Találatok a következő kifejezésre: Teljesen úgy magam, mintha (6 db)

Meghalt egy barátom, de legbelül teljesen ugy érintett mintha, egy rokonom lett volna, pedig nem, csak egy egyetlen és legjoobb barátom volt. Mit tegyek, hogy helyre tegyem magamat?

11 éve ismertem, az elég sok a 17 évb?l, és most érzem csak a megemlékezése után, ezt az ?rt a fájdalmat,és h nagyon hiányzik.

Legjobb válasz: Emlékezz rá,beszélj róla,és sírj.Csak az idõ oldja meg.

Emlékezz rá, beszélj róla, és sírj.Csak az idõ oldja meg.
Szia. Részvétem. Egyáltalán nem furcsa, hogy mélyen érintett Téged, hiszen egy barát lehet ugyanolyan fontos, sõt fontosabb is akár, mint egy családtag. Jól írta az elsõ hozzászóló, késõbb könnyebb lesz. Nekem tavaly halt meg egy jó barátom (ráadásul öngyilkos lett) Csak 28 éves volt... Még mindig nagyon összeszorul a szívem, ha belegondolok, hogy nincs többé... Amikor megtudtam a tragédiát, napokig sírtam. Nem nagyon tudok tanácsot adni, sírj, ha úgy érzed, hogy sírnod kell, beszélj, ha az esik jól! Még egyszer fogadd részvétemet!:-(
Nem tudsz csinálni semmit. Légy türelmes, gyászold meg kellõ képpen, sírd ki magad, beszéld ki a bánatod vagy vezzes naplót amibe leírod az érzéseidet. Ne nyomd el az érzéseidet mert az ilyenkor a legrosszabb amit csak tehetsz. Ha azt mondod magadnak jól vagyok minden oké közben pedig emészt a tehetelen düh, a harag a bénultság érzése. Ez az amit nem szabad, mert akkor nagyon nehéz lesz tovább lépned. Sajnos tudom mert tapasztaltam. Az én egyik barátom 16 éves volt és pont karácsonykor halt meg. Tagadtam az érzéseimet s majdnem bele rokkantam.
Én 20 éves voltam mikor meghalt egy barátom a szemem láttára ütötte el az autó, ja meg a hugom szeme láttára is. nagyon nehéz volt, mert régóta ismertem és benne bíztam a legjobban, soha nem láttam szomorúnak... Nagyon mélyen érintett, ez volt 2 éve. Hát naplómba kiírtam magamból, és nagyon sokat sírtam, de jót tett. Õszinte részvétem!!! Idõ mulásával a fájdalom is csökkenni fog. Ezt hugommal együtt tudom tanusítani. Új barátokra leltem, de nem hasonlítható vele össze, de hidd el sokat fog számítani ha új barátokra lelsz majd.
Nem csodálom, hogy így érzel. A vér szerinti kapcsolatnál erõsebb a lelki, ezt mi az egyházban tapasztaltuk meg. Ne legyen lelkiismeretfurdalásod a bánatod miatt. Sírd ki magadból nyugodtan, és adj magadnak idõt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszüönöm. Anyám szerint egybõl talpra kéne állnom, mert szerinte nem volt olyan közeli, de bent a szivemben érzem, h igenis alegjobb és egyetlen fiu barátoom volt, és lehet h nem sokat de azért beszéltünk, és lehet h 3 éve(általános óta) nem taliztunk csak 1×. Büntudatom van, h nem látogattam meg a kórházban. M a második hozzászólónak üzenném, h én is részvétem a barátod miatt, az enyémet rák vitte el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de egy baleset is más, meg egy betegség is más:( Én is részvétem neked, hidd el, én tudom, nekem azért fáj, mert egyszem fiu barátom volt!és az õ volt...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm minannyiótoknak, ezeket a hasonló válaszokat.
mert az alsó holtponton pihensz egy másodpercet, a félnél meg nem, folyamatosan feszül a hát, hamarabb fárad.

