltozott a véleményem, mellesleg pár napja össze is vesztünk barátnõmmel, mondván csak magamra gondolok, halaszthattam volna még a mesterszakot. Ja igen, kitaláltad hogy a kérdés megmásítása miatt a koromat is jogosan csökkentettem le a végére írva. De kérdem én: szerinted ezek a rohadt infók mennyire lényegesek? A többi válaszoló a valós problémámra megadta a választ, döntöttem is, szóval szerintem ki is törlöm a kérdést, felesleges tovább várnom válaszokat, megoldottam. A másik amit nem értek minek tennék fel ilyen kamukérdést? Ha annyira szórakozni akarnék akkor talán szaftosabb témát találnék ki, mint hogy összevesztem a barátnõmmel.
Nem értelek: te hazudsz a kérdésben, feltöntetve magad egy nagyképû puncsos k.vának, aztán szarul esik, ha annak néznek? :D Gyakorold még a hazudozást, mert nem megy- már ha nem akarod, hogy így járjál máskor. Jogásznak ne menj, mert ahhoz nincs tehetséged...
26. Sztem senki más nem gondolt ilyenekre csak te. Mindenki más tudott normálisan válaszolni. az meg amin te akadékoskodtál, nem a kérdéshez tartozik uh nem volt neki muszály minden kis részletet leírni. Kérdezõ: Te meg ne foglalkozz a "barátnõddel". Ha nem békél meg akkor annyit is ért ez a barátság
Én is ott hagynám, menj az egyetemre.Azzal sokkal többet fogsz érni, mint egy tanfolyammal.Beszéld meg a barátnõddel, hogy attól még ugyanúgy találkozhattok stb. Ne b.nõd miatt ne menj el.
En elkezdenem az egyetemet. Ha a baratnod tenyleg a baratnod megertene es tamogatna a dontesedben, nem pedig ellene beszelne. ervelesed teljesen logikus es en is ugy tennek ahogy te, elkezdenem az egyetemet. 20 eves vagy mire befejezed... leszel 25, utana palyakezdo... ahh ne vesztegess evet / eveket arra ami nem si erdekel plane igy h fekvettek az egyetemre ami meg erdekel is.
Nagyon-nagyon meg fogod bánni, ha most nem csinálod végig. A munkában az elõrébb jutáshoz fog kelleni egy papír, és most sokkal könnyebben szerezhetnéd meg, mint majd 10 év múlva munka mellett levelezõn! Jól átgondoltad? Esetleg lesz egy saját vállalkozásod? Mert egyedül abban az esetben nem kell diploma ahhoz, hogy jó beosztásba kerülj.
Ennyibõl nem lehet segíteni!Írhattál volna több konkrét dolgot.Hány éves, miért hagyod ott a sulit, mit akarsz utána kezdeni. Hidd el, akkor könnyebb belelátnunk és segíteni neked. :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi, igen sok mindent kihagytam. Ezt az iskolát azért kezdtem el, mert nem vettem fel egyetemre. Egy tanfolyam, amire rájöttem idõközben, hogy nem is érdekel, amolyan büfészak. De jelentkeztem újra, mert újraérettségiztem és így felvettek egy nagyon jó hírû egyetemre amiért nagyon boldog vagyok, most fogom elkezdeni. Barátnõm avval érvvel, hogy már csak két féléves ez, addig halaszthatnám a két félévet az egyetemen, de ha már felvettek örülök, hogy elkezdhetem végre amit mindig is szerettem volna. Amúgy 20 éves vagyok.
A kérdező hozzászólása: Vagy azt mondta csináljam mellett, mert ez úgy is csak estis, heti 3-4 nap kell bemenni délután. De felesleges energia és idõpazarlásnak tartom. Persze jó lenne egy plusz szakma, de akkor is szívesebben koncentrálok 100%-ban arra ami valóban érdekel.
Köszönöm! Így neked adok igazat! Magyarázd el a barátnõdnek, hogy te attól nem leszel boldog, hogy azon a tanfolyamon szenvedsz még 1 évet, amikor azt is tanulhatnád, amit szeretsz. Ez a tanfolyam, csak egy mentõöv volt, amíg nem sikerül az egyetem. Nem várhatja el a barátnõd, hogy miatta halassz az egyetemen.Nem hiszem , hogy fordított eseteben õ megtenné.
Hagyd ott a francba és menj az egyetemre. Nehogy már a barátnõd hülyesége tartson vissza az álmaidtól. Ha meg nem érti meg akkor nem is volt igazi barátnõd soha
A kérdező hozzászólása: Igazatok van, úgy gondoltam, hogy jó lesz ezt elvégezni, és majd utána jelentkezem, de a végén családom unszolására is, de jelentkeztem újra. Aminek örülök, mert tényleg rájöttem, hogy nem érdekel amit elkezdtem. Ilyet pedig nem szoktam csinálni, amit elkezdek, azt be is fejezem. Lehet, hogy emiatt is érzem magam, most egy kicsit rosszul. Köszi a válaszokat!:)
Nem baj, hogy abbahagyod. Nem csak azért teszed, mert már nincs kedved, hanem nyomós oka van. Csináld csak amit szeretsz és ne hallgass a barátnõdre.
Menj az egyetemre. A barátnõddel meg ülj le beszélgetni, mert rohadt nagy önzõség, amit lemûvel. Attól hogy nem vagytok állandóan egymás fenekében, még lehettek jóbarátnõk. Az egyik legjobb barátnõm az ország másik végében lakik, az egyetemen ismerkedtünk meg, és hiába a 250 km távolság így is tudjuk egymást támogatni, persze igyekszünk találkákat összehozni. Ha igaz barátnõd, akkor megérti, hogy neked a tanfolyam csak nyûg, és te boldogabb vagy az egyetemen. Így is tudtok találkozni, dumálni programot szervezni.
A kérdező hozzászólása: Nekem is van barátnõm aki nagyon messze lakik tõlem, mégis tartjuk a kapcsolatot, csak szerintem örült, hogy a középsuli után is együtt megyünk tovább, és amúgy az új csoportba egyikünk sem barátkozott össze nagyon a többiekkel, inkább együtt voltunk, meg nem is túl szimpatikus a társaság. És most ezért is érzi magát rosszul. Én meg persze sajnálom õt, nem gondoltam volna, hogy ez lesz belõle.
A barátnõd szimplán önzõ. Azért tanulj olyasmit, amit nem akarsz, hogy õ ne unatkozzon? Hiszen órára úgysem barátnõzni megy az ember! Szabadidõtökben találkoztok majd ugyanúgy, mint minden más barátnõ. Nõjön fel a barátnõd, üzenem neki :)
A kérdező hozzászólása: Nagyképû puncsos qrva? :S távol állok tõle, ne tudd meg mennyire, de mindegy. A többieknek köszi, igatatok van benne, biztos neki is szar, elvégre együtt kezdtük, de õt érdekli is, én viszont csalódtam ebbe a képzésbe.

