Találatok a következő kifejezésre: Teljesen elkeseredtem! az, hogy (2 db)

Teljesen elkeseredtem! Lehetséges az, hogy vannak tüneteim, két napot késett, de ma megjött, és mégis terhes vagyok?

Fájnak a melleim, hányingerem van, szédülök, és egész nap fáradt vagyok, bármennyit alszok. Már örültem, hogy késik, de a 30. napon megjött. Alvadt vérdarabos. Lehetek még terhes????? Reggel negatívat teszteltem. :(

Legjobb válasz: Ha alvadt vérdarabos, akkor az korai vetélés gyanús. Menj el orvoshoz minél hamarabb, hogy igazolja vagy ezt, vagy azt, hogy egyszerûen nem voltál terhes. De az alvadt vérdarabos vérzés nem egy szimpla menstruáció velejárója.

Ha alvadt vérdarabos, akkor az korai vetélés gyanús. Menj el orvoshoz minél hamarabb, hogy igazolja vagy ezt, vagy azt, hogy egyszerûen nem voltál terhes. De az alvadt vérdarabos vérzés nem egy szimpla menstruáció velejárója.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet, hogy azért van benne alvadt vér, mert késve jött? Lehet hogy hülye kérdés? Egyébként ma reggel mértem a hõmet és 37 volt, mégis megjött. :((
figyelj érzéseid normálisak. de inkább fogadd el hogy ebben a honapban sem jött ösze. az nemjo ha beképzeled, mert annál roszabb ugyis kiderül hogy nincs baba.
Én is úgyan igy jártam.Egy cipöbe járunk.Én úgy gondolom nem lehetsz terhes, mivel megjött.Nekem is úgyanezek a tünetek voltak, másnap megjött.Tudom szar érzés.Majd a következö hónapba sikerül.

Mikortól baj az, hogy a baba még nem tud járni egyedül? Teljesen elkeseredtem, jövőhéten leszünk egy évesek, de a kisfiamnak még nem akaródzik egyáltalán kipróbálni az egyedül menést.

Szépen oldalazva, kapaszkodva megy már régóta, mászik, és néha még a kezünket sétálva is megy, de kezdek aggódni, hogy nem e baj van...Sokan dicsekednek hogy az ? babájuk már milyen rég jár, és ez olyan rossz tud lenni...

Legjobb válasz: 14 hónap az átlag. Ne aggódj, majd fog járni a tied is.

14 hónap az átlag. Ne aggódj, majd fog járni a tied is.
fél év múlva ha nem járna kapaszkodva, akkor megkérdezhetnél egy orvost, de ez teljesen normális, a lábuk egyébként még nem elég fejlett ált. egy évesen h ránehezedjenek, nem h ne aggódj, még elõbb is jártok, mint az átlag, rosszakat kérdeztél...:)
Én kislányom 13hosan és 3hetesen indult el, pedig már 9honapos kora ota kapaszkodva ment.Ugyhogy ne aggodj.:)
16 hónaposan kezdtem el járni. Azóta már megmásztam pár 2500 méteres hegyet a Magas-Tátrában, és beszereztem két diplomát. Ezt csak azért írom, hogy ne aggodalmaskodj, a babád épp annyira visszamaradott, mint én. :-) A a maga idejében mindent meg fog csinálni. Nincs lemaradva.
Enyém 13 hónaposan és 5 naposan tette meg az elsõ önálló lépését. :) Ma már 16 hónapos, hát, nem nagyon tudjuk utolérni. Barátnõméké is most indult el egyedül, õ 17 hónapos!!!!
Ugyan, semmi baj nincs. Ha már oldalazva, kapaszkodva megy, akkor egy-két hónap múlva szaladni fog. Egyáltalán nem baj, egy évesen nem jár még minden baba, sõt! Meg aztán sokan szeretnek túlozni, ha a sajátjukról mesélnek.... Van aki azt meséli az ötéves gyerekérõl, hogy egy évesen késsel villával evett és folyékonyan beszélt... :) ) Ugyan, ki tudná leellenõrizni? :)
Enyém 11 hónapos ma, két hete mászik csak és esélyem sincs, hogy "jár a babáztassam", mert nem akarja, valószínûsítem, hogy 1 hónap múlva sem fog elindulni, mert a mászása is ilyen késõre tolódott, elõször biztos azt fogja kiélvezni. De én egyáltalán nem aggódom, szerintem Te se tedd.
Rengeteg gyerek nem megy még önállóan egy évesen. Amikor az én fiam egy éves volt, õ sem tudott még, de nekem eszembe sem jutott, hogy ez baj lehetne (nem is az).
:) majd félév múlva kezdj el aggódni, addig felesleges:)
A kérdező hozzászólása: Igazán aranyosak vagytok, köszi mindenkinek a választ, megnyugtattatok. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!