Egy nagyon jó barátom meghalt januárban, nyugtatókkal túladagolta magát! Azóta teljesen felfordult az életem, mindenki engem hibáztat és fenyegetnek mert előző este én voltam ott vele. Úgy érzem mintha megutáltak volna az emberek! Mit tegyek?

Sajnos egy faluban élek és itt nagyon mennek a pletykák.

Legjobb válasz: Ne hibáztasd magad.Szerintem keress fel egy pszichológust.Lehet az emberek nem is hibáztatnak téged,csak te érzed ugy mert nem tudod feldolgozni a tragédiát.

Ne hibáztasd magad.Szerintem keress fel egy pszichológust.Lehet az emberek nem is hibáztatnak téged, csak te érzed ugy mert nem tudod feldolgozni a tragédiát.
hát ez elég cinkes:S szar lehet igy élni h ezt mondják h te miattad halt meg..de ne foglalkozz vele vis próbáld meg ne venni fel :S sztem mondd meg a szüleinek h egyedül õk tehetnek róla h ez történt és ne téged hibáztassanak amit õk [email protected] el
A kérdező hozzászólása: Szia Elõfordult párszor hogy elszívtunk egy füves cigit és õ nagyon felszeretett vágni ezekkel a dolgokkal , utána az apja fülébe is bejutott . Mivel nem vette rajta észre soha ezért aztán ez annyiban is maradt de hogy most ez történt kamatostul visszakapok mindent . Rengeteget gondolkoztam a dilidokin de még nem szántam el magam eléggé. Nem értem hogy miért kell egy 17 éves gyereket fenyegetni meg egyfolytában azt mondani hogy te miattad van (ez lennék én) - és ez 100 % mert beszéltem a családjával.
Egy picit te is hibás vagy, én ott maradtam volna vele. Mondjuk inkább a felnõttek dolga lett volna ez. A lényeg h ne hibáztasd magad, az õ döntése volt. Az emberekkel meg nem tudsz mit kezdeni, akármit mondhatsz falun, úgyis lesz más aki majd megcáfol vmi kitalált hülyességel. 19/f
A kérdező hozzászólása: Akkor este még én elmentem wc-re , õ még lopott ki a mamájától gyógyszereket de azt viszont elvettem tõle és visszadtam a mamájának de õ szart rá és visszadobta a haveromnak . Mondtam nekik hogy na jól van én nem akarok beneleni a családi balhéba és én megyek haza. Másnap Délben még felkelt a spanom és szolt hogy szarul van , de úgy látszik hogy ez nem hatott meg senkit. Az apja alkoholista a muterja elköltözött stb... Deh má fél éve gyógyszerezte magát és errõl az apján kívül tudott a Nõvére a Nõvére pasija és a nagymama . nem értem én ezt az egészet hogy miért én vok a hibás ?
Abszolút nem vagy hibás. Ez a körülötte levõ felnõttek hibája. Mindenképpen fordulj "dilidokihoz", mert õ nemcsak abban segít, hogy feldolgozd a történteket, de valószínûleg a téged hibáztó felnõtteket is leállítja. Mivel fenyegetnek? Mert ha aztmondják, megvernek, vagy egyéb dolgot követnek el ellened, fordulj a rendõrséghez, az õ dolguk elintézni. Hidd el, ennél már kevesebbért is fordultak szakemberekhez. De a legfontosab, ne hibáztasd magad. Ez a barátod döntése volt, és ezt TE nem akadályozhattad volna meg. Vegyél egy nagy levegõt, lépj túl a dolgon, és ha ezt mások is látják, õk is ezt teszik majd, és nem hibáztatnak többé. Ez a te életed, ne hagyd, hogy az emberek rosszindulatúsága tönkretegye.

Teljesen úgy érzem magam, mintha babát várnék. Lehetséges, hogy babát várok?

Nagyon örülnék neki.

Legjobb válasz: Szia. Menj orvoshoz,és mondd el,hogy mit tapasztalsz magadon,és ö megmondja a választ.

Szia. Menj orvoshoz, és mondd el, hogy mit tapasztalsz magadon, és ö megmondja a választ.
Fura szervezeted van:-) Csinálj tesztet, menj orvoshoz és mondd el, hogy hogyjártál az elsõnél. Kérj vérvételt, az igen pontos szokott lenni, és uhra is többet kéne menned, amíg meg nem találják a babát:-)
Ha úgy érzed, akkor úgyis van!:) Drukkolok!