Teljesen ki vagyok borulva barátnöm nem akar velem lenni mer azt mondja hegyfojtába a volt pasijára gondol mit tegyek h elfelejtse?

Hello 16éves sráv vagyok barinöm 15 volt egy pasija neten keresztül aki 21éves volt és teljesen bele sett aztán szakitotak és öszejötünk ez volt március végén aszem

Legjobb válasz: erõsebb kutya baszik

erõsebb kutya baszik
Egyetértek az elsõ hozzászólóval, bár durván fogalmazta meg. Sajnos igaza van. Biztos imponál a lánynak, hogy neki 21 éves pasija van/volt/lesz. Hogy mit tehetsz? Belenyugszol, és hagyod, vagy harcba szállsz és megpróbálod elérni, hogy a lány Téged szeressen jobban: romantika, ajándékok stb. Mérlegelj, aztán dönts!
A kérdező hozzászólása: FÉlre értitek ! Azt mondja h soha töbet nem jöne ösze azal a srácal de mégis hinyázik neki belöle ami benem nincs és nem mondja meg h miaz azt monta h egy darbaig ne talizunk h kihevetje a dolgot :-(
Mond meg neki, hogy te is állandóan az elõzõ fiúdról álmodozol. Erre féltekeny lesz és összejöhettek.
nincs jövõje a kapcsolatotoknak, hiszen te nem vagy neki megfelelõ partner
Keress másik csajt! 16 évesen nem kell komolyan venni ezeket a dolgokat annyira. Ha így indul valószínûleg - ha maradtok is egymás mellett - nem lesz hosszú életû a dolog. Nem túl jó kezdet. Biztosan van olyan lány a környezetedbe, akinek Te kellesz, Téged fog szeretni úgy ahogy vagy. Legyen önbecsülésed! Az a másik nem ér többet biztosan mint Te. Ha Veled már nem akar talizni a csaj, biztos randizgat a volt pasijával! Lépj tovább!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :-) Azthiszem "szakitok" vele csak nehét lesz tullépni rajta 2.5féve ismerem és nagyon jó kapcsolatba voltunk/vagyuk csak most ezel a lépésével nálam betelt a pohár... (am ugyvolt h mikor megismertem öszejötünk majdnem 1évig együt voltunk azt szakitotunk volt kb 1honap szünet felszedte azt a csávot és márciusba szakitott vele és ujra megprobáltuk ...ugylátszik h kár volt ujra beleszeretni ... )
A kérdező hozzászólása: A kérdés tárgytalan szakitotam vele nehéz lesz de valahogy csak kibirom végülis 2.5év volt fél év kihagyásal ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!