Nagyon gáz, hogy úgy tanulok, hogy teljes mértékben beleélem magam az anyagba, és hangosan úgy mondom el mintha órát tartanék?

S?t még van egy kis táblám,ami igazából nem az,de én annak használom,és oda is szoktam kulcsszavakat felírni.Ja és 18 éves vagyok.Amikor kisebb voltam akkor is így tanultam,tanár akartam lenni,és most ez a tanulási módszer megragadt bennem.S?t még élvezni is szoktam,ha olyat kell tanulni ami érdekel.Persze azért kismackókat nem ültetek az ágy szélére=).

Legjobb válasz: sztem nem az.így legalább megmarad benned az anyag.és ha élvezed mégjobb:)

sztem nem az.így legalább megmarad benned az anyag.és ha élvezed mégjobb:)
miért lenne gáz? simán örülj, hogy neked legalább van rá módszered:)
Tiszta én! :D Perzse én kisebb koromban, oylan alsós vagy hatodikig.Úgy csináltam, mintha én tanítanék és közbe az anyagot is megtanítottam(persze csak akkor ha egyedül voltam itthon:D) sztem jó móka lehet még most is, bár lehet kicsit furi h még ennyi idõsen így csinálod:) nem gondolkoztál azon h tanítói pályára menj?
A kérdező hozzászólása: Egyik ismerõsöm megtudta és kinevetett=) Amúgy gondolkoztam a tanári pályán, ehhez és az egészségügyhöz állok a legközelebb.Legszívesebben anatómiát tanítanék=)
Szerintem ez tök jó. :D Örülj neki, hogy legalább megtanulod. Én utálok tanulni, nem is tudok normálisan megtanulni semmit. :S
Biztos? Nem gáz! Egyáltalán, sõt jó!
Bár nekem lett volna hasonló módszerem, akkor lehet akár még diplomám is
Szerintem ez tök jó, ha vannak olyan barátaid, osztálytársaid, akik nehezebben tanulnak, nekik megtaníthatnád az anyagot. Egy délután összeültök, és így mindannyian tanulhattok :)

Csak én érzem úgy amikor menstruálok hogy mintha egyfolytában átáznék? Nagyon zavar. Nem akarom hogy bárki meglásson átázottan. Hogy tudom magamat teljesen, , bebiztositan"? 13/L

Legjobb válasz: Miért áznál át? Gyakran kell mosdóba menni és megnézni, hogy hogy áll a dolog. Érdemes szoros bugyit felvenni, hogy a betétet rendesen fogja, és ne folyjon ki mellette. Akár két bugyit is felhúzhatsz, az már rendesen a helyén tartja a betétet. Ha meg annyira erõs a vérzésed, hogy egy tanórát sem bírsz ki egy betéttel, akkor a betét mellett használj tampont is. De azt csak akkor javaslom, ha olyan helyre mész, ahol nem tudsz félóránként a mosdóba rohanni. Mert egyébként nem a legegészségesebb dolog a tamponozás.

Miért áznál át? Gyakran kell mosdóba menni és megnézni, hogy hogy áll a dolog. Érdemes szoros bugyit felvenni, hogy a betétet rendesen fogja, és ne folyjon ki mellette. Akár két bugyit is felhúzhatsz, az már rendesen a helyén tartja a betétet. Ha meg annyira erõs a vérzésed, hogy egy tanórát sem bírsz ki egy betéttel, akkor a betét mellett használj tampont is. De azt csak akkor javaslom, ha olyan helyre mész, ahol nem tudsz félóránként a mosdóba rohanni. Mert egyébként nem a legegészségesebb dolog a tamponozás.
Használj akár 2 betétet, és vegyél egy szorosabb, de még kényelmes bugyit.
Azok a napok ingerülté tesznek, egy rossz beidegzõdés! Ha annyira sok, hogy valós az át ázás, az meg kivizsgálást igényel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!